kimseler gelmemiş kızlar ne oluyo yaa kevserim miinoşum nasıl oldu emmeye başladımı gel bir haber et melisam zati hiç girmiyo insan bir haer eder dimi meraktayız ses ver çık yine ben öylemi yapıyodum arkdaş kşmsenin gelip saatlerce beklemisini demiyorum beklemiyorum yeminle ben kalamıyorumki sizden bekliyim ama kızlar insan haberdar eder merak ediyoruz lütfen oflumda gelmiyo paşam nasıl oldu acaba elisim desen çok oldu gelmeyeli doğurdumu ne yaptı nasıllar ses yok kızıyorum artık haberiniz olsun bende gelmem artık vallaha haber edin bana göreyimki iyisiniz bu yeter ama etmiyosunuz işte küsüyorum
Cildiricammmmmmmm çıldıricam ya kizlar emmiyor kaşıkla veriyorum istemiyor biberon la mama veriyorum istemiyor ağlıyor ağlıyor çıldırıcam kafayı yicemmm yardim et allahım
Elifim cnm bilmiyorum ya bu gun hic ateşi çıkmadı canım inan bilmiyorum ne ypicami ne dene diysem icmiyorda yemiyorda ama ac olmasi beni cildirtiyor
günaydın kızlar s,n,rden çatlıycam bu huysuz beni delirtiyor artık dün dışarı çıktık anacım durmdadı zarz or yemek yedik oda babası yedi ben gezdirdim ben yedim babası gezdirdi arabasını sevmiyo kucak istiyo yoruluyo mahvettşi bizi dün bugünde sabah 6 olmadı kalktı aldım geldim salona süt sağayım dedim vurdu ddöktü ben onu ne hallerde sağüıyorum zar zor çıkarıyorum deli oldum bağırdım eşim kalktı al şu çocuğu dedim getirme sakın yanıma yeter artık adam gibi emmiyor yemiyo kilo lamıyo yerinde saniye durmuyo yeter artık nasıl iş anlamıyorum mamayıda yamiyuoki 60 lık zorla bazen bitirmiyo bile biberon almıyo yetti canıma valla çok sinirliyim başaım çatlıyo ağrıdan off
Kizlar selam Nasılsıniz ne var ne yok
Kusura bakmsyin gelemiyorum abnem 2 temmuzda gitcek ve hergun misafir geliyo daraldim artikin oyku bi yandan gelenler bi yandan vucudum o kadat yorgunki bi bilseniz ameliyatta n bu yana dinlwnemedim daha snnecigim yapıyo hrtseyi ys bende yatamiyorumki o calisirken yatdim ediyorum bos zamanla rdada gezmeye gifiyoz jisim bsna cejmis evde durmsyi gok sevmiyo didati cika cikmaz uyuuo
B gun doktor randevu su vardi kilosu 3200 e uladmis hele sukurrr oykum iyi kislst sarılığı da bitmis
Esimle yikamaya badladik kızımız i annem kenardan izliyo trs bidi yaparsak mdahale sdiyo
Her ymege kqdigin ucuyla kimyin koyuyor um gaza iyi geliyo yslanco memeyede biberinsfa alıştırdim bqzen sutumu sagip babqdina veriyorum o doyuruyo iliskileri gelisdin fiye yoksam kidim babafinin suratina bakmiyo edimde nu duruma bozuluyo)
Benden bu kadar dix neler yapiuoeunuz kislar
canım benim kıymam sana vallaha nedir bu çektiklerimiz anlamıyorum doğduklarındn beri yüzümüz gülmedi o dert bitti diğeri başladı yinede çok şükür sağlıklılar ama bunlarda bizi yıpratmaya yetti gerçkten yettiElifim cnm geldim amam iyi degilim dr aradik dun akşam dedik boyle boyle hic yemiyor içmiyor dedi pirinc unundan muhallebi yapın dedi yaptik zorla yiyor onuda ama yiyo agliya agliya allahım yardım et bize hepimize
aynen papatyam nasıl doğurup doğğurup salıyolar biz titriyoruz anacım sorunlar bitmiyo üzeirne düşmemek lazım demekki artık canıma yetti nerde yanlş yaptık neden böyleler anlamıyprum iannki seninki yine 1 saaat uyyuo benimki doğlaı kendi haline 1 saat uyumadı ayakalrımda sallıorumda 3 saati uyutuyorum uyandıkça emzziriyorum sallıyoum ne iş ne yemek yapabiliyorum vallaha papatyam zor ki artık gücüm tükeniyo rabbim yardımcımız olsun hakkmızda hayırlısını nasip etsin eşleirmizde ne yapsın onlarında yorgunlupu hatsafada ne yapıcaksın yine biz dayanıyoruzda onlaqr o kadar değil canım benim malesef:26::26::26:canım kardeşim seni öyle anlıyorum ki.millet kedi yavrusu gibi doğuruyoda bakıyoda.nasıl iş bu ben anlamadım.benimkide öyle.tüm gün ağlıyo sadece 1 bazen 1,5 saat uyuyo.1 aylık bebekten bahsediyırum.2 3 saat uyudumu halay çekiyoruz sevinçten eşimle.ağlamasa dursa yerde yada kucakta onada razıyım yok yok yok...yaa meme emcek ya ağlıycak.memede süt biterse onada ağlıycak.bittim elif çok yoruldum sıkntıdan patlıycam...senin işin daha zor biberon almıyo.bu eşek alıyo Allahtan.az önce yine dr u aradım ne yapıcam dedim.sabret geçicek dio.anacım sabırda tek başıma nereye kadar.koca yok.olsada 5 dk tutuyo susmayınca al seni istiyo diyo.Rabbim onları ize bağışlasın.çok güzller tatlılar ama analık çok zormuş.Allah cümlemze sağlık ağız tadı nasip etsn.
melisam canım çokn ayrı düştük kzum ama iyisniz çok şükür haber etmeyince haliyle merak ediyoruz gelen giden olur keşke olmasa en güzel zamanında misafrlerle uğraşmak kadar sıkıcı birşey yok sabır balım sabır yeğenimi çok merak ediyorum bir ara gelde resim koy kızz Allaha emanet olun öykümü öp yerimee annesiKizlar selam Nasılsıniz ne var ne yok
Kusura bakmsyin gelemiyorum abnem 2 temmuzda gitcek ve hergun misafir geliyo daraldim artikin oyku bi yandan gelenler bi yandan vucudum o kadat yorgunki bi bilseniz ameliyatta n bu yana dinlwnemedim daha snnecigim yapıyo hrtseyi ys bende yatamiyorumki o calisirken yatdim ediyorum bos zamanla rdada gezmeye gifiyoz jisim bsna cejmis evde durmsyi gok sevmiyo didati cika cikmaz uyuuo
B gun doktor randevu su vardi kilosu 3200 e uladmis hele sukurrr oykum iyi kislst sarılığı da bitmis
Esimle yikamaya badladik kızımız i annem kenardan izliyo trs bidi yaparsak mdahale sdiyo
Her ymege kqdigin ucuyla kimyin koyuyor um gaza iyi geliyo yslanco memeyede biberinsfa alıştırdim bqzen sutumu sagip babqdina veriyorum o doyuruyo iliskileri gelisdin fiye yoksam kidim babafinin suratina bakmiyo edimde nu duruma bozuluyo)
Benden bu kadar dix neler yapiuoeunuz kislar
herkese selamlar kızlar gelemiyorum diş olayı devam ediyor cnm sıkkın kucak tan inmiyor sıpa kaynanam gene bizdedi eşim barıştırdı kandilde gittiler.hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar yine erknciydi oğlum 5 de kalktı deli oldum zaten gecede düzgün uyumadı ağladım artık eşim aldı sen yat dedi geldi salona bende ağlaya ağlya uyumuşum sesine uyandımki ağlıyo acıkmış uykusu gelmiş kalktım aldım 7 de eşimde kahvaltı hazırladı yedik derken bu saati ettik daha bir sürü işim ve yemeğim var of poff gaz ilacını vermiyim artık yeter dedim 2 günsdür vermedim erkenden ıkınarak uaynıyo tekrar vermeye başladım artık 5 aylık olduk yeterlidir dedim ama yok anasını satayım gazman kesildi başımıza
Günaydın kızlar
Elifim nasilsin bacim bn ayni ugrasiyorum cok az ni sey emi birakiyor
hoşgeldin kevserim nasıl olayım ayaklarımda uyuturoum hala az uyuyunca huyzuz oluyo sıpa sen nasılsın az az da olsa emsin zaman geçince emecek annesi o ahstalıktan yapıyo kevserim
H bulduk elifim aynen suan bnde ayagimda sallıyorum gozlerini ovalayip duruyor inşallah elifim alisim nasil iyi mi bi sorun yok demi inşallah
çok şükür teyzesi öyle büyük sıkıntımı yok saded-ce 2 gün sabah erkenciydik birde eskisi kadar uyanıkken dolu dolu emmiyor istiyo ama doyacak akdar değil bende uykuya geçerken veriyorum öyle daha çok emiyo kevserim minnoşumu öp yerime annesini zümesin artık emsin
Oy masallah iyi olun cnm bn opmez olur muyum parcalarim onu bn sende op teyzesi bnm yerime alisimi essu dogurmustur demi cnm
öperim teyzesibilmiyorumki kuzum bence doğurmuştur hiç gelmioki habersi bıraktı bizi:26::26:
Bcm bizim cadi uyumusken islerimi yapiyim gelirim gene kusura bakma olur mu cnm bnm
günaydın kızlar yine erknciydi oğlum 5 de kalktı deli oldum zaten gecede düzgün uyumadı ağladım artık eşim aldı sen yat dedi geldi salona bende ağlaya ağlya uyumuşum sesine uyandımki ağlıyo acıkmış uykusu gelmiş kalktım aldım 7 de eşimde kahvaltı hazırladı yedik derken bu saati ettik daha bir sürü işim ve yemeğim var of poff gaz ilacını vermiyim artık yeter dedim 2 günsdür vermedim erkenden ıkınarak uaynıyo tekrar vermeye başladım artık 5 aylık olduk yeterlidir dedim ama yok anasını satayım gazman kesildi başımıza
Günaydın kızlar
Elifim nasilsin bacim bn ayni ugrasiyorum cok az ni sey emi birakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?