Rabbim hakkınhayırlı olan doğum neyse onu nasip etsin.Adı Taha Kutay oldu oğlumun teyzesi.emmeye başladı.ama mememi boşaltamıyo sanki.inan tüm gün mememde.elif mesajımı okursan cevap yaz normalmi budurum.saatlerce emiyo memelerim koptu öyle ağrıyoki dokunamıyorum.uykusuzluk ebemi belledi.
çok tatlı melisa sende bir an önce kavuş inşallah öptüm
kızlar oğlumun her bezinde bulaş şeklinde minicik kaka var.boş bez yok 10 günlük çocuğum pişik oldu.dr gittik bi halt dediği yok.karnı gur gur yavrumun.gazda çıkarıyo.ondan gaz ilacı verme daha dedi.tüm gün mememde.yorgunluktan öldüm.belim memelerim kopuyo.ne yapıcağımı şaşırdım.idrar tahlili yapıldı bişey yokmuş.bunu yaşayan varmı? ishal mi oldu çccuğum.cevap yazın hemen nolur.napıcam
papatyam adıyla yaşasın inş rabbim hayırlı evlat etsin anasına babasına inş çok şükür emmeyede başlamış gözüüz aydın kuzum normal kuzum o daha yeni emmeye baladı sütünde daha azdır emdikçe gelciektir birde küçük yaa çabuk yoruluyo kısa emiyo ama sık emiyo doymuyordur papatyam gur gur yapıyosa benimkğde öyleydi hatta eltim derdiki oo maşşalah sürekli emiyo böyle giderse çabucak byür diye ama yavrum süt gelmiyomuş sıkınca gliyo diye sanıyodumki doyuyo ama böyle emzirirdim koyardım yerine 5 dk sonra bir daha iki göğsümüde emerdi yorulurdu sen emzir papatyam sütün artıcak vee zamanla doyucak merak etme canım göğüs uçların yaramı oldu yoksa saddece ağrımı oluyo kuzum bezinde bulaş gibi minicik kaka demiişin balım anlamdım inanki bezmi boş yoksa boş yermi kalmıyo anlamdım :44::44::26:papatyam sık değiştir altını arada aç havalandır alt açma nbbezini ser bırak hava alsın birde sen ne yersen kakaya yansır derler mesela ben incir yesem incir gibi olur böyle yada muz yesen falan yaşadım yani keisnce normale dönyü paptyam sıkıntı değil tahlilde temiz çıkmış için rahat olsun canım benim kayınvaliden sizdemi hala uykusu nasıl geceleir falan istersen bir mama ver baklaım paptyma uyurmu ne kadar içer içtikten sonra kaç saat aralığında meme istiycek bir dene o zaman anlarsın doyup doymadıpğüını :26:
kızlar oğlumun her bezinde bulaş şeklinde minicik kaka var.boş bez yok 10 günlük çocuğum pişik oldu.dr gittik bi halt dediği yok.karnı gur gur yavrumun.gazda çıkarıyo.ondan gaz ilacı verme daha dedi.tüm gün mememde.yorgunluktan öldüm.belim memelerim kopulyo.ne yapıcağımı şaşırdım.idrar tahlili yapıldı bişey yokmuş.bunu yaşayan varmı? ishal mi oldu çccuğum.cevap yazın hemen nolur.napıcam
adıyla yasasın insallahRabbim hakkınhayırlı olan doğum neyse onu nasip etsin.Adı Taha Kutay oldu oğlumun teyzesi.emmeye başladı.ama mememi boşaltamıyo sanki.inan tüm gün mememde.elif mesajımı okursan cevap yaz normalmi budurum.saatlerce emiyo memelerim koptu öyle ağrıyoki dokunamıyorum.uykusuzluk ebemi belledi.
çok tatlı melisa sende bir an önce kavuş inşallah öptüm
oh papatyaöm ne güzel emmeye baslamıs işte
mama vermeyi kestinmi ondanda veriyomusun. canım kolaymı tum gun memendeyse tabi mem,işlerin acır
azsa sutun ondan bırakmıyo olabilir memişlerini arttırıcı seylşer demne bakalım. kuru dut ve incir acayip sut yapıyomus rezened eiç cano. cok tatlı he yerim ben onu yerrrrrrrrrrrrrrrrrbenımkinede az kaldı cok heyecanlıyım yav. yarın doktora gitcem bakalım anyamı konyamı belli olcek dogum tarihgim.
herkeslere günaydın tünaydın hepiciğindne eşim evdeydi şimdi gitti geç geldim bir sürü işim var yemk yapılıcak ütü desen üüüüü dolu dolu dünürüm kusuruma bakma kuzum dün pc saatlerce açık kaldı ama bu eşşek oğlumdan oturamadım başına en sonunda direk kapattım hiç bakmadan aliş çok huysuz ama çok tatlı teyzesi vallaha yiyesim gerliyo arada çatallıyorum pasta baklva niyetineee melisam eksiklerde tamam hee hiç bitmiycek o eksikler ama gör bak artık aylık 200 300 tl sadece ona gidecek
he ya tamam diyom amma bitmiyo işte dedigin gibi 200 300 le kurtaracaksak ayda oda bişi ben daha fazla gider diyodum ya. insallah sutumde gelirde mama masrafı bari olmaz.
dun sut sanma mak aldım esime kurdurdum lanco lu bi marka iyiymıs hatta baklıyım dedim acıtıyomu azcık yaptıydım birinden sarı su geldei az bişi bıraktım hemen sarı ssıvı agız zıyan olmasın diye cok yumusak cekiyo ACITMIYO CANIMI IYI OLDU BU YAA SENIN KİNDEN BULAMADIM BEN CANO.MECBUR BIRAZDAHA TUSLUYDU YA BUNU ALDIM
Kizlar esim aradi boynunda fitik cikmis buyukmus hatta amelyat olabilir demisler beyin cerahiye gozukucek simdi
Cnm hemen panikleme baska doktorada gisterin hemn ameliyat olmasin fizik tdaviyke hafifler belkim bak bende iki fıtık cikti her sene bi hafta on gun tedavi görürüm dktor evden hareketletide gosterir on yapatimbayagi hafifler yastigida degistirme si laxim fitik icn yastiklar var devamlılık onda yatsin bunkar iyi geliyo
Tamamen gecmiyo ama agriyi enazq indiriyor
Ameliyatı icin acele etmeyin kuzu
Bencebunlari deneyin ilerleyen yillarda olursa olsun ameliyat onuda ciddeniyi bi dokyora yaptirin fitik amliyatlarini her rkez becremiyo sonuçta
Uzulme sen allah daha buyuk bi dert vermesin canım
bitmiyoki melisam artık ömür boyuda bitmiycek vallaha aylık rahat buluyo mamasız hemde kuzum inş seninki uuzunca süre emerde sıkıntı çıkmaz mennun kaldıysan melisam sıkıntı yok vallaha yeterki acıtmasınadıyla yasasın insallah
oh papatyaöm ne güzel emmeye baslamıs işte
mama vermeyi kestinmi ondanda veriyomusun. canım kolaymı tum gun memendeyse tabi mem,işlerin acır
azsa sutun ondan bırakmıyo olabilir memişlerini arttırıcı seylşer demne bakalım. kuru dut ve incir acayip sut yapıyomus rezened eiç cano. cok tatlı he yerim ben onu yerrrrrrrrrrrrrrrrrbenımkinede az kaldı cok heyecanlıyım yav. yarın doktora gitcem bakalım anyamı konyamı belli olcek dogum tarihgim.
he ya tamam diyom amma bitmiyo işte dedigin gibi 200 300 le kurtaracaksak ayda oda bişi ben daha fazla gider diyodum ya. insallah sutumde gelirde mama masrafı bari olmaz.
dun sut sanma mak aldım esime kurdurdum lanco lu bi marka iyiymıs hatta baklıyım dedim acıtıyomu azcık yaptıydım birinden sarı su geldei az bişi bıraktım hemen sarı ssıvı agız zıyan olmasın diye cok yumusak cekiyo ACITMIYO CANIMI IYI OLDU BU YAA SENIN KİNDEN BULAMADIM BEN CANO.MECBUR BIRAZDAHA TUSLUYDU YA BUNU ALDIM
ahh melisam bitermiişleirm iş yapamadımki zorla yemeklerimi yaptım birde ütümü işte sil süpr kaldı oda sabaha inş eşim gitmeden süpürürüm diğerleride sonrasında eşşek gafalı olum dururmu hiçzerre uyku yok sıpanın tuvalete gidemiorum kızzzYaa gelen giden yokkk cok sıkıldım cokkkkkkk
Hadi gelin artkin
Elifim bitmedi ni işlerin hala
Keserim esin nasil oldo canım
kevserim nasıl oluyo yaa bşirdeb bire böyle birşey anlamıyorum canım dur korkma sıkıntı etme sen destek olucaksın eşine bak oda korkuyodur şşimdi sen rahat ol kızını düün canımBen gelldm kızlar cok kotuyum esimin agrsi kolunuda vurdu sag kolunu oynatamiyor cok ağrıyor ne oldu birden bire boyle ya allahim yardim et ya simdi hastanede saat 4.30 da cikacak sonuclar meraktan olucem
kevserim fıtık bunlara neden oluyo demekki aklım almıyo üzülme kuzum bence iyice bakılmadan ameliyat olmasın eşin bence fıtıkla ilgisi yok gibi benim babamdada vardı bir iğne yapıldı kurtardı canım omuzu ağrırdı onunda araba kullanmazdı sizde yiice araştırın Allahım hayırlı kapı açsın şifasını versinKizlar esim aradi boynunda fitik cikmis buyukmus hatta amelyat olabilir demisler beyin cerahiye gozukucek simdi
canım göğüs uçların yaramı oldu yoksa saddece ağrımı oluyo kuzum bezinde bulaş gibi minicik kaka demiişin balım anlamdım inanki bezmi boş yoksa boş yermi kalmıyo anlamdım :44::44::26:papatyam sık değiştir altını arada aç havalandır alt açma nbbezini ser bırak hava alsın birde sen ne yersen kakaya yansır derler mesela ben incir yesem incir gibi olur böyle yada muz yesen falan yaşadım yani keisnce normale dönyü paptyam sıkıntı değil tahlilde temiz çıkmış için rahat olsun canım benim kayınvaliden sizdemi hala uykusu nasıl geceleir falan istersen bir mama ver baklaım paptyma uyurmu ne kadar içer içtikten sonra kaç saat aralığında meme istiycek bir dene o zaman anlarsın doyup doymadıpğüını :26:
canım arkaddaşım 1 meme ucum kopcak nerdeyse...çok acıyo.pompayla sağıyorum 1 memeden 40 çıkıyo.80 ona yetiyo 1 öğünde ama emerken çıkartamıyomu okadar anlmıyrm.mememde uyuyo yere koyuyım havada uyanıyo deli gibi aranıyo ağlıyo.uyku falan yok.çok az uyuyo bence.yada memede uykusunu alıyo.bezi hep kakalı ama okar az ki poposunun ucunda hep var sulu sarı renkli.pişiği biraz azalmış bugün.Ah elif çok zormuş bu işler seni daha iyi anlıyorum şimdi.ne yapacağımı şaşırdım.ufacık çocuk esir etti beni.yetemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık.kayınvalidem bizde ev işi yemek vs işine bakıyo.annemden çok hayrı dokunuyo desem yeri.ama göz enfeksiyonu geçiriyo bulaşıcıymış.kaç gündür dr a gönderemiyorum.bugün gitti nihayet.çocuğu vermeye korkuyorum.onada geçer die.ne biliym beni buldu sanki.mamada verdim Elif kaşıkla verince deliriyo ağlamaktan ben bu işi beceremedim.sen nasıl veriyosun.biberon veriyorum o zmanda ağlayıp duruyo memeyide tutmakta inat ediyo.hiç sakinleştiremiyorum.offfff arkadaşım deliriyorum
Saolasin melisam bsska dr da gostermisler oda ameliyatd demis cnm demis fizikle boyunun düzelir ama kokundaki gucsuzluk devam edermiş bu gun esim o kadar kotu olduki en cok ne zoruma gidiyor biliyormusun dedi ne cnm dedim kizimi kucagima alamamak dedi agladimnkizim da eşimin gozunun icine bakiyor baba bni al der gibi alamiyorki kolu tutmuyor yrmek bile yiyemiyor yarin baska dr gitcek bakalim ne olucak dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Saolasin melisam bsska dr da gostermisler oda ameliyatd demis cnm demis fizikle boyunun düzelir ama kokundaki gucsuzluk devam edermiş bu gun esim o kadar kotu olduki en cok ne zoruma gidiyor biliyormusun dedi ne cnm dedim kizimi kucagima alamamak dedi agladimnkizim da eşimin gozunun icine bakiyor baba bni al der gibi alamiyorki kolu tutmuyor yrmek bile yiyemiyor yarin baska dr gitcek bakalim ne olucak dualarinizi eksik etmeyin kizlar
CAnım ya RABBİm acil şifalar versin gözlerim doldu(
hayırlısıyla atlatırısnız ınsallahh dualarımdasın kuzumm
SElam kızlarr gırıyorm yoksunuz masallaaahhh herkes veletlerle mi uğrasıo
A.slm oflum hoşgldin sorma bu velet beni bitirdi hani derler yaa doğan çocuk b... bellidir diye alan vallaha yalan doğduğundaki usluluğu kalmadı yaramaz oldu Allahım yakamdan düşmüyo tutuyo çekiyo kendisine ağzına geitriyo yüzüme ıı ıı diye yalıyo öpüyo resmen sıpam yemek yapmaya gidemiyorum vallaha yaa bu arada oflucum pcc yapıldıı artık geldi elime sonunda
kevserim yeminle boğazım düğümlendi şimdi rabbim yardım et kurban olduğum sen sağlık ver şifa ver ne diyeceğimide bilemiyorum çok üzülüyorum dualarım seninle kevserim her ezanda her zaman canım benim habersiz bırakma bizi ne olur dikkat et kendine iyi ol eşine destek ol zor bliyorum ama sen güçlüolamk zorundasın canım benim
Amin Elifim ya okadar kotuyum ki anlatamam sabahlara kadar uymuyoruz esim hele hic yatmiyor oturamiyor uemek bile yiyemiyor çok zor cok genede sukurler olsun ki çaresiz hastalik degil sabah kahvalti ediyoruz esimm yiyemiyor dedim bn yardim ediyim istemedim agladim dayanamdim daha dur allahin izniyle kurtulamzsin bnden dedi dedim senden kurtulmak istiyeenallahim ezan da okunuyor allahim sen eşime yardim et gecsin yalvaiyorum sifasini vr tum hastalarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?