Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selam kızlar beni soran olmamış ama olsun. Melisa kuzum sağlıkla al kucağna iyi haberleri bekliyoruz. Bizde iyiyiz emirin kaka problemi devam ediyor malesef

Selam kızlar beni soran olmamış ama olsun. Melisa kuzum sağlıkla al kucağna iyi haberleri bekliyoruz. Bizde iyiyiz emirin kaka problemi devam ediyor malesef

oflum hoşgeldin cnım merak etmezmiyim hiç geçmişe yazdım kuzum en son yazışırken çıktın ngelmedin blım paşam hala mı kabız doktora götürdünmü hiç yine sormuştum ama görmedin snaırım sen neo baby kullanmıyomusun onu ne zaman versem kaka yapıyo vermesen 2. gün veiryorum yine yapıyo kuzum bu arada kusuruma bakma kahvaltımı edeyim dedim sıpanm durmadı acıkmılş bıraktım süt sağdım biraz yedirdim yazamadım çıkmışşın canım benim

melisam çıkmıştır çoktan şimdi meleğiyle hasret gideriyodur ne hisseti acaba çok merak ediyorum ikisinide acaba sütğ geldimi mmeeyi tuutumu off bşr haberrr

Daha hbr yokmu keske cebini alsaydik

hala haber yok bence hastaneden çıkana kadar da olmaz gibi oslun onlar sağlıklı olsunlarda tek elbet gelir haberi bende çıakyım pc kızdıki dinlensin göüşrüz kzılar

kızlar merhaba.melisa inşallah hayırlısıyla kurtulmuştur.banda haber evrin göremeyebilirim. ben deliricem.neolur bildiklerinizi paylaşın.sağ mememi canı ,steyince 2 günde bir emiyor.sürekli mememi emiyor.ağzında çıkarınca kıyamet kopuyor.hep emdiği için sürekli kakasıda var altında pişiği geçmiyor.bi sürü ilaç kullanıyorum ama kanıyor poposu okadar pişik oldu. dr oyala meme verme hep dedi.mümkün değil.sütü sağıp veriyorum 60 70 ml içiyo bitince deli gibi ağlıyo.aç olmaıs mümkün değil.memeyi emsin 1 saat uyuyo napıcam tükendim artık.Elif özleden numarano yazsana canım sorucaklarım oluyo neti açamıyorum

açlıktan değil acıdan dolayı meme ne geliyordur sakinleşmek için

cnm kuzumm dimek sende talipsin he vay anam vay ama ben sözümü aldım melisadan
Amiiin kuzum inş tez elden biter gider
melisamı çooook merak ediyoruuum çatliycimmm nasıl acaba iyimi bebiş nasıll oyy oyy bi geleydi iyiydi :18:

a.s oflumm seni sormaz olurmuyuz heç cnm benimm gel bi öpem seni
kayısı felen çözüm olmuyomu tatlım incir kayısı kuru üzüm bi tanede elma bunları küp doğra at tencereye azcık su ekle üstlerini örtene kadr bi taşım kaynat kaynayınca bi tatlı kaşığı irmik at iki dakka daha pişir kapat kapattıktan sonra blender dan geçir içine de azcık zeytinyağı kat bak nasıl çözülüyo paşa yani umarım kuzum

Daha hbr yokmu keske cebini alsaydik

he yaa niye almadık hey gidim hey akıl bırakmadı şu bebişler ne güzel arardık kuzuyu yaa poff

cnm bebiş hem sakinlemek için emmek ister memede kalmak ister hemde daha çok küçük oldugu için bol bol emmek ister karnı çabuk acıkır pişik için troysd la hametan ı karışıtırıp sür ama troysd olanı sadece sabah ve akşam sürüyosun
ay karışık oldu galiba yenıden anlatayım :)
troysd antibiyotık pişik kremi hametan normal pişik kremi
şimdi sabah ikisini karıştır sür sonra her bez açmada yanlızca hametanı sür
akşamda yatmadan son bezine yine ikisini karıştırıp sür kısa süree geçicektir pişiği

açlıktan değil acıdan dolayı meme ne geliyordur sakinleşmek için

napıcam moon? sabahtan beri ağlıyorum.Sakinliğimi koruyamıyorum artık.eşimle bile birbirimize girdik.ağlıyo diye bağırıyo çocuğa yeter artık vs die.psikolojim bozuldu.sabah 8te kalktı.15 te uyudu.ve bu daha 2 haftalık bir bebek ne yapıcam ben.

cnm bebiş hem sakinlemek için emmek ister memede kalmak ister hemde daha çok küçük oldugu için bol bol emmek ister karnı çabuk acıkır pişik için troysd la hametan ı karışıtırıp sür ama troysd olanı sadece sabah ve akşam sürüyosun
ay karışık oldu galiba yenıden anlatayım :)
troysd antibiyotık pişik kremi hametan normal pişik kremi
şimdi sabah ikisini karıştır sür sonra her bez açmada yanlızca hametanı sür
akşamda yatmadan son bezine yine ikisini karıştırıp sür kısa süree geçicektir pişiği [/QUOTE]

canım tam 1 haftadır hametan ve trosyd yanınada avene die bi pişik kremi kullanıyorum dediğin gibi sürdüm.okadar az farketti ki inanamazsın.siliyorum hafifçe kanıyo ya.nasıl lanet bişeyse... pişik patı mı ne die bişey varmış.onu aldık az önce bakalım.zeytinyağı sürdüm o kremide sürcem işe yararsa artık.bildiğim herşeyi deniyprum ASEB olmuyor olmuyor

oflum ablamın bebeğide öyleydi emir gibi.günlerce yapamazdı.ama ıspanak yedirsin hemen akşamına yapardı.lifli ve sulu olduğundan mış.aklında bulunsun.

Ne zaman gelsem kimse yok ya.. Neyse geçmişi okudum kızlar unutmadığınıza sevindim. Iki gün annemlerde kaldım. Babam kabızlık için kayısı değil şeftali daha iyi dedi. Neyse aldık bugün hemen hemen 1 tanesinin suyunu verdim kendisi yaptı sonunda. Çok sevindim ya 3.günde yaptı bu sefer. Ama normal diyolar yani artık her gün yapmaması normal diye. Neyse inşallah böyle gider diyelim ya.. Papatya canım sütün yaramıyo olabilir mi bak bizim akrabanin kızı da öyleydi hep ağlardi uyumazdi meğerse sütu yaramıyomuş. Mama vermeyi denedin mi? Bi kere emir de böyle oldu ben sütm geliyo sanıyorum meğerse süt azmis açlıktan ağlıyomuş iki şişe mama yedi yavrum. Kendimi suçlu hissettim valla. Sen istersen bi de bunu dene eğer çok ağlıyosa hiç durmuyosa. Pisik için sudocrem var bunu dene bir de istersen. Bi de bence ıslak mendil kullanma ılık suyla yıka poposunu daha çabuk iyileşir.

papatyam canım doymuyo diyicem ama hani sağdığında içtiğide iyi bir miktar benimki beile 70 yemiyo bir öğünde ama işte o şimdi sana ihtiyacınnı öyle gideriyo kokunu hissediyo ilk zamanlar bütün bebkler öyle benimki o kadar uzun kalmazdı ama 5 dk bşr emmek isterdi sağ tarafını neden almıyo ki benimki gibi solu almadı bak süt yok günlük 40 çıkıyo oda sağa sağa oldu pişiğinede trısyd bana çok iyi geldi böyle kan gibi soyulmuş gibi olmuştu bir o geçirdi sdocremde iyi birde onu dene istersen canım papatyam vallaha kusuruma bakma canım telefon konusunda eşim razılığı yok kızlarda hiç birinde telim yok kuzum sen girdiinde özelden yaz bana direk ordan bakarsın olmazmı canım valla kusuruma bakma ne olur canım benim
hee banane işte talibiz topiğin tek kızı artık kimi sçerse dünürüm bu yolda geri adım atmak yok baş koydduk biz yani haberiniz olaa
papatyam yapma bak ne olur sen böyle yaparsan çocukda abnalr kolay değil çok ama çok iyi anlıorum ama güçlü sabırlı ol moonum bana şunu söylmişti hiç unutmuyorum (DÜNYAYA ALIŞMALRI KOLAY DEĞİL DİYE)gerçekten öyle düşünsene daha bebekler ama ilk zamanlar anne karnını çok özlerlermiş yavrum senden ayrılmak istemiyo güvende hissediyo şimdi sende sakin olamaya çalış kayınvaliden gittimi eşinde bağırmasın daha 2 haftalık bebek ne anlasın şimdiden öyle yaparsa bir ömür ne yapıcak artık tüm hayatımız onlar üzeirne alışıcaksınız zamanla bende ilk zmnalar aman ne rahatmışım neden yaptım giibi bir sürü günaha girdim ama çok şükür yavrum ben kaç sene istedim geldi üstelik sağlıklı hamelikle doğum sonrası sağlıkla geldi şşükürler olsun bak isteyipde sahip olamyanlar var eşin öyle yapamsın destek olsun sana benim eşim sabırlı omasaydı bugün bunları aşamazdım ikinizde sinirli olursanız ki sen yorgunluktan anlıyorum seni hem sütün gider hemde bebeğin hırçınlaşır kuzum sabır inş geçicek hereşy düzene giricek dualrım sneinle caım benim birde oflumun dediği gibi ıslak mendil kullanma kullanırsanda sıcak suyka yıka bolca ben yeni doğan kullanmaa rağmen yıkıyorum kuruluyorum birazda açık tutuyorum sık sık değiştiriyorum birde bezin ne marka her bez yaramaz başka dene belkide bezdnedir papatyam

oflum genelde boş ama gündüzelri burdyım kesintisiz 3-4 saat duruyoeum çıkıyorum pc kızıyo diyee ama denk gelmeiyoruz canım benim benim bildğimde kayısıdır ama bilemedim yaptı ya önemli olan o

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhoşgeldin taze annem nasılsınız kızın nasıl ne kadar doğdu acın varmı kolaymıydı ne yapıyosunuz bacım nasıl girdin öldük meraktan hdi yaz yazz ne olur

melisam yazamadan çıktı minnoşu ağlamıştır oyy yerim ben onu müsait olduğunda yazar artıkın girdi gördüm yaa iyi çok şükür anladım sadece yazamadı melisam bende çıkayım oğluş uyyoken bende uykumu alayım ölüyorum sürünüorum resmen iyi geceler kızlar bu arada kevserim hiç uğramıyo meraklar içindeyim çok büüyük hemde görüşürz yarın öpüldünüz kzıalr

Kızlar bn geldm ancavay meşısam nadılsın ıyı mısın agrın varmı cok meral edoyorum valla benı merak etmıssın elifim iyiz cok şukur esım ıyı cok sukur amelıyat olmak ıstemıyo kendonı cok ıyı hıssedıyor ağrısı yok kadar az bı ilaç verdo kolu icin 15 kullanacak sonra belli oluck hersey işe cumartesı başlıcal boyle kızlar cadı kızımda ıyı hıc bı sorunumuz yok cok sukur svyorım hepinizi allaha emanet olun

kevserim çok sevindim canım herşeyin yolunda gitrmeisne avallaha merak ettim kaö gün girmeyince çok şükür iyisiniz Allahım daha iyi etsin canım benim sizde Allaha emnaet olun öpüyorum balım

günaydın kızlar nasılsınız melisam girmemiş daha çok merak ediyorum bende kalktım yarım saaqti geçiyo eşşek oğlum uayndı yaa emmiyo yine sağıcxam şimdi bir bakyımda sonra dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…