Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kislaroykucanima okudu bugunonbirgibi yatmisti oglen uydusunu evi toparladim yenek yaptip birbucuktq uyabdirdim yexirdim popodunu hlettim sonrs gunboyu uyumadi hep bana sardi taki8 de banyo yaptiripuyutanakadar
Ya oglen kirki cikmqmisbebe enaz iji defa uyunwzmi benimkinin oglen uykusu cok fena bi defa yatiyo 3 4saatuyuyo uyabdiginda altini zor değişti riyorum acliktqn nasil agli yo
Bennasiloglen uydusunu ikiyecikart acamya bi öneride bulun un kislar
Bidebugun danaginda beyazli gordum pamucakmiyoksam suttenkaynakki beyazlikmianlamadim
Yinede ama karbon atla meme ucum silip verdim
Elif alistede olustu demi sennasilgeci mistin bide kacgun surdu geçmesi

Papatyam cqnin koy pusetine uzetinw ibce penye bi battaniye ser kutayin pusrtin üstünede tjlbent gibi bisiyle kapat ruzgqri onluyo ben ole cikiyorum hep kizimla bidecokruzgarolursa sapja giydir kulwklatini korusun benim sipa arabasinfa uyuto sllshtan disarda ragatim gerci be zaman su konuda rahayim desem bebem huysuzluk yapiyoda)
Ben sqdece azbi soguk yaptiydi ya o zaman uzun kollu giydordim sortlu badilwr giydiriyorum hep corap ve eldivwn herdaim giyoyo ama eldiven kolsuz seylerle cok komik oluyo ya benimkiyuzunu çizip duruyo cikartamiyirumki mene istedigo anfq verilmezsr hemen yuzunu cisiyo cok sinirkupu ya
Biz syin21 inde yazliga geciyoruz kislat kim sormustutatil olayını hayirlamafmya neysr
Annemlwrin yazligina gececez kiximla esmdr bayram icin gelcek bayramon ikinci gunu donecezevimizr birazragatlarim su emme olayoolmazda anneme atatim tum gun bende yuzrrim rahat rahat ya tatilbu srne bana omucwk sanrsam)
Esimde yeni is degistirdi yaa yillik izni olmucak
Bwlki eylulde rapor alabilise en axindan bi uc gun ailecek yakin bi yerlere gdetiz ama tanidikdoktor yok hic ihtiyac olursa papatyam yardimci oursin drmi kuxum
Elis dogirmus he hayirli gazsiz bogqzli bol uykulu bi evladi olmistur insallah)
Moonum asebm sizler nadildiniz canlar
Hibide kevserim esinib saglik durumunadil oldukuzum

melisam büyüdkçe hergün huy değiştiriyorlar malesef daha neleri çıkıcak görüceksin ak en azından sneşnkş banyodan sonra uyuyo bizimki iyice sapıtıyo uyku diy birşey kalmıyo sadece ilk zamanalr birkere uyudu gündüz 3 de yattı sabaha 6 kadar özlemiştik artık başına giderdik bakardık dahada öyle birşey görmedikeldivenleri bende uzunca süre çıkaramadım ama artık son zamanlarda o kadar eldivenlerini emerdki su içinde kalırdı yetiştiremzdim biri başka diğeri başka giydirirdim en sonunda çıkardım tırnak kesmeyede korkuyorum hala bazen çiziyo az uzasın :26::26:uykusunu kendi istemeyince sokamzsınki melisam benimki hala girmedi sadece akşam 9 dedimi kesin uyuması lazım geçsin şaşıyo dün olduğu gibi ağlamaktan mahvoldu çocuk pamukçuk benimkinde hala var melsiam günlük siliyorum hemen çıkıyo dilini silemsemde ki orda çok haifif yok denecek kadar az ama yanakalrında baya oluyo ssiliyorum çıkıyo her emzirmeden sonra bir iki çay kaşığı su ver süt kalmasın ağzında

günaydın kızlar bu çocuk anamı ağlattı uyku satai 9 ama dün edimki biraz geç yatrıayım hani ramazan yaa iftardı oydu budu derken anacımm dellendi uyumak isiyo uyumayo ayakta duramıyo yastıkdan kafayı itiyo geri bende çektim ayaklarından düzelltim bir ağladı bir apladı içim gitti manyak oğlum benim yaaa Allahtan gce normal durduda uyudum 2 satte bir kalktım e birde sahur gün içindeki yorgunluk çok feci eşim oruç tutuyo ama ben ondan beter oldum her zaman bir çeşit yemek ourdu şimdi salatası tatlısı çorbası yemeği off yandık ki ne yandık hee

hosbuldk cnm ıyıyım sennnnnnnnn
emır napsıın yaramazlık peşinde :))

bende uykusuz yorgunum oflum aynen alide öyle vallaha ömrümü yedi emmedi yine sit sağdım bakalım savaşımız başladı uykuyu alşamadı yaa beyfendi emmiyor

uyuyacagı zaten kundaklasana daha rahat daha cabuk uyur.
ben oyle yapıyodrm yoksa ellerı kolları durmuyo

mümükünmü oflum battaniyresini örtemiyorum uykudada olsa anlıyo ya uyanıyı ya açıyogeçen geve örttüm uyandı asldı battaniyeyi emiyo cuk cuk

mümükünmü oflum battaniyresini örtemiyorum uykudada olsa anlıyo ya uyanıyı ya açıyogeçen geve örttüm uyandı asldı battaniyeyi emiyo cuk cuk

kızz nıye olmasın bak dene bıdahakıne.
yok mu ınce kundakların.
emıre kaynanam 4-5 tane yapmıs.
ii oluyo valla hemen uyuyo.
bak mesela sımdı sallamaya basladım kundakladım uydudu.
öteki türlü elleriyle memesini çıkartyo ağlıyo oyun oynamaktan uyumuyo yanii

var var oflum olmazmı dur deniyim vallaha senin söyleidklerin tavsiyelrinden hep mennun kalmışımdır bunuda deniyim birazdan uyuturken bizimkinin emziği yokda kafayı sağsan sola pat diye vuruyo elleri havada ayakalrını kaldırıp küt vuruyo sıpa

aa nıe emzık kullanmıyosun cok buyuk rahatlık kzzzz almadı mı ?

aa nıe emzık kullanmıyosun cok buyuk rahatlık kzzzz almadı mı ?

oflum almadı malesef biberonuda alır gibi oldu yine almıyo biraz önce içireyim dedim apladı kaşıkla yedirdim yidi ömrümü yidi kusuruma bakma canım iki lokma birşey yiyim deidm burnundan getirdi duruyo daha çayımı bıraktım kucapımda yazıyorum şuanm

hangi emziği denedin?
bn ilk bebedorla basladım bak sonra wee aldım onu istemdi.
şimdi nuktan baskasını ıstemıyor.

hangi emziği denedin?
bn ilk bebedorla basladım bak sonra wee aldım onu istemdi.
şimdi nuktan baskasını ıstemıyor.
aynen oflum bende bebdor aldım sonra wee almadı dahada almadım bakkal emziği dedler duydum faslan onuda bakkal yokki olanalrıda baktım yok bulamadık dur bakayım nuka keşke alsa ansıl rahatlık olur biberonuda kendi isteyince alıyo ama istemeyincede cıkssstipik benim oğlum
hemen bakıyyorum oflum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…