Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

Çokta kolay vazgeçmez ama o zamanında beni tehtid edip evlenmişti dün 1. Yıldönümümüzdü hatta şimdi tüm kozlar benim elimde
sizi tehdit ederek evlenen adama boyun eğdiniz bir de üstüne çocuk yaptınız..üstelik diyorsunuz ki her zaman insanlara bakışından rahatsız oldum her zaman hissettim bir gariplik olduğunu..
bu kadar şeye rağmen adamı ailenize sokuyorsunuz,bir de yeğenlerinizle aynı ortama..
neyse hamilesiniz çok üzmek istemiyorum sizi.ama bari bundan sonra doğru yoldan gidin..bu adamdan boşanmak yetmez cezasını çekmeli ve pedofili olarak belirlenmeli..ilerde kendi çocuğunu da görmemesi lazım..üstelik caze alır sizden uzak olur,kızını göremez ilerde.. ne güzel şeyler siizn için.
yoksa ilerde boşanmayı başarsan bile kızını babasına nasıl göndereceksin??

Çokta kolay vazgeçmez ama o zamanında beni tehtid edip evlenmişti dün 1. Yıldönümümüzdü hatta şimdi tüm kozlar benim elimde
neyle tehdit etti seni?
kimsen yokmuydu bu adama karşı seni koruyacak.
durumun vehameti hakkında konuşmaya gerek yok.
zaten gerekeni yapacakmışssın.
mahkemeye de sun bu bilgiyi.
asla saklama.
bu kara lekeyi taşısın bir ömür.
ileride çocuğunu almaya filan kalkabilir.
bu sebeple bu yaptığı sağıklığı kayırlara şahitleriyle birlikte geçir.
avukatına da danış tabi.

Yazık ya herkes kendi derdine düşmüş de kimse zavallı çocuğu düşünmüyor.
Bu olay sizin bosanmanizdan ibaret değil farkındasiniz değil mi? Herkes ona odaklanmış ailede.
Aldatildim deyip kapaticam konuyu diyorsunuz, düğün var onun bitmesini bekleyeceğim diyorsunuz, yok çocuğa bir şey olur diye bana soylememisler diyorsunuz. Yahu konu siz degilsiniz ki ortada taciz edilmiş bir çocuk var. Bu adamın bir an önce şikayet edilmesi ve o çocuğun da psikolojik destek alması gerekiyor ama herkes sizin bosanmaniza odaklanmış.

Son düzenleme:

eşinizin pedofili olduğunun farkında mısınız?
hem yeğeninizin ailesi taciz davası açmalı, hem de siz boşanma davası açmalısınız.
hukuk sistemimiz biraz kötü olabilir ama çocuğun velayetini sapık bir pedofili hastasına verecek kadar da değil.
ve mahkeme de bu yönde karar verir ama asla, asla çocuğunuzu o sapık adamla yalnız bırakmayın, ne olur yapmayın bunu...

yorumları okuyunca kanım beynme sıçradı!
yok kimse duymasınmış,
yok haftaya düğün varmış,
ortada bir çocuk tacizi var farkında mısınız?
ortada bir sapık var, belki evde kimse olmasaydı o küçücük kıza tecavüz edecek bir manyak var.
ve tüm bu yaptıkları yanına mı kalsın?
aynısı sizin çocuğunuzun başına gelse yine örtbas eder miydiniz?

polis yakını olan varsa şu konuyu ve konudaki pedofiliyi araştırtsınlar ne olur ihbar kabul edilsin bu konu, ben de elimden geleni yapacağım.

kötü eleştiri yapmadan önce bi kendinizi benim yerime koyarak düşünün kimse benim başımada gelir mi demiyo bende demiyodum televizyonlarda duyarken ama gerçekten çok zor insan napıcağını şaşırıyo ama ben affedicem demiyorum gereken neyse onu yapıcam diyorum sadece akıl almak istedim bu konu hakkında neler yapabilirim diye mesela ilerde velayeti alma ihtimali olduğunu kararın çocuk büyüdükten sonra değişebileceğini bilmiyodum bunları öğrenmiş oldum lütfen ben destek için paylaştım bunu

zaten gerekeni yapacakmışssın.

Gerekenin ne olduğunu da çok merak ediyorum açıkçası. Konu sahibi için sadece boşanmak olabilir. Çünkü kan çıkmasından korkma gibi durumlar var.
Ah ülkemde adalet hemen şikayet ettiğinde bile adam gibi işlemiyor ki falancanın düğününden sonra edildiğinde inşallah işler.

Tüm cevaplarımı okumadan yprum yapmanız saçma olmuş başta böyle düşünüyodum aman kan çıkmasın kötü şeyler olmasın diyodum ama gizlersem olabilcekleri buradaki bi kaç arkadaşımdan öğrendim sağolsunlar

Zaten bütün sülale size destek için küçücük bir kızın psikolojisini hiçe saymış, bundan sonra taciz edilebilecek çocukların vebalini hiçe saymış. Bırakında şurda bir kaç kişi de o çocuğu düşünsün.
Ayrıca gerekeni yapıcam diyorsunuz gereken nedir tam olarak söyler misiniz? Düğün geçsin mi yapacaksınız? Doğum geçsin mi yapacaksınız? Çocuğun 40 çıksın mı yapacaksınız? Ne zaman yapacaksınız? Hala o evde o adamla o yatakta nereye kadar devam eder?

Ben duyulmadan boşanıyım istiyorum ailenin erkekleri öğrenmesin aldatıldım falan diyerek bu konuyu açmadan mahkemeyede ailemede çünkü erkek ve namus 2 kilit nokta kötü şeyler olsun istemiyorum
ya birak olursa olsun o pislige. bugun yegenine yapan seref yoksunu yarin kendi oz kizina da yapar. bunu engellemenin tek yolu durustce olanlari aciklamak. zaten bilen biliyor. birak Allah askina suseref yoksununu koruma.

peki siz kendinizi o çocuğun yerine koymayı denediniz mi?
14 yaşındayken enşteniz tarafından memelerinizin ellendiğini ve öpülmeye çalışıldığınızı düşündünüz mü?
ve bunu söylediğiniz halde kimsenin şikayetçi olmadığını, hatta teyzenizin düğün vs bahanesiyle o adamla birlikteliğine devam ettiğini, gittiğiniz düğünde o adamla karşılaştığınızı hayal ettiniz mi?

Yok hiç merak etme düğüne getirmeyecekmiş konu sahibi eşini.

bak canim caresizsin belki ama adam bu serefsizligi yaptiysa sahit olacaklar da varsa zaten bebeginin velayeti hicbirsekilde o adama verilmez.

Yok hiç merak etme düğüne getirmeyecekmiş konu sahibi eşini.

nereye kadar uzak tutacak çocuklardan, ay bayılacağım şimdi, insan hiç mi yeğeninin yaşadıklarını umursamaz, hadi onu önemsemedi, hamile bir de bu kadın, insan hiç düşünmez mi bir gece de soluğu bizim çocuğun yatağında alır diye.

pedofili bir adamın ilerde de olsa velayet ihtimali yoktur. buyüzden adamın pedofili olduğunu ispat edin.gidip dava açmalasınız bu adama..ortada bir suç var anlıyor musunuz bunu??
sizin yeğeninizi taciz etti bu adam..nasıl üstünü örtmeye çalışırsınız..sizinki evlat da o kız evlat değil mi? şimdi ne durumda o kız biliyor musunuz?
gerekeni yazıyor herkes zaten; hem boşanma davası hem taciz davası açılmalı diyoruz...
siz maşallahh hala düğün diyorsunuz sonra diyorsunuz..pes diyorum ya..utanmasanız yeğeninizile karşılıklı göbek attıracaksınız o pislik kocanızı...

Ben de hamileyim. Kendimi bir senin yerine bir de taciz edilen küçük kızın yerine koyuyorum.o kızın yaşadığı daha zor. Tacize uğramış herkes bekliyor. Neyi bekliyorsunuz ne dugunu ne derneği hemen şimdi gidilip şikayet edilmesi gerekir o sapigin. Biran önce ifşa olmalı cezasını çekmeli. O küçük kiz hemen psikolojik destek almaya baslamali.

Ayrica adam tehditle evlenmiş sizinle bu adama çocuk vermek neden. Adamın bakışı da bakış değilmiş içinize sinmeyen şeyler varmis. Neyse karninizdaki yavru icin susayim.

Boşanın elbette
Eşiniz ne diyor peki, elleme filan bile değil direk öpmüş kendini nasıl savunuyor

Kötü niyetle yapmadım dedi ama konuşmasına açıklama yapmasına izin vermedim zaten böyle bişeyin açıklaması masumiyeti olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…