Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ya sanırım çok merak etmiyorum ikisinede hazrladk kendimizi :)) o yüzden gitmek istemedik başka dr a. Ama içimden kız die geciyo bilmiyorum:) kısmet sağlıklı olsunda.. sen nasılsın gorusmeyeli nasi gidiyo

zaten önemliside o sağlıklı olması canım ötesi boş kızı erkeği farketmiyor sadece merak işte bende aynı oğluşla uğraşıyorum ev iş derken hayat geçiyo işte

zaten önemliside o sağlıklı olması canım ötesi boş kızı erkeği farketmiyor sadece merak işte bende aynı oğluşla uğraşıyorum ev iş derken hayat geçiyo işte

Oglus yaşını doldurdu mu peki sen kaç haftlikken ogrenmistn cinsiyetini

Oglus yaşını doldurdu mu peki sen kaç haftlikken ogrenmistn cinsiyetini

yok daha 5 aylığız bugün 6dan gün aldık benin 12 haftalıkken kıza benzetti sonraki haftalarda taki 17 haftada memlektteki dpktorum erkek diyene kadar kzıdı sonra buraya geldik erkek dedi başka doktora özele gittik oda erkek dedi doğuma kadar kızmıdır diye şüpheyle gezdim ama oğluşum oldu kurban olurum onu verene çok tatlı çok güzel rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyi

önemli değil vcanım brenim ilsaç aldınmı kevserim sayfanın başını neden okudun balım

Yok cnm ya birazdan dr gidicem bakiyodum canim oyle neler yasamisiz konusmusuz diye sen nasilsin elifim alisim nasil kendi derdim seni sorumadim bacim k bakma

Yok cnm ya birazdan dr gidicem bakiyodum canim oyle neler yasamisiz konusmusuz diye sen nasilsin elifim alisim nasil kendi derdim seni sorumadim bacim k bakma

estağfurullah kevsserim ne demek git sen bakıl balım çekilmez o ağrı vallaha benim sol göğsüm msittn sonra köreldi dikkat et kevserim bende aynı alişimde iyi çok şükür yerinde durmuyo yoruyo beni işte:26:

Güzel hatunlar bayanlar hepinize gunaydin ben cok mutluyum göğsüm geçti cok şükür ve dun bizim evlilik yıldönümz dün eşim gece boyunca unutmus gibi yapti sabah işe gitti kızımın odasina girdim emzirirken bi baktım yerde coj guzel kutu kutu yu actimm içinden tekrar bi kutu kutunun icin de cok guzel bi kolye esim hemen mesaj atti begendinmi askim bn soklardayim evt asm hemde cok kolye de 3 tane kalp var esim dedi bir benim biri senin bizim küçücük yavrumuzun dedi ay cok duygulandim bn onu unuttu diye cok aglamistim

Amin canım.. belkide değisr die erken soyleme taraftarı deildir dr.

Herkese selam

Kevser cim sutunu sag ilik dus masajiyi gelir .sicak su ile banyo yapma peynirlesir sut ve tikanir sut kanallari

Elifim nasilsin cnm alim ne yapiyor benim oglum birazdaha iyi maşallah bugunde misafir im var arkadasim gelcek hZirlik yapicam bitmedi daha öptüm sizi

ben geldim kızlar sabah net yoktu vardıda aslında bu pcde sorun oldu gelmedi öğeleden sonrada eşim 1 de geldi akşam görevli diye işleriimi yaptım yemek yaptım yedik içitk eşim gitti bende biraz pasta çeşitleri yaptım yarına sürpriz eşime gelmeden bitirmem lazım oğluşu uyuturum şimdi kevserim rabbim uzun sağlıklı ve mutlu huzurlu ömür versin nice bu gğnleri yaşayın daha iyisini güzelini inş kutluyorum evlilik yıldönümünüzü kuzum eşin güzel düşünmüş eferin ona moonum sevindim paşam daha iyimiş iyi olsun çekmesin sıkıntı yavrum nasıl geçti arkadaşlar oturması canım bu arada asemble konuştunmu hiç n son annem geldi demişti daha gelmedi çok merak ediyorum canım

kevserim nasılsın kuzum göğsün geçmiş çok sevindim balım inş bir daha olmaz

Iyim Elifim cok şükür evet canimya gecti allaha sukur guzel dileklerin icinde cok tsk ederim cnm bmm allah razi olsun bende cadiyi uyutuyorum alisverise gittik yarin kapinin onunde kina gecesi var cumarteside düğün heyecanliyim ilk defa 3 müz birlite vi düğüne gidicez

Iyim Elifim cok şükür evet canimya gecti allaha sukur guzel dileklerin icinde cok tsk ederim cnm bmm allah razi olsun bende cadiyi uyutuyorum alisverise gittik yarin kapinin onunde kina gecesi var cumarteside düğün heyecanliyim ilk defa 3 müz birlite vi düğüne gidicez

kimin düğünü kevserim kına gecesi güzel olur bee bende özleidmki biryere çıktığğım yok bu sıpa yüzünden eşim melekete diyo bakalım nasıl olucak kara kara düşnüyorum kuzum bizimde eşimin doğumgünü ilkdefa oğluşla olucak çok heyecanlıyım kevserim sen gibiyim vallaha

Komsumuzun :) esinindedoğum gunu de simdiden kutlusun nice yillar saglik birda okun ins beraber gitceksiniz demi bacim büyüdü ler bacim ins bisey olmaz kalicak misiniz

Komsumuzun :) esinindedoğum gunu de simdiden kutlusun nice yillar saglik birda okun ins beraber gitceksiniz demi bacim büyüdü ler bacim ins bisey olmaz kalicak misiniz

sağolsın kevserim Allah razı olsun eşimle gidicez 1ay kalıcaz toplamda benim onun memleekti derken 1 ayı bulur artık kuzum benim oğlan sevimyo dışarıyı çok huysuz oluyo bildiğin gibideğil emmesi sıkıtnı uyaumadn emmiyo sallıycaskın ki uyusun yolda nasıl emzirieyim biberonda almıyo eşimede haklı 3. yılı görmiycek gitmesze özledi tüm kardeşelr bir arada olucak heves ediyo ama işte benim durum uygun değiljki

Anladim cnmnya tuh uzuldum simdi belki hersy guzel olur ne dicegimi bilemedim simdi ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…