kuzular inşallah iyisinizdir
melisam analı babalı büyüsün bebişimiz inşallah rabbim sağlık sıhhat versin
Melisaaamm cnm benim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh
maşallah öykü kızımızaa kilosu da gayet güzel hiiiç kafaya takma boşuna seni ve prensesi öptüm kocamaaan
he bi de mamaya başlama derimm sütün var anlaşılan bol bol emzir bıkmadan usanmadan ki sütün çoğalsın
mamaya bulaşırsan sütün azalır kuzumm sen bolca su iç bi de komposto iç sütün artar taze anniş
elifiminde dediği gibi foto istiyoruz en kısa zamanda malum biz meraklı gacılarız hihi
moonum elifimm oflumm kevserim papatyaa hepiciğinizi öptüm
birazdan karşı komşuma çay içmeye gitcez
onlarda genç bizim gibi kızla iyi kaynaştık ilk defa bi komşum oldu
kocişleride kaynaştırcaz bu akşam onunda oğlu var 3 yaşında benım oğlana arkadaş
haydin öptüm tekrardan kocamaaaan :76::76:
Bn geldimmmm kızlar cadi kizim hiuymuyor deli oldum acliktan olucemmmm
hoşgeldin kevserim ben o minnoşu mıncıklıyım gıdıklıyım emi kendileri acıkınca dünya yıkılır ama bizim halmizden anlayan yok eşiö evde olunca ben yiyorumda ama omayınca bende acıkıyorum malesef
H bulduk elifim uyudu bakalim ne kadr uyuak bn de cay iciyorum gel icek gec cvp verdim cnm k bakmaya goruncemler geldi cay yapiyom onlara
günaydın şekerler nasılsınız ne var ne yok melisam ve papatyam doğurmuş sanırım Allahım hayırşlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...
iyiyim elifim çok şükür ne olsun valla işler güçler uğraşlar hiç bitmiyr..elifim bişi soracam ya korunmayı bıraktık bu ay.ama sanki çok umutluyum tarihim yarın ama inşallah olmam.çok gazım var fena ateş basmalarım var 10 gündür çamaşrla yatıyorum.idrarım çoookk koyu ve gece uyurken inanılmaz kasılıyorum herşeye ağlıyorum ve çook agresif biri oldum bu aralar..
alişim nasıl şekercim .canım 1 saat işim var sen yaz ben tekrar gelecem..
malesef dünürüm bir türlü denk gelipde sohbet edmeidk doya doya özledim yahugeldim elfimm geldimm ama sen sıkılıp kaçmışsın yakalayamadım senüüü
melisaaam bebişin ne alemde yaramazmı uslumu foto istiyokkkk
Selam arkidislerim
Bu ara oğlum çok mızmız sanirim dış cikaracak hep meme istiyor ek gida istemiyo ağzını elletmiyor bakalım ne zaman düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?