Selam kızlar ben geldim moralim çok bozuk esim cok hasta ilk defa eşimi bu kadar hasta goruyorum boynu omuzlari cok agriyor dun dr a gitti iğne vermislrr ama hic faydası yok dun gece hep inledi hic uyumadik cok kotu oldu sabah dr gitmisdi bayginlik geciemis hep kusmus emar cekcekler yarin cikicak sonuc 3 gun rapor vermislrr boyin fitigindan supheleniyor dr kizlar dua edin de gecsin kotu bisey cikmasn bnm esim asla ilac kullammazdii dr bile gitmezdi onu boyle gorunce cok uzuluyorum
A.slm kevserim çok çok geçmiş olsun kuzum ne oldu öyle birden bire acaba korkma Allahın izniyle bşrşey çıkmıycak gör bak sonuçlar ne zaMAN ÇIKICAK PEKİ DUAM SENİNLE KEVSERİM Allahım şifasını versin inş herşey temiz çıksın kuzum haber et sonuçlar çıkınca tammamı:26::26::26:
selam kızlar ben geldim moralim çok bozuk esim cok hasta ilk defa eşimi bu kadar hasta goruyorum boynu omuzlari cok agriyor dun dr a gitti iğne vermislrr ama hic faydası yok dun gece hep inledi hic uyumadik cok kotu oldu sabah dr gitmisdi bayginlik geciemis hep kusmus emar cekcekler yarin cikicak sonuc 3 gun rapor vermislrr boyin fitigindan supheleniyor dr kizlar dua edin de gecsin kotu bisey cikmasn bnm esim asla ilac kullammazdii dr bile gitmezdi onu boyle gorunce cok uzuluyorum
Cok saol Elifim ya anlamadik bizde birdenn biri niye boyle oldu yarin 4 yaa5 de cikicak cnm tabiki yazarim amin elifim amin
canım çok geçmişolsun rabbim şifa versinnnn
elifim nbr naslsınn
KEVSERİM KUSURUMA BAKMA BALIM OĞLUM DURMADI SALLADIM UYUTUNCA EMZİRDİM DERKEN ANCAK YAZDIM ÇILDIRDI RESMEN ACIKTI UYKUSU GELDİ EMMEYİNCE DHA FEBNA OLDU AĞLAMAKTAN YORGUN DÜŞTÜ SIPAM CANIM BENİM Allahın iznyle hiç birşey olmıycak rabbim başınızdan eksik etmesin sen rahat ol üzümeki bak sütün kesilir kevserim dua et bende edicem eşimede diyicem namazında dua etsin sen sabırla bekle canımıniçi
sağolasın oflummmmmcanım çok geçmişolsun rabbim şifa versinnnn
elifim nbr naslsınn
oflucanım hoşgeldin kusuruma bakma kuzum oğlanı saladım uyuttum yazmadım pc açıktı ancak yazdım balım iyiyim çok şükür sırt ağrım dışında işte oda yorgunluktan ve kilodan malesef sen nasılsın emir paşam kakasını yapıyomu eşin nasıl oldu durumlar iyimi dua ediyorum kuzum aklımdasın unutmadım inş hayırlısıyla hayırlı olur iişi kuzum
sendende razı olsun kevserim minnopşum nasıl emiyomu annesi bizimki aynı sadece uykuda işteEstagfurullahh cnm bM cadı sa durmadı uyutmaya calışıyorum allah bın kere razı olsun elifim sendn inşallah
hoşbldk canımm bnmm nasıl aliş emıyoo mu?
Emır yapıyo kakasını kuzum o zaman sabun attım kıçına azck yaptı bayaa..,
eşimn işleri aynı nlcak bılmıyorm gttı bılezıklerrr
sendende razı olsun kevserim minnopşum nasıl emiyomu annesi bizimki aynı sadece uykuda işte
Oflum uykuda yoksa malesef sadece ağzına alıyo ve 1 kere çekip atıyo uyumadan mümün dğeil ohh iyi paşam demekki kabız omuştu yavrum bileziklerini mi verdin canım olsun canınız sağ olsuninş düzelirde değer balım allahın izniyle düzelecek inş
nıye oyle yapıyo ki yaaa
sadece bılezk olsa ıyı :=)
ceyrekler de gıttı
vallaha bir anlasam ah anlasam eşşek kafalıyıcanım benim yaa ne yapıcan işte el mecbur veriyosun benimde gitti iş için değil ama borç için hemde evlendim düğünüm oldu istanbula gledik eve geldik bavulları bıraktık ve gittik bozdrmaya ne halılarım vardı nede birşey sadece yatak odamı babam aldı mutfak eşyamı işte diğerlerinide biz gelir gelmez hepsini bozdurduk gidiş o gidiş dahada işte elde avuçda kalmdı herkes çok kzıdı neden bozdurdun diye allahtan gelri gelkmez bozdurduğu demedim
benım annemlerde bılmıyolar bılseler cok kızarlar :26::26:
ne yapıcan oflum vermeyipde onlarda bizler için çabalıyolar tek taraflı olmuyo yetmiyo işte canları sğ olsun kuzum ezan okunuyo inş rabbim hayırlı kapılar açar işini rast götürür eşinin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aynen vermeyıpte ne ypcan ama aıleler kızıyo sonucta senın kotu gunee sakla ddıye ama olmayınca olmuyo bozduruyosun ne yapacaksın mecbur
sağol canım amın ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?