iyi akşamlarr kevser canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama lütfen kendinizi koyvermeyin
kolay değil biliyorum ama çok şükür çözümsüz değil rabbim tez zamnanda acil şifalar versin inşallah
kevserım bogazıma dugum attın resmen ya kuzum benım yaa aglatcaksın benı de.
kızın ıcın ayakta durmaya calıs ne olur.
arastırma hastanelerıne falan gıdıdn ıyıce dteshıs koysunlar.
kendını koy verme.
RABBİm ŞAFİ ismini yuzu suyu hurmetıne eşine tum hastanlarımıza acil şifalar versin..
ıyıym cnm emırle ugrasıorn ole sen naslsnnneliff oflu nasılsınız kızlar
melisa doğum yaptımı:26:
Saolasin eminem allah razı olsun hepinizden amin oflummm ama carya dayanilmasi cok zor cok
Saolasin eminem allah razı olsun hepinizden amin oflummm ama carya dayanilmasi cok zor cok
vallaha aynen öyle bir günü bir gününe uymuyoki sıpanın kim güldü benmi ben ne yazdığımı unttun inankihoşbulduk canım benım.
cocukların gunu gununu tutmuyo malesef.
tam uslandı uykusu duzene girdi diyosun ertesi gün bin beter oluyolar..
ALLAH senınde yardımcın olsun emıre mı guldun yoksa kız
pc yapıldıgına sevındım canım benım daha sık gorusuruz artık
canım benim rabbim cuma akşamı yüzü suyu hürmetine şifasını versin offf kelğimlerin bittiği an gerçkten ne desem bilemşyorum kevserim cnaım benimAmin Elifim ya okadar kotuyum ki anlatamam sabahlara kadar uymuyoruz esim hele hic yatmiyor oturamiyor uemek bile yiyemiyor çok zor cok genede sukurler olsun ki çaresiz hastalik degil s:26::26::44::44::44:abah kahvalti ediyoruz esimm yiyemiyor dedim bn yardim ediyim istemedim agladim dayanamdim daha dur allahin izniyle kurtulamzsin bnden dedi dedim senden kurtulmak istiyeenallahim ezan da okunuyor allahim sen eşime yardim et gecsin yalvaiyorum sifasini vr tum hastalarin
kevserım bogazıma dugum attın resmen ya kuzum benım yaa aglatcaksın benı de.
kızın ıcın ayakta durmaya calıs ne olur.
arastırma hastanelerıne falan gıdıdn ıyıce dteshıs koysunlar.
kendını koy verme.
RABBİm ŞAFİ ismini yuzu suyu hurmetıne eşine tum hastanlarımıza acil şifalar versin..
Sağolun kizlar hepinizdenn allah razi olsun eli senden de cnm arastirip bulmussun cnm allah razı olsunıyıym cnm emırle ugrasıorn ole sen naslsnnn
dua et bol bol kuzumm destek oll esıne brkma kndnı
zordur bilirim ama lütfen umutsuz davranma hele eşinin yanında kesinlikle üzgün görünme canım ona gücüde moralide sen vereceksin unutma
eliff oflu nasılsınız kızlar
Sağolun kizlar hepinizdenn allah razi olsun eli senden de cnm arastirip bulmussun cnm allah razı olsun
elifimmm canım bende giremiyorum canım yaaa işten ayrılldım evdede fırsat bulamıyorum
oğluşunu kokulu kokulu öp benim içim
kevsercim rabbim dermansız dert vermesin güçlü ol ki eşin senden destek alsın cnm önce fizik tedavi deneyin sonra ameliyat düşünün birkaç dr daha gidin bence
kevserim sendede Allah razı olsun canım benim ben fıtıklailgisi nasıl olur dedim baktımki anlatıığının aynısı eşimde dua etti kevserim durmasın başka doktorada gştsin diyo beklemsin diyo canım benim Allahın izniyle geçicek bu günler gçicek
eliff oflu nasılsınız kızlar
Bn geldim cok kotuyum eşim baska dr da gitti oda ameliyat demis 3 tane varmis hemde bi tanesi tam sinirin ustundeymis pazartesi emarin sonucu pazartedi cikicak ameliyat kesinmis nasıl olucak allahim yardim et ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?