Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Baska yapmam gereken bisy varmi elifim ya canim cok yanıyor

kevserim emerken ağrı oluyomu ağrıdıkça emdikçe rahatlama oluyomu göğünün altı ağprırlken üstünde hiçbirşey yok dimi mastit iştew balım o iltihaplandı sağ sürekli sağ banyo yap sağ vee antbiyotik al keisn onsuz geömez ben olunca sabah akşam alıyorum böyle iril akıyo göğsümden ondan emzirme şuanda belli olmazda ama ilacı alınca elinle sağ bak nasıl yeşil akıntı geliyo kevseirm sen bugünden al bride sabah birşey kalmaz geöer

kevserim ben sef diye ilaç alıyorum doktorum yazdı bana mastit olunca iç diye birde bundan sonra emdikten sonra sağ göğrünü ki süt birikmesin eskisi gibi emmiyolar bitiremiyolar malesef mastit oluyo sende sağ içir biberonla falan ben öyle yapıyorum hem emzirip hemde ne öıkıyosa veriyorum mamadasnsa süt olsun az olsun

kevserim birde şeye dikkat ettinmi blmiyorum ama aynanın karşısına geç göğsünü aç bak kızarmışmı o ağrıyan yer sanki üzeirne yatmışsında kzıarmış gşibş olur bak bakalım varmı:26::26::26:

çıkayım bari kimsler gelmedi eşimde geç gelcek konserde görevi yataım bende ölüuyorum uyksuuzlaktan iyi gecelr

kızloar cuma günü eşimin doğum günü dıalşrı çıkma imkanım olmadığından pastaneyi aradım pasta siperişi verdim yanına açma falan kolası falan cuma günü getiricekelr eşim hayatta tahmin edemez bunu yaptığıma bir tek hediyem eksik ama onuda ayakkabı alıcam eşim beğenicek artık o sürpriz olmaz artıkın

bu arada teyzoşalr bugün tam 5 aylık olduk 6 aya döndük büyüyoruz yuppii

kılzar çıkıyorum kociş uyandı kahvaltı hazırşıyım gece geç gşedi ya yattı sabah öpüldünüz gewllrim gidince

Selam kızlar ben geldim hiç iyi değilim sağiyorum inmiyo sut hic akmıyor canim cok yaniyo masajda yapiyorum gecmiyo elifi sen hangi dr bolumune gitmistin

Selam kızlar ben geldim hiç iyi değilim sağiyorum inmiyo sut hic akmıyor canim cok yaniyo masajda yapiyorum gecmiyo elifi sen hangi dr bolumune gitmistin

kevserim kadın doğuma gözükmüştüm oda antibiyotik vermişti eczaneden alabilirsin sef diye emziriken kullanılıyo banada doktorum verdi diye rahatım ilacı almadan geçmez kevserim iltihap bağladı orası sağsanda çıkmaz tıkalı damarlar şimdi önce ilac al 1-2saate söktürür sonra çıkan iltşhabı görüceksin zaten ben ne çektim kevserim çok can yanıyo bilirim sen hemen ilaç al onuda emzirme olurmu balım

:26::26::26:

hoşgled,n canım kusuruma bakma yabancıda gelmiyosun ama çıkaramadım ben

Canm yaklask bundan 1 ay önce konusmstk biz. Hamistim ben degerlerim yüksek çıkmıştı içimi rahatlatmistn ama hatrlamaman normal uzun zaman geçti aradan :)

Canm yaklask bundan 1 ay önce konusmstk biz. Hamistim ben degerlerim yüksek çıkmıştı içimi rahatlatmistn ama hatrlamaman normal uzun zaman geçti aradan :)

hatırlayamadım canım ama sen 19 haftalıksın nasıl oluo benim iyice aklım karıştı hee heyy

Uzun uzun konusmustk ya nisan ayiymis pardon :)) profilimden bakabilrsin yazdığım cvplara.konuşmayı gorebilirsin

nikin yabancı gelmiyo zati canım ama çıkramadım kusuruma bakma ee nasılsın bebiş nasıl kızmı erkekmi

Ya benim dr tam 5 aylık olmadan soylemicem diyo :) gıcık :) haftaya kontrolum var 11 inde o zaman solicek heralde tabi gösterirse kendini .. benim tek sıkıntım hareketlerini henüz hissedememem. Çok telaslaniyorum

Ya benim dr tam 5 aylık olmadan soylemicem diyo :) gıcık :) haftaya kontrolum var 11 inde o zaman solicek heralde tabi gösterirse kendini .. benim tek sıkıntım hareketlerini henüz hissedememem. Çok telaslaniyorum

öyle şey olurmu kaç ay olmuş baaşka dktora gitseydin anacım ben olsam sabredemzdim ki kaç dotora girtmiştim neyse hayırlısı sağlıklı olsunda canım erken daha 20 den sonra hissedersin ben net hatırlamıyorum ama 21. haftamdı sanırım ancak o zaman hissedebilirsin dert etme kendine

Ya sanırım çok merak etmiyorum ikisinede hazrladk kendimizi :)) o yüzden gitmek istemedik başka dr a. Ama içimden kız die geciyo bilmiyorum:) kısmet sağlıklı olsunda.. sen nasılsın gorusmeyeli nasi gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…