Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım dr memeden uzaklaştır dedi.alışkanlık yapmışmış.gazıda ondan oluyo dedi.çok emerse çok gaz yapar kaka yapar dedi.pişiğide bundan mış.oyalayın emzik ver vs dedi.emzik tutmuyo ve ben 1 aylık bebeği nasıl oyalıyım.laf mı anlıyo.meme emmeden sakinleşmiyoki.anlayamadım arkadaşım.40 ını bekliyorum inşallah...

merhaba kızlar.fırsat buldum ama kımsede yok.bişey sorucaktım.ben oğluşuma prima kullanıyorum yeşil paketli olan aktif bebek die geçiyo.reklamda gördüm prima premium care die.üstün kaka emme gücü varmış benimkide pişikti ya.nasıl olsa aynı marka alıyım belki daha rahat ederim dedim.heer açmaa kakasını yapıyo hep ıslak poposu derken.iyişelmiş pişiği geri döndü.acaba bezden midir.ciğer gibi oldu yavrumun poposu.üstelik kremde kullanıyorum hala.bide her alt açmada üstü ıslak çiş çıkıyo bu bezden bezmi sızdırıyo hiç bişey anlamadım ben.fikriniz var mı? öpüyorum sizi...

hayırdır kimseler yok i benim k.anam bizde kalıyor bebek iş güç ondan gelemiyorum ayrıntıları sonra anlatırım öptük
hayırdır moonum diğer gelinie ne olmuşda sana geliyo emin ol kavgasıda yalanır sırf senin canını sıkmak için numaradır
Merhaba kızlar ben 9+11 haftalik hamisim ama 2 gündür rahim sancım var kramp gibide olabiliyor neden kaynaklanır yasayan var mı?
meraba canım hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş bunlar normal şeyler kanamn olmaıdğı sürece bunlarda sıkıntı yok rahat ol
A.slm kevserim oh çok sevindim inanki iyi olmanıza rabbim daha iyi etsin sağlık versin bebeğim
papatyam kusuruma bakma ben cavap vermekde geciktim yoktum o nedenle senin paşa baya bir yaramaz çıktı vallaha nasıl yoruyo annesini bu anaların hakkı ödenmez gerçekteno kadar iyi anlıyorumki seni hiç birşeye yetmemek insanı nasılda üzüyo sinirlendiriyo bende geçtim o yoldan halada aynı hani büyüdükçe düzelir dedikçe iyice fena oldu yerinde saniye durmuyo vallaha gel geleleim sna balım pişik için sebamed pişik kremi al birde kullananlar çok mennun her açmanda sür altını sıcak suyla pamukla sil belki denemişşindir ama böyle devam et kurula sür inş geçirir yavrumun memede olası bryerde normal bir yerde değil gibi hani güven duygusu için istrler aama doymuyomu idyicem inanki mantıklı birşey bulamıyorum canım kendi evinde rahatın başka olur tabi ama işte hizmet edenin olamsı gerek yemen gerek bak ben 1 gün ymiyim azalıyo süt ben alişimin şu zamana kadar daha doğrusu neobaby kullannana kadarr ne yaptıysam geçiremdim papatyam çektik ikimizde ama çok şükür şimdi rahat vermesem ilacı fena ama verdiğim sürece oıt oıt atıyo çok şükür rezne verirdim ama etki etmezdi alışnkanlık yapıyo biryerden sonra :26::26:
melisammmmmmmm canım benim özleimki sorma yerin nasıl belli ama artık görebiene çok şükür ne yapalım tüm zamanarımızı alıyolar eskisi gibi olmıycak fıstığım kelebem meleğim nasıl teyzesi yer onu öp kokla yerime annesi kilosuna takılma balım alır alır sen emzir sütün artıkça emer büyür annesi alişde memeyi emiyo artık ama uzun süreli değil 2 dk emiyo bbırkaıyo sonra birdha öyle öyle doyunca bırakıyo biraz işkenceli amaçok şükür bunada elisden haberim yok bende çok merak ediyorum çoktandır girmiyo inş iyilerdir:26::26:
mrb kızlar ınt sorun vardı gıremedım nasılsınızzzzzzz
mrb oflum ne sorunu vardı bende çok merak ettim sen girmeyince emir paşam nasıl kuzum kakasını yapıyomu artık
H geldin oflum iyiz sen nasilsim bacim kimse gelmiyo topige neydiyon bakem elfm 3 4 gunden beri hic girmedi acaba biseymi oldu ii mi
kevserim balım kaymağım gelemedim evde değildim srma başıma gelenleri ama artık burdayım

papatyam premue care en iyisi kullananlardan birisi de şikayet etmedi ki bende kullandım ama bilemdim şimdi yapmarmı diye ama bende prima aktif kullanıyorum mennum bazen akkayı dışarı belden atıyo ama pişik yok çok şükür ama her açmamda kuruluyorum yendğan ıslak bez kulanıyorum sık değiştiryorum havalandırıyorum sen sebamed al birde bldğimiz arko krem kullan bakalım yağlı yaa belki işe yarar zytinyağı sür mesela ne bileyim kzuum neden böyle oluyo yavrum benim birde bezinin belini bol mu bağlıyosun ben sıkmasın diye öyle yaptım bir iki atletten çıkardı çişi ona dikkat et bakalım canım benim Allah yardımcın olsun:26::26:

slm kızlar 6.günün üzerine geldim çok şükür evde yoktum eşim malum olaylar yüzünden gece gnüdüz görevliydi şişlide akşam oturuken tel geldi acil alrm diye bende dedim kalamam birşey olsa kimsem yok gittim kaynıma alel acele bıraktgı eşim gitti kaç gündür gecem gnüdüzüm belli değil evimi kocamı özledim çok şükür bugün akşam gelicek eşim gece kalmıycak bende akynıma dedim götür yemek yapıyım kaç gündür aç susuz oralarda gelipde buraya yorulmasın bizi almaya getirdi oğlum beni çok yoruyo saniye durmuyo yerinde herşeye atılıyo ayaklarını nerden güçalıyosa yere basıp kendini ileri atıyo adımlar atıyo yatırsam dönüyo döndüü yerde geri geri sürünüyo Allahım bittim artık kollarım tutmuyo ama çok şükür artık meme istiyo emiyo ama 2 dk emip bırakıyo sonra tekraar alıyo 10dk yakın böyle emiyo bunda şükür yalnız eskisi gibi mememi kavramak yerne ucunu alıyo doyuncada ısırıyı etrafı yara oldu sıpam ne olucak şuanda ayakalrımda yorgun düştü biraz uyusun yemek yapıcam canımıniçine ayrılık çok zormuş brnumda tütüyo nasıl özledim canımın yarısı yokk resmen Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Elifim cnmmmm hoş geldin ya cok merak ettim seni iyi misin alisim nasil esine de alah yardimcisi olsun amin balim amin onlarsız olmuyor

Elifim cnmmmm hoş geldin ya cok merak ettim seni iyi misin alisim nasil esine de alah yardimcisi olsun amin balim amin onlarsız olmuyor

kevsreim balım vallaha öyle acil olduki haber gelir gelez hazırlandım çıktık orda nette yok aklım hep burdaydı ama çok şükür geldim Amin kuzum yaa ne yaptı oralarda izleidkçe delirdim korkudan uykuyu unutuum alişimde yakalrımda debeleniyo uyanacak gibi teyzesi prensesim nasıl annesi

Aman cnm yaniyi olun siz yetr cnm ya ne zamann biticek bu olaylar yeter artik iyiz cnm cok sukur cadi kizimda emiyor cok şükür hiç bi sorun yok

Aman cnm yaniyi olun siz yetr cnm ya ne zamann biticek bu olaylar yeter artik iyiz cnm cok sukur cadi kizimda emiyor cok şükür hiç bi sorun yok

vallaha kevserim bitecek gibi değil olan bize oluyo eşimdne ayfrı o bizden ayrı ababalr günümüzü ilk bablar günümüzü ayrı geçirdik uyku yok açlar birşey diyemiyorum çok şüür ki olay olmadı hani takviye kuvvet beklediler işte hepsi rabbime emanet ohh emsin annesi yaa benim göğsüm yine mastit oldu emmeye başladı sağıpda aazalmasın dedim kaşıkla bolcsa alıştı yaa ama 2 gün sağamdım şimdi dokunamıyorum arkadaş naıl iş kurtulamadım doğdu doğala rahatla hzuzrla emedi oğlum eskiler nasıl yaparmış 2 yaşına kadar emzirirdik babannem diyo zorla keserdik memeden diyo bu sıpalara ne oluyosa

kevserim maaşallah sübhanallah nasıl güzelleşmiş kızın büyümüş değişmiş gözleride renkli gibi dimi maaşallah rabbim nazarlardan korusun bayıldım bayıldı m hele o koltukta pşajamasını tutmuşda inceliyo yaa bittim ona bizimkide çok yapıyo onu fıstık bunlar yaaa

Slm kızlar elifim iyiyim canım net yoktu ondan gelemedmm emır ıyı bı ara cok hasta oldu atesi 39.5 oldu bı hafta once agzı mıkrop kapmışş yara varmıs agzndaa oyle işte 6 aylık olduk bugun :))

Slm kızlar elifim iyiyim canım net yoktu ondan gelemedmm emır ıyı bı ara cok hasta oldu atesi 39.5 oldu bı hafta once agzı mıkrop kapmışş yara varmıs agzndaa oyle işte 6 aylık olduk bugun :))

kıyamam ben yavruma bu çocuk hep göze geliyo oflucanım vallaha bakk çok geçmiş olsun öp yerime kuzumu

papatyam moonum hoşgeliniz nasılsınız paşalar nasıl yaa birşey sorucam benim bu mastitli göğsümü önce sağıp sonra emizrsem zararı olurmu meme diye deliriyor soluda emmiyor mamayıda yemiyor ne yapsamki:26::26:

canım mastitn geçmiş olmalı şimdiye.geçmedimi hala.eğer sütün tadında sorun varsa sağmanda yarar var.ama sağınca boşalıcaak kuzuya süt yetmezki yine Elifim.niye böyle yapıyo yahu bu sıpalar.aklım ermedi gitti.offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…