Hamileyim aldırmak istiyorum

Olmadan önlem almalıydınız ama olan olmuş.
Artık bundan sonrasına karar vermeniz lazım.
Kesinlikle istemiyorsanız eşinizle konuşun bir karara varın. Eşinizle ortak karar almaya çalışın. Ben ne olursa olsun çocuk dünyaya getirilmeli diye düşünmüyorum. Bu konuya şöyle bakıyorum. Diyelim gebelik sonlandırıldı ileride kadın pişman oldu. Bu sadece onu ve onun ruh halini etkileyecek. Bundan etkilenen başka bir birey olmayacak. Fakat kadın zorla, istemeden çocuğu doğurursa ve çocuk içten içe istenmedigini bilip sevgisiz, mutsuz, huzursuz travmalarla dolu büyüyecek ve bu o çocuğun hayatını tamamen etkileyecek. Bir çocuğa bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Bu konuda seçme şansı bile olmayan birine kimse bu mutsuzluğu reva görmemeli.
Bugün markette bir anne oğul gördüm. Oğlan bir sürü cikolata istiyordu ve ağlıyordu annesi sabırla tek tek sadece tek hakkı olduğunu bunu da ağlamadan dile getirmesi gerektiğini defalarca hiç sinirlenmeden açıkladı. Hiç çocuğuna bağırmadı, kızmadı sabırla anlamasını sağladı. Diyelim bu anne o çocuğu istememiş olsaydı bu sabır eşiğinde davranacak mıydı? Belki dövmezdi ama mutlaka nerden doğurdum, susmadı gitti, bıktım vs diye belki bir kelimeyi ağzından kaçıracaktı. Benim bir lise arkadaşım ailenin son 4.çocuğu olarak doğmuş. Annesi korunmadıkları için hamile kalmış. Annesi istediği halde aldıramamış, hamileliği hep ağlayarak geçmiş. Arkadaşım hep istenmeyen bir çocuk olduğunu biliyormuş, bunu hep hissettim derdi. Kendisi şu an 40 yaşına yakın. O sevilmeme, istenmeme hissiyatı hala içinden tam gitmemiş. Annesine hala içinden kırgın, kızgın olduğunu söyler. Bunu mu hak etmişti? Bence bu birine yapılan en büyük vebal. Sırf maddi yeterlilik var diye çocuk doğurulmaz. Maddi ve manevi,ruhsal yeterlilik var ise çocuk sahibi olunmalı. Doğurmak sadece bir başlangıç. Anne olmayı istemeden anne olunmamalı. Bu konuda karar hakkı bile olmayan birine bu mutsuzlukları, istenmemeyi, huzursuzlukları yaşatmaya kimsenin hakkı yok.

Son düzenleme:
Boyutu 1 cm olan hücre topluluğunun kalbi, halihazırda kanlı canlı 60 kiloluk bir insan olup bahsi geçen hücreyi bedeninde taşıyan kadının kalbinden daha önemli tabii. Evet size bağımlı bir parazit. Size göre bebek olması bir şey değiştirmiyor bilime göre değil. Bu hücre topluluğunun kolu bacağı çıkana kadar spermden farksızdır.

Vajinismus olduğum için içine girmeden hamile kalmanın çook zor bir durum olduğunu düşündük ve korunmadık zaten yapcaz diye uğraşıyorduk böyle bir şey olacağını düşünmedim

Ki bizzat anne sevgisi görmeden büyümüş kişiyim ben. Annem beni hiç sevmedi. Aynı şeyleri kendi çocuğuma yaşatırsam kendimi affetmem

Kürtaj daha zor değil mi.dediklerinize katılıyorum çok doğru şeyler yazmissiniz. Ben ilk doğumdan sonra ikinci çocuğuma hamile kaldım. Düşük yaptım. Bir süre bekledikten sonra duruma göre kürtaja alacaktı doktor. Bebeğime üzülmüştüm ama kürtaja gerek kalmadığı için sevinmistim. O beni çok daha fazla korkutuyor. Kurtajda genel anestezi oluyor mu bilmiyorum ama doğumda en azından genel anestezi de oluyor. Bir de sonucunda iyi bir şey beklediğin için kulfetine katlaniyorsun. Kürtaj o açıdan bana ürkütücü geliyor. İsteyerek de yapılsa istemeyerek de yapılsa.

Ki bizzat anne sevgisi görmeden büyümüş kişiyim ben. Annem beni hiç sevmedi. Aynı şeyleri kendi çocuğuma yaşatırsam kendimi affetmem
Bunda ne karar verirsiniz bilmiyorum ama bence bu durum için psikologa gidin. Hem vajinismus hem hamile kalma korkusu temelinde belki başka birşey olabilir. Tercih de olabilir ama gün yüzüne çıkmamış bir travma da olabilir.

size tek tavsiyem bu zihniyetinizi gözden geçirmeniz ve bu zihniyetleyken anne olmayı düşünmemeniz vücudunuza sizin tabirinizle bir parazit almayın anne karnındaki bir bebeğe parazit gözüyle bakan birinden çocuk sevgisi beklenemez bence

Bunu ben de cok merak ediyorum. Millet ister dogurur, ister dogurmaz, anasi degiliz, babasi degiliz, bakip buyutecek olan biz degiliz. Bu tip konularda millet neden birbirine vaaz veriyor ben cozebilmis degilim.
Gerçekten konu benim diye demiyorum ama neden bu kadar karşı çıkan bi kesim var anlamıyorum. Yok katil yok cinayet birisine azıcık açacak oluyorum aaa sakın saçmalama o Allah'ın bi nimeti vs vs gerçekten
Bebekleri sevmiyor musunuz? Yoksa hamile kaldıktan sonra mı başladı bu durum. Bi destek almamız tavsiye ederim burada çözebilecek bisey degil zaten günah olduğun biliyorsunuz .
Bebekleri çok seviyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim anda başıma kaynar sular dökülmüş hayatım bitmiş gibi hissediyorum

Nasıl hamile kaldınız vajinismusken? Ben de vajinismustum çok uzun süre. Anlamadım yani nasıl kalınıyor

bence bu bu düşüncedeki biri çocuğunu çok daha fazla sever kendi eksikliğini yaşadığı sevgiyi çocuğuna vermek için elinden geleni yapar

bence şuan sadece yaşadığınız duygusal çöküntüden böyle hissediyosunuz

Bazı yorumlar öyle ki inanın aklım almıyo. Bazen diyolar ya kadın kadının düşmanı diye malesef öyle. Burda çoğu insan bebek hasretiyle yanıp tutuşuyo ve buna ben de dahilim. Ama bu demek değil ki acımasızca yorumlar yapma hakkımız var. 1.si arkadaşımız vajinismus olduğunu yazmış yani sürtünme yoluyla hamile kalınmış. Bunun normal şartlarda mümkünatı yok aslında, o yüzden korunmak aklına gelmemiş olabilir. Ve anladığım kadarıyla önce düzgün bir evlilik hayatı istiyo, başta cinsellik olarak. Sadece biraz geç kalınmış bir karar.

hanımefendi ben üremeye meraklı değilim insanlık çok bile üredi bence :) bir bedene yapışmadan yaşayamayan, bedenden beslenen ve özerkliği olmayan hücre topluluğu için parazit benzetmesi yapmam kötü bir şey değil hepimiz annelerimizin parazitiydik

vajinusmusla nasıl hamile kalınıyor ki
vajina kendini kapatıyor o yüzden cinsellik yaşanmıyor diye biliyordum ben

istenmeyen çocukların dünyaya gelmesi taraftarı değilim. fakat sizin bakış açınıza göre düşünürsek zaten çocuk kendi hayatını kurana dek anne babanın parazitidir yalnız annenin içindeyken değil

bu kadar istemediğiniz bi çocuğu doğurun diyemem. isteyerek planlı dünyaya getirdiğim 2 çocuğum var ama ben bile tükeniyorum çoğu zaman. istemezken çok zor doğum sonrası

siz bilimsel bakın ve üremeyin o halde bana göre bir parazit değil bize verilmiş bir emanettir

Vajinismus olduğum için içine girmeden hamile kalmanın çook zor bir durum olduğunu düşündük ve korunmadık zaten yapcaz diye uğraşıyorduk böyle bir şey olacağını düşünmedim
içine girmeden nasıl oldu ya hu cidden merak ettim. eşiniz kendi kendine üstünüze mi boşaldı ya da spermleri mi ittirdi vajşna kapalı değil miydi
bilen varsa aydınlatsın vallahi çok merak ettim bu durumu

Parazit üzerinde yaşadığı canlıya zarar veren organizmaya denir. Yani kötü bir şey için kullanılır. Zararlı istenmeyen... Hücre kan pıhtısı sperm tanesi hepsini duymuştum da ilk defa parazit diyeni gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…