Himm allah iyilik versin cnm bayadir girmiyor merka ettielifim boyle girmemezlik yapmazdi
allah allah bende merak ettım sımdı.
belkı netı bozulmusdtur benım gbı
selamlar kızlar
papatya allah kolaylık versin dr ne diyor yani bu kadar huzursuz olması normalmiymiş başka sıkıntısı olmasın
asembim k.ana il k.baba tepsi yüzünden atışmış niye içeri götürmedin falan filan diye ordan başlamış zaten araları limoniydi şimdi artık biraz bizde kaldı diğer oğluna gitti şimdi ne yapcaklar bilmiyorum allah akıl fikir versin
hayırdır moonum diğer gelinie ne olmuşda sana geliyo emin ol kavgasıda yalanır sırf senin canını sıkmak için numaradırhayırdır kimseler yok i benim k.anam bizde kalıyor bebek iş güç ondan gelemiyorum ayrıntıları sonra anlatırım öptük
meraba canım hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş bunlar normal şeyler kanamn olmaıdğı sürece bunlarda sıkıntı yok rahat olMerhaba kızlar ben 9+11 haftalik hamisim ama 2 gündür rahim sancım var kramp gibide olabiliyor neden kaynaklanır yasayan var mı?
A.slm kevserim oh çok sevindim inanki iyi olmanıza rabbim daha iyi etsin sağlık versin bebeğimSelam kızlar nerdesiniz anam kimseler yok gerçi bende girrmiyoru biz iyiz çok şükür yeni resimler attim teyzeleri bi bakin gayri eşim de iyi cok sukur hafif vi ağrısı var ama ooda dinlenince geçiyor çok şükür sizler neydiyonuz hepinizi özledim sohbet etmeyi özledim
papatyam kusuruma bakma ben cavap vermekde geciktim yoktum o nedenle senin paşa baya bir yaramaz çıktı vallaha nasıl yoruyo annesini bu anaların hakkı ödenmez gerçekteno kadar iyi anlıyorumki seni hiç birşeye yetmemek insanı nasılda üzüyo sinirlendiriyo bende geçtim o yoldan halada aynı hani büyüdükçe düzelir dedikçe iyice fena oldu yerinde saniye durmuyo vallaha gel geleleim sna balım pişik için sebamed pişik kremi al birde kullananlar çok mennun her açmanda sür altını sıcak suyla pamukla sil belki denemişşindir ama böyle devam et kurula sür inş geçirir yavrumun memede olası bryerde normal bir yerde değil gibi hani güven duygusu için istrler aama doymuyomu idyicem inanki mantıklı birşey bulamıyorum canım kendi evinde rahatın başka olur tabi ama işte hizmet edenin olamsı gerek yemen gerek bak ben 1 gün ymiyim azalıyo süt ben alişimin şu zamana kadar daha doğrusu neobaby kullannana kadarr ne yaptıysam geçiremdim papatyam çektik ikimizde ama çok şükür şimdi rahat vermesem ilacı fena ama verdiğim sürece oıt oıt atıyo çok şükür rezne verirdim ama etki etmezdi alışnkanlık yapıyo biryerden sonra :26::26:geldm Elifcim.yazdıklarınızı okudum.bende işler kesat.oğluşum salladı bizi.bütün gün ağlıyo elif.asla sakinleşmiyo.memede olcak ille.mama veriyorum yine ağlıyo,emmek istiyo.mememin birinin ucu az kaldı kopcak yara oldu.diğer emmediği mememide 5 gündür emiyo ama sütü çok azaldı onun.süt bitince çığlık çığlığa.günlerdir ablamdayız.baş edemiyorum.bunla uğraşşam su bile içemiyrm.nası yemek yapıpta yiyimde süt olsun.çok zormuş annelik çokkkk.herbirinizinde ayrı sıkıntısı var tabi yazmıssınız geçmişte.Rabbim yardım etsin. ablmın bi oğlu var 4 yaşında.beni çok kıskandı.delirdi kutaya vuruyo bana saldırıyo ağlıyıp.iyice psikolojisi bzuldu.evime gelmek zorunda kaldım.kıvrım kıvrım kıvranıyo gaz yüzünden.neobaby veriyorum ayrıca pırt pırt çıkarıyo alttan ama niye bukadar huzursuz Elif ya.sen Aliye nasıl çare buldun.rezene anason papatya demledim az önce zehir gibi acı bu ya.
melisammmmmmmm canım benim özleimki sorma yerin nasıl belli ama artık görebiene çok şükür ne yapalım tüm zamanarımızı alıyolar eskisi gibi olmıycak fıstığım kelebem meleğim nasıl teyzesi yer onu öp kokla yerime annesi kilosuna takılma balım alır alır sen emzir sütün artıkça emer büyür annesi alişde memeyi emiyo artık ama uzun süreli değil 2 dk emiyo bbırkaıyo sonra birdha öyle öyle doyunca bırakıyo biraz işkenceli amaçok şükür bunada elisden haberim yok bende çok merak ediyorum çoktandır girmiyo inş iyilerdir:26::26:Canlarim uxun zamandır ayrilik cok koyfu bana size nadil alismisim ben ya vakit bulamiuorum inanin gelen gudenmis kizimin uyanmasi emzirme m gaz çıkartmam uyutmam ustunu drgistirmeknis amsn allahım kucuvuk sipacik beni nadil oyaliyo dahs bide yemek yapmak ev temizlemek te annemde onlarda bana kalinca ysndim ben ya helaya gitmeye zsmanim kalmsz sanirsam
Dun kontrolumuz vardi oykucugum hastanedrn çıkarken 2600 le cikti 2850 olmus bi 3 u geceydi iyiydi
Sarilik biraz vsr9 cikti bu hafya daha cok emzirmeye csliscam artmadin diye
Ben de gözüktü m doktora bandaji acti babyoyu dahs rahst yapabiliyorum aryik biraz alttan agrim oluyo doktor normal dedi bu arada hsmile kaldihim kilomw indim iyi olyu ama tamsmen antibiyotik ten yoksa iui yiuorum sutolsun diye benden haberlet bole kışlar siz nasılsınız gecmidi okumadan firek yaxiyorum umatim hic birinixde sorun yoktur kislar bebisltinizde kocalarinizfa iyidir
Elifim alis menidini aliyomi aryik kuxum
Kevserim esin nadil oldu ben en son bu olwylarda kalmıştım
Oykuyr israrka yalsnci memr ve biberon a alistirmaya çalışıyorum cadi kisim bwzen inatla memrde uyuyo amma yenik dusuyorum ona
Asebm moonun sizler Nasılsıniz kislar opuyotim hepinixi
Bu arada elis ugruyomi dogurmadi demi dahs
mrb oflum ne sorunu vardı bende çok merak ettim sen girmeyince emir paşam nasıl kuzum kakasını yapıyomu artıkmrb kızlar ınt sorun vardı gıremedım nasılsınızzzzzzz
kevserim balım kaymağım gelemedim evde değildim srma başıma gelenleri ama artık burdayımH geldin oflum iyiz sen nasilsim bacim kimse gelmiyo topige neydiyon bakem elfm 3 4 gunden beri hic girmedi acaba biseymi oldu ii mi
merhaba kızlar.fırsat buldum ama kımsede yok.bişey sorucaktım.ben oğluşuma prima kullanıyorum yeşil paketli olan aktif bebek die geçiyo.reklamda gördüm prima premium care die.üstün kaka emme gücü varmış benimkide pişikti ya.nasıl olsa aynı marka alıyım belki daha rahat ederim dedim.heer açmaa kakasını yapıyo hep ıslak poposu derken.iyişelmiş pişiği geri döndü.acaba bezden midir.ciğer gibi oldu yavrumun poposu.üstelik kremde kullanıyorum hala.bide her alt açmada üstü ıslak çiş çıkıyo bu bezden bezmi sızdırıyo hiç bişey anlamadım ben.fikriniz var mı? öpüyorum sizi...
slm kızlar 6.günün üzerine geldim çok şükür evde yoktum eşim malum olaylar yüzünden gece gnüdüz görevliydi şişlide akşam oturuken tel geldi acil alrm diye bende dedim kalamam birşey olsa kimsem yok gittim kaynıma alel acele bıraktgı eşim gitti kaç gündür gecem gnüdüzüm belli değil evimi kocamı özledim çok şükür bugün akşam gelicek eşim gece kalmıycak bende akynıma dedim götür yemek yapıyım kaç gündür aç susuz oralarda gelipde buraya yorulmasın bizi almaya getirdi oğlum beni çok yoruyo saniye durmuyo yerinde herşeye atılıyo ayaklarını nerden güçalıyosa yere basıp kendini ileri atıyo adımlar atıyo yatırsam dönüyo döndüü yerde geri geri sürünüyo Allahım bittim artık kollarım tutmuyo ama çok şükür artık meme istiyo emiyo ama 2 dk emip bırakıyo sonra tekraar alıyo 10dk yakın böyle emiyo bunda şükür yalnız eskisi gibi mememi kavramak yerne ucunu alıyo doyuncada ısırıyı etrafı yara oldu sıpam ne olucak şuanda ayakalrımda yorgun düştü biraz uyusun yemek yapıcam canımıniçine ayrılık çok zormuş brnumda tütüyo nasıl özledim canımın yarısı yokk resmen Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
Elifim cnmmmm hoş geldin ya cok merak ettim seni iyi misin alisim nasil esine de alah yardimcisi olsun amin balim amin onlarsız olmuyor
kevsreim balım vallaha öyle acil olduki haber gelir gelez hazırlandım çıktık orda nette yok aklım hep burdaydı ama çok şükür geldim Amin kuzum yaa ne yaptı oralarda izleidkçe delirdim korkudan uykuyu unutuum alişimde yakalrımda debeleniyo uyanacak gibi teyzesi prensesim nasıl annesi
Aman cnm yaniyi olun siz yetr cnm ya ne zamann biticek bu olaylar yeter artik iyiz cnm cok sukur cadi kizimda emiyor cok şükür hiç bi sorun yok
Slm kızlar elifim iyiyim canım net yoktu ondan gelemedmm emır ıyı bı ara cok hasta oldu atesi 39.5 oldu bı hafta once agzı mıkrop kapmışş yara varmıs agzndaa oyle işte 6 aylık olduk bugun :))
slm kızlar 6.günün üzerine geldim çok şükür evde yoktum eşim malum olaylar yüzünden gece gnüdüz görevliydi şişlide akşam oturuken tel geldi acil alrm diye bende dedim kalamam birşey olsa kimsem yok gittim kaynıma alel acele bıraktgı eşim gitti kaç gündür gecem gnüdüzüm belli değil evimi kocamı özledim çok şükür bugün akşam gelicek eşim gece kalmıycak bende akynıma dedim götür yemek yapıyım kaç gündür aç susuz oralarda gelipde buraya yorulmasın bizi almaya getirdi oğlum beni çok yoruyo saniye durmuyo yerinde herşeye atılıyo
ah elif benimde eşim yok 3 gündür.oğlumu yanlız büyütüyo gibiyim.polis kötü polis şöyle böyle diyenşer lanet olsun.sanki kendi kararlarını uyguluyolar.kimse demiyomu bunlar nasıl yaşıyo die.mahvoldu aile hayatımız.yüreğim çıkıyo şu lohusa halimle yapayanzı kaldım.korkuyorum aklım hep onda.Allah yardımcımız olsun. yazdıklarını okudum Elif.sebamed aldım bide zeytinyağı kullandım.hiç durulmadı canım.kızardığından beride pamukla silmeye devam ediyorum.yıkıyorum günde 1 2 defa ama bilmiyorum ne iş.galiba kuzum çok hassas.inanırmısın elif saat başı değişiyorum 2 saat nadir oluyo ama olmuyo.belki yarın yine dr a götürürüm.yoruldum üzülüyoruummmmm oğluşuma çare olamıyorum.gaz derdi başımıza bela oldu. kıvranıyor gözlerimn önünde bebeğim.elimden bişey gelmiyo.buna şüür ne diyim.öpyrm seni
papatyam moonum hoşgeliniz nasılsınız paşalar nasıl yaa birşey sorucam benim bu mastitli göğsümü önce sağıp sonra emizrsem zararı olurmu meme diye deliriyor soluda emmiyor mamayıda yemiyor ne yapsamki:26::26:
slm kızlar 6.günün üzerine geldim çok şükür evde yoktum eşim malum olaylar yüzünden gece gnüdüz görevliydi şişlide akşam oturuken tel geldi acil alrm diye bende dedim kalamam birşey olsa kimsem yok gittim kaynıma alel acele bıraktgı eşim gitti kaç gündür gecem gnüdüzüm belli değil evimi kocamı özledim çok şükür bugün akşam gelicek eşim gece kalmıycak bende akynıma dedim götür yemek yapıyım kaç gündür aç susuz oralarda gelipde buraya yorulmasın bizi almaya getirdi oğlum beni çok yoruyo saniye durmuyo yerinde herşeye atılıyo
ah elif benimde eşim yok 3 gündür.oğlumu yanlız büyütüyo gibiyim.polis kötü polis şöyle böyle diyenşer lanet olsun.sanki kendi kararlarını uyguluyolar.kimse demiyomu bunlar nasıl yaşıyo die.mahvoldu aile hayatımız.yüreğim çıkıyo şu lohusa halimle yapayanzı kaldım.korkuyorum aklım hep onda.Allah yardımcımız olsun. yazdıklarını okudum Elif.sebamed aldım bide zeytinyağı kullandım.hiç durulmadı canım.kızardığından beride pamukla silmeye devam ediyorum.yıkıyorum günde 1 2 defa ama bilmiyorum ne iş.galiba kuzum çok hassas.inanırmısın elif saat başı değişiyorum 2 saat nadir oluyo ama olmuyo.belki yarın yine dr a götürürüm.yoruldum üzülüyoruummmmm oğluşuma çare olamıyorum.gaz derdi başımıza bela oldu. kıvranıyor gözlerimn önünde bebeğim.elimden bişey gelmiyo.buna şüür ne diyim.öpyrm seni
ah papatyam ahh aynen öyle şimdi bakıyorumda fa.. polisler betonun üzerinde yatyo boş laf hepsi çeken bilir yemek yemeden ailelerinden uzakta hadi ben büyüttüm kırklı değilim senin yalnız kalmaman lazım tek başınasın bizim gibi kaçı bekliyo eşinin yolunu Allahsızlar ne olucak neyse kuzum ilk doğanlarda ıkınma kızarma olurmuş bilmediklerinden bende çok çektim kıpkırmızıydı oğlumun yüzü sabır papatyam geçicek çççççççokkkkkkkk zor biliyorum inanki anlıyorum ama onların bizden başka bakanı yok gerçkten annelik çok zor papatyam doktor herhangi bir ilaç önermiyomu peki:26:
Slm kızlar elifim iyiyim canım net yoktu ondan gelemedmm emır ıyı bı ara cok hasta oldu atesi 39.5 oldu bı hafta once agzı mıkrop kapmışş yara varmıs agzndaa oyle işte 6 aylık olduk bugun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?