Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisacık yok daha iyi olsunlarda gelirler

çok sevndm bazı çocukların bağırsak alışkanlıkları tembel.yiğenimde öyle...3 günde 1 yapsada rahatlar çok zorlmaz.Allah yardımcınız olsun.şifa versin kuzuma.sütüm bence az değil ama bilemiyorum.mamada veriyorum güzelce yiyo bibernla ama bitince yine deli gibi ağlıyo.meme istiyo üstüne.memeye gelince uyuyo.dün pişik batı nı aldım baya toplamış poposunu.gece rahatladı diğer günlere göre.sanrım acısı çokmuş oflum.Allah sabır versin bebeğime. süt yaramıyo ne demek canım.anlamadım.dr rahatlamazsa bi ara gel kakasına tahlil yapalım inek sütü allerjisi olabilir dedi.benim yediğimden geçerse allerji olurmuş.sanırım pişik için.aynı şeymi bu?ıslak mendil değil pamukla siliyorum.

desteğin için sağol elifcim.eşim banada üzülüyo sürekli ağlayan bebğimizede. tepkisini böyle gösteriyo ama çok kırıcı bi yaklaşım.sonra gelp özür diliyo hayırlısı bakalım.sabretmeye çalışıyorum.kayınvalidem pazar gidiyo.eşimde işe başlıcak.bakıcaz başımzıın çaresine artık.belki daha iyi olur herşey.sağ memein ucu küçük Elif.bide solu emdi emdi onun sütü arttı diğernin az .işine gelmiyo tabi zorlamak.Rabbime şükürler olsun Elifim çok istedik tabi nasip oldu.ama çokkkkkkk zormuş be arkaadaşım çokkk.hakkımızda hayırlsı olsun. telefon için darılmadım anlayabiliyorum tabiki sorun değil canım.açmaya çalışırım artık.çok öptüm

maşallah kevser çok sevindm.giremedim çok ama aklım sendeydi hep.Allah şifa versin arkadaşım ohhhh maşallah size.

papatya ne kadarlık oldu bebişin

papatyam gerçekten çok zor anlıyuorum hrmde çok iyi anlıyorum ama çözüm
hemen bulamıyorum diyorumki eskiler nasıl bakarlarmış kaç çocuk bezleri elde yıka soba yak çamaşır elde yıka üstelik kayınvalide kayınpeder hizmeti yapp vallaha şimdi bir elimiz yağda baldaeşleirmiz destek oluyo çok şükür ama çok zorlanıyoruz kolay değil ama i,şte soumluluk ağır Allah yardımcıımız olsun tüm gün koşturuyorum iş yemek çocuk birde arık gezmek tutunmak istityo eşim gelince akşamları bırakıyorum ona belim koptu elif diyo nasıl taşıyosun sen bunu o sırtınla hemde bir dünya ev işiylee cidden zor ama canımız sağ oldukça herşey geçiyo düzene giriyo balım inş seninde geçicek düzene giricek büyüdkçe daha farklı olucak canım benim

kızlar bu oğluş canıma okudu hee resmen ütümü ayptım işmi ayptım anlamdım tereden çatladım anacım alıştı ilgiye iş yaparken bile konuşmam lazım yoksa durmuyo atlıyorum zıplıyorum şebeklik yapıyorum uykusu geliyo geliyorum sallayıp gidiyorum derken hoop yarım saati bulmuyo uyanıyo birdaaha al yanına bittm vallaha daha yemeğim duruyo off pofff

Canlar ben dun sqbah itibariyle dogumumu yaptim cok guzel hi duyguykus bebisimi gormek kucaklamak aci cekecje emzirmek supermis hepsii
Biz iyiyiz kislar dun birqz agrilarim oldu
Bugun daha iyiyim
Oykuguk braz zayif dilofdu 2750 ama insallah toparlqncakk

meli,samm canım benim tebrik ediyorum kuzum Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun gözümüz aydın olsun çok şükür sıkıntı çıkamdan sağlıkla aldın kucağına kilosuna takılma kuzum çok şükür sağplığı yerinde olsun o nasıl büyür annesi sen merak etme sütün geldimi nasıl emiyomu miinoşum

Selam kızlar nasılsınız. Elifim bi sen varsın sanırım. Naber alış nasıl. Melisa gözünüz aydın canım kiloyu takma zayıf bebekler daha kolay toparlanır. Papatya canım bazılarının sütü çok olur ama yavandir su gibidir yani yaramaz.

A.slm oflum hoşgeldin hee sadece ben varım oğluşla uğraşıyorum çok yoruldum oflum sen nasılsın paşam nasıl

Melisam cnm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikli bi sekilde insallahh sag salim aldın kizini kucagina kilosunu da takma cnm bnm toparlar hic bi sey olmaz allahin izniyle

canım benim gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün kuzummm.çok sevindim yaşasın hepimiz anne olduk:) inşallah senin bebeğin sakince olur melisam.benim sıpa gibi kuduruk olmaz:) öptüm sizi,oy ölürüm ben o minnoşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…