Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

sorma papatyam yaa bende kıdım yüreğim ağzıma geldi ama eşimde renk gitti yüzifadesini görseydin bir üstünede gitmedim daha ders olur işte hevesleniyo yok deyince alınıyo bebke daha diyorum geçenlerdede banyo yaprırıken suyu kafasından foşurdak döktü nefesi gider gibi oldu ne yapıyısun Allah aşkına dedim suyla şaka olurmu nefesini toparlayamazsa ne olucak gitti çocuk Allah korusun düünemiyo basit geliyo güvenipde bırkıyorum ama budan sonra artık gözüm üzerinde olucak vallaha :26::26::26::26:ay yanlışlıkla evapladım papatyam milüpanın alaırım o zaman öyleyse kuzum sağolsın yaa benim tek göğüs kuzum yemesem içmesem bomboş zaten 2 saatte bir emdiğinden boşlıyo yemesem kesilir korkuyorum rabbim biliyo canım[/QUOTE]

tabi Allah korusun erkekler rahat elifim anlamıyolar.eşimde tutturmuş dışarda rüzgar kıyamet elin çocukları çıkıyomuş.ben bunu kötü alışrırıyomuşum.yok bişey olmazmış.elinkiler 5 aylık benimki 1,5. aklı ermiyo desem değil niye böylleler bilsem.hergün kavga ediyruz böyle saçma şeylerden yana. tutma elif kesilmezmi,azalır.doymasa ayrı dert.özürlü sayılırız.günahımzı olmaz Allahın izniyle.telafi edelim yeterki.Allah güç versin herkese.

papatyam hoşgeldin canım nasılsın paşam nasıl dün huysuzluk ettimi

canım kusura bakam bunu yeni gördüm.kızlarada cevap veriyorum arada.sıpada mememdeydi.ucu küçük ağzından çıkıyo alttan tutmayınca.çok şükür elif.2 gündür çok abartılı ağlamıyo.ama gaz ilacına bi tane daha eklendi ya.ondan fayda gördü sanki.uyudum gece 2 de.2 kerede oğlum uyandı aaldım uykumu.kusmasıda azaldı biraz fışkırtmıyo artık ama ıkındıkça kusuyo tabi.oda bi geçse.gaz yapcak şeyleri pek yiyemem elif göze alamam.rezene içsemde hiç farketmedi sanki oğluma.benim gazım oldumu coşuyo ağlaması

elif niyue gelmediki:26::26:
o da gelsede resim atsam oykunun
kıslar oyku uyuoyken benbuı balkon yıkayım yatagımı toplayım gelcem cıkmıyorum

canım sık sık gelmene çok sveiniyorum merak ediyoduk seni hep.melisam sen en azından 20 gün huzurlu geçirdin.benim ozmanda doyma emme problemim vardı.meme ucu yaraları,ki hala devam ediyo.oluyo canım kızı erkeği kalmamış.kimden duysam aynı hep bebekler şimdi.gazlı... 3 aya kadar rahatlarlar diyolar olmadı 6 ay.Allah sağlık verisn napalım çekcez.sen metsilin dozunu tam ver.buyudu artık öykü.onun işe yarar bi dozu var.ben neobabyi ne zman 2 kere yada 1 kere vesem ogün huzursız evladım demekki kuralına uygun yapmak lazım.benim oğlumda aynı var ya çıt sesine uyanıyo.evde parmak ucumda yürüyorum.herşeyi anlıyo melisa.üstünü örtünce uyanıyo hemen.demkki aynı model bunlar:)

elif ya aylardır evdesin.kışa denk geldi doğumun ben orta yerimden çatlıycam çok sıkılıyorum ya.rüzgar bi durulmadıki dışarı çıkıyım.korkuyorum üşütcem die.offff tvdede bi halt yok arkadaş

Selam cNlar
Cepten yaziyoru m alıntı yapamıyorum
Elif im o boğaz a yiyecek kacmalara alisin tatlim ek gidada minicik birsey gelse bile oguruyorlar kusturuyorlar kendilerini sipalar alisana kadar yapacak

PapaTyam kusura bakma sen bişeyler sormusunda ben geçmiş yapamadım sen öm at ben cevaplarim
Verebilcegin meyveler elma seftali kayisi ilk etapta cam rende ile pure haline getir ve ben bazen yogurtlu seftali veriyorum severek yiyor çilek muz yasak alerjen diye be n muz denedim hemen kabiz yapti pek vermiyorum su ara kiraz suyu ve aanjelik erik severek yiyor benim sipa sularında n tatirin bncee

Ahh papatyam ah gecen sene hamileyken bile yuzmustum esimle simdi sahile gidip çimenlerin uzerinde oturmak piknik yapmak bile hayal

Moon cnm bnde soru sorabilirmiyim kizkma kahvaltiyi nasil veriyim ne veriyim sen neler verdin nasil verdin

slm canım.sorduğumu boşver moonum.oğlan delirdikçe bende deliriyom ya,herşeyi soruyorum.rahatladı biraz gerek kalmadı.yine sorarım aklıma gelince sağol canım.

Kevserim sor tabi bildigim kadar anlatirim

Küçük labne peynir icine pekmez iki uc tane bebe bisküvisi kyuyorum bunun icine cekilmis un haline gelmis ceviz içi ve az birsey yumurta sarisi haşlanmış tabi 6 ayi gectiyse koyabilirsiniz bazen irmigi suyla pişir ip içine armut rendeliyorum , ,bunu baska meyveler lede yapabilirsin

Ahh papatyam ah gecen sene hamileyken bile yuzmustum esimle simdi sahile gidip çimenlerin uzerinde oturmak piknik yapmak bile hayal

sizin arabanız varmı bilmiyorum kızlar ama ben arabayla bile gezsem bi yere giderken yeter oldu.bizimde arabamız yok.çocukla eve nasıl lazımmış şimdi anladım.kapı önünğü beğenip inmezdim şimdi inmaya can atıyorum.ramazanda gelid millet durulur artık patlarım sıkıntıdan.ramazan ramazan milletin evinede gidilmez ki.ne yapıyosunuz peki sıkılmamak için?

kızlar albume yaptgınız yorumlar ıcın sdağolun oraya yazdım ama gormezsınız belki kocaman olmss dımı :))
buyuyo artık.
bnde gectım ek gıdaya yavas yavads her seyden verıorm.
kavanoz maması kullanıyorum danoneyi severek yıyor su bıskuvılı olanını..
aradankarpuz suyu verıyorum seftali suyu.
meyve sıkıyorum işte.
corba sularından verıorm..
sımdı bıde sütlü ballı irmikli mama aldım bu da doyurucu bayaa :)

Papatyam kolay değil tatlım bebeklerin sagi solu belli degil ama 6 aydan sonra rahatloyoruZ biraz sonra dis olayları falam bitmoypr yani yavrum pusete koy oglunu cikin degisiklik olur üstünü kapat rüzgâr gelmez

Tsk edrrim moonum ya zeytini nasil veriyorsun hangi corbalardan veriyorsun

Papatyam kolay değil tatlım bebeklerin sagi solu belli degil ama 6 aydan sonra rahatloyoruZ biraz sonra dis olayları falam bitmoypr yani yavrum pusete koy oglunu cikin degisiklik olur üstünü kapat rüzgâr gelmez

evet moon çok zorlar ama ben ozmana kadar işe başlıycam.oğlumla olmanın tadını çıkarıyım geziyim tozuyum istiyorum.pusetle kapıya inmek biraz zor oluyo.indir çıkar zorlanıyorum ağırda baya pusetimiz.bebiş içindeykende kaldıramıyorum eşim önden ben arkadan tutuyorum normalde indiriyoruz.kucağıam alıp ineceğim günler bi gelse sıpa rahat dursa gider avm de falan gezerim pusetle bi ağlasa polis gelir valla adam öldürüyolar sanılır.

Var cnm ama ruzgar varken gidilmiyo bi yere valla papatyam bnm sikilmaya vaktim olmuyokizim uymadigi zaman aksam ne zaman olmus saat ne zaman geçmiş farkinda bile değilim

kızlar kutayın altı doldu,yıkıyım poposunu durmuyo.çamaşır serilcek yemek mevzu var,oğlum uyutulcak... öpüyorum sizi ben ufaktan kaçıyım belki tekrar açabilirim.öptüm

Tsk edrrim moonum ya zeytini nasil veriyorsun hangi corbalardan veriyorsun

benzeytin vermedim cnm daha hiç aklımabile gelmedi:)ama ezerek verilebilir tuzsuz olursa zeytin.
çorba mesala bir parça patates bir parça kabak bir parça havuç zeytin yağı birazsu koy pşir blenderdan geçir tamamdır bunu şöylede yapabilirsin havuç şehriye yada patates soğan zeytinyağı veya tavuk az bişey haşlayineşehriye yadabulgur at içine azıcık tereyağı koy geneblendardan geçir. sebzeye göre çeşitlendiriyorum cnm .tarhana, mercimek.yayla çorbası veriyroum artık 10 aylık olduk artık geçen gün elimle ezip makarna verdim tabi canı isterse yiyor paşam

tabi Allah korusun erkekler rahat elifim anlamıyolar.eşimde tutturmuş dışarda rüzgar kıyamet elin çocukları çıkıyomuş.ben bunu kötü alışrırıyomuşum.yok bişey olmazmış.elinkiler 5 aylık benimki 1,5. aklı ermiyo desem değil niye böylleler bilsem.hergün kavga ediyruz böyle saçma şeylerden yana. tutma elif kesilmezmi,azalır.doymasa ayrı dert.özürlü sayılırız.günahımzı olmaz Allahın izniyle.telafi edelim yeterki.Allah güç versin herkese.[/QUOTE]
aynen papatyam sorma rahatlar hani ne olucak düşüncesi var ama bizde çokmu abartıyoruz diyorum bazen ne bileyim annelik öyle birşeyki malesef kolay değil işte yaa eşin bence öyle düşünmesin çünkü rüzgar tehlikeli kulakları üşütünce bitti ne kadar zor birşey rüzgar alması papatyam sen iyi yapıyosun boşver rüzgar olayınca çık benimde halamlar geldiğinde laf ettiler çok üstüne düşüyomuşum deli etti beni kendi düşmedide ne oldu oğlunun biri zatür
ye oldu diğeri kusmaktan terlemekten gözü açılmıyo boşver sen kuzum biliğin gibi büyüt bizden başkası bilemez abartıyo olsakda olsun kimse karışmasın bize
estağfurullah papatyam ne ksuuru ıolur kuzum bu bebelrle görmemek yazmakak dert etme sen balım oh ne güzel uyusun dğzene girsin kuzum geicek zamanla inş annesi düzene girecek yeme kuzum rahat edemeyeceksen yeme tabiki ne bileyim diyorum ya yesen dert yemesen süt olayımız bir bitsede rahata kavışşask vallaha gaz olayı hem bizi hemde bebilerimizi mahvediyo
vallaha evdeyim mutluyum papatyam ya nedendir bilinmez sıkılmıyorum bazen tavan yapıyp sinrilerim ama yeminle sıkılmıyorum ben dışarı çıkınca sıkılıyorum Allahım sabır vermiş bu konuda ve tek konuda zatirüzgar yaklaık bir aydır hep var papatyam vallaha gerçi benim için iyi oluyo evde durulmuyo yoksa püfür püfür esiyo rüzgar oamsın pişiyoruz karşılılıda açamıypruz camalrı:26:
moonum haklısın ama işte korku panik oluyo kaçanda aslında ufak birşeymiş ama benim oğlum çiğnemede ustalaştı ne versen iğniyo ama demekki o günki büyük geldi yinede bilemedim zati ben en ufak birşeyde kopuyorum hapşırsa hee diyorum eşime senin yüünden bak giydirmedik çorabını yok gece kısayla yattı üşüttük eşim artık abana laf deme naısl biliyosan yap günahıyla sevabıyla sein olsun diyo garibim
oflum maaşallah büyümüş tabiki gocaman yağuşuklu olmuş paşam maaşallah sübhanallah nazarlardan korusun rabbim sen bayağı şeyler vemreye başlamışşın kuzum maaşallah yesin paşam yesin oflum eşinin işi ne oldu kuzum hep aklımdaısn sorucam nasip olmuyo ne yaptınız:26::26:
kızlar kutayın altı doldu,yıkıyım poposunu durmuyo.çamaşır serilcek yemek mevzu var,oğlum uyutulcak... öpüyorum sizi ben ufaktan kaçıyım belki tekrar açabilirim.öptüm

papatyam kuzum hemen yazmaadım oğlum uayndı biraz huysuzlaştı gezdirdim kayısı suyu içirdim derken yazdırmadı pc açıkdıda yazamadım balım sen yıa paşamın totoşunu yerim onun öpüyorum koly gelsin cnaım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…