Bn geldim cok kotuyum eşim baska dr da gitti oda ameliyat demis 3 tane varmis hemde bi tanesi tam sinirin ustundeymis pazartesi emarin sonucu pazartedi cikicak ameliyat kesinmis nasıl olucak allahim yardim et ya
elifim iyi cnm yatırdım inşallah biraz uyurda iş yaparım ya iş yaptırmıyor sıpa:)))) bütün gün onla ilgiln istiyor büyüdükçe dertleri artıyor kuzum.
sen nasılsın alişim nasıl düzeldimi
aynen canım banada yaptırmıyo koştur koştur terden ölüyorum biran susmama gelmiyo ilgi ilgi ne yapıcaz bilmiyorumki vallaha aliş aynı emmiyo uykuda ancak bende moralim sıfır eşim geceye başlıycak değişiyo görev yeri ne yapıcaz kara kara düşnüyoruz moonum yaa
ya bendede moral yok ya niye bilmiyorum ki şöyle bebelert dertlerini söyleyene kadar rahat yok bize cnm. rabbim sağlık sıhat versin emzirme işine takma sonuçta ilk 3 ay en önemli dönem benim arkadaşlarımdada öyle oldu 3 ay emdi sıpalar sonra bırakan çok oluyor yeni nesil bebelerin anlamak mümkünmü cnm .kısmetinde varsa emer ne koşullarda uğraşıyoruz sıpalar için.eşin içinde üzülmdüm ya ama en azından gündüz biriki saat tutsa ev işini yaparsın yemeğin yaparsın zaten 6 aydan sonra uyku düzenleride tam oturuyor iyi düşün iyi olsun.
ben kaşıkla ilk zamanlr vermye çalştığımda öğürürdü kabul etmezdi hiç birieyi ama artık alıyo sanırım büyüdüğünden minedir seninki daha minik yaaa kabul etmez biberonun markası ne peki anne memesi gibi olandan al kuzum o zman unutmaz memeni ben sonuçta biberon alıyo sneinki benimki kabul etmiyo hiçbirini papatyam beceremdim deme sakın sen her zaman ben yeitorum düşüncesisinde ol bak kendine bunu yapma yıpratma kuzum kıyamam sana sen böyle deyince yaşadıkalrımı düşünüyorum vee çok üzülüyorum yeminle yakın olsak gelirim snei dinlendiririm uyuturum alırım paşamı bakarım kuzum Allahım yardımcın olsun sen mutlu ol strese girmeki bebğinde anlıyor bak oda mutlu hzuurlu olsun annesi
biberon chicconunki elif.çok güzel emiyo ama memeye gelince sersemliyo çenesini kapatmıyo ağlıyoda ağlıyo.benden başka kimsede durmuyo sadece memeyle susuyo.emince başını koyuyo memeye uyuyo:) hakkımızda hayırlısı baklım.savretcez buna şükür.daha iyiyim bugün.öpüyorum
Eanladım papatyam sıkıntılar geçene kadar sabret balım benimde ilk günlerde mememde uyurdu gerçi gecelri hala mememde uyumak istiyo o ayrı ama canım benim rabbim sabır güç versin çünkü her geçen gün sıkıntılaar büuüyo bak seni nasıl hi,ssediyo papatyam bu dünyanın en güzel duygusu balım
kuzum 12de doktor randevum vardı ona gittim. dogumu belirledik sezeryan belden uyusmalı 2700 olmus ınsallah bi haftaya kadarda en az 200 grm alırda.ben geldim ama çorgunum işerim yaptım şimdi oğluşu sallıoyrum dilim damağıma ysapıştı bu sıpa ağladıki içemedim birşey uyurken çok zorlanıyoruz ben illaki eeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee diyicem sesli sesli olsaki sussam tv dalsam kendisi başlıyo meee meeeee heee diye ağlamaya kendi kendine piş piş yapıyo sıpa melisam nereye gittin kız gel hadi eminemin hastası kim kız o yüzdenmi ayrıldı kevserim eşin nasıl oldu ne yaptınız gittinzmi doktora
canım madem oda ameliyat demıs mecbur yaptırcanız o zaman. korkma ameliyattan ama gercekten iyi bi doktora yaptırın emı gülüm iyi arastırın doktorları.uzulme bi denem bak caresi olan bi hastalık .Bn geldim cok kotuyum eşim baska dr da gitti oda ameliyat demis 3 tane varmis hemde bi tanesi tam sinirin ustundeymis pazartesi emarin sonucu pazartedi cikicak ameliyat kesinmis nasıl olucak allahim yardim et ya
sıkıntılar bitmiyo moonum yaa bitmiyo belşirli düzneimiz vardı eşim erkenden geliyodu akşamları bana yardımcıydı 6 saat çalışıp gwiyodu şimdi geceleir yok 12 saat nasıl yapıcam bilmiyorum zaten karanlık korkum çok fazla kafayı yerim sanırım eşim dışarlrda istanbul sokakları malum hepsi Allaha ermanet canım ama işte korkuyorum hem kendi adıma hemde eşim adıma çok zor olucak şuanda ağlayarak yazıyorum inanılmaz keyifsisizm oğlum yüzüme bakıp duruyo ne oluyo der gibi vallaha nasıl alışıcam ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?