Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kuzular inşallah iyisinizdir

melisam analı babalı büyüsün bebişimiz inşallah rabbim sağlık sıhhat versin

Melisaaamm cnm benim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh
maşallah öykü kızımızaa kilosu da gayet güzel hiiiç kafaya takma boşuna seni ve prensesi öptüm kocamaaan
he bi de mamaya başlama derimm sütün var anlaşılan bol bol emzir bıkmadan usanmadan ki sütün çoğalsın
mamaya bulaşırsan sütün azalır kuzumm sen bolca su iç bi de komposto iç sütün artar taze anniş
elifiminde dediği gibi foto istiyoruz en kısa zamanda malum biz meraklı gacılarız hihi

moonum elifimm oflumm kevserim papatyaa hepiciğinizi öptüm
birazdan karşı komşuma çay içmeye gitcez
onlarda genç bizim gibi kızla iyi kaynaştık ilk defa bi komşum oldu
kocişleride kaynaştırcaz bu akşam onunda oğlu var 3 yaşında benım oğlana arkadaş
haydin öptüm tekrardan kocamaaaan :76::76:

dünürümm iyiyim çok şükür bebile geçiyo günler yorgunluk dışında sıkıntı yok vallaha sen ansılsın oh çay keyifleri hemideeee bensiz hee tmm tmm yataığını ayrı ser çünkü küstüm hııışagga şagga uyyy küsermiyim bideenem afiyet bal şeker olsun canım benim

slm kızlar iyi pazarlar eşim yine gitti oğluşu banyo yaptırdık mama yaptım yedirdim uyuyo ayakalrımda bakalım ne kadar uyuyacak banyo yapınca sapıtıyo bizim ki

Bn geldimmmm kızlar cadi kizim hiuymuyor deli oldum acliktan olucemmmm

hoşgeldin kevserim ben o minnoşu mıncıklıyım gıdıklıyım emi kendileri acıkınca dünya yıkılır ama bizim halmizden anlayan yok eşiö evde olunca ben yiyorumda ama omayınca bende acıkıyorum malesef

H bulduk elifim uyudu bakalim ne kadr uyuak bn de cay iciyorum gel icek gec cvp verdim cnm k bakmaya goruncemler geldi cay yapiyom onlara

H bulduk elifim uyudu bakalim ne kadr uyuak bn de cay iciyorum gel icek gec cvp verdim cnm k bakmaya goruncemler geldi cay yapiyom onlara

seninki uyudu benmki kalktıkevserim gelirim valla ne güzel olur abacım yakın olsak düşün burdan nasılız artık o zaman üüüüüüüestağfurullah bacım ne demek ne kusuru sen bak beklemesin görümcelerin canım benimmmm

günaydın anacım 2 saattir bir günaydın yazamadım yaa laaa bu sıpa yüszünden

günaydın şekerler nasılsınız ne var ne yok melisam ve papatyam doğurmuş sanırım Allahım hayırşlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...

iyiyim elifim çok şükür ne olsun valla işler güçler uğraşlar hiç bitmiyr..elifim bişi soracam ya korunmayı bıraktık bu ay.ama sanki çok umutluyum tarihim yarın ama inşallah olmam.çok gazım var fena ateş basmalarım var 10 gündür çamaşrla yatıyorum.idrarım çoookk koyu ve gece uyurken inanılmaz kasılıyorum herşeye ağlıyorum ve çook agresif biri oldum bu aralar..

alişim nasıl şekercim .canım 1 saat işim var sen yaz ben tekrar gelecem..

bitmez fındığım vallaha iş güç bitermi biz bitiyoruz işler bitmiyo fındığım ateşini ölçüyomusun gazı bilmeiycem ama sinir hali falan olabilir aslında kuzum inanki belirtiler hamieliğini öğrenene kadar çokda belli olmuyo bazen mesela ben ne adet sancım vardı geçmesine rağmen derdimki işin kötüsü her zaman sancım olurud oda yok 2 kere mi ne vurmuştu yanlış hatırlamıyosam tabi her insan bir değil inş adet olmazsın canım hayırlısıyla sende kavuşursun bebeğinee aliş nasıl olsun teyzesi çok şükür yaramazlıktan başka sıkınıtmız yok şuanda uyuyo ayaklarımda tmm sen bak işine görüşrüz canım

melisasmın yokluğu nasıl belli kimseler gelmiyo çok sıkıldım kızlar gelen yok nede olsa çıkıyorum Allaha emanet olun

geldim elfimm geldimm ama sen sıkılıp kaçmışsın yakalayamadım senüüü

melisaaam bebişin ne alemde yaramazmı uslumu foto istiyokkkk

Selam arkidislerim

Bu ara oğlum çok mızmız sanirim dış cikaracak hep meme istiyor ek gida istemiyo ağzını elletmiyor bakalım ne zaman düzelir

geldim elfimm geldimm ama sen sıkılıp kaçmışsın yakalayamadım senüüü

melisaaam bebişin ne alemde yaramazmı uslumu foto istiyokkkk
malesef dünürüm bir türlü denk gelipde sohbet edmeidk doya doya özledim yahu
Selam arkidislerim
Bu ara oğlum çok mızmız sanirim dış cikaracak hep meme istiyor ek gida istemiyo ağzını elletmiyor bakalım ne zaman düzelir

A.slm mooonum ah ah dertleri hiç bitiyomu ehrgün yeni birşeyler Allah kolaylık versin canım inş paşam az sıkıntıyla çıkarır dişciklerini öp yerime

günaydın herkese nasılsınız kızlar gece kalktım ki oğlum yüzüstü yatmış ağzı burnu kapalı nasıl korktum anlatmam çeviriyorum birdaha öyle yatcakmış en sonunda yastıkla destekledimde dönmesine izin vermedim yoksa uyuyamazdım nasıl yapıcaz bilmiyorum biran boş bırakmaya gelmiyo anında dönüyo kolunuda alıyo alttan dikip tv izliyo çeviriyorum bu sefer kafayı geri itiyo ee tvyi kapatıyorum bu sefer pc ye dikiyo göznünü bücür yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…