Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet rüzgar çok ama hava sıcak yavrum öyle olmasa yanarız

evet rüzgar çok ama hava sıcak yavrum öyle olmasa yanarız

aynen öyle canım ama işte yinede cesaret edmedim zaten bugün çok huysuz eli ağzından çekmiyo ama böyle bastırarak uyurken bile ağzından akıyo yaa nedenki sence moonum:26::26:

aynen öyle canım ama işte yinede cesaret edmedim zaten bugün çok huysuz eli ağzından çekmiyo ama böyle bastırarak uyurken bile ağzından akıyo yaa nedenki sence moonum:26::26:

diş çıkarcaktır tatlım erken çıkarabilir

diş çıkarcaktır tatlım erken çıkarabilir

gece bile uykuda parmağını sırıyo ve huysuz birden ağlıyoki nasıl kulağına piiş edince uyuya kalıyo kulaklarda sıkıntı olanaz diyorum ama bilmiyorum diş kulağa sıkıntı edemi moonum:44::44:

etmezmi elifim kulağını çekiştirir tabi iltahap olmadıysa:26:

etmezmi elifim kulağını çekiştirir tabi iltahap olmadıysa:26:

kuzum iltihaop olamaz çünkü bnayoda tıkaçları var ona rağmen kulaklarına su aldırmıyoruz dıları çıktığımız yok rüzgar varsa balkona bile çıkmıyoruz o yönden içim rahat kulağını çekiştirmiyo ama ağzıyla zoru çok ne bulsa ağzında dlei gibi böyle benim elimi yakalayama çalışıyo vermekde istemiyoum ama bazen de yıkayıp veriyorum ısırıyo bastırıyo böyle öyle akıyoki ağzı elleirni snaırsan yıkamşşısnda kurulammaışşın

ınormal tatlım benim sıpada 5-6 aylıkken başladı ne bulsa ağzına götürmeye kaşımaya şimdi damakları şekilleniyor onun ben jel sürüyordum hala sürüyorum yada havuç ver rahatlatır tabi sen yanındayken ver yada küçük salatalık ver kabuğunu soymadan dişlik al ince olsun ama rahatlar şimdi acıyordur damakları kıyamam bizimki diş çıkarmadan 3-4 ay önce öyleydi

o kadar sürerse işimiz var yaa çıkamdan bu kadar çekiyo yavrum birde çıakrırken ne yaparız bakalım dişliği var incesinden kuzum ama çok tutmuyor elinde dur salatalığı vereyim bakalım bir ne yapıcak jeli çıkamdan öncedemi sürüyoodun bende sürsemmi doktora sorsam yada sağlık ocapına götürsem de

sormana gerek yok dr tatlım al sür ama bebek 6 aydan küçük diye belirtin eczacıya benim amca kızı sağlık ocağında hemşire o demişti sür diye işe yarıyo ben .evet jel diş etleri için rahatlatıcı zaten şimdi ağrı kesici şurup veriyorum bazen azıttımı:)))9 öyle büyücekler annesi

anladım canım tmm eşime diyeyimde alsın o zaman sağolsın nkuzum yaaa bende calpol veriyorum bazen işe yarıyo işite ahh büyüdikçe dertleride büyüo vallaha yaa Allah sabır versin

günaydın kılzar eşim evde bugün çok şükür normal düzene girdier şimdilik değişmezse inş değişmez çok muyluyum şimdi uyuyo canımıniçi ses etmiyorumki doysun uykuya kaç gündür ne hale geldi aşkım yaa oğlıuş ayaklarımda uyuttum emizrdim birazdan uyanır kalkıp kahvaltıyı hazırlarım çok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[video=youtube;LkAwBnE9AaQ]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=LkAwBnE9AaQ&feature=endscreen[/video]

Selam kızlar bn gelsm çok kotuyum kızımı dun aile dr goturduk kızımın boğazınsa yara varmış havadaki mikroptan kapmış kara dut surubu falan verdı atesı ıcınde calpol verdı uyuyor simdı evi supürmem lazım işlerimi yapıyım gelir gene inş

cnm çok sevindim eşin ve sizin için inşallah birdaha böyle oalylar olmaz

geçmiş olsun kuzuya hemen iyleşir inşallah

A.slm kevserim kıymam ben yavruma yaa ateşini kontrol et bak bazen ilaca rağmen düşmeyebilirmiş gözün üstünde olsun inş biran önce iyileşir fıstığım:26::26:
cnm çok sevindim eşin ve sizin için inşallah birdaha böyle oalylar olmaz

geçmiş olsun kuzuya hemen iyleşir inşallah

sağolsın moonum benim inş inş papatyamında eşi gelmişdirde oda azıcık rahatlar onun işi bendende zor Allah yardım etsin bu arada moonum sana birşey danışıcam ama kutu dolu siliver balım bir zahmet

melisam ne yapıyo acaba aklım hep onda kesin kzını alıp gezzmelere gitmiştir hiç geliyo resim istedim yüklemedi gelsede görsek artık 16 günlük olduk teyzesinin güzeli

papatyam ben biraz pişiği araştırdımda kuzum sıcak suyun içine karbonat koyun silin anında geçiriyo yazmışlar bir dene istersen balım yaa inş işe yarar meselea boyundaki pişkleir falan da geçirmiş dene de haber et bize birde eşin geldimi bizimki normale döndü şimdilik canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…