yooo ziilliyide tanıyosun zeynebidee
nasılsın canım yaa valla özledim beee herşey yolundadır umarımm
oh seninkide mis tarhanayı severim hemide çok.eline sağlık cnm
emoşum saçlarını boyatmışısnı hayırlı olsun bakalım tuturcanmı :)))))
hemen albüme bakıyorumm
o bebeler memeden kesilmeden uykuyu tanımıyolar canımmm nezaman emmeyi bırakır ozaman uykusu düzelir
buarda ben bir duşa gidip gelem
Canlar annem geldi oturuyoruz ole valzi hazırladık bi yarinimiz kaldi persembe telase basliyo
Alisim asimi vuruldu kiyamambn ona yaa naocan aşılar bitene kadar mwcbur yaptircan kuzucuklarinda o derdi var iste
Asrbim spinal olcam güzelim bencede o daha iyidirzaten genelde dunya bi narkoz aliniyo gereksiz bide ilk cikis anini gormek istiyorum kuzcugun
Ismi sanirim oyku olcak
Him bide bi arkadas sormuş hamilelik belirtierini
Bende yogun akinti olmustu bide yumurtlmadansonra yerlesme kanaması ibi gatip bi kahverengi leke gelmisti
Napıyım gulum oturuyoz annemle yemege giriscm birazdan sen nasılsın
Moonum gecmis olsun kuzu kca bebekine acil sifalar diliyorum
geçmiş olsun moonum ne eşler ne bebişler nede işler bitmiyo hakkımız ödenmez vallaha bakkkızlar büyük bebişimle ilgileniyorum kocam buara rahatsız yok kuluncu kalkıyor yok ishal yok karın ağrısı dr gitmiyor bugün daha iyi gerçi allah hastalar şifa versin
kevserim çok sevindim eşin iyimiş maşallah
A.slm emoşum hoşgeldin canım geçende sordum ama hastan kim canım çok merak edşyorum yaz bana olurmu:26::26::26:selamlarrr ne yapıyosunuz kızlarrr
meilsaaaa
kedicik
zilli zeynep (o kendini biliyor )
ohh melisam keyifler gıcır hee vallaha annenizin kıymetini bilin herşeyle yalnız idare etmek beni çok yordu kıymetini bilin ben çok özledim annemi çoookCanlar annem geldi oturuyoruz ole valzi hazırladık bi yarinimiz kaldi persembe telase basliyo
Alisim asimi vuruldu kiyamambn ona yaa naocan aşılar bitene kadar mwcbur yaptircan kuzucuklarinda o derdi var iste
Asrbim spinal olcam güzelim bencede o daha iyidirzaten genelde dunya bi narkoz aliniyo gereksiz bide ilk cikis anini gormek istiyorum kuzcugun
Ismi sanirim oyku olcak
Him bide bi arkadas sormuş hamilelik belirtierini
Bende yogun akinti olmustu bide yumurtlmadansonra yerlesme kanaması ibi gatip bi kahverengi leke gelmisti
kedicik saçlarımı boyadım şimdide yıkadım geldim ve şimdi çıkıyorum yemek yapıp kızımı okuldan alıcamm hep koştur hep koştuuu
sağlık olsunn öpüyorum hepinizi görüşürüz inşallah
slm canlarımmm
kevserim çok sevindim eşine inş tekrarlamaz ve ameliyata gerek kalmaz kuzum
elifimm sağol bidenemm büyüyo valla afacanlar sende bi albüm yap kuzumm özledim ali paşayı
melisaaamm gelinimin bidenecik anasııı bende heyecanlanıyorum valla hayırlısıyla kavuş bebişinede bize hbr et yavrum kollarımda diyeadını netleştirebildinizmi prensesin he bi de bence kesinlikle genel olmaa bak benim gelin genel yaptı korkusuna inledi durdu hep çok ağrısı oldu çünkü genelde ayıldınmı ağrılar fena oluyo ama benimkinde ameliyattan çıkınca en az 2 saat daha uyuşuk oldugun için o asıl ağrıları hissetmiyosun kuzumm sen beni dinle pişman olmassın hem ameliyattan korkmuyorum dıyosun daha rahat girersin balımm
moonum nerelerde acepp paşa rahat vermiyo sanırsam
melisam sanada hayırlı doğumlar cnm bu gece bol bol dua edelim rahat bir doğum geçir inşallah
elifim benzaten sulu köfteye piriç katarım köftesine:))))))))))))) bulgurlu yapmayız biz:)) bizim usul olmuş afiyet olsun cnm.
asembim gelde yapayım birlikte yiyelim tatlım gelmiyormusun ist.
herkesin rabbim gönlüne göre versin dualarınızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh annelerede güç kuvvet versin rabbim. amin
boşver aliş daha önemli cnm dünya işi bitmez zaten
Kuzucuklarrrrrtt yarin sabah 10.30 gibi ameliyata giriyorum. Hemen haber veremeye bilirim de amw gun içinde gimeye durum bildirimi yapmaya calisacam wifi varsa tqbi hastanenin
Kslar sizi cok seviyorum herbitinizi hqkkinizi helal edin
Ve bu mubarek gune benim icin de dua edin olumu gerci dememe bioe gerek yok eden rsinizde
Cok heyecanliuim babalar m bu gece uyuyqbilecekmiyim offffff tarin sqbaga kadar vakitt gecmez opuldunuz canlarr
slm kuzularımmm
melisaammm tatlımm Rabbim hayırlı dogum nasip etsin inş kolaycacık rahatcacık sağsağlim kavuşursun prensesinee
en kısa zamanda güzel hbrlerini bekliyoruz tatlımm
elifimmm balım kaymagım Allah eşini ve tüm polislerimizi korusun bitsin artık bu saptırılan direniş safsatasıı
moonumm sağol cnm arkadaşımm ellerine sağlık yemiş kaa oldum cnm kuzumm
şuanda henuz ist yolu gözükmüyo ama gözükürse neden olmasın balımm buluşuruk belki afacanlarla beraber
kapanışı yapıyoruuum Kandilimiz Mübarek Olsun cnm kuzularımm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naber elifim haber yok demi melisadan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?