- 1 Haziran 2016
- 481
- 620
- 103
- 36
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Rezil pislik adam boyle bi adamla ayni evde ben duramazdim hamileyken bosanmak zordur belki ama evden uzaklasin imkaniniz varsa cunku Hamilesiniz uzmemeniz lazim kendiniziAnlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
Çok üzücü canım benim allah yardımcın olsun biz bu olay karşısında hayatını bilmeden ne diyelim ki maddi durumun nedir arkadasların dediği gibi boşan ama peşini bırakırmı kolay boşanabilecekmisin. Çocugu psikiyatrise götürsünler.Anlattığım gibi herşey zaten normalde de insanlara olan bakışından cinsel zaafından hep şikayetçiydim biliyodum bigün bişey olucağını resmen bana o gün git bi zeynebe bak böcek kaçmış burasına dediği an içime bişey düştü ne alaka dedim hep bi şüpheyle yaklaşıyodum
Ben boşandim.Yalniz başıma doğum yaptim oğlum 1 yaşina girdi büyüttüm çok şükür.Zor oldumu dersen önceleri kendine yapılanı hazmedemedim sonrasında huzuru hissetdikçe iyiki dedim.Şimdimi aklıma bile gelmiyor oğlumla sarıldık birbirimize.RabbimKızlar ne aldatılma ne şiddet ne içki ne kumar asla akla gelmicek çok iğrenç bi olay yaşadım boşanmaya karar verdim konuşmaya paylaşmaya akıla ihtiyacım var ailemden 2 3 kişi biliyo ama şuan kötü bi psikolojide olduğum için onlarla konuşmak istemiyorum
Amin inşallah sevindim senin adına atlatmışsın peki kolay oldumu kaç aylıktın boşanırken velayet okayı nasıl oldu Babası görüyo mu çok soru sordum ama merak ediyorumBen boşandim.Yalniz başıma doğum yaptim oğlum 1 yaşina girdi büyüttüm çok şükür.Zor oldumu dersen önceleri kendine yapılanı hazmedemedim sonrasında huzuru hissetdikçe iyiki dedim.Şimdimi aklıma bile gelmiyor oğlumla sarıldık birbirimize.Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
20 haftalık hamileydim babamın evine geldiğimde.Velayeti bende zaten adamın pekte umrunda değil görmüş görmemiş. Arayıp bir kere bile sormadı ki.Boşadimya onu kızgınmış bana aman neyse ney ben ve çocuğum huzurluyuz sağliģimizda yerinde çok şükür gerisi hiç önemli değil.ilk başlarda zor geldi hazmedemedim neden ben diye çok sorguladım ama zamanla hepsi gećti şimdi inanki aklıma bile gelmiyorAmin inşallah sevindim senin adına atlatmışsın peki kolay oldumu kaç aylıktın boşanırken velayet okayı nasıl oldu Babası görüyo mu çok soru sordum ama merak ediyorum
mahkemeye bunu anlatman gerekiyor kesinlikle. çocuk sapıkları bu ülkede gitgide çoğalıyor, bunu bastırmanın tek yolu daha da sessiz kalmamak. ayrıca anlamadığım bi nokta var. ailen olanları senden gizleyerek o sapıkla evli kalmana mı göz yumdu bunu hiç anlamadım. hemen boşan kendini de çocuğunu da kurtar. zaten yeni doğan bebeği de annesinden ayırmaz mahkeme. ve adam da sapık olduğu için velayeti ona hiç vermez zaten.Ben duyulmadan boşanıyım istiyorum ailenin erkekleri öğrenmesin aldatıldım falan diyerek bu konuyu açmadan mahkemeyede ailemede çünkü erkek ve namus 2 kilit nokta kötü şeyler olsun istemiyorum
Ben düşünüyorum da beni sonra olacaklar korkutuyor. Yanı ne yapacağı belli olmaz onun. Düzelse bende hazırım ama bilmiyorum düzelir mi. Çıkmaza soktu beni.Eski ilişkindeki özel yaşantılar mı canım peki düşünüyo musun yoksa net kararını verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?