Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bak sımdı altını zor actım kıcını yırta yırta bi oldu iki dakka emmeden sızdı kaldı ya adam gibi bi yarım saqat emip uyumuyo sonrada hjem kısa uyuyo hem de iş yaptırmamıs oluyo bana kuzu.bı aylık oldu teyzesı tabı cok guzel iyiki olmus hele 20 gunluge kadar paso uyuyodu cok ıyıydı su gazsorunu olmuyaydı eyiydi .o zaman daha iyşydı sıkıldıkca uyansın dıye kucaklıyodumö
Sımdıude uyuysunda cayımı ıcıyım doye gozune bakıyom

oy kıyamam bn yavruma vallaha zor iş melisam iş güç hak getire yemek yapıp eşime hazırlıyosam ne mutlu bana gerçiartık eskisi adar değil yapıyorum çok şükür bazedn sapıtıyoruz ama olsun şükür bunada sende bi 3 ayına kadar çekersin gbii ama belkde geçer belli olmaaz demek uayndırıdın hee benimde ilk hastane odasında öyleydi 4 saat uyudu hiç sesi çıkadan oda artık zorla uyandırdık dedimki nasılsseesiz bir bebek iananmıyorum al sana seszi dedim saonradan

Ay bebek uyanıkken ne zormus ne sohbetten bişi sanlıyom ne bişi ne guzel uyuduydu bıraz once ya yerine koymadan kaynanam geldi uyandı bebe sımdı tekrar mememde memede uyuyo sıpoa ya yalancımemeyı tutuyo ya en son uykuya memede geciyo .hadı optım işlerrimi halledeyim gelirim bugun umarım

tmm tmm melisam git bak sen işine tatlım hadi öp minnoşumu yerime görüşrü inş gelirsen

Selam kizlar bn geldim ama gidicem simdi uykum cok var cadı uyirken uyum bnde gece dpgu durust hic uyumadi gunduz de uymuyor cildiricam ne is yapaniliyorum ne yemek offf offf bumalima girdim resmen ya havada zaten sicak

Selam kizlar bn geldim ama gidicem simdi uykum cok var cadı uyirken uyum bnde gece dpgu durust hic uyumadi gunduz de uymuyor cildiricam ne is yapaniliyorum ne yemek offf offf bumalima girdim resmen ya havada zaten sicak

A.slm kevserim hoşgeldin güle güle dermişimmmmmmmneden uyutmadı kuzum hasta falanmı bazen sıpaların aksiliği tutuyo malesef benimkide oluyo bazen sen git dinlen canım hazır uyumuşken

kızlar ben ev yapımı yoğurt yamadaım henüz çünkü mayalamak için yoğurdum yok hazıerdan mayalamak istemiyorum onun içindeki tuzdan dolayı ben bile yemiyorum hazır yoğurdu oğluma hiç vermem eltim koyun yğurdundan mayalar hep ondan alıcam ama onuda almak için baya geçciek önce memelkete gidip gelicez sonrasında işte o zamana dek meyveli yoğurt versem tatdırsam olurmu acaba zararlımıdır diyorum ama hazır ypurttan daha fazla olmaz sanırım birde cici bebe mesela suyla karıştırsam pekmez koysam ki pekmezi hergün bir çay kaşığı bayılarak yiyor versem dahada yer ama vermiyorum başka neler verebilirim nasıl yapıcağımı bilmiyorum işte meyve püresi falan kendimizmi yapıcaz nasıl yapıcaz tam tahıllı mamlarmı varmış ne onlar nasıl bu hazırdan olan meyve püreleri nasıldır eltim günde 2-3tane yediriyo ondan görmüştüm karpuz suyunu eşim verelim diyor moonum sanki karpuzmu veriliyo dmeiştin ahtırlayamadım zararlımıdır son birşey daha ben bu çocuğa ne tür oyuncakalr alsam ne önerşrşsşnşz acaba:44::44::44::44::44:çok oldu sanırsam heralde galübaa

kız güldürüdün yine beni.delü garı...oss... olayına koptum yani.melisa kabızlık olmaz yenidoğan bebkte.anne sütü alıyosa hiç olmazmış.oku oku 50 günde profösör oldum heee hafife alma bilgilerimi:) sen metsil, dene ama bende elif gbi neobaby kullanıyorum.1 gün aksatsam çocuk kudruyo.hem bitkisel ilaç değil.ama devlet ödemiyo ücretli ondan yazmamış senin dr.ben 2 dr götürdüm 2 side bunu söyledi.38 lira galiba yeni aldıydım.ağız gazı ayrı onu hep çıkar ama bağırsak gazı fena ağrıyıda o yapıyo.aramıza hoş geldiiiiiiiin:) elifin gazmanından sonra benim bıcırık olayı koparmıştı.şimdi öykücükte eklendi.şimdinin veletleri hem gazlıymış eskiden yoktu bacım böyle şeyler.sabretcekmişiz artık bakalım.sor bişey olursa öpüldünüz

pekmez koysam ki pekmezi hergün bir çay kaşığı bayılarak yiyor versem dahada yer ama vermiyorum başka neler verebilirim nasıl yapıcağımı bilmiyorum işte meyve püresi falan kendimizmi yapıcaz nasıl yapıcaz tam tahıllı mamlarmı varmış ne onlar nasıl bu hazırdan olan meyve püreleri nasıldır eltim günde 2-3tane yediriyo ondan görmüştüm karpuz suyunu eşim verelim diyor moonum sanki karpuzmu veriliyo dmeiştin ahtırlayamadım zararlımıdır son birşey daha ben bu çocuğa ne tür oyuncakalr alsam ne önerşrşsşnşz acaba:44::44::44::44::44:çok oldu sanırsam heralde galübaa[/QUOTE]

elifim verenler illaki vardır burdada ama.kimse kızmasın o meyveli yoğurdu verme kuzuna kıyamam.içinde kimysalar var.hem bi sürü tantana diyolar.çilekli şeyler asla verme geçen bi prof açıklıyodu.içine bilmem ne koyuyolarmış çok zararlıymış.ama meyve püreleri tahıllı mamalar vs varya kavonozlarda onlar sağlıklıdır.sonuçta mama da veriyoruz aynı firmanın ürünleri.karpuz suyu içinde netten bi bak ama sanki verilmiyodu şimdiden.öyle kalmış aklımda.bisküvi ver ama aklında olsun gaz sorunuda var.bisküvi kabızlık sorunu yapıyo çok.sulu olsun tattır arada canm.

bende bende... bunalıma girdim evde.deli gibi gezmek istiyorum yawwww.at pusete o dükkan senin bu dükkan benim.ne zaman olcak bu hayal? zaten yarın bigünde işe başlarım avucumu yalarım artıkın ay bi markete gidiyorum uyancak die 3,5 atıyorum valal dostlar.çığlığı bastımı dükkanlar kepenk atar diyim yani:)))))) hava çok sıcak tatile gitcekmisiniz.bizee bu yıl tatilde yok,borçlar bizi anca paklar.ahhh ahhh kevsercik ben bunalmıyımda kim bunalsın bacım

elif geldin mi canım.nasılsın.geçmişe baktım jet hızıyla.eşim gece sabaha doğru geldi izinli bgün.oğluşuda yıkadım uyansın die bekliyorum oynuyo eli kolu.markete gitcez.bende oruç tutmıycam ama üzülüyorum elif ya.eksik hissediyorum.eşime nasıl sahur iftar hazırlıycam bilmiyorum.koca adam bana yemek yedirmiyo,kaldıki yapmak.Allah kocam için oğluma huzur verirde inşallah yaparım güzel yemeklerimi. elif namaza başlaylımmı ramzanda.ben hamiş kalana akadar kılıyodum oğlumu istiyodum rabbimden.hamiş kaldım bıraktım ne günaha girdim kimbilir.yine başlayalaım bırakmam belki.çok heycanlanıyorum.
kuzu bu arada sen daha tecrübe edindin.ben gaz yapan hangi yiyecekeler bilemedim.yiyecek bişey bulamıyorum inan.sen bana bi sıralasana hayatım ya.neden sakınıyım illede.oğlum kalkarsa acele kaçarım.eşimde yanda uyuyo uyandırmasın onuda ağlayıp emi merak etme.

burdaydımda kuzum pc atmış oğlışdan takip erdemiyorumki bücürr oyun istiyo papatyam hoşgeldin bu arada nasılsın paşam ansıl bu gecede uyudmu uymuştur inş insan üzülüyo haliyle papatyam birde ramazanda rabbim sabrını veriyo tutyosun herşeye raağmende sonrasında kısa günlerde bile zor geliyo vallaha ben 3 ay tutcam tam nasip olursa papatyam ben ilk aylar herşeyden sakındım kendimi o gaz bu gaz dşiye sonra herşeyi yemeye başladım geçenler kuru f bile yedim yemeden olmuyo herşeyden vitamini alıcaksınki sütünde yararlı olsun öylede gazları var böylede yiyorum ama hemen üzeirne rezene içiyorum 2 kupa gün içinde 4 kupa falan iç kimöyon koy ku<um ben özellikle bulgur pilavı ksırı çok yerdim halada ama altına bir bardak üstüne bir bardak rezene içerdeim ee ilaçda veriyoruz ama sen dersinki ben yemiyim göze almamam şöle sayabilirim balım bulgur kurufasulye asitli asla içme mercimek çorbası lahana süt çikolata bezelye bunalr gaz ypıyo ama bir okadarda süt yapıyo papatyam karar senin ben 2 aydan sonramı 3 aydan sonramı net hatırlrlamyırum ama yemeye başaldım ksuruuma bakma biraz geç yazdım ama :26::26::26::26::26:

elifim verenler illaki vardır burdada ama.kimse kızmasın o meyveli yoğurdu verme kuzuna kıyamam.içinde kimysalar var.hem bi sürü tantana diyolar.çilekli şeyler asla verme geçen bi prof açıklıyodu.içine bilmem ne koyuyolarmış çok zararlıymış.ama meyve püreleri tahıllı mamalar vs varya kavonozlarda onlar sağlıklıdır.sonuçta mama da veriyoruz aynı firmanın ürünleri.karpuz suyu içinde netten bi bak ama sanki verilmiyodu şimdiden.öyle kalmış aklımda.bisküvi ver ama aklında olsun gaz sorunuda var.bisküvi kabızlık sorunu yapıyo çok.sulu olsun tattır arada canm.[/QUOTE]

verenler var tabide işte vermekde pek içimden gelmiyo papatyam zararlı diyebleri bildiğim için kafam karışık vermem ama ne yapalım artık biraz bekelsin memlekete gdince orda özünden yediririm artık o zaman ben aldırayım onlardan milupamu herobaby aldırsam acaba karpuz yetişkinleri bile şişiriyo gaz yapar diyorum eşimede oda hevesleniyo dün kavun vermiş ben mutfaktayım alide ısırmış boğazına kaçmış tıkanmaış nasıl korkmuş eşim bir bağırdı elif yetiş diye Allahtan parmağını sokup almayı akıl etmşi koştum geldim kusuyo çocuk kucağıma aldım hemen nasıl korktuk eşimede kızdım lütfen sakın ben yokken verme hele bunları asla daha vermem dedi hıım zati kabızlık derdimiz var papatyam günlük kayısı suyu içiriyorumda yapıyo kaynataıyorum öyle iyi geliyo cevapların için sağol kzuum benim

ppatyam çıkmışşın kzuum iyi alışverişler inş paşam dururda gezersiniz rahatça alırsınız ben aklıma gelenleri yazdım balım dahada gelirse yine yazarım dediğim gibi artık karar senin balım yesen dert yemesen dert Allah yardımcımız olsun

kızlar bu sayfayı ziyaret ede son 50 kişi llistesine bakıyorum fındığım sewdam hülyaemrah essue melisam herkes geliyo ama neden haber etemden gidiyo anlamıyorum bende sanıyprumki kimse siteye girmiyo meğersem geliyolar ama yazan yok canları sağolsun bizde merak ediyoruz burda etmeyelim demekki:26::26::26::26::26::26:

kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayım öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…