iyi ypmışsın sen zaten dgrular bunlarrvallaha benimde halam baannem çok kızar ben hep şunu dedim benim eşim bensiz dıarda aç kalıyoda bir yemek yemiyo eve gleiyo aç aç diyorum ne yapayım borca kimin yüzünden girdi benim her istdiğimi geitiryo ben istemesem açar dolabı bakar eksik varda benmi demiyorum diye oğlum doğduğu zaman artık eksiye girdik benim haberim yok sonradan öğrendim ancak şunu al bunu al dedim durdum mesela kurban olsun eşimme halamlarad hep bunu dedim kestim ağızlarını hem bende kalmasaydı eşimin ailesi rahat durmazdı o kadar borçları varki isterlerdi yapıcaz diye böylesine içim acımıyo en azından boşver
oflum kız maaşallah subhanalah mavişimee balktım imdik rabbim nazarlardan korusun inş kuzumu
iyi ypmışsın sen zaten dgrular bunlarr
sağol kuzummm buyumus muu emır mert beyy
büyümüş tabi kuzum maaşallah sübhanallah oflum bıcırık daha dün olsun diye beklediğin günleri hatırlıyorum ovucanın kızardı koyu çıktı gebelik testi kese kalp aışı cinsiyeti tekmesi doğumu derken şimdide büyüyolar hani en son yüzünü paylaşmıştın ultrason resmini çok merak ediyorum dmeiştin kimin aklına gelirdi böyle maviş birşey çıkıcağı rabbim korusun tüm kötülüklerden nazarlardan acılaırnı göstermeisn evlatlarımızın AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
aynen ya gecmıse dondurdun benı bı ann :)
zaman akıp gıdıyo vallaa..
yavrularımız RABBIME emanet nazarlardan korusunn ALLAHIM HEPSİNİİ
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN oflum o kadar derin duygular içindeyimki dökemem ble cümlelere herşeyi bir arada yaşıyorum hep derim bu kadar zor ve yorucu hemde bu kadar güzel harika bişrey işte herkes yaşar inş bu duyguyu kuzum oflum benim bu oğluşum güneşe çıkınca yüzü dökyüo kıpkırmızı oluyo acep neden :26:
Canikom karari verdim sezeryan olcam yok ya norlmal doğuma korkar ak giremem
Çatıya istemiyom ya aradaydim ondan dedi doktor bi bakwlim diye yok grek yok bacim yemiyo totisim:)
Yq suin 5 indir n sonra istedigin zamabn aliriz diuodu ya iki haftadir .2.5 kiloda kaldı
Bu haftada az alırsa hazurwnn ikinci haftadini beklriz gibi gliuo bana cuma belli olur ne yapilacagi . Bebem cikincq huyuna duyuna bakcwm ietdigim gibi olmazsa direk swna Sepetli cm heeee grlininmi u kizin mi artik bilemm)
herkese selamlar geçmişe bakıcam
asemb napiyorsun cnm bende oğluşa çorba yapıyorum bir yandan temziliğe başlıcam iş bitmiyor yaaaaaaaaa çağatayım nasıl
Selam kızlar ben geldim moralim çok bozuk esim cok hasta ilk defa eşimi bu kadar hasta goruyorum boynu omuzlari cok agriyor dun dr a gitti iğne vermislrr ama hic faydası yok dun gece hep inledi hic uyumadik cok kotu oldu sabah dr gitmisdi bayginlik geciemis hep kusmus emar cekcekler yarin cikicak sonuc 3 gun rapor vermislrr boyin fitigindan supheleniyor dr kizlar dua edin de gecsin kotu bisey cikmasn bnm esim asla ilac kullammazdii dr bile gitmezdi onu boyle gorunce cok uzuluyorum
hoşgeldin kuzumm oyy oyy sorma bıktım ev işinden yemekten herşeyden valla gına geldi artık
dün gece böyle bi anda kollarım ağırlaştı ağzımda kelimeler ağırlaştı dedim eşime bana bişey oluyo
yattım uzandım da geçti artık bünye sapıttı oyuzden bugun ev oldugu gibi duruyo ama ne yarar gene kalktım yemek yapıyorum
zor valla ya bu annelik 2. felen istemiyorum her geçen gün daha da netim
ohh yap mis gibi balımm yesin paşam afiyetlebenımkide uyuyo uyanmaz inş epeyce
anacım bide yeseler bu uğraşa dertler büyüdükçe artıyor
demı ama normal dogum sancısı cok daha fenadır. herkez normal yap diyo ya yemıyo vallahı bı taraflarım. papatyam ogluna ne ismini verdiniz kuzum. nasıl oldu biraz emmeye basladımı kuzum yerim ben onu nasılda tatlıdır ama sımdı.
Rabbim hakkınhayırlı olan doğum neyse onu nasip etsin.Adı Taha Kutay oldu oğlumun teyzesi.emmeye başladı.ama mememi boşaltamıyo sanki.inan tüm gün mememde.elif mesajımı okursan cevap yaz normalmi budurum.saatlerce emiyo memelerim koptu öyle ağrıyoki dokunamıyorum.uykusuzluk ebemi belledi.
çok tatlı melisa sende bir an önce kavuş inşallah öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?