- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
iyiyiz fındığım aynı işte iyi yolculuklar sana canımnabersiniz şekerler ben süperim maşallahhhh yarın akşam uçağım var abbas yolcu istanbula..sizleri çook öpüyorummm bana dua edin şekercilerrrr
moonum canım benim dişimiz hayırlı olsun paşamın nanaklarından öp emi yerim ben onun minnak dişiniherkese selamlar
nasılsınız canlar ben iyiyim allaha şükür oğlm diş çıkardı allaha şükür ama mızıklama devam sanırım ötekinide çıkarcak şişme var .hiç bi şeye yetemiyorum ancak oğluşla ilgilen bütün günümü alıyor sürekli kucak modunda anlıycanız.k.anne yok bende öteki oğlunda sıra .onlarda bir alem geçen gün babalar günüydü dedim eşime gelsin baban yanlız kalmasın adamın umrunda değil gibi davranıyor anlamadım gitti
asembim oğlun ayaklanmış maşallahhhhhhhhhhhhhh bizimkide tutunca adım atıyor emeklemek istiyor beceremiyor geri geri emekliyor ilginç annem diyor sende öyle yaptın hiç emeklemeden yürüdün banamı çekti aceppp
elifim aliş nasıl kaç aylık oldunuz ek gıda başladımı
fındıkım hayıırlı yolculuklar bizde 17 ağustosta tatile çıkıyoruz kuşadası ordan izmir
kevserim kocan nasıl oldu inşallah düzeldi:26:
melisam anne oldun gelemiyon eskisi gibi değilmi yavrularımızın canı sağolsun napiyor cimcime
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
vay yaramaz bak sen aman büyüdüde nelerde biliyo bıcırığımhe unutmadan diyim geçen gün yazdım size ama oğlum laptopun fişini çekince tırt oldu
selam canlarım geçmişi okudum.herksten haber var çok şükür.kytml iyi yolculuklar canım. elifim bende aptaamil kullanıyorum ama bilemedim.ıkınıyo kıpkırmızı oluyo ama günde 5 kez falan az az kaka var bezde.popossunu silince basınçla kaka yapıyo daha çok.sanki uyarıya ihtiyacı varmış gibi.dr a gitcez dr izne gitmiş onu bekliyorum sorcam.pişiğimiz azdı.az önce bi komşum molfix bez getirdi dene dedi geçer bence dedi.çaresiz kaldım dr bezi değişme dedi ama başk açre kalmadı taktım.hadi hayırlısı..
ah elif eşim geldi eve oğlumuza baktı,büyümüş derya diyo.sinirlerim bozuldu.bebeğim büyüyo ve babası görmüyo.saat 22.00 ve hala eşim yok.aradı geç gelcekmiş...kaderimiz mi? çok sıkılıyorum bennn yanlızlıktan.seni anlıyorum hemde çok iyi.
hee kuzum vallaha çok kusunalrda reflü falan görülüyomuş istersen doktora gidince bir sor için rahat eder belkide çok besleniyo hazmedemiyo fazlalığı atıyo papatyam miniğim benim yaa o ıkınmalrın aynısını çok yaşadık özellikle sabah 6 dedimi başlardı hiç şaşmazdı 8 kadar devam ederdi kesintisiz yavrum hem onlar çekiyo hem biz ama onların çekmesi asıl bize çektiren yoksa diğer türlü yorgunluk uykusuzluk dayanıyo insan bir şekilde gülüm eşin nerde benimki şişlide bekliyo mesela belkide aynı yerdedirler mesela benimki gece 22-22.30civarı geliyo sabah 6 gidiyo bir bölümüde sabah gidiyo işte akşama kadar bende uyuttum dün 9 doğru eşim geldiki uyuyo sabahda gideken uyuyodu biraz önce diyoki bugün uyutma özlüyorum ee uyutmayınca 12 buluyo düzeni şaşıyo huysuzlaşıyo ve 3 saatlik uyku kaybı olyu bakalım ne zamana kadar sürücek eşim geliyoki bitmiş yatağa kafayı koyar koymaz horlamaya başlıyo garibim seninkide kimbilir ne halde baksana büyümüş diyo kıyamam seni lohusayken bırakıyo oğlunu özlüyo kendi oralarda ne halde rabbim güç kuvvet versin papatyma yalnızlık çok kötü bende çok sıkılıyorum kendime yemek bile yapıp yemşuorum ayak üstü atıştırdığımla kalıyorum içimden gelmiyo ne yapayım hepsi Allaha emanet inş bir an önce geçer gider bu saçmalıkda düzenimize geri döneriz zaten 5 gün sonra eşim geceye dönüyo bırakmadılarki son günlerimizin tadın çıkaralım