Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Anladim cnmnya tuh uzuldum simdi belki hersy guzel olur ne dicegimi bilemedim simdi ya:26:

bakalaım kevserim nasiibimzde ne varsa onu yaşıycaz yeterki ahyırlıssı olsun gitmek sitmeiyorum ama eşim içinde zorluycam imkanlarımı bakalaım ee miinnoşum uyudumu canım

selam kızlar elifcim sen nasıl gidicen bebişle zor kuzum eşin gitsin gelsin birkaçgün bence .

kevsercim evlilik yıl dönümünz kutlu olsun

elifcim eşinin doğum günüde kutlu olsun benimkide 7 temmuzda doğum günü ben şöyle dedim kaynanama azizin dogümgünü olduğu gün abileri ve siz gelin ben pasta ve lahmacun yaptıryım hemde fatihin diş bugdayını yaparız kaynana git kayınbabaya söyle ki ben dedim azizin haberi olmasın yeme içme kayın baba bugün ofise git azize söyle aziz aradı hayırdı diş buğdayı yaıcakmışız benim niye haberim yok dedim yok yapmıyoz kaynanayı aradım dedm k.peder gitmiş demiş azize ben ona söyleme dedim diyor söylemiş yapmıcam dedim karı koca kutlucaz biz dedim ramazandada diş bugdayını yaparız dedim acayip sinirlendim he

neyse fatihi uyutcam görüşürüz öpüldünüz asemb iyi gwçwn telle konuştuk oğluyla uğraşıyor

moonum canım benim hoşgeldin nasılsın demek kayannan hemen yetiştirdi anacım çatlak desem değil patlak desem değil hee üstü yuvarlak manyek kadın yaaa adamı nasılda sinir etmeye yetiyo vallaha 2 gün sonrada senin eşin hee iyiki doğmuş iyiki seninle evlenmiş iyiki paşam olmuş yuppi doğum günü kutlu olsun balım sağolsın canım bizimki gitmez asla bensiz gidelim kesinde demiyo ama bakıyorum içi gidiyo abileir gidiyo yaa bakalım henüz biletler alınmadıda uçak bileti alsakda sivasa burdan ordan tokat üüü yine uzun iş moonum yaaa dimek dünürüm iyi hee hiç gelmeyince merak ettim iyi olsundsa paşamı öp yeirme kuzum
Sorma cnm ya simdi uyudu bnde bulasiklri yikicam simdi

kevserim bende poğaçalrımı yaptım akrnı yarık poğaça yatım son tepsi pişiyo beyaz mozaik pasta yaptım artık yarınada pastam gelir dahada birtşeyler düüşnüyorumda bakalım sana klay gelsin kzuuzm minnoşumu öp kocaman nanaklardan emi

elifim süpriz yapıcaktım olmadı kısmet .

elifim süpriz yapıcaktım olmadı kısmet .

keşke demeseydin kuzum içine etmiş malesef nasip değilmiş ama en azından seneye demezsin bu arada moonum oruç tutucakmıyız nasıl olucak benim tek göğüs yemesem içmesem mümkün değil süt olmuyo 2 saatteilemedin 3 saatte emiyo gece gğndüz günah olurmu nasıl etsekki:26::26::26:

cnm ben tutamayacağım çünkü sıpa memeeye yöneldi bu ara diş dönemi ya sende tutamzsın su mecbur içicez süt için rabbim affetsin tutarız emzirme döneminden sonra ne yapalım

elifim ben yatıyorum cnm sanada iyi uyklar inşallah özellikle alişe uyku

cnm ben tutamayacağım çünkü sıpa memeeye yöneldi bu ara diş dönemi ya sende tutamzsın su mecbur içicez süt için rabbim affetsin tutarız emzirme döneminden sonra ne yapalım
yani kuzum su içmek önemlisi uzun günler sütte içiyorum günlük zaten yemesem iç.mesem bu ladar mümkünmü Allahım biliyo ama günler kıslamay durdukça ben bazşlıycam inş nasipse:26::26::26:
elifim ben yatıyorum cnm sanada iyi uyklar inşallah özellikle alişe uyku
tmm gülüm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar inş yeyzesi şimdilik uyuyoda bizim oğlan sabah karşiı 5 desapıtıyo önemlsi o saatten sonrasıpaşamıda öp iyi geceler görürşüz canım benim

bende çıkıyorum kzılar tepsileri yıkıyıp yatarım eşimde gelir yarım saate inş öpüldünüz iyi geceler

slm kızçeler nasılsınız ben hazırlıklarımla uğraşıyorum eşim yeni giitti pastamı bekliyorum garibim dün gece geldi ev poğaça kokuyo hıım güzel kokular var d,yo dedimki benle alakası yok balkon açıktı allttan geliyo kokular beni acıktırdı kapattım koku gelmesin diyee inandı gibi ama belkide çaktı belli etmedi geröi pastayı hayatta akıl edemezde bakalım akşama az kaldı heyecanlanıyorum:18::18::18::18::18::18:

kızlar diğer pc geçicem bu biraz sorunlu fazla açık kalmasın zati kimsler yok gelende yazrım her şekilde

elifim kolay gelsin bebişim iyi doğmuş eşin gününüz güzel geçer inşallahhhhhhhhhh ya bende hediye alıcam netten kararsız kaldım model arabamı alsam ,eşofman takımı ve ayakkabı çantasımı alsam spora gidiyorya karar veremedim pof

sağolasın moonum tşk ediyorum inş güzel geçer pastam geldi kısırımkaldı işte onuda yaparsam giymek ve fönüm kalıyo ben sevdiği ayakkabı vardı onu aldım gerçi parasını daha vermedim çünkü olanı harcadım ditti bittiartık diğer ayas heeyy spora gidiyosa olabilir balım bence güzel olur hem acele et 2 güne ancak gelir netten verirsen canım

netten vericem cnm mümkünmü tek başıma uzaklara gidemem pastayıda netten vercem:)))))))))))))))))))))karar vermem lazımmmmmmmmmm düşüneyim birazdaha

netten vericem cnm mümkünmü tek başıma uzaklara gidemem pastayıda netten vercem:)))))))))))))))))))))karar vermem lazımmmmmmmmmm düşüneyim birazdaha
canım ksuruma bakma elektirikler gitti tam yazarken bend eoğluşu uutı-uyorum gelince hmen açtım evet haklısın bu sıpalarla biryere gitmek mümkünmü bende dışarı çıkarım alırım diye düşünüyodum şimdi aklımdan bil geçirmiyorum hoş yarım saatlik yola bu yapan 12 saatee ne yapacak bakalım düşün bakalım sen balısı bulursun güzelini zevkli gacısın sen cqanım benim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummm

slm kızlar.açamadım kaç gündr.oğlum çok huysuz.dra gittik.bi gün anneme ,bi gün ablma derkn vakit geçmiş...tek baş edemiyrum.evet elifim ilaca rağmen cırlıyo.ama tek derdi gaz değil,dr bi gaz ilacı daha verdi.karnı gaz dolu dedi.oğlum deli gibi memeci.uykusuda sessizliğde memede olsun istiyo.çok kilo almış.dr gazıda bu yüzden meme verme fazla diyo.kucağımdan inmiyo.bu gece ayağımda uyudum.bıraksam kıyamet.meme vermedende durmuyo.artık vermşyim diyrum ağlmktan bişey olcakkuzuma.şaştım kaldım.hiç uykusu yok.kucağımda 5 saat baylıyo,yere koyduğum an açık gözler.neyin nesi kızlar ya bu.yaşayan varmı.bi akıl verin.1,5 aylık oldu.nekadr uyuyup nekadar uyanık kalıyodu sizinkiler.emzik sadece canı isterse tutuyo.sürekli kusuyo.dr normal diyip duruyo.kusuyo beslesemmi bilemiyorum.öffff çok karışığım kızlar.

kevser geçmiş olsun canım çok üzüldm memene.ama geçmiş maşallah.
melisa dediklerini yapıyorum canım benim sağol.ama faydasız.hem gaz çıkarıyo hem kıvranıyo.ne iş anlamadım.küçük gazmanım bu benim.ağlaman norml canım,gerilme.bu lohusalık rezil bişeymiş.bu yaşıma kadar bukadr ağlamamıştm ben.rahat ol.kızın rahat maşllh.bakarsın sen rahatça.

papatyam kuzum bebekler belirlli bir döneme kadar ıkınıp kızarıp bozarıyorlar bilmedikleri içinmiş zamanla düzene girecekk ama gaz sıkıntısı anne sitü aldığı takdride devam ediyomuş işte sütün yağlı oluşu hem kabız hemde gaz yapıyomuş benimki 6 aya girdi teyzesi hala var ilaç bazen 2 öğün versem hemen sıkıntısı oluyo ilo çok almış derken mesela kaçtı kaç oldu aylık 1 kilo alması lazım ki benim oğlum ilk ay 1 üstünde almıştı ilk aylar olur hareketsiz canım ama bir ahreketlenmeye başlasın bak benimki 2 aydır kilo almıyodu bu ayda kontrol yok baskülümüzde bozuldu alıcaz şimdi tarıcaz fark varmı diye sallanma işine gelince malsef alışkanlık yapıyo papatyam gazlı oldukları için sallanmak iyi geliyomuş rahatkatıyomuş ee salaya sallaya da alıştıkalrı için malesef durum bu hale geliyo benimki hala şuan bile ayaklaımda yerine koysam yarım saati geçmez bazen koya r koymaz uyanır mesela dün uyuttum eşim için hazırlıklarımı yapayım deidm ayağımdan koyar koymaz ağladı ben hamileyken eşime derdimki kucağa alıştırmayalım ayağada beşiğine koyalım saatli olsun uykualrı kendilğinden uyusun yok anacım eve geldiğimiz gün başladı gazdan birde bilemedim bulgur pilavı yedim senmisin yiyen çocuk çatlıck gibi oldu demek istediğim böyle yapıcam demekle olmuyo bebeğe göre herşey ayarlanıyo öyle kafanda kurudğumuzla hareket etmek zor haa dersinki pişmanmısın değilim giden günler geri gelmiyo yok kucağa alışmasın yok bilemme ne bak doğduğu hali yok reislere bakıyorum özlüyorum yarın büyüdüünde kucağada sığmıycak sığmışken hazır tadını çıkarmak lazım hem kzularımız bile bizi anne bilip herkesin içinden seçip arayıp isterken onalra bunu çok görmek anneliğe yakışmaz diyorum senin paşada seni biliyto annesi alıştı ne kadar şikayet etsekde hiç bir iş yaapmıyoruz diye bak kaç adır bir şekilde yağıldı ha eksik ha fazla bu güne geldik aslında canımızı yakan kısım bu yönelri değilde sıkıntı çekmeleri hani rahatsızlıkları olmasa başımızla beraber ama çektriklerini görerek durmak çok zor doktorlar normal diyo ppatyam bende kaç kiye götürdüysem normal deyip bazısı hiç bakmadan ilaç bile verdi anlamıyorumki grerçktenmi nomal yoksa öenmsmeiyolarmı Allaha havale etmek lazım

günaydın kızlar 7 olammaıştı kakltık güya dün 11 de yatırdımki belki geç kalker yok anacımyok sabit saati boşuna 2 saat zararı oldu bundan sonra 9 da yatırmaya devam dün çok güzel geçti eşim geldi içeri girdi mumlar pastalar kaldı öyle ne zaman gittin aldın didi dedim sıpariş ettim fotoğraflar çekildik yedik içtik video çektik dans ettik süper geçti eşimin gözleri doldu hayatımızn en güzel doğum günüydü dedi ki eşim benle tanıştı tanışalı kutlama görmüştür bu yaşa kadar kutlamamışlar hiç pastanın üzeirne evimizin direği gemimmizin küreği yazdırdım hee nasıl güldü okuyp gülüyo mumlar yanarken oğlum gözleirni büyütp nasıl bakıyodu Allahım tuba özerkten doğum günün kutlu olsunu açtım cuk ooturdu eşim diyoki kafana ataktınmı elinden birşey kurtulmuyo ne numarla yaptın yok yemek ne yapıyım salata istermisin bu pastayı nasıl ayaralrdın falan beni görmenizlazım bir şiştim ki ay çok güzelid hala etkisindeyim canlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…