Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bugün 19 günlük oldu teyzesi.işkenceye devam ediyo:)

papatyam nasılsın kuzum nasıl 19 hafta oldu hee yerim ben paşamı büyümüştür dimi göremedik hiç denk gelsekde koysan resmini ama burdan koyma silmek yasakmış banlanırız albüm yapalım hepimizde artık

kızlar eşim gitti yine 2 haftadır 12 12 çalışıyolar izinler iptal sinirlerim tepemde bitsede şu iş normal hayatımıza dönsekk adam dün 8 de çıktı akşam dokuzbuçukda geldi çocuğumu özledim yatırma sakın diyo telde bir hafta sonumnuz vardı içine ettiler heee

Iyim cnm benim cok şükür esim diye iyi konusuyoruz mesejlasiyoruz cok sukur kendime geldi diyor sen nasilsin Elifim

ohh çok şükür kevserim Allahım dert dermansız dert şifasız hastalık veermesin eşelrimizi başımızdan eksik etmesin AMİNNNNNN bende çok yorgunum balım oğluş çok yoruyo beni çok fena birşey oldu vallaha

Amin balim amin aynen bizim cadi dabazen beni cok yoruyor ne itcez boyle bilmiyorum

Slm kız lar ben geldim

melisam hoşgldin kuzum nasılsın nasılsınız pardon minnoşum nasıl resim ekleyebilrimisin çok merak ediyoum ne olur melisamm durmuznuz naısl sütün gelyomu ameliyet kolaymıydı ağrın sızın oldumu öykü gelinim nasıl uslumu ne hisseidyosun ayy heyecan bastı

Kislar hepinze Teşekkürler guzel dilekleriniz icin
Dogumum kolay gwcti sonrqsindada agrilari biraz hissetti qma iğneler le hafiflettiler
Dun aksqm taburcu olduk
Kisimgece usu dogdugundqn beri
Ilk gece 3 de bugunde 6 da yatti
Gunduz pasoemip uyuyo gece azitiyo
Sutumgeliyoqma tqm dinmedi daha sute agiz geliyo
Gece sutummu yetmiyo nedir devamli emmeye k istiyo ama devamli ne olur ne olmaz diye mama qldirdim bu gece de azitirsa az bisi vercez hic istemiyorumama
Kislar misagirim geliyo sonra gelirim yine optuk sizi

melisam emmek ister çünkü hem çabuk yoruluyo hemde o ğzden doymuyo birde sütğn emdikçek çoğalacak ne güzel emsin işte tmm sen bak misafirlerine sonra görüşüzüz canım öpüldünüzz

Aynen cnm aynen zorluyor cnm zorlamzmi alisim ne yapiyo emiyomu tam da bn sorucaktim valla en sordun

malesef kevserim emmiyo hala aynı 1 ayı geçtik zaten artık umudum yok emeceğinden eskiden gecelri iyi emrdi uyurdu şimdi geceleride azalttı doymuyp sık uyanıyo ve istiyokimememde kalsın emmiyo ama ağzında olunca uyuyo e halilyle gece beni çok zorluyo hadi gündüzleri alıştım kaşıkla ama geceleride emmezse biberonda yok ne yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…