Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bu arda kzıalr oğlum dünden beri biberonu almaya başladı şuabat annelerinden bir arkdaş tavsiye etmişti nukun biberon ağzını siperiş ettik geldi dün bir anda sütümü sağdım anında içti anacım diyorumki ne rahatlık varmış bir anda bitirid ayalrdır kaşıkla anamı ağlattı sonra mama yaptık onuda içti tam bitiremedi ama bugün sabahda su koydum içti biraz bzaen yadırgıyo ama çekiyo inş dahada alışır çok mutluyum vallaha nasıl rahatlık olur bana

kızlar elis arkadaşımız doğum yapmış bebek topiğinde pufidik yazmış biraz aceleci davranmış oğluşu haberiniz olsun çok şükür almış kucağına zaman nasıl geçyio daha dün üyeliğini dondurup giden hamileyim diye gelen bugün kucağına aldı hey zaman yaa vallaha Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş

kızlar ben çıkıyorum oğlum uyandı huzursuz biraz uykusunu almadı yaa ilgilenyim ağlamsın babamız uyanmasın gündüz giremesemde akşam eşim görevli gelirim gelen olursa görürşüz canlar öpüldünüzz

Masalahhh elifimnhep boyle mutlu huzurlu gecsin butun gunleriniz

Kızlar dun kına gecesinde bi dokturdum varya ohhhh anlatamam kaynanam tip tip bakti annemle falan oynadim ohhhh kocam da yanimdaydi oyna diye hep gonderdi bni:)) cok guzel gectii cok aksam kizim hic uzmedi hep uyudu masallahh annem bakti uyuyomu diye ama hep uyudu cok sukur bu aksam düğün e gitcez eltim gorumcem kaynanam cadi kizim durrsa eminim dugunde cok guzel olur kocis dans edicez insallah

sağolsın kevserim inş rabbim cümlemize sağlık huzur verisn ağız tadı versin kuzum ohh sende ne güzel döktürmüşşün sefan olsun oyna kız inatlaruna oyna bugünde dans et kocişinle çatlasınlar

slm kızlar eşim 5 de gitti ben daha yeni gelebildim bu sıpam yüzünden yatağa yatıp oynaşıyoruz dönüyoı arkasını bana gel gel annem diyorum dönüyo popusuna vuruyorum gülüyo elleriyle yüzümü tutp ağzın götürüp öpüyo öperken hıımm heem gığğ diye sesler çıkarıyp fıstığım benim çatlak oğluşum ayy

Amin cm bnm evet gi inadina dokturdm ama dugundenduramadik cnm fazla kalmadik iyi ooldu ya cok sicakti bizim kociste gececi hoc svmiyorum su gece vardiya sini oooo alisimin poposunu isiririm b yerim yerrreeeee elifim yeni resimler yukledim bak bakiyip teyzesi cadı kizima

ah sorma kevserim bende gececi olmasını sevmiyorum bakalım ne olucak hemen bakıyorum tatlım miinoşuma

kevserim öncelikle kusuruma bakma gelmşşin inan pc açık ama bakamıyroum bile hiç durmadı daha şimdi yatırdım yerine öldüm halim kalmadı sıpanın yüzünden kızınsa bayıldım kuzum ne kadarda güleç ne kadarda tatlı Allahım nazarlardan korusun fıstığımı maaşallah sübhanallah rabbime emnaet annesi

merhaba kızlar yatıcam bir bakayım dedim

elifim gününüz güzel geçmiş sevindim allahım hep mutlu etsin.alime sevindim biberon için rahatlarsınız inşallah

kevsercim sende eğlen cnm ohhhhhhhhhh sefan olsun.bu arada kızçen çok tatlu teyzesine çok benziyor maşallah ikisinede.

merhaba canım benim kusuruma bakma dün ben görmemişim bu oğluş dün beni perişan etti kuzzum vallaha çok güzel geçti moonum sağolsın inş biberonu alıyo ama kedni isteidğinde bir çekiyo sanırsın kırk yıllık biberoncu mübarek ama istemesin ağzında çevirip duruyo spaaslım eşinin doğum günü kutlu olsun balım nice mutlu yıllara inş ne yaptın karar verdinmi alıcaklarına :26:

günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlar hepinize bugün 08.30 kalktık hayret ettim geç yattığından diyicemde önceki günde geç yattık aynı saatte kalkmıştık sıpa canı isteyince nasılda yatıyo parmağında oyanatyo beni yalnız bir sorun var ben dün yatarken hatta yatmadan önce bezlemiştim gece nasıl yorgunluk nasıl uykusuzluk olduysa değiştirmyei unutmuşum ama zerre aklıma gelmedi öyleki kaçta kalkkıpda emzirdim onu bile hatırlamıyorum resmen baygın düşmüşüm sabah kalktım ki üü dolmuşki çişi yavrum nasıl içim acıddı kızdım kendime nasıl unuturum diyeee hemen yıkdaım kuruladım çişli kalmasın diyee birazda açık kaldı havalandı bugün banyomuzda var zati eşimde evde çok giremem girsmde duraamam gelenleri öpüyorum mucukssssssssssssssssssss

çok sevindim Elif Alişin biberon mevzusuna.çok rahat ediceksin inşallah. özel gününüzede maşallah nazarlardan sakınsın rabbim.Allah bozmasın.benim gibi 2 senedir unutmuyosun kocişinin doğum gününü biri oğlumun tantanasına geldi.arası 10 gün oldu.geçen senede rezil bir nöbet gününe unuttum gitti pufffff,adda, uçtuuuu:)
bugün keyfim yerinde oğluşum gece uyuttu beni.nasıl bayılmışım.sesi soluğu yok,maşallah bakalım...
kevser oh canıma değsin,içimin yağları eridi.döktür kızzzz,çatlasın çekemeyenler.at sıkıntıları,dertleri.ay nasıl ihtiyacım var benimde kafa dağıtmaya.olsada oynasak:)
öpüyorum sizi.Elif yazdıkların için sağol canım.bi tek sen cevap vermissin.kızlar görmedi galiba.haklısın iyi olsunlarrda sabrediyoruz napalım.rabbim herkese taşıyacağı yükü veririmiş.öptüm canım

sağolsın papatyam vallaha aldı almasınada henüz her seferinde istekli emmiyo paşa canı isteyince ama buda birşey alışıcak inş canım ben unutmam çokda cinfikirler gelir aklıma aama hepsini yapammam o başka eşimde unutmaz zati birtek doğum günü evlilik anneler günü başka yok benden bekleme ben düşünemem unutyorum der sen been sana şu kadar limit ne istersen alayım ama benden bekleme hem alsamda sen beğenmiyosun der haklıda beğenmezsem huyum kurusun hiç rol yapamam düşünmüş demem pat vururum yüzüne ay ne pis huylu gacıyım heeeşim yapsa ona zerre birşey yapmam vallahapapatyam canım benim ne güzel oğluşun dinlendirmiş snei inş böyle böyle düzene girerde artık zorlu günleri geride bırakırsın balım ayrıca ne zaman istersen sorabilirsin kuzum bildiğim birşey olduktan sonra her zaman yardımcı olmaya çalışırım diğer arkadaşlarda çok gelemmiyo gelsede hemen yazıp çıkıyolar görmeilerdir canım yoksa yazmazlarmı hiç paşama öp yerime Allaha emnaet olun

günaydınlar kızçeler nasılsınız iyi hafta olsun hepimize inş yarın ramazan ne etcez bilmeyom vallaha tutmıycam ama iiçmede sinmiyor melisam geledi hiiç ne yaptı acaba tek başına oflumda gelmiyo dünürümde yok fındık desen hiç gelmez oldu görünmez gacu ahh ahh moonum kevserim papatyam bir biz varız

nıye kıs bende varım
oyku sıpası burnumdan getiriyo giremıyorumkı kuzu ozledim sizi ya vakıt bulanmıyorumkı.
gaz problemı cıktı burnumdan geliyo vallahı sabah 5 de bu ıkınmaya baslıyo yapasıya mahvediyo benı hergün 8.30da uyanırdık bugun 7 de dikti beı acayip uykusuzum ya. doktor gaz damlası yazdıydı ihtiyAC OLURSA KULLAN DİYE KULANMAMISTIM HİÇ SONUCTA ILAC BİDE EMDİKTEN SONRA GÜZEL GEGİRİYO MEGERSEM GAZ PROBLEMI OSSURUK OLAYIYMIS NE BİLEM BEN COCUK GAZ CIKARTANA KADAR KIPKIRMISI OLUYO YA.METİL DİYE Bİ DAMLA YAZDI KULLANMAYA BASLADIM YA 8 ER DAMLA 3 DEFA YAZMIS ONU DAHA AZ VERCEM Bİ DENICEM BAKALIM GÜNDE İKİ SEFER 5 ER VERİYİM DİYOM YA.
ALİSTE VARMIYDI GAZ PROBLEMI KUZUCUK. ALİŞ NASIL SEN NASILSIN BVİBERON LAYINA SEVİNDİM. GECEN GÜN SABAH 8.30 DA KALKTI AKSAM 10 A KADAR UYUMADI SIPA CANIMA OKUDU Bİ İŞ YAPTIRMADI BANA

ay melisam hoşgeldin balım vakit bulamadığını çok iyi anlıyorum ah ne keiyoruz dsiyorum yaa pc masa üstü olsa vallaha bende gelemem gelsemde yazar çıakrım sallıyrum ayaklarımda oturduğum yerde açık pc başka türlü olmuyo malesef gaz sıkıntısı olmazmı melisam ne çektik sabah 5de uyanırdık ama ne ıkınmak kıpkırmızı dökmüştü yüzü zorlanmadan ne çekti yavrum metsili kullandık bir b. yaramıyo bana bir tek neobaby işe yaradı en etkilisi bu kullanalar hep mennun melisam birde o ıkınmak kakadanda olablir yapabiliyomu mesela bilemdiklerinden ıkırlarmış alışımaya başlayıncaya kadar ıkınıp kızarıyolar hani heo deridm yaa sabah 5 de kalktık diye geçiyo ama melisam işte sabırla zxamanla uykusuzluk kötü ama laışıyoun bundan sonra uyklu yok ben hala hergün sürünüyorum uykusuzluktan bu arada geç yazdım tam yazarken kapı çaldı akrgo geldi melisam ksuuruma bakma foto vaqrmı foto

Kuzum yaum saat uyudu uyandı altıjı doldurmus degilştirdim
simdi emıyo bı yandanda
kakasını yapıyo gulum katı degil gayet cıvık kabıslık yokj ama zorlanıyoyo anlamadım gitti kabız olsa anlıcamda bu inleme nedir bilremedim kullanıyım metil ise yaramazsa senın damladan alırım o damlayı ne kadar kullanıyosun kuzu bitkiselmı nmesela bu bitkiselmiş. Aliş memeyi alkmıyomu hala bıberonamı sagıyo elifim dur emsinde resim atayım sana

melisam ite kabız değil bende derdim akbız değil su gibi ama zorlanyo diye her bebekde görülüyo kaka yapmayı ıkınmayı becemiyoarmış zorlanıyolarmış alışıncaya kadar bizimkide 2 saat ıkıonırdı böyle uykusunda bizimkide bitkisel kuzum karın ağrısına iyi gleiyo gazını patır patır çıakrıyo sneinki 1 aylığı geçti kullanabilirsin günde 3 kere bir çay kaşığı kullan ama duruma göre sitersen 2 kullan ben 3 vermeden işe yaramıyo ve tatklı kağığıyla veriyorum büyüdük yaa teyzesi o yğzden alişim memeyi alıyo eskisi gibi sağmıyorum günde birkere oda sol tarafı sağıyorum ki sütüm tamamne gitmesin diye canı istersde uaynıkken alıyo isteezse kesinlikle uykutya geöçerken oda mememde uyumak istediği için melisam şimdi öyküm emiyomu yerim onun ağzını nasıl tatlıdır şimdi nasıl bir duygu melisam iyiki olmuş dimi başaka birşey resimi bekliyorum melisam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…