Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim cnm geldim amam iyi degilim dr aradik dun akşam dedik boyle boyle hic yemiyor içmiyor dedi pirinc unundan muhallebi yapın dedi yaptik zorla yiyor onuda ama yiyo agliya agliya allahım yardım et bize hepimize

Cildiricammmmmmmm çıldıricam ya kizlar emmiyor kaşıkla veriyorum istemiyor biberon la mama veriyorum istemiyor ağlıyor ağlıyor çıldırıcam kafayı yicemmm yardim et allahım

ah canım kıyamam sana çok zor kevserim.başıma geldi biliyorum bizzat yaşadım.sakişn ol nolur.rabbim sana sabır kızına şifa versn inş.dr ne diyo ne olcak böyle canımın içi.ben yaşıyomuşum gibi içlendm şuan inan. öf yaaaa geçsn inş hemen

Elifim cnm bilmiyorum ya bu gun hic ateşi çıkmadı canım inan bilmiyorum ne ypicami ne dene diysem icmiyorda yemiyorda ama ac olmasi beni cildirtiyor

canım benim eğer ağlamıyoda sadece aç die yıpranıyosan yapma.ufak değil kızın bişey olmaz hemen.sen sakin olki oda rahatlasın.çaresizler bizden başka çareleri yokki tatlım.geççek inşallah üzülme ne olur.

canım kardeşim seni öyle anlıyorum ki.millet kedi yavrusu gibi doğuruyoda bakıyoda.nasıl iş bu ben anlamadım.benimkide öyle.tüm gün ağlıyo sadece 1 bazen 1,5 saat uyuyo.1 aylık bebekten bahsediyırum.2 3 saat uyudumu halay çekiyoruz sevinçten eşimle.ağlamasa dursa yerde yada kucakta onada razıyım yok yok yok...yaa meme emcek ya ağlıycak.memede süt biterse onada ağlıycak.bittim elif çok yoruldum sıkntıdan patlıycam...senin işin daha zor biberon almıyo.bu eşek alıyo Allahtan.az önce yine dr u aradım ne yapıcam dedim.sabret geçicek dio.anacım sabırda tek başıma nereye kadar.koca yok.olsada 5 dk tutuyo susmayınca al seni istiyo diyo.Rabbim onları ize bağışlasın.çok güzller tatlılar ama analık çok zormuş.Allah cümlemze sağlık ağız tadı nasip etsn.

Kizlar selam Nasılsıniz ne var ne yok
Kusura bakmsyin gelemiyorum abnem 2 temmuzda gitcek ve hergun misafir geliyo daraldim artikin oyku bi yandan gelenler bi yandan vucudum o kadat yorgunki bi bilseniz ameliyatta n bu yana dinlwnemedim daha snnecigim yapıyo hrtseyi ys bende yatamiyorumki o calisirken yatdim ediyorum bos zamanla rdada gezmeye gifiyoz jisim bsna cejmis evde durmsyi gok sevmiyo didati cika cikmaz uyuuo
B gun doktor randevu su vardi kilosu 3200 e uladmis hele sukurrr oykum iyi kislst sarılığı da bitmis
Esimle yikamaya badladik kızımız i annem kenardan izliyo trs bidi yaparsak mdahale sdiyo
Her ymege kqdigin ucuyla kimyin koyuyor um gaza iyi geliyo yslanco memeyede biberinsfa alıştırdim bqzen sutumu sagip babqdina veriyorum o doyuruyo iliskileri gelisdin fiye yoksam kidim babafinin suratina bakmiyo edimde nu duruma bozuluyo)
Benden bu kadar dix neler yapiuoeunuz kislar

H.geldin Melisam masallah kizina cnm ne guzel dışarıyı seviyor bizim ki hic sevmiyor yemiyor da icmiyorda koltuguna koydum suan oturuyor birazdan mama sini yapacim bakalim yicek mi moralim cok bozuk melisam gozlerinin alti resmen kıpkırmızı dr goturucez tekrar of offff

herkese selamlar kızlar gelemiyorum diş olayı devam ediyor cnm sıkkın kucak tan inmiyor sıpa kaynanam gene bizdedi eşim barıştırdı kandilde gittiler.hepinizi öpüyorum

Elifim cnm geldim amam iyi degilim dr aradik dun akşam dedik boyle boyle hic yemiyor içmiyor dedi pirinc unundan muhallebi yapın dedi yaptik zorla yiyor onuda ama yiyo agliya agliya allahım yardım et bize hepimize
canım benim kıymam sana vallaha nedir bu çektiklerimiz anlamıyorum doğduklarındn beri yüzümüz gülmedi o dert bitti diğeri başladı yinede çok şükür sağlıklılar ama bunlarda bizi yıpratmaya yetti gerçkten yetti
aynen papatyam nasıl doğurup doğğurup salıyolar biz titriyoruz anacım sorunlar bitmiyo üzeirne düşmemek lazım demekki artık canıma yetti nerde yanlş yaptık neden böyleler anlamıyprum iannki seninki yine 1 saaat uyyuo benimki doğlaı kendi haline 1 saat uyumadı ayakalrımda sallıorumda 3 saati uyutuyorum uyandıkça emzziriyorum sallıyoum ne iş ne yemek yapabiliyorum vallaha papatyam zor ki artık gücüm tükeniyo rabbim yardımcımız olsun hakkmızda hayırlısını nasip etsin eşleirmizde ne yapsın onlarında yorgunlupu hatsafada ne yapıcaksın yine biz dayanıyoruzda onlaqr o kadar değil canım benim malesef:26::26::26:
melisam canım çokn ayrı düştük kzum ama iyisniz çok şükür haber etmeyince haliyle merak ediyoruz gelen giden olur keşke olmasa en güzel zamanında misafrlerle uğraşmak kadar sıkıcı birşey yok sabır balım sabır yeğenimi çok merak ediyorum bir ara gelde resim koy kızz Allaha emanet olun öykümü öp yerimee annesi
herkese selamlar kızlar gelemiyorum diş olayı devam ediyor cnm sıkkın kucak tan inmiyor sıpa kaynanam gene bizdedi eşim barıştırdı kandilde gittiler.hepinizi öpüyorum

mooonum çok şükür barışmış gitniş buda birşey kurtuldun Allah yardımcın olsun diş olayı zor paşamda sende çek,yosunuz geçsin gitsin inş canım benim öpüldünüzzzzzzzzz

günaydın kızlar yine erknciydi oğlum 5 de kalktı deli oldum zaten gecede düzgün uyumadı ağladım artık eşim aldı sen yat dedi geldi salona bende ağlaya ağlya uyumuşum sesine uyandımki ağlıyo acıkmış uykusu gelmiş kalktım aldım 7 de eşimde kahvaltı hazırladı yedik derken bu saati ettik daha bir sürü işim ve yemeğim var of poff gaz ilacını vermiyim artık yeter dedim 2 günsdür vermedim erkenden ıkınarak uaynıyo tekrar vermeye başladım artık 5 aylık olduk yeterlidir dedim ama yok anasını satayım gazman kesildi başımıza

bu arada kızlar ben oğlışuma oyuncak almak istiyorum ne gibi şeyler alsam acaba neler daha uygun olur:26:

Günaydın kızlar
Elifim nasilsin bacim bn ayni ugrasiyorum cok az ni sey emi birakiyor

Günaydın kızlar
Elifim nasilsin bacim bn ayni ugrasiyorum cok az ni sey emi birakiyor

hoşgeldin kevserim nasıl olayım ayaklarımda uyuturoum hala az uyuyunca huyzuz oluyo sıpa sen nasılsın az az da olsa emsin zaman geçince emecek annesi o ahstalıktan yapıyo kevserim

hoşgeldin kevserim nasıl olayım ayaklarımda uyuturoum hala az uyuyunca huyzuz oluyo sıpa sen nasılsın az az da olsa emsin zaman geçince emecek annesi o ahstalıktan yapıyo kevserim

H bulduk elifim aynen suan bnde ayagimda sallıyorum gozlerini ovalayip duruyor inşallah elifim alisim nasil iyi mi bi sorun yok demi inşallah

H bulduk elifim aynen suan bnde ayagimda sallıyorum gozlerini ovalayip duruyor inşallah elifim alisim nasil iyi mi bi sorun yok demi inşallah

çok şükür teyzesi öyle büyük sıkıntımı yok saded-ce 2 gün sabah erkenciydik birde eskisi kadar uyanıkken dolu dolu emmiyor istiyo ama doyacak akdar değil bende uykuya geçerken veriyorum öyle daha çok emiyo kevserim minnoşumu öp yerime annesini zümesin artık emsin

Oy masallah iyi olun cnm bn opmez olur muyum parcalarim onu bn sende op teyzesi bnm yerime alisimi essu dogurmustur demi cnm

günaydın canım.dün sabaha 8ten akşam 22 ye kadar ağladı.kucağıma yapışık geziyoruz.ne yaptıysam susmuyo.yeni bişey çıktı şimdi memedede ağlıyo.memeyle susturuyodum hiç değilse.ıkınıyo ıkınıyo aağlıyo.ben gaz ilacını düzenli vermiyorum elif.bazen 1 bazen 2 kez veriyorum.bu çocuk ondan mı böyle huzursuz acaba? 1 şişe bitti.yine aldım az önce.gece aralarda uyudu.saba 9tan beri yine ağlıyo.gücüm bitti.bende eşime sarıyorum haliyle.dün 23.30 da geldi.hep yanlızım bıktım artık.yemek bile yiyemiyorum.pusete koysam bahaçede gezdirsem işe yararmı acaba ne dersiniz?yorulur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…