Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok anacım yok gündüz uykusu diye birşey yok salalrken kafam geriye gidip düşüp uyuyorum bazen sorna ağrılarla uyanıyorum papatyam bend egündüz işeirmi yapayım diyorum yapabildiğim kadar ama yetişmiyo yemeğimi koyuyorum birtek zorla beni isitiyo papatyam beni görsün yüzüne bakayım gülüyo yetiyo yoksa yok durmaz böyle yanına yatayım poposuna vurayım yanağına eğilip öpüp şarkılar sköyliyim yüzüyle oynıyım bayılıyo sonra sıkılıyo gezşyouz sonra uykusu geliyo uyuyorz tüm gin bu şekilde geçiyo papatyam nasipse 3 de tam 5 olucaz 6 dönücez teyzesi

kızlar ben yazışırkenki metinleri sayfayı yenilemeden göremiyorum.normalded e mi böyle yoksa bi sorunmu var bend.o yüzden birileri online ken yazışamıyorum hep kaçırıyorum yazılanları

normalde öyle papatyam her yazdıktan sonra yenilemen gerekki görebilesin canım

yoksa saat başı hoğ 5 de kalkıyoruz demekki alıyo uykusunu ne bileyim papatyam süt kesiği kusmuk benimdkide olur arada gazını çaıkarmmaışsa gelir ağzından ama snein değin gibi kusmak yok sen onu göster bence doktora reflü oalbiir Allah krusun okduğum yerlerden biliyorum kuzum sor neysede ona göre çözüm olur mamadanmı acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum :26::26::26::44::44::44:[/QUOTE]

dr reflü olabilri dedi telde konuştuk ama ilaç falanda bişey demedi.ağzından az akmıyo.bildiğin kusuyo baya.hatta dr kustuğu için sürekli memede kalmak istiyo olabilri doyduğunu anlamaıyodur dedi.bende gerekseydi ilaç verirdi die düşündm sormadım bişey.ah Elif benimki senin gibi dayanamamışm gibi geliyo.çok zor.saat başı kalkması geçsin ne olur.bitiriyo insanı o.kıpraşıp duruyo Elif.bi wc ye gireyim uyanıcak şimdi sanki.açmaya çalışırım yine öptüm canım.Allaha emanet...

maşalalah teyzesi yesin onun dötünü:) benimki şimdiden seslendiğimde susuyo.yandıkki ne yandık...hakkımızda hayırlısı.ayyyy çok geriliyorum elif bilemezsin.hayat ne zormuş bea. gitim ben uyandı sıpa

dr reflü olabilri dedi telde konuştuk ama ilaç falanda bişey demedi.ağzından az akmıyo.bildiğin kusuyo baya.hatta dr kustuğu için sürekli memede kalmak istiyo olabilri doyduğunu anlamaıyodur dedi.bende gerekseydi ilaç verirdi die düşündm sormadım bişey.ah Elif benimki senin gibi dayanamamışm gibi geliyo.çok zor.saat başı kalkması geçsin ne olur.bitiriyo insanı o.kıpraşıp duruyo Elif.bi wc ye gireyim uyanıcak şimdi sanki.açmaya çalışırım yine öptüm canım.Allaha emanet...[/QUOTE]
hıım dur ben bir araştırayım snein özeline yazarım papatyam ah geçse canım yok ağlamaya başladığında sallyorum beşiğidneki belk uyur yok uaynıyo ya sabah tmm bitti kıçı havada hep ıhh memm mööm ceaaaaaaa diye sesler çıakrıyo beni görünce bir çığlık atıyo çok şüür sağlıklı olsunar papatyam ama cidden bazen keşke alıştrmasaydım diyorum sonra aman bebek işte giden günler geliyomu yok doğduğu zaman bakıyorum özlüyorum değerlndirebildiğin kadar değerlendirmke lazım işte yerim ben sıpacıkları
maşalalah teyzesi yesin onun dötünü:) benimki şimdiden seslendiğimde susuyo.yandıkki ne yandık...hakkımızda hayırlısı.ayyyy çok geriliyorum elif bilemezsin.hayat ne zormuş bea. gitim ben uyandı sıpa

canım benim büyüdkçe herşey zorlaşsada çok daha güzel olucak sters etme kendin kuzum bak sen paşama öp yerimede ben araştırayım sana yazıcam özelden cnmım Allaha emanet olun

merhaba hanımlar nasılsınız??
elifim sabret bnde oyleydim.
geceleri mama ver 120 cc kadar yedıgını yesin kesintisiz en azından 5 saat uyur.
mamayı gece 1 gibi versen de olur bn genelde gec verıorm saat 12-1 gibi 5 saat uyuyo ama sıkıntısı oldugu zaman gene kalkıo tabii

oflım canım keşke biberon alsada bende yapsam uyku sırasında kaşıkla almıyo uyanıyo sadece meme isiyo onuda gönlüne göre emiyo paşa ah ahhhh

kızalr gece 1 de yattım ki yattım ama uyumadım gözüm dalıyo hop uyanıyorum oğlum çok huzursuzdu yernde yatmak istemedi yerde serdiğim yatakda yattı hemde yüz üstü kaldırıp kafayı bir sola koyuyo uyuyo bir sağa inledi ağlladı gec yanımıza aldkık uyudu derken sabah 5de kalktık yine aynı sıkıntısı vardı sanırım şurupda verdim ama ne bileyim şimdi uyuyo 1 saatir ayakalrımda misafirim var gelemem yarın öbürgün halamla oğlu geleck akşama memlektten beni merak etmeyin öpüldünüz

merhaba canlar üst katta tadilat var anacım 1haftadır dan dun matkap sesleri bu çocuk zaten mızır mızır uykudan uyanıp duruyor bitsede kurtulsak

elifim misafirin varmış allah kolaylık versin bebişle zor oluyor misafir ağırlamak

kimseler yok hepinizi öptükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

slm kılar ben geldim halamlar sahile gitmke istedi ben gidemedim çocuğumla zaten 2 gündür adam akıllı ilgilenmedim beni özlüyo oyun istiyo dılarışıyı sevmiyo meme istiyo 89 uykus- saati aplıycak dedim kıyamadım hasta olur dedim rüzgar çok fazla gitmedim onalr gitti yalnızım eşimde mecburiyetten gitti bilmedikleri için çok yorgunum gece 3 de syattık oturduk sabah 6 da kalktım hala ayakatayım mantı yaptık yedik çay içtik çok güzel geçiyo ama bebeğimle ilgilnenemk beni çok üzüyo birde halamın çocuğu yaramaz yrede bırakamıyorum ne yapıcağı belli olmuyo eşim kucxağında gezdiryo halamda hep kucağa alışmış dşyo ıoysaki çocuk kucakda sıılıyo yoruluyo ama diyemiyorumki oğlun birşey yapar d,ye dün baktım kolunu tutmuş sallıycaktı yakaladım sakın haa abisi dedim gözüm üstünde oğlumun onunda bende canımın içi beni biliyo istiyo halam ana kucapına koydu seni görmesin durur dedi durduda ama zoraki sesimi duymasıyla dudağını büküp ağlaması off içimden gitti hala bırak lazımdeğil alışmasın durmasın ben gezdirrim dedim aldım nasıl sarılıyo bana miniğim benim yaaaa

sabahda girdim ama oğlum yazdırmadı bir türlü kızlar nasılsınızz ben çk yorgunum 3 saatlik uykuyla geçti hafta sonu çok güzeldi ama çok yorucu oldu gittiler dün eşimde aakşam görevliydi 9 da oğlumu yatrıdım 10das ben girdim yatım ama ciden bayılıcak gibi oldum dayanamaıdm korktum birşey olursa oğlum yalnız ne olur diye uyudum ama hala hiç uyummaış gibiyim uykusuzluk ne kötü ya ben doğum yaptığımdan beri bu hale hiç gelmemitim vallaha yaa kimseler grlemiş kızlar nerelerdesiniz kevserim hiç uğramamış sorun yoktur inş:26:

Elifim geldim kiz iyiz cok sujur bacim hic bi sorun yok cadiyla uğraşıyor um

merhaba canlarımmm,
yine kimsecikler yok.ama selam vereyim dedim.ben iyi ve çok uykusuuzm.oğluş pusetin içinde evde geziyoruz.bu gaz kudurttu oğlumu teyzeleri.ağlar durur...kucağımda taşımaktan belim felç oldu.ne yapsam bilmiyorum yarın bize dr yolları gözüktü. öpüyoum sizi...

kıslar canlar nqasılsınız annem gitti kotu oldum oturdum bi guzel agflasdım
junyıorımla yapayalnız kaldık cok korkuyorum annem varken iyiyddi tek basıma bakabişlecekmıyım bebegime oykume.
nasılda alısmısım anneme bi aya yakın kaldı iyiydi bole anma enınde sonudada gitcekti işte.
nasılsınız kıslar geçmıse bakmaya calısacam hazır oyku uyuyoken gelin bi ara reism koyyuyum görün tteyzeleri.

kıslar hızlı hızlı bitrada atlıyarak okudum sayfaları.
papatyam gaz iiçin her yemeginin içine cay kasıgın ucuyla kimyon koy kuzum cok ise yarıyo yemegin tadinı bozmuyo cok az koyuyosun pişiriirken ole yiyosun gaza cocum bide eger sutun azsa rezene iç ben günde iki bardak içiyorum ancak artıyo sutum ilk cok iyiydi nazar degdi kaynanamlada tartıstım sutum anında azaldı sonra doktora dedim rezene içsem diye iç hiöç bi sorun ololmaz dedi ben poset cay olanlardan içiyorum. rezene bebek içinde kullanılıyomus ama alktardfan dogal almak gerekiyomus onuda yapabilirsin mınnosuna ama kımyon cok ise yarıyo bak dene göreceksin. pişik içinde ben her seferinde bepantol suruyorum az bişi simdiye kadar olmadı pişigi.
elşifim canım neye karar verdinız tatile gitcenızmı kaynanalara evdemısın kuzu.
gerci onlara cocuk gözsterilmez haketmıyolar ya bi dogumuna bile gelmedi kadfın ama kocanfda arada kalıyo git bence az biii kal cocuk durmuyo diye donersinız kuzum bi hafta kalıp.
elifim annem gidince cok kotu oldum kıs oturdum hüngür hüngür agladım ilk defa birinın atrkasından aglıyorum öykuma baktım kucucuk ne yapcam ben annemlsiz buna nasıl bakcam dedim yapayalnız hıssettım kendimi.
moonum asebm oflum fındıkım sizler nasılsınız canlar. elis dogurdumnu acep hayırsız elis hiç gelmeıs ya topige

Elifim geldim kiz iyiz cok sujur bacim hic bi sorun yok cadiyla uğraşıyor um
oh kevserim sorun olmasında merak ettim gelmeyince:26::26:
kızlrr nerdesınzzz
oflum denleşemiyoruz geliyorum bekliyorum gelen yok çıkıyorum geliyosunuz terslik işte kim ne zaman müsait olursa o zaan gelebiliyo bacım
papatyam nasılsınız bakalım gazı o kadar rahatsızmı edşyo ilaca rağmen minnoşumu biz çekiyoruz diyoruzda kzuularııozda az çekmyio hee benimkide bu sabah inlemesine uyandım soluna çeviriyim dedim bir gaz çıkardı bitmiyo arkadaş anında sızdı kaldı deidm yavrumun zoru vrmış Allah yardımcımız olsun canım:26:
melsiam canım benim kıyamam sana demek ağladın canım yaa çok zor yalnızlık sorumlukul ağır ama çok şükürki annen bu kadar kaldı bende papatyamda oda yoktu neler yaşadık neler snein minnoşun nasıl uslumu sıkıntıları oluyomu canım alışıcaksın bakacaksın hatta sen daha rahat bakıcksın ama biraz amana ihtiyacın var canım ağlama sıkmaki sütün etkilenmesin ben burdayım geleblirsen gel koy çok merak ediyorum melisam gelinimi

melisam gidicez gibide hiç içimden gelmiyo haketmiyolar doğru söylüyosun onalr benim zor zamanımda gelmedide ben onarın ayağına gidipde görmek hiç istemiyorum ama eşimede kıayamıyorum sorun gitmek aslında alişim hiç sevmiyo dılarıyı hep ev ve ben olayım istiyo o ladar yolu nsıl yaparız bilmyiorum melisdm oarya gitsek bizimkilere gitmemek olmuyo 6 saat arası babam kırılır bakalım nasıl edicez gidersk 1 ayın üzerine gelicez o kadar uzakta olmak istmeiyorum çocuğum yatağındsn ayrı kalmasın düzeni şaşmaın diyorum ama baakalım ne yapıcaz melisam üzülme skaın bak zaten etkilenmiş hemen sütün o kayanana olucak densiz snei lohusa halinele kavgamı etti mennunmu şimdi sütüne nedn oldu yeri gelri stün yemtmiyo diyede snei suçlar pislik kadın sen üzülme canım hele bir tadını al kızından başaksını istemiyceksin aalıtşın sen annene haliyle zorlanırsın ama zamanla gçicek beebeğim üzülme lütfen bak geri dönüüşü yok sütün giderse Allah korusun balım yapma

Selam kızlar ben geldim ya kızlar benim sağ göğsümü n ust tarafı şiş asşa tarafı boş canim cok yanıyor emiyor ama ust taaf inmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…