kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayım öpüldünüz
Gunaydinnnnnn bayanlarr
Elifimm cvp veremedim girdim de yok bacim ya cok sukur gasta falan degilde netrafa bakicakmis:)) gunduzleei bazen sadece gun boyu yarim saat uyuyor aksama kadar bnde cildiriyorum normal olarakkk
Melisam h.geldn nm bmm nasils
Moonum esinin dgum gunu kutlu olsun ne guzel disarda yemekte yemissinz disarda ohhh afiyet olsnn
Papatuamm canim ne yapiyorsunnn
Oflummm asebm nerdeler hic gelmiyorlar diger kizla da hic gelmiyo zaten unuttular bizi
gunaydın kıslar nasılsınız oyku yıne gaz sancısıyla uyandı yedi de yanıma aldım agxınas yaklancı emxik verdim 9 a kadsar ıkına sıkına uyudu bebem cok uxzuluyorum ya yuxu kıpkırmısı oluyo bugun o damlayı verdigi dozda uygulucam bakalım sabah rahat etcekmı kuzum.
yenı uyudu bakalım bne kadar uyucak. ilk gunlerde seslerden hiç etkilenmiyodu simdi derin uykuya dalasıya cok fazla ses alıyo tv sesiyle uyuttuyorum ama farklı seslere zıplıyo sıpacık.
uzerini bile ortturmuyo derin uykuya gecesiye.
Gunaydinn Melisam h.geldin melisam ilaci verdi dozda kullan bakalim bacim ya insallah rahatlar oykum kiyamam bn ona ya
unutur muyum canım yaa.
pc yapıldı ama bnm gırecek vaktım olmuyo gırıyorum bakuıyorum kımse yok cıkıyorum..
aklımdasınız ama telden de gıremıyorum artık kablosuz ağda sorun var...
melisammmmm kızz hayırlı ugurlu olsunnn kızcden sağlıkla buyut..
gaz sancısı mı var..
neo baby gripe mixture kullan elife önermiştim cok memnun kaldı dene istersen
unutur muyum canım yaa.
pc yapıldı ama bnm gırecek vaktım olmuyo gırıyorum bakuıyorum kımse yok cıkıyorum..
gaz sancısı mı var..
hosgeldinız kıslar kevserim iyiyim canım sıapcıkla nasıl rahat olurdsa olue iste sen nasılsınız beben nasıl oflum hosgeldin sende kuzu nasılsınız bakıyım.
canm en cok korktugum seydi gaz problemı bide kıslarda pek olmaz diyolar ya olmaz benımki cok fena vallahı. senınkınde varmıydı bu sorun kuzu. ilk 20 gün ne güzeldi ya sonradan cıktı diyodum oh ne rahat emıyo uyuyodu paso
ne yapayım kevserım emırın yaramazlıklarıyla ugrasıorm artık emeklemeye calısıyo her dk bıyerlerını yaralıyo.:)) oflum bizde özledik bacim seni emirim nasil ne yapiyonuz gorusmeyeli
evet canım ya gaz sorunu cıktı ıkına ıkına bı oluyo sıpacık.
doktor metili yazmıstı onu bi deneyim bugun tam dozunda günde 3 kere 8er damla rahatlatmazsa alırım dediginden kuzu.
ben metilden iki gündür kafama dgore veriyodum 8 damla bana cok geldiydi ya az verincede yine zorlandı sıpacık.
saolasın kuzucum saglıkla buyur insallah herpimizin essek sıpaları
mrb moonum senin o oğluşunun dötünü pipsini yerim hee yaramaz paşam bneimmerhabakızlarnapiyonuzbakalım bugünkaç kere girdim ama oğlum minibooka saldırdığı için yarım kaldı tab tuşunu çıkardı takamadım:)))))))) zor yazıyorum hafta sonu eşimin doğum günü kutladık kebapçıya gittk tabi benıslmarladım,eşime gömlek ve güzel bir yazlık pantolon aldım .akşam eve gelirkende pasta aldım üstüne iyi ki doğdun babacım yazdırdım:))) oda fatihin hediyesiydi güzel geçti allahherkesin yuvasına mutluluk versin hayırlı ramazanlar
ben yatıyorumkocam aruş tutcak sahura kaldırcam onu öptüksizi
melisam canım benim hg öyküm yine gazımı tuttu kıyamam ben yavruma sen anlattıça alim geliyo gözümün önüne çok zor zaten gaz sıkıntısı ilk 2-3 haftadan sonra çıkıyo genelde balım birde ses almalar ben süürge açardım pat güm tık etmezdi ama sonra yürürken ayağın çıt etse açar gözünü hemen tv sesine değil ani bir sese mesela bunalrı yazarken tış sesine bile gözünü açıyıo malesef:26::26::26::26::26::26:gunaydın kıslar nasılsınız oyku yıne gaz sancısıyla uyandı yedi de yanıma aldım agxınas yaklancı emxik verdim 9 a kadsar ıkına sıkına uyudu bebem cok uxzuluyorum ya yuxu kıpkırmısı oluyo bugun o damlayı verdigi dozda uygulucam bakalım sabah rahat etcekmı kuzum.
yenı uyudu bakalım bne kadar uyucak. ilk gunlerde seslerden hiç etkilenmiyodu simdi derin uykuya dalasıya cok fazla ses alıyo tv sesiyle uyuttuyorum ama farklı seslere zıplıyo sıpacık.
uzerini bile ortturmuyo derin uykuya gecesiye.
oflummmmmmmmmm canım benim bende seni ççok özledim paşam izin vermiyo anlıyorum vallaha Allah kolaylık versin iyi olduğunu yaz arada öyle çık emi emrak ediyoruz gülüm:18::18::18::18::18::18:kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok özledim siziii
kevserim artık tamamaen ilgi istiyolar eşimde diyoki biran boş kalmak istemiyo ilgileniceksin sürekli birde benimki öyle çıt kırıldım sevmelerden asla hoşlanmıyo yüksek sesle sevip hırpalıycaksın öyle hoşuna gidyoki sıpanın gel döv beni diyo resmen anası kılıklı çatlak oğluşumGunaydinnnnnn bayanlarr
Elifimm cvp veremedim girdim de yok bacim ya cok sukur gasta falan degilde netrafa bakicakmis:)) gunduzleei bazen sadece gun boyu yarim saat uyuyor aksama kadar bnde cildiriyorum normal olarakkk
Melisam h.geldn nm bmm nasils
Moonum esinin dgum gunu kutlu olsun ne guzel disarda yemekte yemissinz disarda ohhh afiyet olsnn
Papatuamm canim ne yapiyorsunnn
Oflummm asebm nerdeler hic gelmiyorlar diger kizla da hic gelmiyo zaten unuttular bizi
kesinliklee neo baby oflum her kullanmamda oğlım her gazını çıkarmasında dua ediyorum Allah razı olsun gülümunutur muyum canım yaa.
gaz sancısı mı var..
melisam net yoktu gelmek istedimde malesef yavaş kaç gündür kesiliyo sıkıntı var ama anlamadım kaçırıdm resimleri geliversen şimcik koyuversen ne iyi oluveirri garielif niyue gelmediki:26::26:
o da gelsede resim atsam oykunun
kıslar oyku uyuoyken benbuı balkon yıkayım yatagımı toplayım gelcem cıkmıyorum
a hevesleniyo dün kavun vermiş ben mutfaktayım alide ısırmış boğazına kaçmış tıkanmaış nasıl korkmuş eşim bir bağırdı elif yetiş diye Allahtan parmağını sokup almayı akıl etmşi koştum geldim kusuyo çocuk kucağıma aldım hemen nasıl korktuk eşimede kızdım lütfen sakın ben yokken verme hele bunları asla daha vermem dedi hıım zati kabızlık derdimiz var papatyam günlük kayısı suyu içiriyorumda yapıyo kaynataıyorum öyle iyi geliyo cevapların için sağol kzuum benim
Gunaydinnnnnn bay
çok şükür kevsercim annelik tam gaz devam...:)oğluş tüm günümü alıyo iş güç bunla.sende iyisindir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?