Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

herkese selamlar kızlar gelemiyorum diş olayı devam ediyor cnm sıkkın kucak tan inmiyor sıpa kaynanam gene bizdedi eşim barıştırdı kandilde gittiler.hepinizi öpüyorum

çıksaydı şu dişlerde kurtulsaydın moonum ya.gazı yok sütü yok dişi ...vay anam yandım ben:) kızancıklarım ben temmuzun sonunda iş başı yapmak zorundayım.izin bitti.oğluşuma bakıcı lazım.daha minicik benim sıpam.bakıcı meme vercek değil ya.ne olur dua edin bana aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo. monnum bu arada benim oğluş 34 günlük oldu.bahçede gezdirsem hasta olurmuki pusetle. hava sıcak ama belki hava iyi gelir ağlaması durulur.bide evde kısa kollu çıtçıtlı bady giydiriyrum.ayağıan çorap bide pijama.saçı sırtı su içinde kalıyo hep ağlıyo die.incemi sence bunlar evimde sıcak

Cnm allah hepimize kolaylik versin aanalık zor evde kalmayı n cnm badi ve alt yeterli ince corap giydir cok terliyorsa cprap cikar arada ayaklari hava alsin disari cikin bence penye ince sapkali yelekler oluyorya ondan giydir pusetine koy hem sana iyi gelir hem bebise ruzgara dikkat et alissin disari.bizim gelin 3 aylikken calisti cnm sagdi sutunu birakti anneme bir sekilde büyüyecek cnm sıkma canını

Elifim gitti k.anne kurtulduk simdilik bakalimne kadar barışık kalacaklar

papatyam hergün yeni huylar ediniyolar vallaha hele büysün bak benimki yerinde durmuyo bal edemiyorum beni görüdğü an çıldırıyo kahkaha atıyo atılıyo hele bir almayayım kıyamet kopuyo yeminle ne iş yemek yaabiliyorum yok yani yakamdan düşmüyo babasınada düşkün ama o kadar değil sıkılıyo çabuk yada beni görmezse duruyo gördğünde bitiyo hem yiyesim geliyo hem dur oğlum diyorum iştepeki pişiği ne durumda papatyam gaz ilacını eksik etme canım bak benim 2 şişe bitti dedim almıyım yeter çıkarıyo demekki ilaç sayesndeymiş 2 gün vermedim öldük yine gazından dünden beri veiryorum patır psatır çıkarıyo sanıyorumki kakasını yapıyo öyle ama gaz yanidışarıda rüzgar a dikkat et çıkar papatyam birşey olmaaz haava alsın gün içinde üzerini soy çıtçıtlıyla kalsın ayaklarını çıkar ama sürekli kontrol et üşümüşşe giydir ben soyuyorum bezinide çıkarıyorum fıstık atıyo vallaha rahatlıyokiama dikkat et üşütme ayakalrdan çabuk üşür gözün üzerinde olsun canım
Elifim gitti k.anne kurtulduk simdilik bakalimne kadar barışık kalacaklar
ohh gözümüz aydın olsun moonum aman kalsın küsmesin anacım kocası bile dayanamıyo bu naısl iş
kimsecikler gelmemiş herkese iyi günler.cümleten nasılsınız?

gelemedim papatyam 6 da kalktım 9 da uyuttum 11 kadar ayakalrda salladım o arada koltuğa düşmüş kafam uyumuşum kalktımki belim sırtım başım kopmuş sonra tekde kaldım kahvaltı oğlumu yedir alt aç derken yine ayakalrımda ve geldim canım nasılsın paşam nasıl oldu pişği nasıl kuzmunun

slm kızlar nasılsınız ben yine yorgunum akşam yine çıldırdım saydım sayıştırdım eşimden girdim ailesinden çıktım oğluma vardımeşim bilet bakıyo bayrama gidecekmişiz haklı özledi 2 seneir görmüyo aileisni ama bu çocukla münkünmü gitmek o kadar yolu sonra evleri kalaabalık 4 kardeş ana baba bir arada olucaz kalabalık ben evde ses etmiyorumki oplum uusn o kadar çocuğun adamın içinde ne düzeni kalıcak ne birşey üstelik 2 yeğenide iannılmaz yaramaz bağırırlar çağırırlar oğlum sesizlğe alıştı sevmiyo dışarıyı evini sitiyo geçen 3 saatlik gezide öldürdü beni eve geldi mutluluktan gülcükler saçtı kolaymı 12 saat yol gitmek ben dayanamıyorum ona nasıl bakayım sakın bana ananm deme dedim gittğimde yüzümei baktı oğumumamı geld babanneymiş lafta olmuyo gidemem dedim ayağına sen git bne kalırım evde sakına dınıbile etme terk ederim seni dedim yeter ben evde canım çıkıyo ama en azından bir şort askılyla geziyorum orda etek giy başını kapat üstelik başda çeneden öyle boyun gözükmiycek baabsı laf eder hemen kapat der nasıl bakıyım ben bu sıpaya saniye durmuyo terliyorum hadi duşa orda ne yatağı var çocuğun ne birşeyi off aman deli oldum dellendim hakikaten dellendim ses edemdi kaçıyo benden sonrada 10 geliyodu vurdum yattım ses etmeden oda namazını kıldı geldi yattı sarılıcakdı döndüm arkamı ohh

kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün 3. yapışım ve yumurtlama zamanlarımın en yüksek olduğu iki güne denk gelmişim şansıma:) gün aşırı ilişkiye giriyoruz sanki bebek olacakmış gibi hissediyorum. ne zamana kadar beklicem çok sabırsızım yaaa ne zaman hamilelik testi yapsamm sizceee..

A.slm oflum hoşgeldin bacım nerlerdesin çook merak ettim paşam nasıl oldu düzeldimi sen nasılsın kzuzum:26:

hoşbuldum canım ıyıyım.
bizim net sorunluydu ancak duzeldi.
eskisi kadar da sık gıremıyorum emır ıyı düzeldi.
6 aylık asılarını yaptırdık p.tesi günü biraz şişme oldu sol bacagında onun harıcınde iyii yürüteçe de bınıyoruz artık :)

merhaba olası adet gününde test yapabilirsin.
varsa silik de olsa çıkacaktır.

merhaba olası adet gününde test yapabilirsin.
varsa silik de olsa çıkacaktır.

adetim evlenince düzensiz olmaya başladı ya. haziran 1-8 arası adettim. sonra 18-23 arası gene adet oldum. ovulasyon testide 2 gündür pozitif.. ne zaman yapacağımı hiç bilmiyorum.

anladım canı aman iyi olunda casnım kıyamam ben paşama yaa o kadar sıkıntılımı oluyo 6 aylık aşılarıöp yerime annesi bacağından öp yavrumun oy daynamam ben yaaa

adetim evlenince düzensiz olmaya başladı ya. haziran 1-8 arası adettim. sonra 18-23 arası gene adet oldum. ovulasyon testide 2 gündür pozitif.. ne zaman yapacağımı hiç bilmiyorum.

ovulasyon testınde koyu çift çizgiyi gordun mu?
yoksa silik mi ikinci çizgi?
markası ne testlerin?

hoşgerldin canım inş olur kaç yıllkı evlsiin adet zamanın gediğinde yaparstesti anck o zaman çıar ki benim 7 gün geçtiğinde b ile ancak çıkmıştı hakkında hayırlısı

hoşgerldin canım inş olur kaç yıllkı evlsiin adet zamanın gediğinde yaparstesti anck o zaman çıar ki benim 7 gün geçtiğinde b ile ancak çıkmıştı hakkında hayırlısı

canım 5 aylık evliyim bebek çalışmalarına bir aydır yeni başladık :) hoşbulduk bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…