hanımefendi yarı korunmuşsun deyince bende evet yarı korundum dedim ve burda yargı falan dağıttığım yok kendi fikrimi söyledim başka başka yerlere çektiler halada aynı şeyi söylüyorum bana göre hamile kalıp sırf istemiyorum diye kürtaj olmak yanlış
Tamam da kadın ben geri çekilme ile korundum hamile kaldım şimdi ne yapayım diye sormamış kimseye. Henüz düşünmesem de engelim yoktu Hamile kalırsam da sorumluluğu göze aldım demiş. Kimsenin fikrine açmamış kendi korunma yöntemini. Sonuçlarının sorumluluğunu aldıktan sonra ister yarım korunur ister çeyrek korunur bizi ilgilendiren Bi durum yok. Konu sahibinin durum başka. O burada soru sormuş. Herkes kendi fikrini yazsın geçsin yani konuyu saptırmaya gerek yok. Kimi tecavüze bağlamış kimi maddiyata bağlamış bilmem ne konu sahibi tecavüze uğramamış bakamayacağı 5. Çocuk da değil maddi olarak sıkıntısı olsa onu da yazardı. Sadece istemiyor. Yorumlar buna göre yapılıyor. Tabi ki kendisinin kararı ama burada sorduğuna göre farklı cevaplar alması gayet normal.Ee yazdıklarımın kalanına ne oldu? ‘’Geri çekilme yöntemiyle korundum’’ diyen birinin kimseye korunma hakkında vaaz verme hakkı yok.
ben vaaz vermiyorum hanımefendi eğer korunmayıp hamile kalıyosan kürtaj yaptırmamalısın diyorum ben o şekilde hamile kalıp kürtaj olup sonrada gelip burda bu düşünceleri söylüyo olsam hak veririm size eğer kürtaj düşünecek kadar çocuk istemiyosan korunucaksın bu kadar basitEe yazdıklarımın kalanına ne oldu? ‘’Geri çekilme yöntemiyle korundum’’ diyen birinin kimseye korunma hakkında vaaz verme hakkı yok.
ve hanımefendi hiç üşenmemiş profilimden eski mesajlarımı inceleyip gelmiş nerden vurabilirim diyeTamam da kadın ben geri çekilme ile korundum hamile kaldım şimdi ne yapayım diye sormamış kimseye. Henüz düşünmesem de engelim yoktu Hamile kalırsam da sorumluluğu göze aldım demiş. Kimsenin fikrine açmamış kendi korunma yöntemini. Sonuçlarının sorumluluğunu aldıktan sonra ister yarım korunur ister çeyrek korunur bizi ilgilendiren Bi durum yok. Konu sahibinin durum başka. O burada soru sormuş. Herkes kendi fikrini yazsın geçsin yani konuyu saptırmaya gerek yok. Kimi tecavüze bağlamış kimi maddiyata bağlamış bilmem ne konu sahibi tecavüze uğramamış bakamayacağı 5. Çocuk da değil maddi olarak sıkıntısı olsa onu da yazardı. Sadece istemiyor. Yorumlar buna göre yapılıyor. Tabi ki kendisinin kararı ama burada sorduğuna göre farklı cevaplar alması gayet normal.
Hayır tam olarak öyle değil. Birisi "tecavüze uğrasan ve hamile kalsan" Temalı bi soru sordu oda gene de doğururdum dedi. Konu amacından çıktı iyicetecavüze uğrayıp hamile kalanlar eğer doğurmazsa cezayı çocuğa kesmiş olur diyor.
Bazen çok hararetli tartışmalarda herkes haklı çıkmak için konuyu farklı açılardan ele alıyor. Bu sefer alakasız taraflara kayıyor. Son sayfalarda yazılan hiç bir şey konu sahibinin durumuyla örtüşmüyor ve ona Bi katkısı da yok.ve hanımefendi hiç üşenmemiş profilimden eski mesajlarımı inceleyip gelmiş nerden vurabilirim diye
Aynen.Bazen çok hararetli tartışmalarda herkes haklı çıkmak için konuyu farklı açılardan ele alıyor. Bu sefer alakasız taraflara kayıyor. Son sayfalarda yazılan hiç bir şey konu sahibinin durumuyla örtüşmüyor ve ona Bi katkısı da yok.
kürtaj benim için hiçbir zaman normal olmicak allah gerek etmesin belki sevilir belki sevilmez belki iyi bir hayatı olur belki kötü bir hayatı olur ama kötü ihtimalleri düşünüp onun hayatını elinden aldığın zaman hep o belkiler kalıcak soru işareti olarak bilemeyizAynen.Eymen01 'ı kürtaja iknaya çabalıyorlar resmen :d o da karşı gelince düşünce özgürlüğü rörörö :d
konuyu benmi dağıtıyorum fikirlerinize karşıt bir fikir olunca tabiki engellemesini istersiniz bence konuyu dağıtan tecavüze çeken benim korunmama çeken konuyla alakasız sırf linçlemek için konuşanları engellesinKonu sahibi lütfen şu Eymen'i konudan engelleyin. Konuyu dağıtmak dışında bir işe yaramıyor.
Ne alaka? İlla kürtajı destekleyen yorumlar mı gerekiyor? Hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız olur biter burada konu sahibini kışkırtmanın mantığı ne?Konu sahibi lütfen şu Eymen'i konudan engelleyin. Konuyu dağıtmak dışında bir işe yaramıyor.
Kadın istemiyorum diyor mutsuzum diyor siz istemiyorumun ne demek olduğunu biliyor musunuz ?böyle bir durum olsa babası neden ısrarla doğmasını istesin ?
o zaman her korunduğunuzda kondomdaki spermlere bakıp belki kondom kullanmasak iyi hayatı olurdu falan deyinkürtaj benim için hiçbir zaman normal olmicak allah gerek etmesin belki sevilir belki sevilmez belki iyi bir hayatı olur belki kötü bir hayatı olur ama kötü ihtimalleri düşünüp onun hayatını elinden aldığın zaman hep o belkiler kalıcak soru işareti olarak bilemeyiz
Bu yemeğe bakıp doymak gibi. Üzücü bir durum ne diyim Allah yardımcıları olsunBir sürü vajinismus hastası var çocuğu olan.hatta bir tane de değil, 2,3 çocuğu olup, adam gibi ilişkiye giremeyen bir sürü kadın var.eskaza 1,2 saniye giriyor heralde. Ya da az birşey girip boşalma falan oluyor heralde.
9 -10 haftalık kalbi atan bir bebekten bahsediyosunuz farkındamısınızo zaman her korunduğunuzda kondomdaki spermlere bakıp belki kondom kullanmasak iyi hayatı olurdu falan deyino bir çocuk değil hücre topluluğu. yasal aldırma süresi içerisinde deri döküntüsü gibi duruyor görüntüsü. ertesi gün hapı kullanmaktan falan bir farkı yok. ayrıca çocuk doğana kadar annenin paraziti gibidir bağımsız bir canlı değildir.
Aldırmak istiyorsan yapamayacağını düşünüyorsan bekleme lütfen. Doğurduktan sonra bakmak istemeyeceğin veya sevmeyeceğin bebeğe yazık, daha çok günah olur.Merhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
Aldırmayın bence ablam 2 yıldır tedavı görüyor. Ne zor bılıyormusunuz. Tabıkı sızıde anlamaya calısıorum.Merhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?