evet süper güzel benim bebişlerim de benimle beraber kılacaklar demek kibende ayakta kılıyorum çor yorgun oduğumda oturark kılıyorum bebişlerde bizle birlikte kılıyorlar ne güzel dimiikaydirigubbakcemile2
kızlar bir dua kitabında okuduguma göre yasin gibi sureleri hayatta olan yakınlarımızın ruhuna ve hatta kendi ruhumuza dahi bağışlayabiliyormuşuzgönülcüm böyle bir konu açtıgın için çok sagol.tekbir meselesi çok hoşuma gitti..ayakta kılabiliyorum şükür beni rahatsız etmiyor şşimdilik.kızlar birde mümkünse kuranı kerim okumayı biliyorsanız bir hatim dahi olsa yapıp bebeginize bagışlayın..bende sesli kuran okuyorum arada dinlesin diye hoşuma gidiyor..ve arada yasin okuyup bebeşime bagışlıyorum rabbim kabul ederse...en azından kulagı aşina olsun kuranı kerime...
arkadaşlar lohusayken 40 gün hep akıntı oluyor mu? ve o zaman kılamayız değil mi?kaza etmek gerekir mi lohusalık dönemini de?
bende kasık agrım oldugu ıcın oturarak namaz kılıyorum.ayakta kıldıgım zamn kasıklarım cok agrıyor.korkuyorum bende..kendımı iyi hissettıgım zaman ve kısa olan namazı ayakta kılmaya calısıyorum.inşallah bunun bır gunahı yoktur.
cvp için tesekkurler canım..
bunu ilk defa duydum çok hosuma gitti ya Allah razi olsun senden canimdeğerli bir bayan hocanın dost tv de sohbetini dinlemiştim..
diyordiki anne namaz kılarken bebekte anne ile birlikte tekbir alır..
çok duygulanmıştım bunu duyunca ..senağlama
bende esımın sayesınde basladım namaza.evlenır evlenmez baslamıstım.benı namaza yonlendırdıgı ıcın Allah razı olsun kocacımdan...evde 2 kişiydik namaz kılan sımdı 3 olduk....
26. haftamızın içindeyiz..hadi kuzucum namaz kılalım diyorum kızıma,birlikte kılıyoruz bizde teyzeleri opuyorumnanaktan onla kılmak daha bi keyif weriyo..bazen akşamları sancım oluyo,yatsıları oturarak kılıyorum..ama kendimi iyi hissettiğim sürece ayakta kılmaya çalışıyorum,
Sadece namaz değil, hamileyken diğer ibadetler de çok önemli.
Mesela günde 1 cüz kuran dinlemek yarım saatimizi ya da 45 dakikamızı alır toplamda.
ayda 1 hatim yapar. O da 9 ayda 9 hatim.
Her gün kuran dinleyen annelerin bebekleri çok kolay hafız olabiliyorlarmış.
hamileliği bırakın arkadaşlar felç olmuş sadece bir nefesi kalan insanlar gözleriyle namaz kılıyorlar,bizlerin kaytarma gibi bir lüksü yok,ALLAH hepimize gayret versin...
maaşallah kızlar ya ben cuma günü doğuma gidiyorum ama hala namazlarımı ayakta kılıyorum çok şükür hiç ama hiç zorlanmıyorum.allah veriyor kolaylığını...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?