Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bir bilsem papatyam vallaha bugün oldu sabah başladı ilaç aldım sökülüyo şimdi ama emmekde istyio böyle yeşil akıyo kum yığını gibi sağdığım süt zararı olurmuki balım acep:44:

kutay huzursuz çıkıyorum elifcim yazdırmıycak.klavyeye uzandıkça ucu ağzından çıkıyo çığlık çığlığa sıpa...öptmmm.kocamı çok özledm eve gelsn artık.çok sıkılıyorummmmm ben

papatyam dyecektimde unuttum bak kusması mamadan oalabilirmiş aptamil ar varmış nasılsa aşubat anneleridne okumuştum o kusmaya engelmi ne oluyomuş onu dene stersen kuzum

günaydın kızlar eşim sabah 6da gitti gece onbuçukda geldi banyo yaptı namazını kıldı oğluşu sevdi ama oğlum tanımadı babasını ilk bön bönn baktı eşimin çok zoruna gitti gözleri doldu zaten kapıdan içeri girdi üçümüz sarıldık ağladık nasıl özlemişim bitsin artık şu kabus ne olur yaa

bende çıkıyorum kimseler gelmedi boşunsa pc kızmasın görüşüz
HTML:
Kod:
[QUOTE][/QUOTE]

slm cancanlarım nasılsınız
bugun annem geliyo cumayada babam gelcek pazar döncekler bu hafta giremem buraya
gerçi bi süredir giremiyodum topiğe çok yoruyo bıcırık ayaklandıgından beri peşindeyim
moonum dimek kv kp limoni he inş düzelirlerde kurtulursun
elfim melisam moonum kevserim oflum papatyam hepiciğinizi öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım

A.slm dünğrğm nasıl olayım bu bücürükle uğraşmaktan bittim resmen sen nasılsın gözün aydın annen geliomuş ohh ne güzel öperim ellerinden paşmaıda öp iyi keyifler canım benim

meyabayın kızlar birsürü işim var ve ben yapamıyorum bu sıpa yüzünden ne uykusu varki yapayım nede uyanıkken duruyoki iş yapayım arkadaş dün faceden görüşüyoruz babmlarla diyoki şuraya bak bir saniye durmuyo eli ayağı gövdesi ayrı ayrı oynuyo hakikaten öyle yaa sabır diyorum artık sabır güç kuvvet ne diyim

yahu bu melisam hiç gelmez oldu Allahtan annesi yanında hee ben yalnızdım daha öok giriyodumhaksızlık ama en çok biz durudk şimdi yeri nasıl belli kuzumun zati bu beblerden fırsat bulunmazki bulsakda ev iş ymk hangisine koşacağımızı şaşırıyoruz elisim den hiç ses yok çok merak ediyorum nasıllar diye fındığım zaten bir görünüp bir kayboluo daha bebişi yooken gelemiyo onunda bebii osas hiç göremeyiz sanırsammoonumda gelmiyo yine ne varsa kevserimde var oflumda gelmez oldu asembimde geliyo en azından halimizi hatrımızı soruyo yaa ben çok özledim sohbetlerimizi canlar yaa:26::26:

nabersiniz şekerler ben süperim maşallahhhh yarın akşam uçağım var abbas yolcu istanbula..sizleri çook öpüyorummm bana dua edin şekercilerrrr

herkese selamlar

nasılsınız canlar ben iyiyim allaha şükür oğlm diş çıkardı allaha şükür ama mızıklama devam sanırım ötekinide çıkarcak şişme var .hiç bi şeye yetemiyorum ancak oğluşla ilgilen bütün günümü alıyor sürekli kucak modunda anlıycanız.k.anne yok bende öteki oğlunda sıra .onlarda bir alem geçen gün babalar günüydü dedim eşime gelsin baban yanlız kalmasın adamın umrunda değil gibi davranıyor anlamadım gitti

asembim oğlun ayaklanmış maşallahhhhhhhhhhhhhh bizimkide tutunca adım atıyor emeklemek istiyor beceremiyor geri geri emekliyor ilginç annem diyor sende öyle yaptın hiç emeklemeden yürüdün banamı çekti aceppp

elifim aliş nasıl kaç aylık oldunuz ek gıda başladımı

fındıkım hayıırlı yolculuklar bizde 17 ağustosta tatile çıkıyoruz kuşadası ordan izmir

kevserim kocan nasıl oldu inşallah düzeldi:26:

melisam anne oldun gelemiyon eskisi gibi değilmi yavrularımızın canı sağolsun napiyor cimcime

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

he unutmadan diyim geçen gün yazdım size ama oğlum laptopun fişini çekince tırt oldu

selam canlarım geçmişi okudum.herksten haber var çok şükür.kytml iyi yolculuklar canım. elifim bende aptaamil kullanıyorum ama bilemedim.ıkınıyo kıpkırmızı oluyo ama günde 5 kez falan az az kaka var bezde.popossunu silince basınçla kaka yapıyo daha çok.sanki uyarıya ihtiyacı varmış gibi.dr a gitcez dr izne gitmiş onu bekliyorum sorcam.pişiğimiz azdı.az önce bi komşum molfix bez getirdi dene dedi geçer bence dedi.çaresiz kaldım dr bezi değişme dedi ama başk açre kalmadı taktım.hadi hayırlısı..
ah elif eşim geldi eve oğlumuza baktı,büyümüş derya diyo.sinirlerim bozuldu.bebeğim büyüyo ve babası görmüyo.saat 22.00 ve hala eşim yok.aradı geç gelcekmiş...kaderimiz mi? çok sıkılıyorum bennn yanlızlıktan.seni anlıyorum hemde çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…