emir 8300 boy 71 cm :))
maaşallah sübhanallah oflum rabbim nazarlardan korusun benimkide geçen ay 6800 dü ama benimki 2 aydır kilo almaıyodu işte boydu 67 cm di bu ay ne kadar oldu bakalım hiö yerinde durmuyo oflum hiç saniye böyle hacıyatmaz mübarek baş edemiyorum artık vallaha yaa ne olucak böyle bilmiyorum sıpam benim
sağol elifim emirde aynı :)) bi emekleseydii rahtlasam..
senınkıde almıstır kilo bnced takılma oyle
kuzum aslında takılmıyorum kilo iyi dğeil fazlası yani ama 2 ay almayıca zayıflayıncada tedirgin olmuştum ama anne stütü aldıkçda gerisi boş diyorum zayıf değil ama kiloluda değil işte vallaha yürüteci yenimi kuallanmaya başladın oflum bende başylıyım diyorum ama erkenmidir ayakalrının züerine basıyo yürüyo adım atıyo oturuken yerden göbeğimden destek alıp ayağa kalkyıo dikiliyo zararı olurmu dersin
1 aydır kullanıyoruz bizz. al istersen 5 dk 5 dk alısır sende rahatlarsın
hee allaım o zaman oflum vallaha rahat ederim inş artık bir iş yapamz oldum yanında olayım böyle duruyo bak yuvarlanıyo şuan 1 sattir ses çıkmıyo sıpamın birde ne tür oyuncakalr alsam buna oflum neler iyi olur sence
renkli sesli oyuncaklar dikkat çekebilir.
benm oğlanın sekilli sekilli çıngırakları var 5 tane.
sonra besıkte donence var.
oyun halısı var.
annem şimdi de pepe almıs oğluma konusan pepe
ne kusuru canım sende :)oflum çamaşır astım birazda emzşirmeye açlıtım geç yazdım kusruma bakma kuxum çıngırak falan vra artık bıktı ilgisini çekmiyo dönenceyide sevmiyo artı belki yürüteç ilgisini çeker oyuncaklı olursa bakalım
ne kusuru canım sende :)
bızımkı ordekli müzikli :))
herkese selamlar
oflum maşallah oğluşuna kiloda boyda gayet iyi
elifim öm den bişey sorcaktın kutuyu boşalttım
kimseler gelmedi çıkıyorum kızlar kevserim gel bir yaz emiyomu minnoşum nasıl oldu görüşürüz
geldim kızlar biz iyiz cok şükür emmeye başladık mamada yiyoruz çok şükür allahım
geldim kızlar biz iyiz cok şükür emmeye başladık mamada yiyoruz çok şükür allahım
günaydın yarım saat oluyo kalkalı bu eşşek alıştı kaç gündür bu saatte aklkıyo arkadaş anamı ağlatıyo sabahtan aklşama kadar süründürüyo akşam rahatlık yok gece desen yok öldürüyo beni çıldırıcam artık ne <zaman normale dönücek bunun uyklusu benim arkadaşla konuşuyorumda yatırıyorum sabaha kadar uyuyo iyo 12 de uyurken kaşık amamsı yeideriyomuş bir daha sabaha uyanıyomuş dedim ne güzel yaa darısı başıma vallaha artık götüremiyorum uykusuzluk yorgunluk sinir hali nereye kadar gidicek bilmiyorum akşam erken yatıyo uyutmıyım diyorum yok dayanamıyo geç yatırsam onun kaybı oluyo buna nasıl bir çözüm ulunur bilemiyorum ama artık dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelemedim papatyam 6 da kalktım 9 da uyuttum 11 kadar ayakalrda salladım o arada koltuğa düşmüş kafam uyumuşum kalktımki belim sırtım başım kopmuş sonra tekde kaldım kahvaltı oğlumu yedir alt aç derken yine ayakalrımda ve geldim canım nasılsın paşam nasıl oldu pişği nasıl kuzmunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?