papatyam ben biraz pişiği araştırdımda kuzum sıcak suyun içine karbonat koyun silin anında geçiriyo yazmışlar bir dene istersen balım yaa inş işe yarar meselea boyundaki pişkleir falan da geçirmiş dene de haber et bize birde eşin geldimi bizimki normale döndü şimdilik canım benim
Kızlar ben geldim kızım bu gün iyi cok sukur esimde iyi cok sukur ama bi sorunumuz var kizin emmeyi birakti hic yemek içmek istemiyor(( ne yaparsam yapiyim emmek istemiyor yemek istemiyor
H.geldn papatyam nasılsın
Cildiricammmmmmmm çıldıricam ya kizlar emmiyor kaşıkla veriyorum istemiyor biberon la mama veriyorum istemiyor ağlıyor ağlıyor çıldırıcam kafayı yicemmm yardim et allahım
tamam canım deniycem hiç duymamıştım.eşim yarın izinli elifim inş biter bi an önce.seninde gözün aydın.
kevserim dur kuzum dertlenme ne olur kuzum hasta annesi o nedenle emmiyordur bndan önce emiyodu bak sen sakin ol bebeğin zaten huzursuz iyice huysuzlanmasın annesi biz hasta olduğumuzda yeme isteğimiz oluyomu kevserim olmuyo onuda anla belkide ağpzı yara boğzaı acıyo yada hastaluktan ilştahı girmiştir
Elifim cnm bilmiyorum ya bu gun hic ateşi çıkmadı canım inan bilmiyorum ne ypicami ne dene diysem icmiyorda yemiyorda ama ac olmasi beni cildirtiyor
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?