Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Saolasin eminem allah razı olsun hepinizden amin oflummm ama carya dayanilmasi cok zor cok

vallaha aynen öyle bir günü bir gününe uymuyoki sıpanın kim güldü benmi ben ne yazdığımı unttun inanki
canım benim rabbim cuma akşamı yüzü suyu hürmetine şifasını versin offf kelğimlerin bittiği an gerçkten ne desem bilemşyorum kevserim cnaım benim

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

eliff oflu nasılsınız kızlar
melisa doğum yaptımı:26:

eminemmm canım benim hoşgeldin nerelerdesin sen gelip kimseyi bulamıyosun artık dimi giremiyorumki artık bu sıpam yüzünden nasılsın emoşum melisam daha doğurmadı son 1 haftası nasipse işte eminem kusuruma bakmayın geç yazdım oğluşun pijamalarını giydirdim uyutuyorum ayakalrımda şuan

kevsercim rabbim dermansız dert vermesin güçlü ol ki eşin senden destek alsın cnm önce fizik tedavi deneyin sonra ameliyat düşünün birkaç dr daha gidin bence

Sağolun kizlar hepinizdenn allah razi olsun eli senden de cnm arastirip bulmussun cnm allah razı olsun

kevserim sendede Allah razı olsun canım benim ben fıtıklailgisi nasıl olur dedim baktımki anlatıığının aynısı eşimde dua etti kevserim durmasın başka doktorada gştsin diyo beklemsin diyo canım benim Allahın izniyle geçicek bu günler gçicek

elifimmm canım bende giremiyorum canım yaaa işten ayrılldım evdede fırsat bulamıyorum
oğluşunu kokulu kokulu öp benim içim

elifimmm canım bende giremiyorum canım yaaa işten ayrılldım evdede fırsat bulamıyorum
oğluşunu kokulu kokulu öp benim içim

ciddimisin eminem kurtuldunmu o pinti patronundan şaka bir yana neden ayrıldın kuzum eşin naısl oldu evde olunca girilmiyo dimi eminem vallaha öperim teyzesi öpmezmiyim yaramazımı bizde seni öpüyoruz canım benim

kızlar çıkıyorum ben oğluş ayaklarımda kaldı uyudu yatırayım uyumuşken uyuyaım yarına gelirim artık daha rahat gierim inş öpüldünüz hayırlı gecelr diliyorum canlarım

kevsercim rabbim dermansız dert vermesin güçlü ol ki eşin senden destek alsın cnm önce fizik tedavi deneyin sonra ameliyat düşünün birkaç dr daha gidin bence

Sağol moonum Elifim moonum gitcek bu baska dr bakalim ne dicekler allahim yardim etsin yarabbim

gunaydın aksam gelmıssınız kaynatmıssınız ne güzel emınem de gelmiş ohhhhhhhh bizdede mısafir vardı giremedim topige kurtlar vadisi günu olunca tahmın ettım toplanılmıstır diye ya

kevserim moralin nasıl canım biraz düzeldimı bak bende parmaklarda hissislik oluyo ama hareket ettirince geciyo eşinin tum kolundamı hıssıslık var canım. :26::26:
bi doktora daha gostersin oda ameliyat derse olsun canım demekki onunkı cok ilerlemıs ama bu kadar ılerlediyse nasıl anlamadıki. bende parmak karıncalanmasıyla ve dehset bas agrısıyla basladı tomografi cekildi ve iki fıtık cıktı. ya belkid eebitkisel tedaviler vardır hiç arastırmadım ama cozumu var enınde sonunda canım cok uzulme bebenede sutunede zarar verme kuzu. esinede moral ver hırpalama kendini bi denem.

eliff oflu nasılsınız kızlar
melisa doğum yaptımı:26:

yapmadım kuzummmmmmmmmmmmmmm. emosum cok ozledim kıs senı arada megişn topiginede geliyom ya goremıyodum senı. nasıl oldu hastanız canım. iştende cıktın sızdemı kalıyoki ole işi bıraktın sen . kıs sen alışkınsın calısmaya sıkılmıyonmu ole evde.

ben geldim ama çorgunum işerim yaptım şimdi oğluşu sallıoyrum dilim damağıma ysapıştı bu sıpa ağladıki içemedim birşey uyurken çok zorlanıyoruz ben illaki eeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee diyicem sesli sesli olsaki sussam tv dalsam kendisi başlıyo meee meeeee heee diye ağlamaya kendi kendine piş piş yapıyo sıpa melisam nereye gittin kız gel hadi eminemin hastası kim kız o yüzdenmi ayrıldı kevserim eşin nasıl oldu ne yaptınız gittinzmi doktora

Bn geldim cok kotuyum eşim baska dr da gitti oda ameliyat demis 3 tane varmis hemde bi tanesi tam sinirin ustundeymis pazartesi emarin sonucu pazartedi cikicak ameliyat kesinmis nasıl olucak allahim yardim et ya

Bn geldim cok kotuyum eşim baska dr da gitti oda ameliyat demis 3 tane varmis hemde bi tanesi tam sinirin ustundeymis pazartesi emarin sonucu pazartedi cikicak ameliyat kesinmis nasıl olucak allahim yardim et ya

kevsercim ameliyatı diyorsa dr olacak cnm rabbim beterinden saklasın hemen iyileşsin inşallah.sana öm atıcam onuda çok söyle oldumubirde kızın için güçlü olmak zorundasın emziriyorsun sakın unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…