bugün 19 günlük oldu teyzesi.işkenceye devam ediyo:)
kevserim nasılsın mnnoşum nasıl eşin nasıl balım
Iyim cnm benim cok şükür esim diye iyi konusuyoruz mesejlasiyoruz cok sukur kendime geldi diyor sen nasilsin Elifim
ohh çok şükür kevserim Allahım dert dermansız dert şifasız hastalık veermesin eşelrimizi başımızdan eksik etmesin AMİNNNNNN bende çok yorgunum balım oğluş çok yoruyo beni çok fena birşey oldu vallaha
Slm kız lar ben geldim
Amin balim amin aynen bizim cadi dabazen beni cok yoruyor ne itcez boyle bilmiyorum
vallaha bende bilmiyorum kevserim öyle böyle derken büyüyolar ama bizide bitiryolar canalrı sağolsun ne yapalım çok şükür
Aynnen cnmm ya cok şükür saglikli olsunlar gerisi boş
melisam hoşgldin kuzum nasılsın nasılsınız pardon minnoşum nasıl resim ekleyebilrimisin çok merak ediyoum ne olur melisamm durmuznuz naısl sütün gelyomu ameliyet kolaymıydı ağrın sızın oldumu öykü gelinim nasıl uslumu ne hisseidyosun ayy heyecan bastı
Kislar hepinze Teşekkürler guzel dilekleriniz icin
Dogumum kolay gwcti sonrqsindada agrilari biraz hissetti qma iğneler le hafiflettiler
Dun aksqm taburcu olduk
Kisimgece usu dogdugundqn beri
Ilk gece 3 de bugunde 6 da yatti
Gunduz pasoemip uyuyo gece azitiyo
Sutumgeliyoqma tqm dinmedi daha sute agiz geliyo
Gece sutummu yetmiyo nedir devamli emmeye k istiyo ama devamli ne olur ne olmaz diye mama qldirdim bu gece de azitirsa az bisi vercez hic istemiyorumama
Kislar misagirim geliyo sonra gelirim yine optuk sizi
Elifim neydiyon bacım
ne yapayım kevserim tv ye bakıyorum öyle boş boş oğluşu sallıyorum ayaklarımdaaa sen sen asılsın kuzum
Aynen cnm bnde cadıýı salliyorum
arakadaş yarım saat uyyuyo 2 saat ayaktaa büüccürük kevserim emiyomu minnoşum yine zorluyomu
Aynen cnm aynen zorluyor cnm zorlamzmi alisim ne yapiyo emiyomu tam da bn sorucaktim valla en sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?