Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

cnm ilk etapta 5-6 çişli bezi oluyorsa yeterli geliyordur sütün. doymadığını hissediyorsan çok az mama ver bence dene bakalım ne olacak bağırsakları anca 40 çıkana kadar düzene girer. kolay değil cnm. pişik için saf zeytinyağı sürebilirsin . birde sen acı ekşi ve asitli şeyler baharatlı yeme direk senden bebişe geçer qişik yapar. havalar ısındı arada bezini aç havalandır

Ben gelldm kızlar cok kotuyum esimin agrsi kolunuda vurdu sag kolunu oynatamiyor cok ağrıyor ne oldu birden bire boyle ya allahim yardim et ya simdi hastanede saat 4.30 da cikacak sonuclar meraktan olucem

Kizlar esim aradi boynunda fitik cikmis buyukmus hatta amelyat olabilir demisler beyin cerahiye gozukucek simdi

Kizlar esim aradi boynunda fitik cikmis buyukmus hatta amelyat olabilir demisler beyin cerahiye gozukucek simdi

Cnm hemen panikleme baska doktorada gisterin hemn ameliyat olmasin fizik tdaviyke hafifler belkim bak bende iki fıtık cikti her sene bi hafta on gun tedavi görürüm dktor evden hareketletide gosterir on yapatimbayagi hafifler yastigida degistirme si laxim fitik icn yastiklar var devamlılık onda yatsin bunkar iyi geliyo
Tamamen gecmiyo ama agriyi enazq indiriyor
Ameliyatı icin acele etmeyin kuzu
Bencebunlari deneyin ilerleyen yillarda olursa olsun ameliyat onuda ciddeniyi bi dokyora yaptirin fitik amliyatlarini her rkez becremiyo sonuçta
Uzulme sen allah daha buyuk bi dert vermesin canım

canım göğüs uçların yaramı oldu yoksa saddece ağrımı oluyo kuzum bezinde bulaş gibi minicik kaka demiişin balım anlamdım inanki bezmi boş yoksa boş yermi kalmıyo anlamdım :44::44::26:papatyam sık değiştir altını arada aç havalandır alt açma nbbezini ser bırak hava alsın birde sen ne yersen kakaya yansır derler mesela ben incir yesem incir gibi olur böyle yada muz yesen falan yaşadım yani keisnce normale dönyü paptyam sıkıntı değil tahlilde temiz çıkmış için rahat olsun canım benim kayınvaliden sizdemi hala uykusu nasıl geceleir falan istersen bir mama ver baklaım paptyma uyurmu ne kadar içer içtikten sonra kaç saat aralığında meme istiycek bir dene o zaman anlarsın doyup doymadıpğüını :26:[/QUOTE]

canım arkaddaşım 1 meme ucum kopcak nerdeyse...çok acıyo.pompayla sağıyorum 1 memeden 40 çıkıyo.80 ona yetiyo 1 öğünde ama emerken çıkartamıyomu okadar anlmıyrm.mememde uyuyo yere koyuyım havada uyanıyo deli gibi aranıyo ağlıyo.uyku falan yok.çok az uyuyo bence.yada memede uykusunu alıyo.bezi hep kakalı ama okar az ki poposunun ucunda hep var sulu sarı renkli.pişiği biraz azalmış bugün.Ah elif çok zormuş bu işler seni daha iyi anlıyorum şimdi.ne yapacağımı şaşırdım.ufacık çocuk esir etti beni.yetemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık.kayınvalidem bizde ev işi yemek vs işine bakıyo.annemden çok hayrı dokunuyo desem yeri.ama göz enfeksiyonu geçiriyo bulaşıcıymış.kaç gündür dr a gönderemiyorum.bugün gitti nihayet.çocuğu vermeye korkuyorum.onada geçer die.ne biliym beni buldu sanki.mamada verdim Elif kaşıkla verince deliriyo ağlamaktan ben bu işi beceremedim.sen nasıl veriyosun.biberon veriyorum o zmanda ağlayıp duruyo memeyide tutmakta inat ediyo.hiç sakinleştiremiyorum.offfff arkadaşım deliriyorum

Saolasin melisam bsska dr da gostermisler oda ameliyatd demis cnm demis fizikle boyunun düzelir ama kokundaki gucsuzluk devam edermiş bu gun esim o kadar kotu olduki en cok ne zoruma gidiyor biliyormusun dedi ne cnm dedim kizimi kucagima alamamak dedi agladimnkizim da eşimin gozunun icine bakiyor baba bni al der gibi alamiyorki kolu tutmuyor yrmek bile yiyemiyor yarin baska dr gitcek bakalim ne olucak dualarinizi eksik etmeyin kizlar

off kötü olmuş papatyam ilk günler acır işte çok emmekten alışıcak geçicek ama zamanla vallaha emerken yoruluyodur annesi işte dinlenir doyar gibi olur hemen acıkır benimkide öyleydi kucağımdan indrimezdim yarım saati geçmezdi hemen geri bazen daha sık papatyam benim oğluşda günde 6-7 kere yapardı doldururdu bezini sıvı oamsıda normal yani benden bilrim oğluşdan yani canım benim zor olmasına zor ama işte yapıcak birşey yok insan bazen yetemdiğini düşünüyo ama öyle birşey yok bir anlık çaresiik kuzum insanı bunlatıyor yorgunluk uykusuzluk işte kayınvalidenin gözü olmasa iyidi çünkü en azından geceleri alsa seni uyutsa sana yeter senin şimdi bolcqaa uyuman dinlenmen gerekkisütün olasun sütün omasının en büyük etkeni dinlenmek uyku uyumak kuzum sen böye üzülürsen bak sütünde gider aLLAH KORUSUN SADECE SABRET BİLYORUM SABRET DİYEN LERE BELKİ ÇOK ZOR NASIL edeyim diyosun ama geçicek benden çok bunalıma giren omasın ama geçti şimdide çok yoruluyorum ama alıştık birbirimize büyüdük daha iyi anlıyorum herşeyi ve artık kabullendim benim hayatım önce oğluşum seninde Allahın izniyle geçicek gidicek huzurla yaşıycaksınız inş papatyam ben kaşıkla ilk zamanlr vermye çalştığımda öğürürdü kabul etmezdi hiç birieyi ama artık alıyo sanırım büyüdüğünden minedir seninki daha minik yaaa kabul etmez biberonun markası ne peki anne memesi gibi olandan al kuzum o zman unutmaz memeni ben sonuçta biberon alıyo sneinki benimki kabul etmiyo hiçbirini papatyam beceremdim deme sakın sen her zaman ben yeitorum düşüncesisinde ol bak kendine bunu yapma yıpratma kuzum kıyamam sana sen böyle deyince yaşadıkalrımı düşünüyorum vee çok üzülüyorum yeminle yakın olsak gelirim snei dinlendiririm uyuturum alırım paşamı bakarım kuzum Allahım yardımcın olsun sen mutlu ol strese girmeki bebğinde anlıyor bak oda mutlu hzuurlu olsun annesi

CAnım ya RABBİm acil şifalar versin gözlerim doldu (
hayırlısıyla atlatırısnız ınsallahh dualarımdasın kuzumm

SElam kızlarr gırıyorm yoksunuz masallaaahhh herkes veletlerle mi uğrasıo

kevserim yeminle boğazım düğümlendi şimdi rabbim yardım et kurban olduğum sen sağlık ver şifa ver ne diyeceğimide bilemiyorum çok üzülüyorum dualarım seninle kevserim her ezanda her zaman canım benim habersiz bırakma bizi ne olur dikkat et kendine iyi ol eşine destek ol zor bliyorum ama sen güçlüolamk zorundasın canım benim

CAnım ya RABBİm acil şifalar versin gözlerim doldu (
hayırlısıyla atlatırısnız ınsallahh dualarımdasın kuzumm

SElam kızlarr gırıyorm yoksunuz masallaaahhh herkes veletlerle mi uğrasıo

A.slm oflum hoşgldin sorma bu velet beni bitirdi hani derler yaa doğan çocuk b... bellidir diye alan vallaha yalan doğduğundaki usluluğu kalmadı yaramaz oldu Allahım yakamdan düşmüyo tutuyo çekiyo kendisine ağzına geitriyo yüzüme ıı ıı diye yalıyo öpüyo resmen sıpam yemek yapmaya gidemiyorum vallaha yaa bu arada oflucum pcc yapıldıı artık geldi elime sonunda

Boyun fıtığı hastalığı ciddi bir hastalıktır. Bu yüzden dikkat edilmesi gerekir. Boyun fıtığı hastalığı hakkın da genel bir bilgi verecek olur isek bu hastalığı şu şekil de tanımlayabiliriz. Boyun fıtığı hastalığı boyun içerisin de bulunan omurların aralarında ki yumuşak dokulu disklerin yer değiştirmesi ya da erimesi sonucun da oluşmaktadır. Bu durum oldukça ciddi sonuçlar doğurabilir. Bu hastalık bu aşamaya geldiği hal de tedavi edilmiyor ise oldukça ağrılı bir sonuç elde edilebilir. Ayrıca kısmi felç gibi ciddi problemleri de beraberin de getirmektedir.
Boyun fıtığı hastalığının gerekli şartlar altın da tedavi edilememesi telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabileceği anlamını taşımaktadır. Boyun fıtığı oldukça ciddi bir hastalık olması nedeni ile çeşitli tedavi yöntemleri vardır. Ancak boyun fıtığı hakkın da daha kapsamlı bir bilgi verecek olur isek bu durumu şu şekil e açıklayabiliriz. Boyun fıtığı ciddi ağrılar yaşatır. Boyun fıtığı genel olarak enseye vuran şiddetli ağrılar ile kendisini belli eder. Baş ağrılarının da bir kaynağı olarak görülen boyun fıtığı en çok bu kaynaklar ile birlik de kendisini belli eder.
Boyun fıtığı hastalığının başka belirtileri arasın da hareket kabiliyetin de sınırlamalar da yer alabilir. Boyun fıtığı yaşayan bir hasta boynunu rahat hareket ettiremez. Bazen boyun üzerin de duruş problemleri de kendisini gösterebilmektedir. Bu durum da ciddi bir tedavi aşamalarından geçilmesi gerekmektedir. Boyun fıtığı tedavisin de ilk olarak cerrahi müdahale önerilmez. Çünkü riskli ve zor bir bölge olduğu için kolay kolay tedavi edilemez. Eğer hastalık ilk aşama da ise bu durum da ilaç tedavisi ön görülür. Ancak ilaç tedavisinin yanı sıra bazı hareketler ve egzersizler de verilir.
Bu hareketler boynun yumuşamasına ve tedaviye daha çabuk yanıt verilmesine neden olmaktadır. Eğer tüm bu yöntemlere hastalık bir şekil de cevap vermez ise bu durum da cerrahi yöntem düşünülür. Cerrahi müdahale ise uzman bir doktor tarafından uygulanır. Çünkü çok dikkat isteyen bir ameliyattır. Sinirle zarar verebilme ihtimali bulunduğu için felç riskini de içerisin de barındırmaktadır.

hoşbulduk canım benım.
cocukların gunu gununu tutmuyo malesef.
tam uslandı uykusu duzene girdi diyosun ertesi gün bin beter oluyolar..
ALLAH senınde yardımcın olsun emıre mı guldun yoksa kız
pc yapıldıgına sevındım canım benım daha sık gorusuruz artık

Amin Elifim ya okadar kotuyum ki anlatamam sabahlara kadar uymuyoruz esim hele hic yatmiyor oturamiyor uemek bile yiyemiyor çok zor cok genede sukurler olsun ki çaresiz hastalik degil sabah kahvalti ediyoruz esimm yiyemiyor dedim bn yardim ediyim istemedim agladim dayanamdim daha dur allahin izniyle kurtulamzsin bnden dedi dedim senden kurtulmak istiyeenallahim ezan da okunuyor allahim sen eşime yardim et gecsin yalvaiyorum sifasini vr tum hastalarin

kevserım bogazıma dugum attın resmen ya kuzum benım yaa aglatcaksın benı de.
kızın ıcın ayakta durmaya calıs ne olur.
arastırma hastanelerıne falan gıdıdn ıyıce dteshıs koysunlar.
kendını koy verme.
RABBİm ŞAFİ ismini yuzu suyu hurmetıne eşine tum hastanlarımıza acil şifalar versin..

iyi akşamlarr kevser canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama lütfen kendinizi koyvermeyin
kolay değil biliyorum ama çok şükür çözümsüz değil rabbim tez zamnanda acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…