canım mastitn geçmiş olmalı şimdiye.geçmedimi hala.eğer sütün tadında sorun varsa sağmanda yarar var.ama sağınca boşalıcaak kuzuya süt yetmezki yine Elifim.niye böyle yapıyo yahu bu sıpalar.aklım ermedi gitti.offfff
ah papatyam ahh aynen öyle şimdi bakıyorumda fa.. polisler betonun üzerinde yatyo boş laf hepsi çeken bilir yemek yemeden ailelerinden uzakta hadi ben büyüttüm kırklı değilim senin yalnız kalmaman lazım tek başınasın bizim gibi kaçı bekliyo eşinin yolunu Allahsızlar ne olucak neyse kuzum ilk doğanlarda ıkınma kızarma olurmuş bilmediklerinden bende çok çektim kıpkırmızıydı oğlumun yüzü sabır papatyam geçicek çççççççokkkkkkkk zor biliyorum inanki anlıyorum ama onların bizden başka bakanı yok gerçkten annelik çok zor papatyam doktor herhangi bir ilaç önermiyomu peki:26:
neobaby kullanıuorum Elif.onu önerdi.başka bişey yok.yarın yine sorcam bakalım.evet çok zorrrr
bir bilsem papatyam vallaha bugün oldu sabah başladı ilaç aldım sökülüyo şimdi ama emmekde istyio böyle yeşil akıyo kum yığını gibi sağdığım süt zararı olurmuki balım acep:44:
neo baby bende çok işe yaradıpapatyam olmasa ne yaparım bilmiyorum kaç ay oldu hala geçmedi sıkıntısı kullanmasak inş seninki o kadar srümez balım yaaneobaby kullanıuorum Elif.onu önerdi.başka bişey yok.yarın yine sorcam bakalım.evet çok zorrrr
canım benim kıyamam.yeşilse verme.bozulmuş o iltihaptan canımın içi.
evet böyle sütü kaynatırsında bozulurda peynircik olur ya aynen öyle pütür pütür ve yeşil off kurtulamadım ilelleten yaaa
neo baby bende çok işe yaradıpapatyam olmasa ne yaparım bilmiyorum kaç ay oldu hala geçmedi sıkıntısı kullanmasak inş seninki o kadar srümez balım yaa
evet böyle sütü kaynatırsında bozulurda peynircik olur ya aynen öyle pütür pütür ve yeşil off kurtulamadım ilelleten yaaa
oğluş kalkmıştı canım kusuura bakma.evet bozuk o verme sen.4 saat emmese davul oluyo elif.seninkii emmede sıkıntı yaptı ya ondsan oluyo ne yapcan ki.olmadımı olmuyo.sen harika bi annesin.nasıl besledin bunca ay kaşıkla gece bile.çokkkkk zor bu.biberon emmese bittim ben.alttan pırtüstten pırt gidiyo ama bi ıkınıyo görsen içim gidiyo.bide çok kusuyo elif ya.normaldir bebeğin kusması ama.agız dolusu kusuyo benimki.şaşırıyorum.sanki yıllarca bebek bakmamışım.bu sıpa çok farklı yawwww:)mamayı sindiremiyo kusuyo dedim.günde 3 4 kez veriyodum şimdi 2 ye indrdm.ama anne sütünüde kusuyo ha bire.
estağfurullah papatyam vermiyorum zaten turşu suyu gibi tadı nasıl illet yaa canım benim sağolsın ben elimden geleni yaptım ama gerçkten olamyaınca olmuyo ne kilomu taktım ne başka şeyi sütüm olsun emsin sağayım dedikçe yoldn çıktı iyce 1 ay daha idare edebilsem ek gıdalara geçerdim en azondan hayırlısı Allahtan kaşıkla gerçekten çok zor ölüyorum zaten sırtım kopuyo uzanıpda ayaklarımda hem oynatıp sllayıo kandırığ yedirmek off aynen eskidendolu dolu çekerdi şimdi sadece uykuya dalarken isitiyo emse bile oyun yaparak bazen delice siitiyo emiyo ama çouğu zqaman emmiyo Allahım yardımcımız olsun o ıkınmak tüm bebeklerde oluyomuş iştee özllikle kaksını yaparken sneinki nasıl zorlanıyomu peki kuzumoğluş kalkmıştı canım kusuura bakma.evet bozuk o verme sen.4 saat emmese davul oluyo elif.seninkii emmede sıkıntı yaptı ya ondsan oluyo ne yapcan ki.olmadımı olmuyo.sen harika bi annesin.nasıl besledin bunca ay kaşıkla gece bile.çokkkkk zor bu.biberon emmese bittim ben.alttan pırtüstten pırt gidiyo ama bi ıkınıyo görsen içim gidiyo.bide çok kusuyo elif ya.normaldir bebeğin kusması ama.agız dolusu kusuyo benimki.şaşırıyorum.sanki yıllarca bebek bakmamışım.bu sıpa çok farklı yawwww:)mamayı sindiremiyo kusuyo dedim.günde 3 4 kez veriyodum şimdi 2 ye indrdm.ama anne sütünüde kusuyo ha bire.
kutay huzursuz çıkıyorum elifcim yazdırmıycak.klavyeye uzandıkça ucu ağzından çıkıyo çığlık çığlığa sıpa...öptmmm.kocamı çok özledm eve gelsn artık.çok sıkılıyorummmmm ben
çık balım çık ağlatma paşamı ilgiln kuzunlaa öp yerimede kocaman aynen bende ço özleidm 9 az kaldı gelicek eşim gerçi 2 saatte yol tutar 11 doğru sabaha gşdecek olsada gelsin artıkkk:26::26:
slm cancanlarım nasılsınız
bugun annem geliyo cumayada babam gelcek pazar döncekler bu hafta giremem buraya
gerçi bi süredir giremiyodum topiğe çok yoruyo bıcırık ayaklandıgından beri peşindeyim
moonum dimek kv kp limoni he inş düzelirlerde kurtulursun
elfim melisam moonum kevserim oflum papatyam hepiciğinizi öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?