- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
sizi tehdit ederek evlenen adama boyun eğdiniz bir de üstüne çocuk yaptınız..üstelik diyorsunuz ki her zaman insanlara bakışından rahatsız oldum her zaman hissettim bir gariplik olduğunu..Çokta kolay vazgeçmez ama o zamanında beni tehtid edip evlenmişti dün 1. Yıldönümümüzdü hatta şimdi tüm kozlar benim elimde
neyle tehdit etti seni?Çokta kolay vazgeçmez ama o zamanında beni tehtid edip evlenmişti dün 1. Yıldönümümüzdü hatta şimdi tüm kozlar benim elimde
Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
zaten gerekeni yapacakmışssın.
kötü eleştiri yapmadan önce bi kendinizi benim yerime koyarak düşünün kimse benim başımada gelir mi demiyo bende demiyodum televizyonlarda duyarken ama gerçekten çok zor insan napıcağını şaşırıyo ama ben affedicem demiyorum gereken neyse onu yapıcam diyorum sadece akıl almak istedim bu konu hakkında neler yapabilirim diye mesela ilerde velayeti alma ihtimali olduğunu kararın çocuk büyüdükten sonra değişebileceğini bilmiyodum bunları öğrenmiş oldum lütfen ben destek için paylaştım bunu
ya birak olursa olsun o pislige. bugun yegenine yapan seref yoksunu yarin kendi oz kizina da yapar. bunu engellemenin tek yolu durustce olanlari aciklamak. zaten bilen biliyor. birak Allah askina suseref yoksununu koruma.Ben duyulmadan boşanıyım istiyorum ailenin erkekleri öğrenmesin aldatıldım falan diyerek bu konuyu açmadan mahkemeyede ailemede çünkü erkek ve namus 2 kilit nokta kötü şeyler olsun istemiyorum
kötü eleştiri yapmadan önce bi kendinizi benim yerime koyarak düşünün kimse benim başımada gelir mi demiyo bende demiyodum televizyonlarda duyarken ama gerçekten çok zor insan napıcağını şaşırıyo ama ben affedicem demiyorum gereken neyse onu yapıcam diyorum sadece akıl almak istedim bu konu hakkında neler yapabilirim diye mesela ilerde velayeti alma ihtimali olduğunu kararın çocuk büyüdükten sonra değişebileceğini bilmiyodum bunları öğrenmiş oldum lütfen ben destek için paylaştım bunu
peki siz kendinizi o çocuğun yerine koymayı denediniz mi?
14 yaşındayken enşteniz tarafından memelerinizin ellendiğini ve öpülmeye çalışıldığınızı düşündünüz mü?
ve bunu söylediğiniz halde kimsenin şikayetçi olmadığını, hatta teyzenizin düğün vs bahanesiyle o adamla birlikteliğine devam ettiğini, gittiğiniz düğünde o adamla karşılaştığınızı hayal ettiniz mi?
bak canim caresizsin belki ama adam bu serefsizligi yaptiysa sahit olacaklar da varsa zaten bebeginin velayeti hicbirsekilde o adama verilmez.kötü eleştiri yapmadan önce bi kendinizi benim yerime koyarak düşünün kimse benim başımada gelir mi demiyo bende demiyodum televizyonlarda duyarken ama gerçekten çok zor insan napıcağını şaşırıyo ama ben affedicem demiyorum gereken neyse onu yapıcam diyorum sadece akıl almak istedim bu konu hakkında neler yapabilirim diye mesela ilerde velayeti alma ihtimali olduğunu kararın çocuk büyüdükten sonra değişebileceğini bilmiyodum bunları öğrenmiş oldum lütfen ben destek için paylaştım bunu
Yok hiç merak etme düğüne getirmeyecekmiş konu sahibi eşini.
pedofili bir adamın ilerde de olsa velayet ihtimali yoktur. buyüzden adamın pedofili olduğunu ispat edin.gidip dava açmalasınız bu adama..ortada bir suç var anlıyor musunuz bunu??kötü eleştiri yapmadan önce bi kendinizi benim yerime koyarak düşünün kimse benim başımada gelir mi demiyo bende demiyodum televizyonlarda duyarken ama gerçekten çok zor insan napıcağını şaşırıyo ama ben affedicem demiyorum gereken neyse onu yapıcam diyorum sadece akıl almak istedim bu konu hakkında neler yapabilirim diye mesela ilerde velayeti alma ihtimali olduğunu kararın çocuk büyüdükten sonra değişebileceğini bilmiyodum bunları öğrenmiş oldum lütfen ben destek için paylaştım bunu
Ben de hamileyim. Kendimi bir senin yerine bir de taciz edilen küçük kızın yerine koyuyorum.o kızın yaşadığı daha zor. Tacize uğramış herkes bekliyor. Neyi bekliyorsunuz ne dugunu ne derneği hemen şimdi gidilip şikayet edilmesi gerekir o sapigin. Biran önce ifşa olmalı cezasını çekmeli. O küçük kiz hemen psikolojik destek almaya baslamali.kötü eleştiri yapmadan önce bi kendinizi benim yerime koyarak düşünün kimse benim başımada gelir mi demiyo bende demiyodum televizyonlarda duyarken ama gerçekten çok zor insan napıcağını şaşırıyo ama ben affedicem demiyorum gereken neyse onu yapıcam diyorum sadece akıl almak istedim bu konu hakkında neler yapabilirim diye mesela ilerde velayeti alma ihtimali olduğunu kararın çocuk büyüdükten sonra değişebileceğini bilmiyodum bunları öğrenmiş oldum lütfen ben destek için paylaştım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?