Bebeğin sağlıklı olsunda verilir kilolar allahım bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsinErken dogum yaptim ben 31+5 66 kiloyla hamile kaldim 76 doguma girdim normal dogumdu 2 ayda aldigim kilonun hepsini vermistim simdi 69 kiloyum emzirirken 3 kilo geri aldim
Maşallah size darısı başımızaBana da herkes emzikliyken kilo alınıyor dedi ama ben verdim. Herkes de farklı oluyor. Ama ben çok iştahlı değilim. Çok acıkıyorum ama aşırı yemem. Bebeğim 5 aylık. Hamilelikte 9 kilo aldım. Abur cubur hiç yemedim midemi bulandırıyordu. Hep meyve yedim. 7kilo doğumdan sonra gitti diğer 2 kilo da 5 ayda
Ama bünye çok önemli.
Hindistan cevizi yağı kullabilirsin canım doktor dedi bana33haftalığım 10 kilo aldım sanırım son haftalarda daha çok alınıyorbitde karnım yan tarafı derim çok acıyor dokunduğumda bile sanırım çatlayacak ( derim çok hassaslaştı dokunduğumfa bile acıyor
BendeKızlar ben 5,5 kilo aldım
Aynen canım insanlar daha çok motel bozuyoİnşallah almayız canım ama beni korkutuyo bu kilo alımıdaha 20. Haftada 5 - 6 kilo aldıysan çok alırsın diyolar
Bence ilk zamanlardan dikkat et canım ben bütün kiloyu 16. Haftadan sonra aldım hızlı bi şekilde şimdi nasıl önüne gecebilirim diye düşünüyorum
Kilolu mu hamile kaldınız?32 haftalik 3 kilo aldım
Zayıf hamile kaldığını için iyi bence aldığınız kilo24.haftamdayım 41.5 kilo ile hamile kaldım şu an 51 kiloyum
Teşekkür ederim tavsiyene uyacagim yuruyuse başlamayı düşünüyorum en azından bu aralar almazsam benim içinde iyi olacaktoplamda 16 kg almıştım 7. aya kadar herşey güzeldi 7 aylık hamile ve 7 kg almıştım ama 8. 9. ayda iştahım inanılmaz arttı 9 kg birden aldım keşke diyorum ilk aylarda dikkat etseydim 10 kg ile kapatsaydım. çünkü bebek bi şekilde senden besleniyor son aylardada asıl kilosunu alıyor o yüzden iştah artıyor.. kendini dizginle derim
Evet ve ilk aylarda 3 kilo vermiştimKilolu mu hamile kaldınız?
Son ay 4 5 kilo alanı bile duydum ben bu durum beni endişelendiriyor iyice sanki yemesemde hızla kilo alıyorumSon 3 ayda kaç kilo alınır acaba ortalama
Hamileyken nasıl kilo verdiniz ben diyetteyim ve çalışmalara başladım hamileliğin ilk aylarında diyetime devam etmek istiyorum siz nasıl bir yol izlediniz ne olur yardım edinBen şimdilik 10 kilo verdim bakalım doğuma kadar alacak miyim verecek miyim verdiğim kadar alsam yeter .
Nasıl bu kadar az kilo ile ilerliyorsunuz bebeğinizin kilo almasında sıkıntı varmı bende hamileyken en az kilo ile tamamlamak istiyorum32 haftalik 3 kilo aldım
Canim ben mide bulantısından yiyemedimHamileyken nasıl kilo verdiniz ben diyetteyim ve çalışmalara başladım hamileliğin ilk aylarında diyetime devam etmek istiyorum siz nasıl bir yol izlediniz ne olur yardım edin
Nasıl bu kadar az kilo ile ilerliyorsunuz bebeğinizin kilo almasında sıkıntı varmı bende hamileyken en az kilo ile tamamlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?