günaydın kızlar 7 olammaıştı kakltık güya dün 11 de yatırdımki belki geç kalker yok anacımyok sabit saati boşuna 2 saat zararı oldu bundan sonra 9 da yatırmaya devam dün çok güzel geçti eşim geldi içeri girdi mumlar pastalar kaldı öyle ne zaman gittin aldın didi dedim sıpariş ettim fotoğraflar çekildik yedik içtik video çektik dans ettik süper geçti eşimin gözleri doldu hayatımızn en güzel doğum günüydü dedi ki eşim benle tanıştı tanışalı kutlama görmüştür bu yaşa kadar kutlamamışlar hiç pastanın üzeirne evimizin direği gemimmizin küreği yazdırdım hee nasıl güldü okuyp gülüyo mumlar yanarken oğlum gözleirni büyütp nasıl bakıyodu Allahım tuba özerkten doğum günün kutlu olsunu açtım cuk ooturdu eşim diyoki kafana ataktınmı elinden birşey kurtulmuyo ne numarla yaptın yok yemek ne yapıyım salata istermisin bu pastayı nasıl ayaralrdın falan beni görmenizlazım bir şiştim ki ay çok güzelid hala etkisindeyim canlar ya
Masalahhh elifimnhep boyle mutlu huzurlu gecsin butun gunleriniz
Kızlar dun kına gecesinde bi dokturdum varya ohhhh anlatamam kaynanam tip tip bakti annemle falan oynadim ohhhh kocam da yanimdaydi oyna diye hep gonderdi bni:)) cok guzel gectii cok aksam kizim hic uzmedi hep uyudu masallahh annem bakti uyuyomu diye ama hep uyudu cok sukur bu aksam düğün e gitcez eltim gorumcem kaynanam cadi kizim durrsa eminim dugunde cok guzel olur kocis dans edicez insallah
sağolsın kevserim inş rabbim cümlemize sağlık huzur verisn ağız tadı versin kuzum ohh sende ne güzel döktürmüşşün sefan olsun oyna kız inatlaruna oyna bugünde dans et kocişinle çatlasınlar
Amin cm bnm evet gi inadina dokturdm ama dugundenduramadik cnm fazla kalmadik iyi ooldu ya cok sicakti bizim kociste gececi hoc svmiyorum su gece vardiya sini oooo alisimin poposunu isiririm b yerim yerrreeeee elifim yeni resimler yukledim bak bakiyip teyzesi cadı kizima
merhaba kızlar yatıcam bir bakayım dedim
elifim gününüz güzel geçmiş sevindim allahım hep mutlu etsin.alime sevindim biberon için rahatlarsınız inşallah
kevsercim sende eğlen cnm ohhhhhhhhhh sefan olsun.bu arada kızçen çok tatlu teyzesine çok benziyor maşallah ikisinede.
çok sevindim Elif Alişin biberon mevzusuna.çok rahat ediceksin inşallah. özel gününüzede maşallah nazarlardan sakınsın rabbim.Allah bozmasın.benim gibi 2 senedir unutmuyosun kocişinin doğum gününübiri oğlumun tantanasına geldi.arası 10 gün oldu.geçen senede rezil bir nöbet gününe unuttum gitti pufffff,adda, uçtuuuu:)
bugün keyfim yerinde oğluşum gece uyuttu beni.nasıl bayılmışım.sesi soluğu yok,maşallah bakalım...
kevser oh canıma değsin,içimin yağları eridi.döktür kızzzz,çatlasın çekemeyenler.at sıkıntıları,dertleri.ay nasıl ihtiyacım var benimde kafa dağıtmaya.olsada oynasak:)
öpüyorum sizi.Elif yazdıkların için sağol canım.bi tek sen cevap vermissin.kızlar görmedi galiba.haklısın iyi olsunlarrda sabrediyoruz napalım.rabbim herkese taşıyacağı yükü veririmiş.öptüm canım
günaydınlar kızçeler nasılsınız iyi hafta olsun hepimize inş yarın ramazan ne etcez bilmeyom vallaha tutmıycam ama iiçmede sinmiyormelisam geledi hiiç ne yaptı acaba tek başına oflumda gelmiyo dünürümde yok fındık desen hiç gelmez oldu görünmez gacu ahh ahh moonum kevserim papatyam bir biz varız
nıye kıs bende varım
oyku sıpası burnumdan getiriyo giremıyorumkı kuzu ozledim sizi ya vakıt bulanmıyorumkı.
gaz problemı cıktı burnumdan geliyo vallahı sabah 5 de bu ıkınmaya baslıyo yapasıya mahvediyo benı hergün 8.30da uyanırdık bugun 7 de dikti beı acayip uykusuzum ya. doktor gaz damlası yazdıydı ihtiyAC OLURSA KULLAN DİYE KULANMAMISTIM HİÇ SONUCTA ILAC BİDE EMDİKTEN SONRA GÜZEL GEGİRİYO MEGERSEM GAZ PROBLEMI OSSURUK OLAYIYMIS NE BİLEM BEN COCUK GAZ CIKARTANA KADAR KIPKIRMISI OLUYO YA.METİL DİYE Bİ DAMLA YAZDI KULLANMAYA BASLADIM YA 8 ER DAMLA 3 DEFA YAZMIS ONU DAHA AZ VERCEM Bİ DENICEM BAKALIM GÜNDE İKİ SEFER 5 ER VERİYİM DİYOM YA.
ALİSTE VARMIYDI GAZ PROBLEMI KUZUCUK. ALİŞ NASIL SEN NASILSIN BVİBERON LAYINA SEVİNDİM. GECEN GÜN SABAH 8.30 DA KALKTI AKSAM 10 A KADAR UYUMADI SIPA CANIMA OKUDU Bİ İŞ YAPTIRMADI BANA
Kuzum yaum saat uyudu uyandı altıjı doldurmus degilştirdim
simdi emıyo bı yandanda
kakasını yapıyo gulum katı degil gayet cıvık kabıslık yokj ama zorlanıyoyo anlamadım gitti kabız olsa anlıcamda bu inleme nedir bilremedim kullanıyım metil ise yaramazsa senın damladan alırım o damlayı ne kadar kullanıyosun kuzu bitkiselmı nmesela bu bitkiselmiş. Aliş memeyi alkmıyomu hala bıberonamı sagıyo elifim dur emsinde resim atayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?