Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yooo ziilliyide tanıyosun zeynebidee
nasılsın canım yaa valla özledim beee herşey yolundadır umarımm

yolunda çok şükür cnm ankaradaydık eskişehire taşındık kuzumm
ben evdeyim herzamanki gibi sanırsam sende çıkmıssın işten
nekaa çok zaman oldu ya görüşmeyeli kızçen nasıl iyimi
eşinde toparlamıstır sanırım sende ne var yok canımcım

oh seninkide mis tarhanayı severim hemide çok.eline sağlık cnm

emoşum saçlarını boyatmışısnı hayırlı olsun bakalım tuturcanmı :)))))

gel kuzum bi tas da sana koyayım tarhanadan ama sende gelirken köfte getir

hemen albüme bakıyorumm
o bebeler memeden kesilmeden uykuyu tanımıyolar canımmm nezaman emmeyi bırakır ozaman uykusu düzelir
buarda ben bir duşa gidip gelem

bak bak gör afacanıı yapma yaa benımki emiyo 2 yaşına kaa emziririm diyodum ama en iyisi okadr uzatmıyım ben
yıkandınmı emineeemm he bi de ne renk boyadın saçınıı nasıl oldu

Napıyım gulum oturuyoz annemle yemege giriscm birazdan sen nasılsın
Moonum gecmis olsun kuzu kca bebekine acil sifalar diliyorum

hazırlıklar tmm he kuzum vay anasınaa yaa geçti bi dokuz ay geldi kavuşma vaktii çok heyecanlı yaa
heh sevindim spinal olmana aynen bebişini görcen çok güzel bi an
öykü süper kuzum artık sanırımımı var beyaa geldi gelecek bebiş
anneciğinde geldi heyecanlı son 2 gün eneeem kız saat kaçta gircen sezeryana sabahmı hbr et hele :126:

geçmiş olsun moonum ne eşler ne bebişler nede işler bitmiyo hakkımız ödenmez vallaha bakk
selamlarrr ne yapıyosunuz kızlarrr
meilsaaaa
kedicik
zilli zeynep (o kendini biliyor )
A.slm emoşum hoşgeldin canım geçende sordum ama hastan kim canım çok merak edşyorum yaz bana olurmu:26::26::26:
ohh melisam keyifler gıcır hee vallaha annenizin kıymetini bilin herşeyle yalnız idare etmek beni çok yordu kıymetini bilin ben çok özledim annemi çoookteyzesi sorma aşı oldu oğlum ama sustu bir kız vardı 4 yaşlarında şirinmi mi şşirin bilmişmi bilmiş seviyo oğlumu bebek bebek diye bende dedim abalsı hayır ben betülüm diyo kara bööööcüükkk kızçeydi o sevdide oğlumunda dikkatini çekti ona baktı sustu ayy melisam heyecan dorukda nedendir bilmiyorum çok fena heyecan sarıyı yeğenimi düşündükçee kaçda giriceksin perşembe günü :26::26::26::26::26::26::26::26:

eminem resim varmı resim saçalrın

A.sslm dünürüm hoşgeldin nasılsın canım benim kuzum inanki bende reism çekiyorum ama bir türlü ekleyemiyorum bu pcde zor oluyo maus olmadan kes küçült gibi diğeirnede oturamıyorum buna oturyorum ama ayakalrımda olduğu için balım bir gün koyucam inş askere gitmeden koyarım zaarrrr

ben geldim nabersiniz kızlar gerçi kimseler yok ama çok yoruldum yemek yaptım ki moonum sesleniyorum menümüz aynı sulu köfte tek fark ben bulgur diye pirinç koymuşum farkında değilim eşim geldi bu ne dedi ne dedim yemek dannkkkk:86:jeton düştü ama geç oldu bulaşığım çoktu yedik içtik yıka çamaşır as diğerlerini topla anammm halim kalmadı ya laaa

melisam sanada hayırlı doğumlar cnm bu gece bol bol dua edelim rahat bir doğum geçir inşallah

elifim benzaten sulu köfteye piriç katarım köftesine:))))))))))))) bulgurlu yapmayız biz:)) bizim usul olmuş afiyet olsun cnm.

asembim gelde yapayım birlikte yiyelim tatlım gelmiyormusun ist.

herkesin rabbim gönlüne göre versin dualarınızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh annelerede güç kuvvet versin rabbim. amin

moonum vallaha ben bu alişim yüzünden neyi nasıl yaptığımı bşlmşyorum inanki yaa tuzlu olur ya tuzsuz yaada başka birşey işlerimide öyle birde şu var işe güze dalıp yada yemeğe oplumla ilgilenemyince içim sızlıyo bana öyle sessiz bakışları öldürüyo beni annem diye sevince çırpınıyo konuşuyo atılıyo kıçını kaldıryo gelecekmiş bana ıı ıı diyo elleri havada fıstığım benim pc de bile o uyurken yazabilyorum yokssa bakıyo yüzüme bekliyoki konuşıyım :26:

boşver aliş daha önemli cnm dünya işi bitmez zaten

slm kuzularımmm

melisaammm tatlımm Rabbim hayırlı dogum nasip etsin inş kolaycacık rahatcacık sağsağlim kavuşursun prensesinee
en kısa zamanda güzel hbrlerini bekliyoruz tatlımm

elifimmm balım kaymagım Allah eşini ve tüm polislerimizi korusun bitsin artık bu saptırılan direniş safsatasıı

moonumm sağol cnm arkadaşımm ellerine sağlık yemiş kaa oldum cnm kuzumm
şuanda henuz ist yolu gözükmüyo ama gözükürse neden olmasın balımm buluşuruk belki afacanlarla beraber

kapanışı yapıyoruuum Kandilimiz Mübarek Olsun cnm kuzularımm

Kuzucuklarrrrrtt yarin sabah 10.30 gibi ameliyata giriyorum. Hemen haber veremeye bilirim de amw gun içinde gimeye durum bildirimi yapmaya calisacam wifi varsa tqbi hastanenin
Kslar sizi cok seviyorum herbitinizi hqkkinizi helal edin
Ve bu mubarek gune benim icin de dua edin olumu gerci dememe bioe gerek yok eden rsinizde
Cok heyecanliuim babalar m bu gece uyuyqbilecekmiyim offffff tarin sqbaga kadar vakitt gecmez opuldunuz canlarr

melisam canım benim inanki şuan gözlerim doldu yaa minnoşumuz geliyo ianamıyorum gece her emizirmeye uyandığımda sen geldin aklıma beni heyecan sardı seni düşünemiyorun 45 dk sonraa kızın kollarında cumalara dökülen melekler yüzü suyu hürmetinee rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin dünde dua ettim bugünde melisam sağlıkla al kucağına inş hayırlı haberlerini bekliyorum aman fırsat buldukça haber et bize bende seni seviyorum canım arkadaşım yaa ağlattın beni yaa helal olsun canım benim sende helal et biran önce al kızını gel aramızaa taze annişim

canım dünürüm aminn rabbim tüm askerlerimizi polislaerimizi korusun inş biran önce herşey tatlıya bağlanır ne polisleirmiz zulm etsin nede halkımız kimse zarar görmesin daha fazlaa paşam nasıl annesi bugfün gelinimiz geliyo heyecan varmı heyecan damadımda vallaha benim oğlanda duydu geliceğini dediki kankime bırakmam ben alıcam dedi öyküyü karışmam heee iç savaşa hazır olun bizde talibiz ona göre

günaydın kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dün çok iş yaptım erken yattayım deidm tel görüşmeleri bitmedi sadece abisiyle 1 saate yakın muhhabet ettik artık eşim aldı teli zorla elimden öyle uykum vardıki kaçtı gülmekten derken geç yattım dinlenemeidm gece çok sık kalktım bu sıpa için erken kalktım ve halim duman vallahaoğluş ayaklarımda karnım aç aklım melisamda off nasıl geçer bu gün papatyam gelmedi hiç kevserimde fındığımda girmiyo hiç artık melisamda sık gelemiycek hheyytvakit bulabilirse dua edecek

kavuşsun meleğineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

naber elifim haber yok demi melisadan:26:

son 5 dk melisam şimdi içeri alınoydur sanırsam 10 dk sonra ıngaa diye ağlamalar başlıycask Allahım çok güzel heyecanlı bşran acaba ne hissedicek ilk gördüğü an off haber haber haber gel artık keşke canlı yayın olsada görsek:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…