Hamileyim aldırmak istiyorum

Ee yazdıklarımın kalanına ne oldu? ‘’Geri çekilme yöntemiyle korundum’’ diyen birinin kimseye korunma hakkında vaaz verme hakkı yok.

Ee yazdıklarımın kalanına ne oldu? ‘’Geri çekilme yöntemiyle korundum’’ diyen birinin kimseye korunma hakkında vaaz verme hakkı yok.
Tamam da kadın ben geri çekilme ile korundum hamile kaldım şimdi ne yapayım diye sormamış kimseye. Henüz düşünmesem de engelim yoktu Hamile kalırsam da sorumluluğu göze aldım demiş. Kimsenin fikrine açmamış kendi korunma yöntemini. Sonuçlarının sorumluluğunu aldıktan sonra ister yarım korunur ister çeyrek korunur bizi ilgilendiren Bi durum yok. Konu sahibinin durum başka. O burada soru sormuş. Herkes kendi fikrini yazsın geçsin yani konuyu saptırmaya gerek yok. Kimi tecavüze bağlamış kimi maddiyata bağlamış bilmem ne konu sahibi tecavüze uğramamış bakamayacağı 5. Çocuk da değil maddi olarak sıkıntısı olsa onu da yazardı. Sadece istemiyor. Yorumlar buna göre yapılıyor. Tabi ki kendisinin kararı ama burada sorduğuna göre farklı cevaplar alması gayet normal.

ben vaaz vermiyorum hanımefendi eğer korunmayıp hamile kalıyosan kürtaj yaptırmamalısın diyorum ben o şekilde hamile kalıp kürtaj olup sonrada gelip burda bu düşünceleri söylüyo olsam hak veririm size eğer kürtaj düşünecek kadar çocuk istemiyosan korunucaksın bu kadar basit

ve hanımefendi hiç üşenmemiş profilimden eski mesajlarımı inceleyip gelmiş nerden vurabilirim diye

ve hanımefendi hiç üşenmemiş profilimden eski mesajlarımı inceleyip gelmiş nerden vurabilirim diye
Bazen çok hararetli tartışmalarda herkes haklı çıkmak için konuyu farklı açılardan ele alıyor. Bu sefer alakasız taraflara kayıyor. Son sayfalarda yazılan hiç bir şey konu sahibinin durumuyla örtüşmüyor ve ona Bi katkısı da yok.

Aynen. Eymen01 'ı kürtaja iknaya çabalıyorlar resmen :d o da karşı gelince düşünce özgürlüğü rörörö :d

Aynen. Eymen01 'ı kürtaja iknaya çabalıyorlar resmen :d o da karşı gelince düşünce özgürlüğü rörörö :d
kürtaj benim için hiçbir zaman normal olmicak allah gerek etmesin belki sevilir belki sevilmez belki iyi bir hayatı olur belki kötü bir hayatı olur ama kötü ihtimalleri düşünüp onun hayatını elinden aldığın zaman hep o belkiler kalıcak soru işareti olarak bilemeyiz

Konu sahibi lütfen şu Eymen'i konudan engelleyin. Konuyu dağıtmak dışında bir işe yaramıyor.
konuyu benmi dağıtıyorum fikirlerinize karşıt bir fikir olunca tabiki engellemesini istersiniz bence konuyu dağıtan tecavüze çeken benim korunmama çeken konuyla alakasız sırf linçlemek için konuşanları engellesin

Bugün 3 yaşındaki cocugunu öldüren anne haberini okuduktan sonra kendime gelemedim.Basedemeyeceksiniz olmasın ne diyelim sayfalarca yazsak bile karninizdakinin kıymetini anlamayacaksiniz

Konu sahibi lütfen şu Eymen'i konudan engelleyin. Konuyu dağıtmak dışında bir işe yaramıyor.
Ne alaka? İlla kürtajı destekleyen yorumlar mı gerekiyor? Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız olur biter burada konu sahibini kışkırtmanın mantığı ne?

abla belli ki çocuk istemiyorsun aldırma diyenleri dinleme zaten bu kadar kötü haldeysen toplum ne der din ne der bunları düşündüğünden kötü haldesindir. sana aldırma diye akıl verenler çocuğa seninle bakmayacak bedenlerinde taşımayacak çocuk yapmak demek tüm enerjini ve kaynaklarını onun için tüketmek demek kadın için çok zorlu bir süreç organların sıkışıp yer değiştiriyor bedenin yıpranıyor kolay değil. çocuk oldurmuyorsun sadece hücre topluluğunu rahminden atıyorsun, doğum kontrolü bu. istemiyorsan yasal süre geçmeden aldır.

o zaman her korunduğunuzda kondomdaki spermlere bakıp belki kondom kullanmasak iyi hayatı olurdu falan deyin o bir çocuk değil hücre topluluğu. yasal aldırma süresi içerisinde deri döküntüsü gibi duruyor görüntüsü. ertesi gün hapı kullanmaktan falan bir farkı yok. ayrıca çocuk doğana kadar annenin paraziti gibidir bağımsız bir canlı değildir.

Bu yemeğe bakıp doymak gibi. Üzücü bir durum ne diyim Allah yardımcıları olsun

9 -10 haftalık kalbi atan bir bebekten bahsediyosunuz farkındamısınız sperm henüz yumurtaya ulaşıp döllenmemiş hücre ama hamilelikle bir tuttuğunuza inanamıyorum gerçekten
doğana kadar annenin parazitidir ne
o halde benim karnımdaki bebeğim bana bağımlı bir parazitmi? düşünce yapınızı şaşkınlıkla izliyorum gerçekten
görüntüsü ne gibi durursa dursun artık o bir bebek bana göre
bu konuya tekrardan yazmicaktım ama yazdıklarınıza o kadar şaşırdımki

Aldırmak istiyorsan yapamayacağını düşünüyorsan bekleme lütfen. Doğurduktan sonra bakmak istemeyeceğin veya sevmeyeceğin bebeğe yazık, daha çok günah olur.

Aldırmayın bence ablam 2 yıldır tedavı görüyor. Ne zor bılıyormusunuz. Tabıkı sızıde anlamaya calısıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…