slmm analar nasılsınız acep
moonum inş çabucacık çıkarır dişlerini fatih paşa çok zor oluyo cidden
bu annelik ne zormuş ya bugun benımkide çıldırttı benı gece 1 de yattı 4 e kadar bilmem kaçkere kaldırdı
5 de açtı gözünü sabah 9 a kadr uyumadı zor bela 9 da uyudu ama halim harap nezaman adam gibi uyuycak bunlarrr
elifimm kuzumm bende seni özledim valla eskiden kimimiz hamişken kimimiz hamilelik için çabalarken ne de çok yazışırdık takılırdık topikte
heeeyy gidim günler heyy yaptıgımız yemeğe varana kaa yazardık bol bol çene çalardık
afacanlar dogdu dogalı hepimiz tırtladıkbu kervana melisamda katıldı piyasada yok napacaz mecbuuurr
benimde oğln uyuyo şimdi gideyimde azcık bende kıvrılayım çekyata pert etti beni tostoss
ama şundan da eminim ben yatıcam o uyancak
aynen öyle dünürüm vallaha ne sohbetlerimiz vardı ama kalmadı olsun ama sonunda aldık kuzualrımızı yaa değer dimi hee melisamda artık anne oldu nedense inanamıyorum melisa deli dolu oynak bacımdı şimdi anne oldu kızı var hey gidi daha dün test yapmışdı nasıl geçti günler :26::26::26::26:
neyse canlar öptüm herbiriciğinizi muckkkksss
Kislar canlar nasılsınız
Ben iyiyim sezeryan olali hic yatmadim bugunde disari ciktim ama iyiyim yatmiyacag im belliydi zatii)
Oykumuzde iyi gibi aslinda bi gunu bi gune uymuyo
Sarilik olmasin diye sik emzirmeye cslisiyirum tabi bazn sut az geliyo o ayri
Sizler nasılsınız teyzeleri
Anne olmak zorluklara uykusuzluğun a ragmen süper bisiymi s
Esimin yeni aşkım kizi ols aklıma nda sadece oyku var benim psbuc damda yanii simdikik rahatsız suz olmuyom hatta cok k sevmesi hosuma gidiyo tabi bu durum uzar sa gözüme vlbatarmi bilmem
Kuzucuklar ama a wra girmeye çalışıyorum ancak bu kadar oluyo simdilik(
Optum kocwman kendinize iyi bakin opyum kocamannnnn
elfiiiim balım kaymagıım napıyon kuzumm
hayırdır kimseler yok i benim k.anam bizde kalıyor bebek iş güç ondan gelemiyorum ayrıntıları sonra anlatırım öptük
yaa oflum nerdesin gelmiyosun artık bir sorun mu var canım papatyamda girmedi daha iyilermi acaba elisim desen çoktandır gimrmiyo fındığımda gelicem dedi bekledim o kadar gelmedi bugün bile ne oluyo kızlar yaaa
geldm Elifcim.yazdıklarınızı okudum.bende işler kesat.oğluşum salladı bizi.bütün gün ağlıyo elif.asla sakinleşmiyo.memede olcak ille.mama veriyorum yine ağlıyo,emmek istiyo.mememin birinin ucu az kaldı kopcak yara oldu.diğer emmediği mememide 5 gündür emiyo ama sütü çok azaldı onun.süt bitince çığlık çığlığa.günlerdir ablamdayız.baş edemiyorum.bunla uğraşşam su bile içemiyrm.nası yemek yapıpta yiyimde süt olsun.çok zormuş annelik çokkkk.herbirinizinde ayrı sıkıntısı var tabi yazmıssınız geçmişte.Rabbim yardım etsin. ablmın bi oğlu var 4 yaşında.beni çok kıskandı.delirdi kutaya vuruyo bana saldırıyo ağlıyıp.iyice psikolojisi bzuldu.evime gelmek zorunda kaldım.kıvrım kıvrım kıvranıyo gaz yüzünden.neobaby veriyorum ayrıca pırt pırt çıkarıyo alttan ama niye bukadar huzursuz Elif ya.sen Aliye nasıl çare buldun.rezene anason papatya demledim az önce zehir gibi acı bu ya.[/QUOpapatyam cok uzuldum ya allah yardimcin olsunn ne dicemi bilemiyorum hic basima gelmedi anca elimden gelen sana dua edebilirim cnm allah yardimcin olsun bacim
mrb kızlar ınt sorun vardı gıremedım nasılsınızzzzzzz
H geldin oflum iyiz sen nasilsim bacim kimse gelmiyo topige neydiyon bakem elfm 3 4 gunden beri hic girmedi acaba biseymi oldu ii mi
hdsbuldk cnm ıyıyım bnde ne olsnugrsmaca bilmm kı uzn zamndr gıremedımm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?