Ya sanırım çok merak etmiyorum ikisinede hazrladk kendimizi :)) o yüzden gitmek istemedik başka dr a. Ama içimden kız die geciyo bilmiyorum:) kısmet sağlıklı olsunda.. sen nasılsın gorusmeyeli nasi gidiyo
zaten önemliside o sağlıklı olması canım ötesi boş kızı erkeği farketmiyor sadece merak işte bende aynı oğluşla uğraşıyorum ev iş derken hayat geçiyo işte
Oglus yaşını doldurdu mu peki sen kaç haftlikken ogrenmistn cinsiyetini
kevserim nasıl oldun kuzum
Ayniyim cnm ya k bakma gec cevap verdim taaa sayanin ilk baslarini okuyordum:)
önemli değil vcanım brenim ilsaç aldınmı kevserim sayfanın başını neden okudun balım
Yok cnm ya birazdan dr gidicem bakiyodum canim oyle neler yasamisiz konusmusuz diye sen nasilsin elifim alisim nasil kendi derdim seni sorumadim bacim k bakma
yok daha 5 aylığız bugün 6dan gün aldık benin 12 haftalıkken kıza benzetti sonraki haftalarda taki 17 haftada memlektteki dpktorum erkek diyene kadar kzıdı sonra buraya geldik erkek dedi başka doktora özele gittik oda erkek dedi doğuma kadar kızmıdır diye şüpheyle gezdim ama oğluşum oldu kurban olurum onu verene çok tatlı çok güzel rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyi
kevserim nasılsın kuzum göğsün geçmiş çok sevindim balım inş bir daha olmaz
kevserim nasılsın kuzum göğsün geçmiş çok sevindim balım inş bir daha olmaz
Iyim Elifim cok şükür evet canimya gecti allaha sukur guzel dileklerin icinde cok tsk ederim cnm bmm allah razi olsun bende cadiyi uyutuyorum alisverise gittik yarin kapinin onunde kina gecesi var cumarteside düğün heyecanliyim ilk defa 3 müz birlite vi düğüne gidicez
kimin düğünü kevserim kına gecesi güzel olur bee bende özleidmki biryere çıktığğım yok bu sıpa yüzünden eşim melekete diyo bakalım nasıl olucak kara kara düşnüyorum kuzum bizimde eşimin doğumgünü ilkdefa oğluşla olucak çok heyecanlıyım kevserim sen gibiyim vallaha
Komsumuzun :) esinindedoğum gunu de simdiden kutlusun nice yillar saglik birda okun ins beraber gitceksiniz demi bacim büyüdü ler bacim ins bisey olmaz kalicak misiniz
sağolsın kevserim Allah razı olsun eşimle gidicez 1ay kalıcaz toplamda benim onun memleekti derken 1 ayı bulur artık kuzum benim oğlan sevimyo dışarıyı çok huysuz oluyo bildiğin gibideğil emmesi sıkıtnı uyaumadn emmiyo sallıycaskın ki uyusun yolda nasıl emzirieyim biberonda almıyo eşimede haklı 3. yılı görmiycek gitmesze özledi tüm kardeşelr bir arada olucak heves ediyo ama işte benim durum uygun değiljki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?