Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selam kızlar ben geldim moralim çok bozuk esim cok hasta ilk defa eşimi bu kadar hasta goruyorum boynu omuzlari cok agriyor dun dr a gitti iğne vermislrr ama hic faydası yok dun gece hep inledi hic uyumadik cok kotu oldu sabah dr gitmisdi bayginlik geciemis hep kusmus emar cekcekler yarin cikicak sonuc 3 gun rapor vermislrr boyin fitigindan supheleniyor dr kizlar dua edin de gecsin kotu bisey cikmasn bnm esim asla ilac kullammazdii dr bile gitmezdi onu boyle gorunce cok uzuluyorum

A.slm kevserim çok çok geçmiş olsun kuzum ne oldu öyle birden bire acaba korkma Allahın izniyle bşrşey çıkmıycak gör bak sonuçlar ne zaMAN ÇIKICAK PEKİ DUAM SENİNLE KEVSERİM Allahım şifasını versin inş herşey temiz çıksın kuzum haber et sonuçlar çıkınca tammamı:26::26::26:

kızlar geçmişi okudumda yazamnoyorum bu sıA KUCAĞIMDA HUYSUZKİ DURMUYO HİÇ YAAAX

Cok saol Elifim ya anlamadik bizde birdenn biri niye boyle oldu yarin 4 yaa5 de cikicak cnm tabiki yazarim amin elifim amin

canım çok geçmişolsun rabbim şifa versinnnn

elifim nbr naslsınn

Cok saol Elifim ya anlamadik bizde birdenn biri niye boyle oldu yarin 4 yaa5 de cikicak cnm tabiki yazarim amin elifim amin

KEVSERİM KUSURUMA BAKMA BALIM OĞLUM DURMADI SALLADIM UYUTUNCA EMZİRDİM DERKEN ANCAK YAZDIM ÇILDIRDI RESMEN ACIKTI UYKUSU GELDİ EMMEYİNCE DHA FEBNA OLDU AĞLAMAKTAN YORGUN DÜŞTÜ SIPAM CANIM BENİM Allahın iznyle hiç birşey olmıycak rabbim başınızdan eksik etmesin sen rahat ol üzümeki bak sütün kesilir kevserim dua et bende edicem eşimede diyicem namazında dua etsin sen sabırla bekle canımıniçi

canım çok geçmişolsun rabbim şifa versinnnn

elifim nbr naslsınn

oflucanım hoşgeldin kusuruma bakma kuzum oğlanı saladım uyuttum yazmadım pc açıktı ancak yazdım balım iyiyim çok şükür sırt ağrım dışında işte oda yorgunluktan ve kilodan malesef sen nasılsın emir paşam kakasını yapıyomu eşin nasıl oldu durumlar iyimi dua ediyorum kuzum aklımdasın unutmadım inş hayırlısıyla hayırlı olur iişi kuzum

kızlar dünürüm aslım kaynatmöışınız hee dün baya vallaha kilolar konusuna heççç deyinmeyin başım beleda yemeden omuyo yesem olmuyo nasıl olucak bilmiyorum eşimin memlketine gidicez zayıflasam bari şimdi herkles gömeye gelicek bizi oğlumu utanıyotum vallaha acük versem ama cıksss aslım doktora gitmeden zaten başlamıycam şuan çok şükür kaşıklada olsa yediriyorum yada mama gitsin gideceği kaar dokrtor kilo alımını az bulursa uygun görürse başlarım 4 de aşısı varbaklaım bell olur artık ama merake ttim hani nasıl ne kadar başlanıyo diye dünürüm kız reismlermi koydun nereye koydun albümemi bakayım bir melisam kuzum son hazırlıklar vee son karnında hissetlerin aertık gerçkten tadını çıkar hep söylüyorum belki ama gerçkten çok güzel özel bir duygu ben eimede diyorum hamileiğimi özleidm diyee vallaha rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş canım benim bu günleride gördük artık hepimiz muraıdmıza erdik darısı fındığımın başına inş o zaman kadro tmam olucak inş

Estagfurullahh cnm bM cadı sa durmadı uyutmaya calışıyorum allah bın kere razı olsun elifim sendn inşallah

hoşbldk canımm bnmm nasıl aliş emıyoo mu?
Emır yapıyo kakasını kuzum o zaman sabun attım kıçına azck yaptı bayaa..,
eşimn işleri aynı nlcak bılmıyorm gttı bılezıklerrr

Estagfurullahh cnm bM cadı sa durmadı uyutmaya calışıyorum allah bın kere razı olsun elifim sendn inşallah
sendende razı olsun kevserim minnopşum nasıl emiyomu annesi bizimki aynı sadece uykuda işte
hoşbldk canımm bnmm nasıl aliş emıyoo mu?
Emır yapıyo kakasını kuzum o zaman sabun attım kıçına azck yaptı bayaa..,
eşimn işleri aynı nlcak bılmıyorm gttı bılezıklerrr

oflum uykuda yoksa malesef sadece ağzına alıyo ve 1 kere çekip atıyo uyumadan mümün dğeil ohh iyi paşam demekki kabız omuştu yavrum bileziklerini mi verdin canım olsun canınız sağ olsuninş düzelirde değer balım Allahın izniyle düzelecek inş

nıye oyle yapıyo ki yaaa
sadece bılezk olsa ıyı :=)
ceyrekler de gıttı

nıye oyle yapıyo ki yaaa
sadece bılezk olsa ıyı :=)
ceyrekler de gıttı

vallaha bir anlasam ah anlasam eşşek kafalıyı canım benim yaa ne yapıcan işte el mecbur veriyosun benimde gitti iş için değil ama borç için hemde evlendim düğünüm oldu istanbula gledik eve geldik bavulları bıraktık ve gittik bozdrmaya ne halılarım vardı nede birşey sadece yatak odamı babam aldı mutfak eşyamı işte diğerlerinide biz gelir gelmez hepsini bozdurduk gidiş o gidiş dahada işte elde avuçda kalmdı herkes çok kzıdı neden bozdurdun diye Allahtan gelri gelkmez bozdurduğu demedim

benım annemlerde bılmıyolar bılseler cok kızarlar :26::26:

benım annemlerde bılmıyolar bılseler cok kızarlar :26::26:

ne yapıcan oflum vermeyipde onlarda bizler için çabalıyolar tek taraflı olmuyo yetmiyo işte canları sğ olsun kuzum ezan okunuyo inş rabbim hayırlı kapılar açar işini rast götürür eşinin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

aynen vermeyıpte ne ypcan ama aıleler kızıyo sonucta senın kotu gunee sakla ddıye ama olmayınca olmuyo bozduruyosun ne yapacaksın mecbur
sağol canım amın ınsallahh

kız maaşallah bu damadım nasıl yakışıklı omuş rabbim nazarlardan saklasın dünürüm aynı sen olmuş bu sana benziyo vallaha babaya benzemiyo seninde güzelğine maaşallah kız yirim sizi ben

aynen vermeyıpte ne ypcan ama aıleler kızıyo sonucta senın kotu gunee sakla ddıye ama olmayınca olmuyo bozduruyosun ne yapacaksın mecbur
sağol canım amın ınsallahh

vallaha benimde halam baannem çok kızar ben hep şunu dedim benim eşim bensiz dıarda aç kalıyoda bir yemek yemiyo eve gleiyo aç aç diyorum ne yapayım borca kimin yüzünden girdi benim her istdiğimi geitiryo ben istemesem açar dolabı bakar eksik varda benmi demiyorum diye oğlum doğduğu zaman artık eksiye girdik benim haberim yok sonradan öğrendim ancak şunu al bunu al dedim durdum mesela kurban olsun eşimme halamlarad hep bunu dedim kestim ağızlarını hem bende kalmasaydı eşimin ailesi rahat durmazdı o kadar borçları varki isterlerdi yapıcaz diye böylesine içim acımıyo en azından boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…