ne yapayım moonum yaa uğraşıyorum sıpamla anacım snaiye dırmazmı durmuyo sen parka gtritin ben gitmiş kdar yoruldumnasıl paşam seviyomu parkı yerimağzını ben büyüdde parklardan anlıyo yaaaa bende çııcaktım aslım ama rüzgar çok tepe yaa ianılmaz böyle ağaçlar yatıyo resmen :26::26::26:
evet rüzgar çok ama hava sıcak yavrum öyle olmasa yanarız
aynen öyle canım ama işte yinede cesaret edmedim zaten bugün çok huysuz eli ağzından çekmiyo ama böyle bastırarak uyurken bile ağzından akıyo yaa nedenki sence moonum:26::26:
diş çıkarcaktır tatlım erken çıkarabilir
etmezmi elifim kulağını çekiştirir tabi iltahap olmadıysa:26:
kuzum iltihaop olamaz çünkü bnayoda tıkaçları var ona rağmen kulaklarına su aldırmıyoruz dıları çıktığımız yok rüzgar varsa balkona bile çıkmıyoruz o yönden içim rahat kulağını çekiştirmiyo ama ağzıyla zoru çok ne bulsa ağzında dlei gibi böyle benim elimi yakalayama çalışıyo vermekde istemiyoum ama bazen de yıkayıp veriyorum ısırıyo bastırıyo böyle öyle akıyoki ağzı elleirni snaırsan yıkamşşısnda kurulammaışşın
ınormal tatlım benim sıpada 5-6 aylıkken başladı ne bulsa ağzına götürmeye kaşımaya şimdi damakları şekilleniyor onun ben jel sürüyordum hala sürüyorum yada havuç ver rahatlatır tabi sen yanındayken ver yada küçük salatalık ver kabuğunu soymadan dişlik al ince olsun ama rahatlar şimdi acıyordur damakları kıyamam bizimki diş çıkarmadan 3-4 ay önce öyleydi
o kadar sürerse işimiz var yaa çıkamdan bu kadar çekiyo yavrum birde çıakrırken ne yaparız bakalım dişliği var incesinden kuzum ama çok tutmuyor elinde dur salatalığı vereyim bakalım bir ne yapıcak jeli çıkamdan öncedemi sürüyoodun bende sürsemmi doktora sorsam yada sağlık ocapına götürsem de
sormana gerek yok dr tatlım al sür ama bebek 6 aydan küçük diye belirtin eczacıya benim amca kızı sağlık ocağında hemşire o demişti sür diye işe yarıyo ben .evet jel diş etleri için rahatlatıcı zaten şimdi ağrı kesici şurup veriyorum bazen azıttımı:)))9 öyle büyücekler annesi
cnm çok sevindim eşin ve sizin için inşallah birdaha böyle oalylar olmazgünaydın kılzar eşim evde bugün çok şükür normal düzene girdier şimdilik değişmezse inş değişmez çok muyluyum şimdi uyuyo canımıniçi ses etmiyorumki doysun uykuya kaç gündür ne hale geldi aşkım yaa oğlıuş ayaklarımda uyuttum emizrdim birazdan uyanır kalkıp kahvaltıyı hazırlarım çok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selam kızlar bn gelsm çok kotuyum kızımı dun aile dr goturduk kızımın boğazınsa yara varmış havadaki mikroptan kapmış kara dut surubu falan verdı atesı ıcınde calpol verdı uyuyor simdı evi supürmem lazım işlerimi yapıyım gelir gene inş
A.slm kevserim kıymam ben yavruma yaa ateşini kontrol et bak bazen ilaca rağmen düşmeyebilirmiş gözün üstünde olsun inş biran önce iyileşir fıstığım:26::26:Selam kızlar bn gelsm çok kotuyum kızımı dun aile dr goturduk kızımın boğazınsa yara varmış havadaki mikroptan kapmış kara dut surubu falan verdı atesı ıcınde calpol verdı uyuyor simdı evi supürmem lazım işlerimi yapıyım gelir gene inş
cnm çok sevindim eşin ve sizin için inşallah birdaha böyle oalylar olmaz
geçmiş olsun kuzuya hemen iyleşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?