Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oflum kız maaşallah subhanalah mavişimee balktım imdik rabbim nazarlardan korusun inş kuzumu

iyi ypmışsın sen zaten dgrular bunlarr

oflum kız maaşallah subhanalah mavişimee balktım imdik rabbim nazarlardan korusun inş kuzumu

sağol kuzummm buyumus muu emır mert beyy

iyi ypmışsın sen zaten dgrular bunlarr

sağol kuzummm buyumus muu emır mert beyy

büyümüş tabi kuzum maaşallah sübhanallah oflum bıcırık daha dün olsun diye beklediğin günleri hatırlıyorum ovucanın kızardı koyu çıktı gebelik testi kese kalp aışı cinsiyeti tekmesi doğumu derken şimdide büyüyolar hani en son yüzünü paylaşmıştın ultrason resmini çok merak ediyorum dmeiştin kimin aklına gelirdi böyle maviş birşey çıkıcağı rabbim korusun tüm kötülüklerden nazarlardan acılaırnı göstermeisn evlatlarımızın AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

aynen ya gecmıse dondurdun benı bı ann :)
zaman akıp gıdıyo vallaa..
yavrularımız RABBIME emanet nazarlardan korusunn ALLAHIM HEPSİNİİ

aynen ya gecmıse dondurdun benı bı ann :)
zaman akıp gıdıyo vallaa..
yavrularımız RABBIME emanet nazarlardan korusunn ALLAHIM HEPSİNİİ

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN oflum o kadar derin duygular içindeyimki dökemem ble cümlelere herşeyi bir arada yaşıyorum hep derim bu kadar zor ve yorucu hemde bu kadar güzel harika bişrey işte herkes yaşar inş bu duyguyu kuzum oflum benim bu oğluşum güneşe çıkınca yüzü dökyüo kıpkırmızı oluyo acep neden :26:

kevserim eşin şimdi evde dimi nasıl peki geceki gibi değildir inş varmı ağrısı falan boyun fıtığı bence değildir benim babamdada var ama asla böyle sıkıntıları omadı sadece ağrısı olurdu yani bence fıtık değil üşütme falanmı acaba yada başka bbirşey :26:

kesınlıkle cok zorr karısık bı duyguu
ındsan bagırınca bıle sol yanı acıyoo (

gunese alerjısı vardır nemlenddırıcı ssur oyle cıkar dısarı kuzum

herkese selamlar geçmişe bakıcam

asemb napiyorsun cnm bende oğluşa çorba yapıyorum bir yandan temziliğe başlıcam iş bitmiyor yaaaaaaaaa çağatayım nasıl

bende öyle normal istemiyodum sen gibi en başından beri hep sez istedim
çokda memnun kaldım kuzum sıkıntısız geçti olayı kafada bitirmiştim o yüzden rahat girdim rahat çıktım
spinal sez i öneririm sanada kuzumm
alır kilo merak etme cnm benımm hem usg tahmını oluyo sıkma canını normal dogum tarıhın ne senın kuzum
benim 1 hafta kala alınmıştı 39+0 daydım

hehe tmm duruma göre sepetlersin bana hayırlısıyla dogsun bakalım prenses

herkese selamlar geçmişe bakıcam

asemb napiyorsun cnm bende oğluşa çorba yapıyorum bir yandan temziliğe başlıcam iş bitmiyor yaaaaaaaaa çağatayım nasıl

hoşgeldin kuzumm oyy oyy sorma bıktım ev işinden yemekten herşeyden valla gına geldi artık
dün gece böyle bi anda kollarım ağırlaştı ağzımda kelimeler ağırlaştı dedim eşime bana bişey oluyo
yattım uzandım da geçti artık bünye sapıttı oyuzden bugun ev oldugu gibi duruyo ama ne yarar gene kalktım yemek yapıyorum
zor valla ya bu annelik 2. felen istemiyorum her geçen gün daha da netim

ohh yap mis gibi balımm yesin paşam afiyetle benımkide uyuyo uyanmaz inş epeyce

cnmm çok geçmiş olsunn üzüldüm okuyunca inş bişeyciği çıkmaz eşinin
Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
sonuçlar çıkınca hbr et emi aklım kalır valla:18::18:

anacım bide yeseler bu uğraşa dertler büyüdükçe artıyor

anacım bide yeseler bu uğraşa dertler büyüdükçe artıyor

aynennn resmen savaş yaa ne üst kalıyo ne baş sinirlerim zıplıyo valla
yeme len diyorum ozaman sonra iki dakka geçmiyo oğlumm kuzumm hadi hamm felen
annelik yüreği elvermiyo işte bi elverseee pataklıycammm

kevsercim geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin

Kislar canim cikti ama herseyide aldik sut pompasindan tirnak makasina fircadina bezine qlt acma bezlerine kadar tamam bu sefer bitti sqnirim artik ay artık cikmadin dunya masraf canimizi cikardi sioacik yaa
Yastiklqrinidq vardır k kilifina gire yapilcqk hiiiiii bi kovasi kaldi banyo için bir emzirme sutyeni
Bugun iyi toplqnmissiniz yarinda gibi lin beklerim bi temizlik yapip gelcem ben evdeyim yanii

Kevserim canim uzulme insallah basit bisifir bi tanemboyun fitigi bendede var oarmak uclarinda karincqlanma bas agrisinida mide bulqntisi seklinde yapiyoo

kızlar oğlumun her bezinde bulaş şeklinde minicik kaka var.boş bez yok 10 günlük çocuğum pişik oldu.dr gittik bi halt dediği yok.karnı gur gur yavrumun.gazda çıkarıyo.ondan gaz ilacı verme daha dedi.tüm gün mememde.yorgunluktan öldüm.belim memelerim kopuyo.ne yapıcağımı şaşırdım.idrar tahlili yapıldı bişey yokmuş.bunu yaşayan varmı? ishal mi oldu çccuğum.cevap yazın hemen nolur.napıcam

herkeslere günaydın tünaydın hepiciğindne eşim evdeydi şimdi gitti geç geldim bir sürü işim var yemk yapılıcak ütü desen üüüüü dolu dolu dünürüm kusuruma bakma kuzum dün pc saatlerce açık kaldı ama bu eşşek oğlumdan oturamadım başına en sonunda direk kapattım hiç bakmadan aliş çok huysuz ama çok tatlı teyzesi vallaha yiyesim gerliyo arada çatallıyorum pasta baklva niyetineee melisam eksiklerde tamam hee hiç bitmiycek o eksikler ama gör bak artık aylık 200 300 tl sadece ona gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…