Hamilelikten dolayi ben mi hassasım yoksa haklı mıyım

bence asıl sorun sizin eşinizde. O gazoz ikram edilince eşime neden getirmedin saygısızlık yapma diye uyarabilirdi ,yada geliyoruz yüzümüze bakmıyorsunuz bunun için bir daha çağırmayın diyebilir ..

beni orda ezdiren adamla bir daha asla gitmem oraya .. ne demek bardağı uzatıp içer misin ? Resmen sizi saymamış orda ,eşinizde buna müsade ediyor ..

O söylemediyse siz söyleseydiniz ,evde 3 kişi varken 2 kişiye ikram edip bana etmemek neyin terbiyesizliği diye ..

Hadlerini bildirin ister şımarık olun ister saygısız ,onların da nasıl saygısız olduğu ortada zaten ..

Eşinizle oturup ciddi ciddi bu konuyu konuşun ,bir daha aynı durumla karşılaştığınızda onu orda bırakıp dönün siz kendi otursun

Bak gülüm hamilesin saglikla kucaga al bebegini kucaga insallah. Senin yerinde olsam asla ailesi deli diye esimle arami bozmam. Bak sana ne kadar destek evde. Herkes kendi delisini iyi bilir. Bazi aileler bildigin sosyal sorunlu. Mesafe candir. Ne kadar az gitseniz o kadar huzur. Hic de ölye uzun gidip oturmayin. Hasret olan kendi gelip görsün. Yok agizlarinin payini vereyim dersen esini beklemek. Bi daha telefonda söyle özledik böyle özledik derlerse "Yine 2 saat orda tek basimiza otururuz" de ve gitme. Dedigim gibi kendi yuvana odaklan. Onlarda kimseyi düzeltemezsin.

Bence iş esinizde falan bitmiyor. Gitmeyeceksiniz oldu bitti. Bu çektiğinizde değer mi? Kendi canımıza hiç mi kıymet vermiyorsunuz? Ne yaparsanız yapın kötü siz oluyorsunuz zaten? Ay ben olsam oldurseler gitmem bı daha, kendine böyle değer vermeyen biri olarak hayatınızı nasıl idame ettiriyorsunuz hayret ettim.

Görünce 2 gazoz getirince eşiniz demedi mi yengene niye getirmedin?
Gitmeyin bir daha oraya. Resmen iyice saygısızlığa vurmuşlar, sizde ezildikce ezilmissiniz. Gitmeyin kesinlikle.
Kararinizin da arkasında durun.
Eşi elındekı karısına verip , bana getirmeyi unuttun galıba kalk getir falan demelıydı , fazla şımarmış görümcek

Bu muameleyi gördüğün eve gitmeye devam ediyosun, gözünün önünde gazoz içiyolar sana özellikle vermiyolar ve sen buna hiçbişey demiyosun o anda, ben de burdayım gibi vs. kalkıp sofra kurmaya yardım ediyosun, çıkarken bunları sana yapanlara sen de bana gel diyosun vs... Pardon ama siz bu muameleyi, size yapanlara izin veriyosunuz, onlar da yapıyolar. Bu ne çekingenlik. Kavga çıkarın demiyorum ama gazoz geliyo herkese ama size yok. O anda bi laf söyleyemediniz mi? Ben de burdayım bana niye getrmedin desenize. Siz çekindikçe onlar azmış. Böyle de gider bu iş. O eve GİT ME YİN.

Gelmemiz için yalvarıyorlar . Zaten tüm bu delirip kudurmalari saygisizliklari haftada 1 gidiyorum diye her gün gitmediğim için..

Sonuna kadar haklısınız ben yerinizde olsam kalkar gazoz alırdım. O utanmaz belki utanırdı. Ay çok sinir bozucu. Bu insanların evine gitmeyin bir daha eşinizle de aranızı bozmayın bunlar için.

Gelmemiz için yalvarıyorlar . Zaten tüm bu delirip kudurmalari saygisizliklari haftada 1 gidiyorum diye her gün gitmediğim için..
Her gün gitmiyosunuz diye böyle saygı ve terbiye sınırlarını aşamazlar size karşı. Gitmek gibi bi zorunluluğunuz yok. Herkesin evi ailesi var. Bu ne saçmalık. Kaldı ki bu beyin yoksunlarına her gün gidilir mi bi düşünün bakalım.

Yalvarır ama yine de derler. Normal sabır sınırları içerisinde değil bunları çekmeniz. İyi bile dayanıyorsunuz. Hele ki eşinize.

Gitmemeyi çok denedim . 2 ay gitmediğim oldu. Evlerimizin dip dibe oldugunu düşünürsek 2 ay uzun bi süre. Ama bu sefer onlar geldiler zırt pırt sabahtan akşama kadar gitmediler. Çocuğumun düzeni bozulmaya başladı. Benim düzenim kalmadı. Esimle cocugumu gondermeyi denedim bu sefer hırslarını kizimdan almaya başladılar. Asagilamalar etmeler kucuk olduğu için anlamiyo ama bana anlatirken ben fark ediyorum . Yani çözüm bulamıyorum...

Görünce 2 gazoz getirince eşiniz demedi mi yengene niye getirmedin?
Gitmeyin bir daha oraya. Resmen iyice saygısızlığa vurmuşlar, sizde ezildikce ezilmissiniz. Gitmeyin kesinlikle.
Kararinizin da arkasında durun.
Merhaba yukarda da yazdım . Gitmemeyi çok denedim ama arada çocuk var . Bu sefer onlar çok sever gibi her gün çocuğu göreceğiz bahanesiyle geldiler. Eşim zaten çoğu zaman bilgisayar üzerinden çalıştığı için evdeydi pandemide. Yani ben onlar gibi değilim eve gelen misafire onlarin yaptığını yapamiyorum.
Eşimle çocuğumu göndermeyi denedim ama bu sefer çocuğum arada kaldı. Sevdiğinden değil hirsindan kaç kere ağzına vurduğunu isirdigini gordum . Konuşmaya başladı şimdi ve yalnız saldigimda babanne beni sıkıştırdı diyor. ...

Yani o kadar psikopatlar ki hem beni hem çocuğumu sevmiyorlar ama süreklide gorusmek istiyolar. Kv de kp de kendi egosunu tatmin etme peşinde.

Evde o kadar soğuk rüzgarlar estiriyorlarki resmen olduğumuz yerde kalıyoruz. Gerim gerim geriliyoruz. Ama Eşim yine de sesini çıkarmıyor.
Bi gidişte çok iyiler bi gidişte abuk subuk hareket ediyorlar yani nasıl davranacağımı şaşırmış haldeyim. Beni öğlen aradı kv aman bi iyi bi iyi işte diyor hamilesin kendine iyi bak şunu alalım bunu alalım eee diyorum heralde iyi bu pişman oldu gidiyorum durum bu ...

Şaşırtıcı. . ama işte telefonda ya ben sana dün geldim yüzüme bakmadın , kızın böyle yaptı şimdi beni ne diye ariyosun desen ne olur mesela ?
Hani zaten üstüne dusmuyorlar ,kocan desen var gibi yok gibi sen tavrını belli etsen ne kaybedersin ?

Gorumcenizin iki gazoz getirip size getirmemesi cok ayip ama esinizin de eli ayagi tutuyorsa kizdan isteyene kadar kalkip ikinize getirebilirmis.

Ya da madem gorumce size getirmiyor esiniz niye kalkip size getirme zahmetinde bulunmuyor? Gorumce kadar esiniz de sacma davraniyor.

Hamilesin zararli diye getirmemis olabilir mi?
Biliyo musunuz bunu ben de düşündüm ve sonra kendime güldüm...

Nedeni ise çocuğuma her an her dk şeker çikolata abur cubur kola vermeye çalışmaları. Kızdığım halde inadına inadına...
Ve henüz 5 aylıktı ben lavaboya gidip bunlara emenet ettim ve sadece anne sütü alan çocuğun ağzına tüpteki çikolatalardan sıkmışlar cokokrem var biliyorsunuzdur. Ve bana demediler . Ben emzircegimde ağzının kokusundan anladım.

Sizce böyle zir cahil bi kızla annesi bana gazozu sagliklsiz diye vermemiş olabilir mi

Bunu da denedim dediği şey sen fesatlık cikariyosun saygısız karşımdan konuşup duruyosun aklina gelmemiştir ne var falan diyecek.. Ve ertesi gün bişey olmamış gibi sabahın köründe çıkıp gelecek ..

Sinirlerim bozuldu. Allah size ferahlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…