Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

nabersiniz şekerler ben süperim maşallahhhh yarın akşam uçağım var abbas yolcu istanbula..sizleri çook öpüyorummm bana dua edin şekercilerrrr
iyiyiz fındığım aynı işte iyi yolculuklar sana canım
moonum canım benim dişimiz hayırlı olsun paşamın nanaklarından öp emi yerim ben onun minnak dişini maleseftüm zamanlarımızı alıyolar ne edcez bilinmez sağlık olsun diyoruz alişim iyi çok şükür büüdükçe yaramazlık artıyo kucak istiyo memede istiyo artık ama eskisi kadar dolu dolu emmiyor bunada şükür 5. ayımıza giridk teyzesi daha başlamadık şimdilik az az meyveleri tattyırum kirazı çok sevdi ama bakalım kontrolumuzde kilosu nasıl çıkar doktor uygun görürse başlarız inş tabi bu konuda tecrübelerinizide alıcam sık sık artıkın
he unutmadan diyim geçen gün yazdım size ama oğlum laptopun fişini çekince tırt oldu
vay yaramaz bak sen aman büyüdüde nelerde biliyo bıcırığım

hee kuzum vallaha çok kusunalrda reflü falan görülüyomuş istersen doktora gidince bir sor için rahat eder belkide çok besleniyo hazmedemiyo fazlalığı atıyo papatyam miniğim benim yaa o ıkınmalrın aynısını çok yaşadık özellikle sabah 6 dedimi başlardı hiç şaşmazdı 8 kadar devam ederdi kesintisiz yavrum hem onlar çekiyo hem biz ama onların çekmesi asıl bize çektiren yoksa diğer türlü yorgunluk uykusuzluk dayanıyo insan bir şekilde gülüm eşin nerde benimki şişlide bekliyo mesela belkide aynı yerdedirler mesela benimki gece 22-22.30civarı geliyo sabah 6 gidiyo bir bölümüde sabah gidiyo işte akşama kadar bende uyuttum dün 9 doğru eşim geldiki uyuyo sabahda gideken uyuyodu biraz önce diyoki bugün uyutma özlüyorum ee uyutmayınca 12 buluyo düzeni şaşıyo huysuzlaşıyo ve 3 saatlik uyku kaybı olyu bakalım ne zamana kadar sürücek eşim geliyoki bitmiş yatağa kafayı koyar koymaz horlamaya başlıyo garibim seninkide kimbilir ne halde baksana büyümüş diyo kıyamam seni lohusayken bırakıyo oğlunu özlüyo kendi oralarda ne halde rabbim güç kuvvet versin papatyma yalnızlık çok kötü bende çok sıkılıyorum kendime yemek bile yapıp yemşuorum ayak üstü atıştırdığımla kalıyorum içimden gelmiyo ne yapayım hepsi Allaha emanet inş bir an önce geçer gider bu saçmalıkda düzenimize geri döneriz zaten 5 gün sonra eşim geceye dönüyo bırakmadılarki son günlerimizin tadın çıkaralım

günaydın kızlar çok uykusuzum ün btün gün iş yaptım yemek yaptım eşim geldi yedik bulaşıkları yıkda çocuğu emizr derken 12 yti geçiyodu yattım ve saat başı kalktım emzirmeye meme istiyo ama emmiyo ağzında bekletiyo elimi tutuyo uyuyo paşam doymayıncada sık uyanıyo derken 6 kadar bu vaziyette oldu eşimi gönderdim geldim yattım 15 dk sonra başladı mzııldanmaya hadi bir daha emzir derken 7 uyandı ölüyorum hem yorgunluk hem uykusuzluk mahvediyo beni sağ tarafım bitik durumda sırtım omuzdan başlıyo belime kadar hep uyuşuk neden acaba sabah yataktan kalkmak imkansız ölüm resmen

düzeni şaşıyo huysuzlaşıyo ve 3 saatlik uyku kaybı olyu bakalım ne zamana kadar sürücek eşim geliyoki bitmiş yatağa kafayı koyar koymaz horlamaya başlıyo garibim seninkide kimbilir ne halde baksana büyümüş diyo kıyamam seni lohusayken bırakıyo oğlunu özlüyo kendi oralarda ne halde rabbim güç kuvvet versin papatyma yalnızlık çok kötü bende çok sıkılıyorum kendime yemek bile yapıp yemşuorum ayak üstü atıştırdığımla kalıyorum içimden gelmiyo ne yapayım hepsi Allaha emanet inş bir an önce geçer gider bu saçmalıkda düzenimize geri döneriz zaten 5 gün sonra eşim geceye dönüyo bırakmadılarki son günlerimizin tadın çıkaralım [/QUOTE]

of elif canım okadar sıkkın ki anlatamam.eşim dün 4 te geldi.çocuğu aldı ayağına koydu falan gözleri kapanıyo uykudan bende çok yoruldum ama kıyamadım aldım uyudu.ne sohbet ne bişey yemek yemiyo evde 10 gündür otle gibi yatmaya geliyo.öğlen 1 de yine gitti.duşa giriyim sen çocuğa bak dedim geldim uyuya kalmış.çocuk uyanık o uyuyo.oğlumu yıkayım yardım et dedim,traş olmam lazım vs bi sürü surat.yıkadık kavga tantanayla...bez alcaktı kuzuma unuttu bende kızdım söylemedim ne halt etcem şimdi bilmiyorum.çocukla bakkalamı gidilir.oda gece gelcek yine.bıktım ben.ben zaten hassas ve yorgunum.onuda anlamaya çalışıyrum ama oğlumu 10 dk tutuyo sonra veriyo yoruldum diyo.gücüme gidiyo.anlayamıyorum yorgunluktanmı yapıyo böyle.çok istediği bebeğimizin sorumluluğunu mu taşıyamıyo.hiç destek olmuyo.ağlıycam nerdeyse... sıkıldım yoruldum kimse anlamıyo. eşim taksimde bekliyo canım.ne olucak sonumuz bilmiyorum.1 ayda tırtladı karı koca ilişkimiz,polis kötü diyenlerin katkılarıyla...

canım benim emzirirken bebeğe memeyi düzgün verelim derdine sırtımızı destekleyemiyoruz ondan uyuşuyo sırt bel ağrıyo işte.bende aynı haldeyim bacakalrım kopuyo.altıma toplayıp emziriyorum kuzumu dizlerim felçli sanki.Allah emeğimizin karşılığını evlatlarımızın hayrıyla göstersin.sağlık sıhhat versin onlaara inşallah...

kızlar mememin birinin başı kopmak üzere.1 ay sonra paramparça oldu ağzına dokundurmaya ödüm kopuyo.bepanthane sürüyorum ama faydasıız.acısı azalıyo ama iyileşmiyo.resmen beyaz irin topladı.bembayz kabuklandı,şimdi kabuk kalkıyo.o bi kopsa bittim ben et resmen altı ölürüm.kocakarı ilaclarına bile razıyım ne yapsam ki

kızlar bn geldim eşimn agrıları azaldı iyi derken bu seferde kızım hasta boğaz iltihaplanması varmış ateşi cıkıyor dr gotrudk dr kilosunu az buldu ek gıdaya gectik su ve yoğurt meyvelerin suyunu sıkıp verıcez böyle yavrumun ateşi dun gece 5.30 yattım uyudu ama ateşi vardı ilaçlarıı verıyoruz başına ıslak mendil koyup değiştirdim hep zayıfladı eridi o kadar halsiz ki yattığı yerden kaldırırken bile ağlıyoooo

slm kuzulaaar annem duşta çağatay uykudayken yazam dedim

moonum bebişler çekiyo diş yürüme vs konusunda ana banaya demekki fatih paşa sana çekmiş balımm birden yürüycek demekki
bence öyle olması daha iyi ben çok çekiyorum bu oğlandan emeklemesi yüzünden o da ayrı bi zorluk inan oyuzden bırak direk yürüsün o aradaki bi kaç ay bile kardır artık herşeye bu gözle bakar oldum

elifimm papatyamm Allah sabır versin size ve sizin gbi polis asker eşlerine
alişim nasıl elifimm muzurlugu üstünde sanırsam uyutmamış anasınıı ahh bu sıpalar ahh bizimki kaç aylık oldu hala saat başı uyanıyo bıktım valla

papatya cnm benım memişlerde öyle olmustu bana kendi sütüm yaradı yani az biraz sütün varsa sık sür memiş uçlarına
bi de tahin iyi geliyo demişlerdi onu da dene istersen

neyse canlar anam çıktı çağatay uyurken tıkıncaz öptüm hepinizi

selamlar herkese

elifim maşallah paşama baya büyümüş evet yavaş yavaş meyveleri tattır çilek ve muz hariç bunlar çok alerjen meyveler .

yavaş yavaş suda ver vermiyorsan. ek gıdada sorabilirsin istedğini cnm .ek gıda işi de zor anacım herşeyi beyenmiyor sıpaalar benimki maşallah güzel yerdi ama şimdi dişten ötürü yemiyor beni sinir ediyor inşallah düzelicek yani kızlar bu moda alışın mecbur akılları başlarına gelene kadar böyle dişiydi kuşuydu aşısıydı zartı zurtu bitmiyor.allah bize kolaylık versin canları sağolsun

papatyam cnm bez olayını internettende haledebilirsin cnm biraz fazla alabilirsin şimdilik bir komşun varsa ondan iste yada ondan rica et gitsin alsın ne olcak yani yakın olsak ben alırdım ne olmuş yani .bide eşleriniz konusunda size hakveriyorum benimkide öyle herşeyini ben yapıyorum o ancak sevme ve oyun arkadaşı :) başka bişey yok .he birde banyo yaptırırken mutlaka onunla yıkıyorum bi o onun dışında yok yani ki elif beni bilir bende romatizma var ellerimi ağrıdığı zaman zor kullanıyorum netten siling aldım bebek taşıma için çünkü artık kanguru olmuyor 9 kiloyu geçtiği için normalde hep eşimle çıkıyoruz oğlumu dışarı kendime elim yüzünden güvenemiyorum dedim babası erken gel (kendi işimiz )hergün oğluşu dışarı çıkaralım dışarıyı çok seviyor bana diyor siling aldık ya dalga geçer gibi onla gezdir diyor bende dedim benim elimde kuvvet olsa ben zaten sana demem kendim gezdirirm neyse canım sıkıldı boşverin ya .bugün bebek arabasına koyup gezdiricem ondan fayda yok anlaşılan .yani erkeklerden pek bişi beklemeyin ben hasta olduğum halde böyle yapıyor ki sizin eşlerinize allah yardım etsin çok üzülüyorum yazık günah inşallah olaylar düzelirde eski günlerinize dönersiniz.polislerimizi güvenlik güçmerimizi allah korusun benim babamda asker emeklisi bilirim.

oy kıyamam kızına geçmiş olsun cnm.ek gıdaya başladıysan kilo alır merak etme annesi.ara ara yıka hava ısındı ılık suyla cnm kendine gelir ozaman ıslak mendil yerine bez kullan ağız silme mendili oluyor ya cnm ılık suyla sil küveti varsa küvete oturt ılık suya.

cnm tahin yağı sür birazda kalkan kullan alırsa memeni .

aynen tatlım bana çekmiş oğluşum cnm çağatayınlmıda öp yerime annenlerde hoşgelmiş kalsınlar artık biraz hemen gitmesin.

sağolasın canım benim dediklerinin hepsini yapıyorum canım inşallah düzelir bez kullanıyorum canım kendimiz yaptık yoğurdu canım ne kadar veriyim yoğurt ne kadar su veriyim yardımcı olursan sevinirim

kevsercim gün içindeki ek gıda iki çay bardağın geçirme ölçün bu olsun yani atıyorum bir çay bardağı ufak yoğurt verebilirsin. suda ne kadar isterse emzirdiğin için yarım çay bardağı içir içersede içsin su zararı yok.

çok sağol canımm

of elif canım okadar sıkkın ki anlatamam.eşim dün 4 te geldi.çocuğu aldı ayağına koydu falan gözleri kapanıyo uykudan bende çok yoruldum ama kıyamadım aldım uyudu.ne sohbet ne bişey yemek yemiyo evde 10 gündür otle gibi yatmaya geliyo.öğlen 1 de yine gitti.duşa giriyim sen çocuğa bak dedim geldim uyuya kalmış.çocuk uyanık o uyuyo.oğlumu yıkayım yardım et dedim,traş olmam lazım vs bi sürü surat.yıkadık kavga tantanayla...bez alcaktı kuzuma unuttu bende kızdım söylemedim ne halt etcem şimdi bilmiyorum.çocukla bakkalamı gidilir.oda gece gelcek yine.bıktım ben.ben zaten hassas ve yorgunum.onuda anlamaya çalışıyrum ama oğlumu 10 dk tutuyo sonra veriyo yoruldum diyo.gücüme gidiyo.anlayamıyorum yorgunluktanmı yapıyo böyle.çok istediği bebeğimizin sorumluluğunu mu taşıyamıyo.hiç destek olmuyo.ağlıycam nerdeyse... sıkıldım yoruldum kimse anlamıyo. eşim taksimde bekliyo canım.ne olucak sonumuz bilmiyorum.1 ayda tırtladı karı koca ilişkimiz,polis kötü diyenlerin katkılarıyla...[/QUOTE]
canım benim yaa ister istemez düzen ve sinir kalmıyo hayatıumızda malesef kolay değil onalr orda ne haldeler itiyle kopuğuyla afedersiniz bıçaklısıyla silihlısıyla uğraşıyolar hiç birşey olmasa saatlerce qayakta bekleyip betonda yatıolar elbetteki özlüylar ama elden ne gelir eve zor düşüyo vallaha ki kaldıki 12den aşağı yatamıyo benim eşim yatsı namazı geç okunduğu için sabah 6da kalkıcağımı dşündükçe çıldırıyorum diyo bu hafta böyle giderde diğer haftaya ne olur bilinmez diyo bende çok sıkıldım benimkide banyo yapılıcak bugün 1 hafta oldu tam yapamadık silip duruyorum habire değişttiriyorum kremliorum derken geçiyo benimde bezim falan yoktu abisi beni get,rken almıştık ıslka mendilim yoktu ekmeğim yoktu param var çıkablirm markete ama bir rüzgar varki mümkün değil ağaçalr yatıyo resmen diyorumki işte durumumuz eşlerimiz orda çekiyolar biz burda ama polis kötü Allahım bildiği gibi yapsın baksana tayini çıkanların ilişkisini kesmeyenlein iptali olmuş gidemeyecekler 1 sene daha yılık izinler iptal normal izin yok uyku yok içimden saymak geliyo ama susuyorum dierim rabimden biran önce bter bu saçma olay papatyam ne yaptın bezi peki kuzum sinir yapma diiyicem ama snede öyle bir haldesinki anlıyorum lohusalık kolay değil sen şimdi inleneceksin yiyeceksinki gücün olsun sütün olsun bunlar olamyınca sinirlerinde bozuluyo off çok zor bir durum Allahım kolaylık versin balım sabır sabır inş geçicek bu günlerde bebeğim yaa
aynen papatyam şekilden şekile giriyorum ayaklrım uyuşuyo belim kopouyo yatağa yatamıyorum yatsam kalkmıyorum artık gece emizrmeye üşenir oldum yok yok ağlamıyo diyorum ama sonra anne yüreği işte fırlayıp kalkıyrum el mahkum
kevserim çok geçmiş olsun kuzum üşüttümü kuzum benim yaa kıaymam ben ona ne kadar kilo almışki bu ay üzülme balım benim ki 2 aydır almıyo zayıfladı bile ilk ayda emmemesinden olsun alır geri hem ek gıdkarada başlamışşın alır annesi züülme yerimede öp güzelimi
dünürüm kwyiflwer nasıl annen yanında tabi bizi unut sen hııı canım benim vallaha sıpalar cidden canından bezdiiryo bazen ama bir gülüşü herşeye değiyo bazen çok yorulsamda annem ne olursun yeter desemde bana yapışması iki eliyle yüğzğmğ sıkıp apzına götürmesi yalaması yokmu iyiki doğurmuşuz beaa bu sıpacıkları

moonum Amin kuzum amin bizler gibi niceleri var çevik kuuvetin eşlerine özellikle Allah sabır versin onalr daha kötü sdurumdalar ne diyebilirimki inş biter gider bu sıkıntılar büyüdük yaa teyzesi vallaha daha dün gibi geliyo ama büüyoruz su veriyorum canım ben çoktandır veriyorum ama öğürerek içedrdi artık içiyo rahatlıkla aşımız<ı olurkende söyledi doktyor artık hava sıcak ssver diye veriyorum günde 2-3 kereyavaş ayavaş başladık tatmalara ama hepsinden değil korkuyorum açıkçası zaten emme sıkıntımız tam anlamıyçözülmedi tatlarını alırsa bırakır diye ürküyorum baklaım kilosuna göre bir yol alıcaz moonum gülüm sende dertlisin bakıyorumda hele snein işin bizden dha zor sen hem ev hem bebek hem iş hemde kocan ağır üstelik ağprıların var ezan okunuyo rabbim cümlemize sağlıkşifa versin AMİNNN zor işimiz hakkımız ödenirmi blemem bende dün akşama kadar çok yoruldum eşim papatates köfte şstedi dedim o saatte ağır olur yok yap yap canım çekti dedi çorbada yaptım sulu olsun dedim kuru kuru olamsın ama ocağım abtttı yapana kadar koş çocuğa koş mutfağa bualşık derken gece yatamadım ne yapıcan oda akşama kadar zorluklara bizim için duruyo birde bnim eşim öğretmenliği bırakıp sırf babam versin diye polisliği tercih ettiği için ben hep kendimi sıçalrım böyle durumalrda işte rahat mesleği vardı tatili bldu benim yüzümden diye eşim çok fedakar ben olsam defalarca kakardım başına ama o birkere bile dile getirmedi sağolsun o yüzden hakkını her konuda ödeyemem ne kadar yorgun olsa yardım edeyim der ama haliyle ben kıaymıyorum yarıdm etmekte sıkıntı yokda ee yükü ağır tabi her erkkek gibi Allahım cümlemizie sağlık versin birbirimizden ayrmasın başımızdan eksşk etemesn onsuz hiç birşeyin tadı yok inasan anadan banadan ayrı kalmaya alışıyoda eşe alışamıyo meğerse ne kadar yer ertmiş bugüne kadar yanbıbaşımda her aımda olmuşda yokluğunu bilemmeişim ama bu çok etkiledi bni

papatyam ben terramycinsürmüştüm yara olmaya biraz başlaıştı kızarmıştı ama 1-2 kere sürdüm geçridimidemi ilelermedi yoksa bendemi yara olmadı bilemem ama çok şükür azcıkla atlattım ben istersen dene ama onu sürünce çok ama çok iyi yıkaman lazım sıcak suyla sabunla yıka bol durula emzirdikten sonra sür yaralara çok iyi geliyo balım başkada bilmiyorum ama ben oflumdan duymuştum denedimde ama dediğim gibi engelledimi bilemiyorum ama istersen sen doktra görün iltihap olmuş baksana daha etkili bişey verir canım benim yaaa:26:

napiyon elifim paşamı dışarı çıkarıdımn geldim hava sıcakya mahvoldum yorgunluktan parka gittik ordan alışveriş yaptık ama bittim

[video=youtube;xYRpF8m6oTU]http://www.youtube.com/watch?v=xYRpF8m6oTU[/video] canolara gelsin klip süper

napiyon elifim paşamı dışarı çıkarıdımn geldim hava sıcakya mahvoldum yorgunluktan parka gittik ordan alışveriş yaptık ama bittim

ne yapayım moonum yaa uğraşıyorum sıpamla anacım snaiye dırmazmı durmuyo sen parka gtritin ben gitmiş kdar yoruldum nasıl paşam seviyomu parkı yerimağzını ben büyüdde parklardan anlıyo yaaaa bende çııcaktım aslım ama rüzgar çok tepe yaa ianılmaz böyle ağaçlar yatıyo resmen :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…