Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yaa kızlar birşey duydum bira mayası normal maya içenler sütü bayağı çoğaltıyomuş fikrinzi varmı:26:

günaydın kızlar altıbuçukda kalktım şimdi emzirdim oğluşu uyuyo ayakalrımda çok uykum var öyleki bu sabah ilgilnemedim bile yavrumla içime dert oluyo böyle oluncada bakıyo yüzüme oyun istiyo benim gözler kapanıyo bu sefer kendi kendine oynuyo fıstığım benim yaaa:26::26::26:

Kızlar ben geldim kızım bu gün iyi cok sukur esimde iyi cok sukur ama bi sorunumuz var kizin emmeyi birakti hic yemek içmek istemiyor(( ne yaparsam yapiyim emmek istemiyor yemek istemiyor

H.geldn papatyam nasılsın

tamam canım deniycem hiç duymamıştım.eşim yarın izinli elifim inş biter bi an önce.seninde gözün aydın.

Kızlar ben geldim kızım bu gün iyi cok sukur esimde iyi cok sukur ama bi sorunumuz var kizin emmeyi birakti hic yemek içmek istemiyor(( ne yaparsam yapiyim emmek istemiyor yemek istemiyor

H.geldn papatyam nasılsın

hb canım açtım ama kutay ağladı kalamadım.çk geçmiş olsun kevser ya kıyamam o kuzuya ben.sevndm toparlamasına biraz.e boğazı acıyosa ondandır belki annesi.geçsin düzelir Allahın izniyle.inş çabuk geçer yavrum benim.

Cildiricammmmmmmm çıldıricam ya kizlar emmiyor kaşıkla veriyorum istemiyor biberon la mama veriyorum istemiyor ağlıyor ağlıyor çıldırıcam kafayı yicemmm yardim et allahım

Cildiricammmmmmmm çıldıricam ya kizlar emmiyor kaşıkla veriyorum istemiyor biberon la mama veriyorum istemiyor ağlıyor ağlıyor çıldırıcam kafayı yicemmm yardim et allahım

kevserim dur kuzum dertlenme ne olur kuzum hasta annesi o nedenle emmiyordur bndan önce emiyodu bak sen sakin ol bebeğin zaten huzursuz iyice huysuzlanmasın annesi biz hasta olduğumuzda yeme isteğimiz oluyomu kevserim olmuyo onuda anla belkide ağpzı yara boğzaı acıyo yada hastaluktan ilştahı girmiştir

Elifim cnm bilmiyorum ya bu gun hic ateşi çıkmadı canım inan bilmiyorum ne ypicami ne dene diysem icmiyorda yemiyorda ama ac olmasi beni cildirtiyor

Elifim cnm bilmiyorum ya bu gun hic ateşi çıkmadı canım inan bilmiyorum ne ypicami ne dene diysem icmiyorda yemiyorda ama ac olmasi beni cildirtiyor

kevserim çok iyi anlıyorum snei balım aç olduğunu bilemek adamı çıldırtıyor ama zaman tanı kuzum ben iananıyorumki o hastalıktan öyle yapıyo memeye karşı tavrı olsa kaşıkla içerdi inanki demekki iştahı yok kuzumun yapma annesi sakin ol bak sabır et bakalım geçicek ben inanıyoyorum gülüm:26::26:

günaydın kızlar bugün erkenciydik ben yine altıbuçukda kalktım eşimde 9 geliyo kalkmışki git sen uyu ben bakarım bende didim yok hazır kalkmışşın ocukda uyuyo gel yanyana oturak hasret gderek omuzunda yattım hemde oğluşu salladım ayaklarımda hemen uyandı tabi bielrke yapıyo sanki yanyana olduk yaa neyse kalktım toz aldım süpürge yaptım topladım evi ben oğluşu aldım uyutmaya eşimde kahvaltı hazırşıyo şuan bekliorum kokula rgeliyo geldikçe midem kazınıyo ünde yine baktı eşim oğluşa gittim kuaföre kaş aldırdım saçlarımı kestirdim baya bir hemde fön çektirdim markete uğradım alışveriş yaptım geldim ben dahil herkesin tuhafına gitti bütün bunların hepsini ben eşim olmadan yaptım ve eşim onsuz bunları yaptığıma inanmadı görrmek isteridm nasıldın diye kimse alışmamışki babamla knuşuyorum o şaşırıyo görsem seni gelsem arkandan sarılsam kızım diyo özleidkki sormayın off off ama oğlum durmamış uyuttum gittim ben çımışım 10 dk uaynamış ağlamış eşim gezdirmiş kucağında benide ararmamışki rahat olayım diye çıktım kuaförden marketteyken aradım sesini duydum yaaa delirdim koşar adımlarla geldim servisde kaçınca eve nasıl düştümde aldım oğluşu beni görünceçığlık attı bir ağladı ki içim gitti yavrum beni biliyo arıyo eskiden bana birşey olmasındn korkmazdım ama şimdi ödüm kopuyo oğlum bensiz ne yapar diye

kızlar hepinizin kandilii mübarek olsun tüm dularımız kabul olsun rabbim hastalara şifa dertlilere derman versin Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar soframız hazır ben yiyeyim gelirim yine 3 doğru eşimi çağırmazlarsa gezicez lcw doğru ondan önce uğramaya çalışırım öpüldünüz

günaydın kızlar s,n,rden çatlıycam bu huysuz beni delirtiyor artık dün dışarı çıktık anacım durmdadı zarz or yemek yedik oda babası yedi ben gezdirdim ben yedim babası gezdirdi arabasını sevmiyo kucak istiyo yoruluyo mahvettşi bizi dün bugünde sabah 6 olmadı kalktı aldım geldim salona süt sağayım dedim vurdu ddöktü ben onu ne hallerde sağüıyorum zar zor çıkarıyorum deli oldum bağırdım eşim kalktı al şu çocuğu dedim getirme sakın yanıma yeter artık adam gibi emmiyor yemiyo kilo lamıyo yerinde saniye durmuyo yeter artık nasıl iş anlamıyorum mamayıda yamiyuoki 60 lık zorla bazen bitirmiyo bile biberon almıyo yetti canıma valla çok sinirliyim başaım çatlıyo ağrıdan off

kimseler gelmemiş kızlar ne oluyo yaa kevserim miinoşum nasıl oldu emmeye başladımı gel bir haber et melisam zati hiç girmiyo insan bir haer eder dimi meraktayız ses ver çık yine ben öylemi yapıyodum arkdaş kşmsenin gelip saatlerce beklemisini demiyorum beklemiyorum yeminle ben kalamıyorumki sizden bekliyim ama kızlar insan haberdar eder merak ediyoruz lütfen oflumda gelmiyo paşam nasıl oldu acaba elisim desen çok oldu gelmeyeli doğurdumu ne yaptı nasıllar ses yok kızıyorum artık haberiniz olsun bende gelmem artık vallaha haber edin bana göreyimki iyisiniz bu yeter ama etmiyosunuz işte küsüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…