ah canım kıyamam ben sana.çok zor ya...dün benimkide gece yarısı 2 saat ağladı,uyumuyo.uyusada tavşan uykusunda mübarek.gözlerim kapandı ölüyorum uykudaan emzirmeye gücüm kalmamıştı mama verdim 1 saat savaştı uyudu.eşimde bana kızıyo gündüz sende onla uyu gece dayanamıyosun die.seni okuyunca aklıma geldi,sende uyumuyomusun Elif gündüz onla.ben ev işi çamaşır bulaşık uğraşmaya çalışıyorum haliyle.sonra geberiyorum gece.yetebildiğin kadar yap zorlamasan uyusan olmazmı canım.bide ayağında uyuyo mahvediyo tabi seni.kaç aylık oldu ali Elif?
kızlar ben yazışırkenki metinleri sayfayı yenilemeden göremiyorum.normalded e mi böyle yoksa bi sorunmu var bend.o yüzden birileri online ken yazışamıyorum hep kaçırıyorum yazılanları
yok anacım yok gündüz uykusu diye birşey yok salalrken kafam geriye gidip düşüp uyuyorum bazen sorna ağrılarla uyanıyorum papatyam bend egündüz işeirmi yapayım diyorum yapabildiğim kadar ama yetişmiyo yemeğimi koyuyorum birtek zorla beni isitiyo papatyam beni görsün yüzüne bakayım gülüyo yetiyo yoksa yok durmaz böyle yanına yatayım poposuna vurayım yanağına eğilip öpüp şarkılar sköyliyim yüzüyle oynıyım bayılıyo sonra sıkılıyo gezşyouz sonra uykusu geliyo uyuyorz tüm gin bu şekilde geçiyo papatyam nasipse 3 de tam 5 olucaz 6 dönücez teyzesi
yoksa saat başı hoğ 5 de kalkıyoruz demekki alıyo uykusunu ne bileyim papatyam süt kesiği kusmuk benimdkide olur arada gazını çaıkarmmaışsa gelir ağzından ama snein değin gibi kusmak yok sen onu göster bence doktora reflü oalbiir Allah krusun okduğum yerlerden biliyorum kuzum sor neysede ona göre çözüm olur mamadanmı acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum :26::26::26::44::44::44:
maşalalah teyzesi yesin onun dötünü:) benimki şimdiden seslendiğimde susuyo.yandıkki ne yandık...hakkımızda hayırlısı.ayyyy çok geriliyorum elif bilemezsin.hayat ne zormuş bea. gitim ben uyandı sıpa
merhaba hanımlar nasılsınız??
elifim sabret bnde oyleydim.
geceleri mama ver 120 cc kadar yedıgını yesin kesintisiz en azından 5 saat uyur.
mamayı gece 1 gibi versen de olur bn genelde gec verıorm saat 12-1 gibi 5 saat uyuyo ama sıkıntısı oldugu zaman gene kalkıo tabii
sabahda girdim ama oğlum yazdırmadı bir türlü kızlar nasılsınızz ben çk yorgunum 3 saatlik uykuyla geçti hafta sonu çok güzeldi ama çok yorucu oldu gittiler dün eşimde aakşam görevliydi 9 da oğlumu yatrıdım 10das ben girdim yatım ama ciden bayılıcak gibi oldum dayanamaıdm korktum birşey olursa oğlum yalnız ne olur diye uyudum ama hala hiç uyummaış gibiyim uykusuzluk ne kötü ya ben doğum yaptığımdan beri bu hale hiç gelmemitim vallaha yaa kimseler grlemiş kızlar nerelerdesiniz kevserim hiç uğramamış sorun yoktur inş:26:
oh kevserim sorun olmasında merak ettim gelmeyince:26::26:Elifim geldim kiz iyiz cok sujur bacim hic bi sorun yok cadiyla uğraşıyor um
oflum denleşemiyoruz geliyorum bekliyorum gelen yok çıkıyorum geliyosunuz terslik işte kim ne zaman müsait olursa o zaan gelebiliyo bacımkızlrr nerdesınzzz
papatyam nasılsınız bakalım gazı o kadar rahatsızmı edşyo ilaca rağmen minnoşumu biz çekiyoruz diyoruzda kzuularııozda az çekmyio hee benimkide bu sabah inlemesine uyandım soluna çeviriyim dedim bir gaz çıkardı bitmiyo arkadaş anında sızdı kaldı deidm yavrumun zoru vrmış Allah yardımcımız olsun canım:26:merhaba canlarımmm,
yine kimsecikler yok.ama selam vereyim dedim.ben iyi ve çok uykusuuzm.oğluş pusetin içinde evde geziyoruz.bu gaz kudurttu oğlumu teyzeleri.ağlar durur...kucağımda taşımaktan belim felç oldu.ne yapsam bilmiyorum yarın bize dr yolları gözüktü. öpüyoum sizi...
melsiam canım benim kıyamam sana demek ağladın canım yaa çok zor yalnızlık sorumlukul ağır ama çok şükürki annen bu kadar kaldı bende papatyamda oda yoktu neler yaşadık neler snein minnoşun nasıl uslumu sıkıntıları oluyomu canım alışıcaksın bakacaksın hatta sen daha rahat bakıcksın ama biraz amana ihtiyacın var canım ağlama sıkmaki sütün etkilenmesin ben burdayım geleblirsen gel koy çok merak ediyorum melisam gelinimikıslar canlar nqasılsınız annem gitti kotu oldum oturdum bi guzel agflasdım
junyıorımla yapayalnız kaldık cok korkuyorum annem varken iyiyddi tek basıma bakabişlecekmıyım bebegime oykume.
nasılda alısmısım anneme bi aya yakın kaldı iyiydi bole anma enınde sonudada gitcekti işte.
nasılsınız kıslar geçmıse bakmaya calısacam hazır oyku uyuyoken gelin bi ara reism koyyuyum görün tteyzeleri.
kıslar hızlı hızlı bitrada atlıyarak okudum sayfaları.
papatyam gaz iiçin her yemeginin içine cay kasıgın ucuyla kimyon koy kuzum cok ise yarıyo yemegin tadinı bozmuyo cok az koyuyosun pişiriirken ole yiyosun gaza cocum bide eger sutun azsa rezene iç ben günde iki bardak içiyorum ancak artıyo sutum ilk cok iyiydi nazar degdi kaynanamlada tartıstım sutum anında azaldı sonra doktora dedim rezene içsem diye iç hiöç bi sorun ololmaz dedi ben poset cay olanlardan içiyorum. rezene bebek içinde kullanılıyomus ama alktardfan dogal almak gerekiyomus onuda yapabilirsin mınnosuna ama kımyon cok ise yarıyo bak dene göreceksin. pişik içinde ben her seferinde bepantol suruyorum az bişi simdiye kadar olmadı pişigi.
elşifim canım neye karar verdinız tatile gitcenızmı kaynanalara evdemısın kuzu.
gerci onlara cocuk gözsterilmez haketmıyolar ya bi dogumuna bile gelmedi kadfın ama kocanfda arada kalıyo git bence az biii kal cocuk durmuyo diye donersinız kuzum bi hafta kalıp.
elifim annem gidince cok kotu oldum kıs oturdum hüngür hüngür agladım ilk defa birinın atrkasından aglıyorum öykuma baktım kucucuk ne yapcam ben annemlsiz buna nasıl bakcam dedim yapayalnız hıssettım kendimi.
moonum asebm oflum fındıkım sizler nasılsınız canlar. elis dogurdumnu acep hayırsız elis hiç gelmeıs ya topige
Selam kızlar ben geldim ya kızlar benim sağ göğsümü n ust tarafı şiş asşa tarafı boş canim cok yanıyor emiyor ama ust taaf inmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?