Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ılgınc cocuk valla gercı benım usak da oyle.
sınır edıyo benı hayatımdan bezdırdı benı Asosyal bi ınsan oldum cıktım gece uyusun da yataym dıye bakıyorum kocişle ıkı kelıme konusmayı özledim :))
ama uyku daha tatlı

baktım oflum eşim siperiş edecek inş alırda bende rahatlarım çünkü biberon ağzıda nukun birtek bunu aldı diğerlrini ağzına almazdı inş umudum bunuda alır diye:26::26:

aynen oflum yaa eşimle uzanıp koyun koyuna yatmayı sohbet etmeyi onun için süslenemyi el ele rahatça gezmeyi rahatça konuşmak gülmek ses etmek sityorum arkadaş kendimden geçtim daha eşime dün diyorum benki ayna kaşrısından gelmezdim hergün fönlenir çıkardım makyaj yapardım bir giydiğimi giymezx gün içinde 4-5 kere değiştirirdim valaha şimdide banyoya girdiğime şükrediyorum oda zorla yoksa kokucaksın bu sıcakda off off bu kadar zor olduğunu bilseydik yinede deli gibi istermiydik acaba oflum:44::44::44::44::44::44:kzum yine sormuştum geçmişde görmedin snaırım eşin ne yaptı işleri düzeldimi :26::26::26:

baktım oflum eşim siperiş edecek inş alırda bende rahatlarım çünkü biberon ağzıda nukun birtek bunu aldı diğerlrini ağzına almazdı inş umudum bunuda alır diye:26::26:
aynı modelden al ıstersen cenesını tam kaplıyo cunku baya rahat.

aynen canım aynennn katılıyorum bazen banyo yapmaya bıle usenıyorum
kokarca gıbı dolasacaz yakında

aynı modelden al ıstersen cenesını tam kaplıyo cunku baya rahat.

aynen canım aynennn katılıyorum bazen banyo yapmaya bıle usenıyorum
kokarca gıbı dolasacaz yakında

senin gönderdiğin site açılmadı gittiden arıyorum çıkmadı nasıl bulucam bunu sorma oflum birde çok terliyoruz sütte akıyosa pis koku oluşuyo gğnlğk duşa giriyorum ama ne şartlarda Allahtan saçlarımı kestirdimde rhatım kısacık ohh

bn netten almadım bebek magazasından aldım yani.
eczanelerde falan bulabilirsin belkii
nete bakmadım hıcc
8 lıra bısey zatn

bn netten almadım bebek magazasından aldım yani.
eczanelerde falan bulabilirsin belkii
nete bakmadım hıcc
8 lıra bısey zatn

genedle eczanede olmuyo geçenlerde biberon ağzınıda sordu yoktu bulamadı netten aldık oflum:26::26::26::26::26:

hımm bu fiyattan aşağı yok üstü varda oflum neyse bir sorsun eşim belki bulursa alır eczaneden yoksa mecbr bunrdan alıcaz:26:

bnce sen nuk marka al bitane eczaneden yazık o kadar paraya.
bulamasa bıle o markadan alsın bıtane deneyin eger alırsa sonrasında alırsınızz cesitlerinden..

lınk ckmadı elifim sen bosver neti dediğimi yap bnce bide kargo bekleyeceksin eczenelerde var nuk bırıncısınde yoksa ıkıncı deczanede mutlaka bulur merak etme.
inşallah alır da rahata erersin

ay inş oflum yaa inş alır tmm eşime diyicem çıkarken baksdın eczanelere bird eoflum 6 6-18 mi nasıl olsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…