Ne zaman gelsem kimse yok ya.. Neyse geçmişi okudum kızlar unutmadığınıza sevindim. Iki gün annemlerde kaldım. Babam kabızlık için kayısı değil şeftali daha iyi dedi. Neyse aldık bugün hemen hemen 1 tanesinin suyunu verdim kendisi yaptı sonunda. Çok sevindim ya 3.günde yaptı bu sefer. Ama normal diyolar yani artık her gün yapmaması normal diye. Neyse inşallah böyle gider diyelim ya.. Papatya canım sütün yaramıyo olabilir mi bak bizim akrabanin kızı da öyleydi hep ağlardi uyumazdi meğerse sütu yaramıyomuş. Mama vermeyi denedin mi? Bi kere emir de böyle oldu ben sütm geliyo sanıyorum meğerse süt azmis açlıktan ağlıyomuş iki şişe mama yedi yavrum. Kendimi suçlu hissettim valla. Sen istersen bi de bunu dene eğer çok ağlıyosa hiç durmuyosa. Pisik için sudocrem var bunu dene bir de istersen. Bi de bence ıslak mendil kullanma ılık suyla yıka poposunu daha çabuk iyileşir.
Kızlar bn geldm ancavay meşısam nadılsın ıyı mısın agrın varmı cok meral edoyorum valla benı merak etmıssın elifim iyiz cok şukur esım ıyı cok sukur amelıyat olmak ıstemıyo kendonı cok ıyı hıssedıyor ağrısı yok kadar az bı ilaç verdo kolu icin 15 kullanacak sonra belli oluck hersey işe cumartesı başlıcal boyle kızlar cadı kızımda ıyı hıc bı sorunumuz yok cok sukur svyorım hepinizi allaha emanet olun
desteğin için sağol elifcim.eşim banada üzülüyo sürekli ağlayan bebğimizede. tepkisini böyle gösteriyo ama çok kırıcı bi yaklaşım.sonra gelp özür diliyohayırlısı bakalım.sabretmeye çalışıyorum.kayınvalidem pazar gidiyo.eşimde işe başlıcak.bakıcaz başımzıın çaresine artık.belki daha iyi olur herşey.sağ memein ucu küçük Elif.bide solu emdi emdi onun sütü arttı diğernin az .işine gelmiyo tabi zorlamak.Rabbime şükürler olsun Elifim çok istedik tabi nasip oldu.ama çokkkkkkk zormuş be arkaadaşım çokkk.hakkımızda hayırlsı olsun. telefon için darılmadım anlayabiliyorum tabiki sorun değil canım.açmaya çalışırım artık.çok öptüm
Canlar ben dun sqbah itibariyle dogumumu yaptim cok guzel hi duyguykus bebisimi gormek kucaklamak aci cekecje emzirmek supermis hepsii
Biz iyiyiz kislar dun birqz agrilarim oldu
Bugun daha iyiyim
Oykuguk braz zayif dilofdu 2750 ama insallah toparlqncakk
Selam kızlar nasılsınız. Elifim bi sen varsın sanırım. Naber alış nasıl. Melisa gözünüz aydın canım kiloyu takma zayıf bebekler daha kolay toparlanır. Papatya canım bazılarının sütü çok olur ama yavandir su gibidir yani yaramaz.
A.slm oflum hoşgeldin hee sadece ben varım oğluşla uğraşıyorum çok yoruldum oflum sen nasılsın paşam nasıl
iyiyim canım ne olsun emirle uğraşmaca öyle devam :)
Canlar ben dun sqbah itibariyle dogumumu yaptim cok guzel hi duyguykus bebisimi gormek kucaklamak aci cekecje emzirmek supermis hepsii
Bugun daha iyiyim
papatya ne kadarlık oldu bebişin
Bugun daha iyiyim
Melisam cnm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikli bi sekilde insallahh sag salim aldın kizini kucagina kilosunu da takma cnm bnm toparlar hic bi sey olmaz allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?