Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

amaninde elifim topik acmıs geç bile kaldın kıs hadi bu topik bize ugur getirsin işlerimizi rast getirsin insallah.

nasılsın gülüm konusamadım :26::26:

hayırlı olsun rabbim hayılısıyla kucanaa almak nasıp etsın inş hamılelık belırtılerın nasıl başladı ılk zamnlarda paylaşırmısın rica etsem

kızlar büyük bebişimle ilgileniyorum kocam buara rahatsız yok kuluncu kalkıyor yok ishal yok karın ağrısı dr gitmiyor bugün daha iyi gerçi allah hastalar şifa versin

kevserim çok sevindim eşin iyimiş maşallah

çok geçmiş olsun cnm ahh ahh küçüğüyle büyüğüyle bu bebelerle ugraşmak çok zooor

çok geçmiş olsun cnm ahh ahh küçüğüyle büyüğüyle bu bebelerle ugraşmak çok zooor

aynen tatlım hem babası hem danası:)))))))))))))))))

ne var bugün menüde yavrum ben sulu köfte yapıcam

selamlarrr ne yapıyosunuz kızlarrr
meilsaaaa
kedicik
zilli zeynep (o kendini biliyor )

aynen tatlım hem babası hem danası:)))))))))))))))))

ne var bugün menüde yavrum ben sulu köfte yapıcam

valla bugun saldım çayıra mevlam kayıra tarhana yaptım öğlen bide makarna yapcam yallahh
ama senin menü miss kuzumm ellerine sağlık

amanda amannnnn benide tanırmıymışş zilli zeynebimm
nasılsın yavru meleğin nasıl bakalımmm

tanımammmıı ayıpsın cancağızımm özledim kız seni
nasıl olsun fırlamanın önde gideni bak albümüme gör kuzumuu
uyumuyo bu emineee nezaman uyur bunlar yanı gece canıma okuyo yaa
ahanda uyandı sanırımmm

valla bugun saldım çayıra mevlam kayıra tarhana yaptım öğlen bide makarna yapcam yallahh
ama senin menü miss kuzumm ellerine sağlık

oh seninkide mis tarhanayı severim hemide çok.eline sağlık cnm

emoşum saçlarını boyatmışısnı hayırlı olsun bakalım tuturcanmı :)))))

Canlar annem geldi oturuyoruz ole valzi hazırladık bi yarinimiz kaldi persembe telase basliyo
Alisim asimi vuruldu kiyamambn ona yaa naocan aşılar bitene kadar mwcbur yaptircan kuzucuklarinda o derdi var iste
Asrbim spinal olcam güzelim bencede o daha iyidirzaten genelde dunya bi narkoz aliniyo gereksiz bide ilk cikis anini gormek istiyorum kuzcugun
Ismi sanirim oyku olcak
Him bide bi arkadas sormuş hamilelik belirtierini
Bende yogun akinti olmustu bide yumurtlmadansonra yerlesme kanaması ibi gatip bi kahverengi leke gelmisti

hemen albüme bakıyorumm
o bebeler memeden kesilmeden uykuyu tanımıyolar canımmm nezaman emmeyi bırakır ozaman uykusu düzelir
buarda ben bir duşa gidip gelem

kedicik saçlarımı boyadım şimdide yıkadım geldim ve şimdi çıkıyorum yemek yapıp kızımı okuldan alıcamm hep koştur hep koştuuu
sağlık olsunn öpüyorum hepinizi görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…