hoşgeldin kevsrim mastit olmuşşun canım benimde öuyle olyuo sağ sürekli kuzum:26:
Baska yapmam gereken bisy varmi elifim ya canim cok yanıyor
kevserim birde şeye dikkat ettinmi blmiyorum ama aynanın karşısına geç göğsünü aç bak kızarmışmı o ağrıyan yer sanki üzeirne yatmışsında kzıarmış gşibş olur bak bakalım varmı:26::26::26:
Selam kızlar ben geldim hiç iyi değilim sağiyorum inmiyo sut hic akmıyor canim cok yaniyo masajda yapiyorum gecmiyo elifi sen hangi dr bolumune gitmistin
Kızlar nasılsınız gorusmeyeliiii
:26::26::26:
hoşgled,n canım kusuruma bakma yabancıda gelmiyosun ama çıkaramadım ben
Canm yaklask bundan 1 ay önce konusmstk biz. Hamistim ben degerlerim yüksek çıkmıştı içimi rahatlatmistn ama hatrlamaman normal uzun zaman geçti aradan :)
Uzun uzun konusmustk ya nisan ayiymis pardon :)) profilimden bakabilrsin yazdığım cvplara.konuşmayı gorebilirsincanım şöle bi durum var.. benim en sonki regl tarihim 28/02. yani ben 15 gün sonra tahlil yaptırdım. normalde göğüslerim adetten 2 gün önce ağırmaya başlardı fakat bu ay regl bitti 5 6 gün sonra ağırmya başladı. bi de 4 hafalık dedi doktor üstten ultrasonla görebildi. normalde görülmezmiş. ancak alttan bakıldığında o da bi ihtimal. yani erken döllenme olabilir die düşnüyorum ben :)
Uzun uzun konusmustk ya nisan ayiymis pardon :)) profilimden bakabilrsin yazdığım cvplara.konuşmayı gorebilirsin
nikin yabancı gelmiyo zati canım ama çıkramadım kusuruma bakma ee nasılsın bebiş nasıl kızmı erkekmi
Ya benim dr tam 5 aylık olmadan soylemicem diyo :) gıcık :) haftaya kontrolum var 11 inde o zaman solicek heralde tabi gösterirse kendini .. benim tek sıkıntım hareketlerini henüz hissedememem. Çok telaslaniyorum
öyle şey olurmu kaç ay olmuş baaşka dktora gitseydin anacım ben olsam sabredemzdim ki kaç dotora girtmiştimneyse hayırlısı sağlıklı olsunda canım erken daha 20 den sonra hissedersin ben net hatırlamıyorum ama 21. haftamdı sanırım ancak o zaman hissedebilirsin dert etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?