melisam ite kabız değil bende derdim akbız değil su gibi ama zorlanyo diye her bebekde görülüyo kaka yapmayı ıkınmayı becemiyoarmış zorlanıyolarmış alışıncaya kadar bizimkide 2 saat ıkıonırdı böyle uykusunda bizimkide bitkisel kuzum karın ağrısına iyi gleiyo gazını patır patır çıakrıyo sneinki 1 aylığı geçti kullanabilirsin günde 3 kere bir çay kaşığı kullan ama duruma göre sitersen 2 kullan ben 3 vermeden işe yaramıyo ve tatklı kağığıyla veriyorum büyüdük yaa teyzesi o yğzden alişim memeyi alıyo eskisi gibi sağmıyorum günde birkere oda sol tarafı sağıyorum ki sütüm tamamne gitmesin diye canı istersde uaynıkken alıyo isteezse kesinlikle uykutya geöçerken oda mememde uyumak istediği için melisam şimdi öyküm emiyomu yerim onun ağzını nasıl tatlıdır şimdi nasıl bir duygu melisam iyiki olmuş dimi başaka birşey resimi bekliyorum melisam
bak sımdı altını zor actım kıcını yırta yırta bi oldu iki dakka emmeden sızdı kaldı ya adam gibi bi yarım saqat emip uyumuyo sonrada hjem kısa uyuyo hem de iş yaptırmamıs oluyo bana kuzu.bı aylık oldu teyzesı tabı cok guzel iyiki olmus hele 20 gunluge kadar paso uyuyodu cok ıyıydı su gazsorunu olmuyaydı eyiydi .o zaman daha iyşydı sıkıldıkca uyansın dıye kucaklıyodumö
Sımdıude uyuysunda cayımı ıcıyım doye gozune bakıyom
Kuzum resımlerın boyutu cok buyuk daha musait bı zamanda koysam olmazmı
Ay bebek uyanıkken ne zormus ne sohbetten bişi sanlıyom ne bişi ne guzel uyuduydu bıraz once ya yerine koymadan kaynanam geldi uyandı bebe sımdı tekrar mememde memede uyuyo sıpoa ya yalancımemeyı tutuyo ya en son uykuya memede geciyo .hadı optım işlerrimi halledeyim gelirim bugun umarım
Selam kizlar bn geldim ama gidicem simdi uykum cok var cadı uyirken uyum bnde gece dpgu durust hic uyumadi gunduz de uymuyor cildiricam ne is yapaniliyorum ne yemek offf offf bumalima girdim resmen ya havada zaten sicak
Kuzum yaum saat uyudu uyandı altıjı doldurmus degilştirdim
simdi emıyo bı yandanda
kakasını yapıyo gulum katı degil gayet cıvık kabıslık yokj ama zorlanıyoyo anlamadım gitti kabız olsa anlıcamda bu inleme nedir bilremedim kullanıyım metil ise yaramazsa senın damladan alırım o damlayı ne kadar kullanıyosun kuzu bitkiselmı nmesela bu bitkiselmiş. Aliş memeyi alkmıyomu hala bıberonamı sagıyo elifim dur emsinde resim atayım sana
Selam kizlar bn geldim ama gidicem simdi uykum cok var cadı uyirken uyum bnde gece dpgu durust hic uyumadi gunduz de uymuyor cildiricam ne is yapaniliyorum ne yemek offf offf bumalima girdim resmen ya havada zaten sicak
elif geldin mi canım.nasılsın.geçmişe baktım jet hızıyla.eşim gece sabaha doğru geldi izinli bgün.oğluşuda yıkadım uyansın die bekliyorum oynuyo eli kolu.markete gitcez.bende oruç tutmıycam ama üzülüyorum elif ya.eksik hissediyorum.eşime nasıl sahur iftar hazırlıycam bilmiyorum.koca adam bana yemek yedirmiyo,kaldıki yapmak.Allah kocam için oğluma huzur verirde inşallah yaparım güzel yemeklerimi. elif namaza başlaylımmı ramzanda.ben hamiş kalana akadar kılıyodum oğlumu istiyodum rabbimden.hamiş kaldım bıraktım ne günaha girdim kimbilir.yine başlayalaım bırakmam belki.çok heycanlanıyorum.
kuzu bu arada sen daha tecrübe edindin.ben gaz yapan hangi yiyecekeler bilemedim.yiyecek bişey bulamıyorum inan.sen bana bi sıralasana hayatım ya.neden sakınıyım illede.oğlum kalkarsa acele kaçarım.eşimde yanda uyuyo uyandırmasın onuda ağlayıp emi merak etme.
pekmez koysam ki pekmezi hergün bir çay kaşığı bayılarak yiyor versem dahada yer ama vermiyorum başka neler verebilirim nasıl yapıcağımı bilmiyorum işte meyve püresi falan kendimizmi yapıcaz nasıl yapıcaz tam tahıllı mamlarmı varmış ne onlar nasıl bu hazırdan olan meyve püreleri nasıldır eltim günde 2-3tane yediriyo ondan görmüştüm karpuz suyunu eşim verelim diyor moonum sanki karpuzmu veriliyo dmeiştin ahtırlayamadım zararlımıdır son birşey daha ben bu çocuğa ne tür oyuncakalr alsam ne önerşrşsşnşz acaba:44::44::44::44::44:çok oldu sanırsam heralde galübaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?