Wala babasıyla bile bırakmanız saçma.Boyle insanlara asla ama asla çocuk gösterilmez.Cocuk ısırmak ne ya kazık kadar kadın utanmaz.Bu benim şahsi fikrim çocuğumu ısıran babaneyle çocuğum asla biraraya gelemez.Vurdumduymazlik ? Tabikide çocuğuma benim yanimda bunları yaptığında asla öyle durmuyorum alıyorum kucağından. o yüzden kuduruyor saygısız da kıskanç da çocuğu kıskaniyor ne var seviyoruz da diye . Bu huyunu bırakmıştı.
Ama babasıyla ben yanlarında yokken gittiğinde de yaptığını fark ettiğim için artık tek başına salmıyorum. Kendimde gidince böyle oluyor iste bende zaten çözüm bulmak için buraya yazdım...
Yapacağınız en mantıklı şey ve kurtulmanın tek çaresi bunları evden kovmak ağzına geleni saymak kapı dışarı etmek. Size gelemeyecekler yani eve almayacaksınız o derece. Tüm ipleri koparıp bidaha da görüşmeyeceksiniz. Uzak bi yere taşınacaksınız. Başka yolu yok bunlar insan değil. Allah kurtarsın sizi bunlardan.Bunu da denedim dediği şey sen fesatlık cikariyosun saygısız karşımdan konuşup duruyosun aklina gelmemiştir ne var falan diyecek.. Ve ertesi gün bişey olmamış gibi sabahın köründe çıkıp gelecek ..
Ahhh.ben o icerlemeyi yaşadım maalesef bilirimYıllar dahi geçse sen her zaman için el kızı ünvanını taşıyacaksın malesef.. Hele kızı evlensin damadı olsun bak onu oğlundan ayıracaklar mı. Sonra buna da içerleyeceksin malesef.. Lakin eşinle iyiysen sana tavsiyem geç olmadan çokda sen kendi içinde kinlenmeden bu durumu ona anlat. O görür ama dillendirmezsen üstüne düşmez. Erkeklerin genel hali sessizlik varsa huzur var. Kimse ses etmesin modu. Sen uygun bir dille konuş. Ben kendimden vazgeçtim bana bu şekilde davranmalarına alıştım lakin senin yanında yapılınca senin üzüldüğünü hissetmek beni üzüyor diye bir giriş yap gitsin. Ama sana en en en en yıldızlı tavsiyem kimse için eşinden soğuma, eğer sana değer veriyorsa boşver kim ne yaparsa yapsın sende tınlamaz davran. Unutma senin yuvan sen eşin ve bebişinizden oluşuyor. Diğer kişilerin ne sözü ne hükmü senin huzurunu bozmasın
Evet dün akşam artık dayanamayıp eşime söyledim ve bana verdiği cevap ben ona çok sıcak soğuk bişey getir dedim o da bana bide kendine dökmüş gelmiş sen bişey demedim ki sana getirmedi ne var bunda kasıtlı mı yaptı yani bunu onu mu diyosun dedi........ben de yok o kasıtlı yapmadı ben fesatim kotuyum tamam mı deyip kapıyı kapatıp yattım.Evde bana bir gazoz bile vermedi demedin mi ?
Bemce eline cok guzel koz gecmis kusmek icim kicanda olayi farketmis kus ve muhattap olma
Evet kasitli yapti ben aptal miyim diyecektiniz . Madem siz istemedigiz icin getirmemis ozaman kocaniz 1 2 yudum alip niye uzatmis ?! Hani sizin istemediginizi biliyoya ? Hamile kadina sorulmaz mi hiç ? Kocani bidaha hasla onlara gitme. Kardesini savunmanin pesindeEvet dün akşam artık dayanamayıp eşime söyledim ve bana verdiği cevap ben ona çok sıcak soğuk bişey getir dedim o da bana bide kendine dökmüş gelmiş sen bişey demedim ki sana getirmedi ne var bunda kasıtlı mı yaptı yani bunu onu mu diyosun dedi........ben de yok o kasıtlı yapmadı ben fesatim kotuyum tamam mı deyip kapıyı kapatıp yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?