Hamileyim aldırmak istiyorum

o halde size göre kürtaj hamileliğe kendini hazır hissedene kadar tıpkı korunma yöntemi gibi kullanılıp ne zaman tedbirsizliğinizden hamile kalsanız kullanılabilecek bir yöntem öylemi
Bakın kimse korunmadan ilişkiye gireyim nasılsa aldırırım diyip hamile kalmaz. Bunu savunan yok şu an. Hele TR şartlarında... İnsanlar korkularından doktora gitmeyip düşük yapmak için kendilerine zarar veriyorlar baskıdan, korkudan. Allah aşkına biraz gerçekçi olun.

niye sizi linç edelim.. fikir belirttiğiniz bir platform da size soru sorulması kadar doğal ne var?

niye senin hayatını riske sokuyor diye kürtaj oluyorsun doğumda ölen anneler var ama çocuk kurtuluyor, çocuk suçu yok ki.. anne olmasın gerekirse, demiştin 1 ebeveyn olsa yeter diye.
sizce daha gelişimini tamamlamadan doğan bebek yaşarmı zaten belli bir haftadan sonra kürtaj değil erken doğum olur kürtajdan bahsediyoruz
kürtajı normalleştirim derken bunu savunuyosunuz farkında bile değilsiniz
aklıma gayet gelebilir bebeğin doğmasında annenin rızası önemli değil diyen sizsiniz.
annenin rızası yoksa aldırmak istiyorum diyen korunmak istiyorumda diyebilir korunmayıp hamile kalıp aldırmak istemek bana yanlış geliyo

niye sizi linç edelim.. fikir belirttiğiniz bir platform da size soru sorulması kadar doğal ne var?
doğru söylüyosunuz evli bir kadının kürtaj konusunda bana karşı konuyu tecavüze çekmenizde çok doğal

"bizde geri çekiliyoduk geri çekilirken olmadı çocuk olsun diye yapınca oldu işe yaramasa bende yaramazdı ölü doğum sonrası 40 ım çıkınca hemen bir ay bile beklemeden hamile kalmıştım oğluma" bu siteden eski mesajlarınızdan biri. Şaka mısınız merak ediyorum. Kaç sayfadır konu sahibini suçluyorsunuz, korunsaydı vs.. siz geri çekilme yönteminden bahsetmişsiniz. Bence kendi kendinizi bitirdiniz.

Hayır bunu ısrarla buraya çeken tek kişi sizsiniz.
siz kürtajın normal olduğunu söylüyosunuz ben çekmiyorum konuyu buraya
gerçekten hiç işiniz yok heralde baktınız burda olmuyo ne zamanın mesajlarına kadar okumuşsunuz benim için o kadarda önemli değildi o zamanlar çocuğum olsa bile kürtaj düşünmezdim o yüzden olursada olur diyerek o şekilde korundum ve işede yaradı bende konu sahibi gibi korkularım olup hamile kalınca aldırmayı düşünecek olsam zaten hem spiral taktırır hem kondom kullanırdım (konu sahibi vajinusmus olduğu için dkh ve kondomda kullanabilirdi yada yapabileceği başka yöntemler)

ben konu sahibini suçlamıyorum ona zaten fikrimi belirtmiştim henüz karar vermemiş zaten ben sizin kürtaj konusundaki bana karşı kullandığınız düşüncelerinizi cevaplıyorum

konu sahibi için bu cümleyi kuran biri geri çekilmeyi bir korunma yöntemi olarak uygulamamalı bence.
olsa bile seve seve doğurup bakıcam için kesin bir yöntem kullanma ihtiyacı hissetmedim konu sahibi kesin bir şekilde istemediği içinde bunu söyledim kişiden kişiye fark ediyo bak o doğurmak istemiyo ve korunmamış ben olsa seve seve doğurur bakardım isteyince oldu zaten oğlum daha 1 yaşamadan önce kondom kullandık ha onunlada olsa o zaman yinede kürtajı aklımın ucundan bile geçirmezdim

"olsa da olur" un nasıl bir aile planlaması yöntemi olduğunu anlayamadım. Benim bildiğim kadarıyla ya düşünüp taşınıp şartlarınız elverdiğinde çocuk sahibi olmak için korunmazsınız ya da istemiyorsanız korunursunuz. Hiçbir çocuk da "olsa da olur olmasa da olur" düşüncesiyle dünyaya gelmemeli o halde. "yarı korunma" yöntemini ilk kez sizden öğreniyorum. Çocuk bu bahsettiğiniz "markette varsa gelirken çikolata getir, yoksa da gofret al" değil yani.

gerçekten baktınız fikirlerinizi savunamıyosunuz konuyu tecavüze çekmek bitti şimdide benim korunma şeklim tam korunmam yarım korunmammı kaldı evet yarı korundum kendi evime geçince tekrardan çocuğum hemen olsada sevinirdim ve kondomu bırakım geri çekilmeye geçtim o şekilde hamile kalmadım oğlum 3 yaşayıncada artık daha geciktirmeyelim birlikte büyüsünler dedik ve tamamen korunmayı bıraktık ve şuan hamileyim evet burdan ne çıkartıcaksınız acaba yoksa yine aynı şeylerimi tekrarlicaksınız siz buraya konu sahibine fikrinizi söylemeyemi yazdınız yoksa bana karşı haklı olma çabasına girmek içinmi

Sizin gibilerin derdi ne ? Doğsun da ne olursa olsun mutsuz ailedeymiş olsun yaşam hakkı var , sevgisiz büyüyecek olsun yaşam hakkı var peki çocuğun düzgün sevildiği bir aile, iyi imkanlarda yetişme ve daha sayamayacağım bir sürü hakkı yok mu ? Konuya sadece cehennemde yanmama açısından bakmayın açlıktan ölen çocuklar sokakta yalın ayak gezen çocuklar maddi durumu yetmediği için önce çocukları sonra kendini öldüren ebeveynler daha yazmaya elimin varmadığı şeyler ama doğursun yaşam hakkı aman elinden almamalı doğsun ne olursa olsun

Yarı korunma diye bir şeyi de siz uydurdunuz sanırım, az korunma çok korunma yarı korunma diye bir şey olabilir mi? Kendini bu konularda aşırı bilgili görüp burada yargı dağıtan sizin de geri çekilmeyi bir korunma yöntemi olarak söylemeniz çok komik.

Doğumdan sonra çocuğunu sevmeyen çöpe atan onu yük gören bakmayan insanlar var tabi ki. Ama onlar normal değil. Ben normal Bi kadının istemeden de hamile kalsa çocuğunu sevemeyeceğine inanmıyorum. Doğurduktan hatta ultrason da ilk kıpırdanışını gördüğünde o da olmadı karnında ilk tekmelerini hissettikten sonra annelik otomatik yükleniyor. Ne kadar hazır olmasan da sevgisi gücü kendisiyle birlikte geliyor. İstemeden 10 çocuk doğursam ben mesela 10 unu da severim çünkü benim çocuğum. Ama bu benim duygularım ben böyle hissediyorum böyle inanıyorum. Kendini sen tanıyorsun. Doğurduktan sonra kendi evladını sevmeme ihtimalin var mı. Bi daha çocuk yapacak mısın mesela. 1 sene sonra anne olmaya karar verirsen kaldırdığın için pişman olursun hep Bi acaban olur hep Bi keşken olur. Ama diyorsan uzun yıllar belki de hiç istemiyorum ve doğsa da sevemem ben Bi çocuğa kendi hayatımı adayamam o zaman durum değişir. Eğer evliliğin yolundaysa maddi sıkıntınız yoksa Bi sağlık sorunu yoksa ben doğurmandan yanayım. Vajinusmusu doğum için dert etme şimdi doktorlar ota çöpe sezaryana yönlendiriyor zaten. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah ne kararı alırsan al pişman olmazsın. Çünkü iki yönden de pişmanlığı ağır Bi duygu olur.

böyle bir durum olsa babası neden ısrarla doğmasını istesin ?

hanımefendi yarı korunmuşsun deyince bende evet yarı korundum dedim ve burda yargı falan dağıttığım yok kendi fikrimi söyledim başka başka yerlere çektiler halada aynı şeyi söylüyorum bana göre hamile kalıp sırf istemiyorum diye kürtaj olmak yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…