Hamileyim aldırmak istiyorum

Bence siz polyannalığı bir kenara bırakın. Çocuklar küçük yaşta çok acımasız oluyor ve duyduklarını gördüklerini hiç esirgemeden birbirlerine yansıtıyolar. Kaldı ki büyüklerden de hayır geleceği şüpheli. Böyle bir karar verirken insan 50 kere değil 50 bin kere düşünmeli. Çocuğa yazık diyip çocuk sahibi olunmaz.

sperm henüz yumurtayla birleşip embriyo olmamış embriyo dediğimizde yine insan ve babasız büyüyen ve o kadar iyi yetişmiş çocuk var bas bas bağırmana gerek yok benim çocuğum tecavüzden oldu diye babası öldüde diyebilirsin o zaman arkasından p.ç diye bağırmazlar o embriyoda zaten İNSAN ben kıyamazdım canına üstelikte konu bu değil çok güzel saptırıldı heralde aldır istemiyosan senin hakkın vs diye bu şekilde linçleyenleri destekleseydim bu şekilde tecavüze falan çekmezlerdi konuyu KONU SAHİBİ TECAVÜZE UĞRADIM HAMİLEYİM LDIRMAK İSTİYORUM DEMİYO EVLİ DOĞUMDAN VS KORKTUĞU İÇİN BEBEK İSTEMEDİĞİ İÇİN ALDIRMAK İSTİYO

Ben sana laf anlatabileceğime olan inancımı kaybettim Eymen01

Evet biliyorum. Bide normalde bebek annenindir diye savunanlar burda tecavüzcünün çocuğu!!! Diye bahsediyorlar. Sanki bebek tiksinilecek bir şey yapmış gibi
işlerine gelince çocuk annenin işlerine gelmeyince babanın bana göre hiçbir çocuk annenin yada babanın yaptığından sorumlu değildir

Sebeplerim var çünkü, hislerim geçse keşke kötü hissetmek istemiyorum ama elimde değil
İyide büyüyor o bebek. Elleri kolları hatta parmakları bile oluştu. Neyin kafası. Vajinismus bir kişinin kürtajı seçenek görmesi bana çok garip geldi. O bölge de yapılacak işlem neyse

Hem vajinismus hem hamilelik bravo. Nasıl başardın?

olurmu konuyu saptırsınlarki sırf kanunen hakkı diye kürtaj normal görünaün korunmayla aynı şey gibi görünaün ama kürtaj korunma yöntemi değil kürtajda bebeği parça parça alıyolar ama bu zihniyete göre o bebek değil bir et parçası

Hiçbir kadın zevkine kürtaj olmak için hamile kalmaz. Kürtaj olması gereken bir durum olduğu zaman da olur. Normaldir bu zaten. Normalleştirmemize gerek yok. Sizin kafanıza göre hayat şekillendirilmez.

Hiçbir kadın zevkine kürtaj olmak için hamile kalmaz. Kürtaj olması gereken bir durum olduğu zaman da olur. Normaldir bu zaten. Normalleştirmemize gerek yok. Sizin kafanıza göre hayat şekillendirilmez.
kürtaj olması gereken durum sizce korunmayıp hamile kalmakmı
çocuk karnında artık hayatta değildir kürtaj olursun
çocuğun gelişimi durmuştur hem çocuk için umut yoktur hemde senin hayatını riske sokar kürtaj olursun
hamilelik fiziksel olarak sana hayati bir risk oluşturur kürtaj olmana saygı duyarım
ben çocuğu istemiyorum kürtaj olucam dersen bu bana göre normal değildir o çocuğa kıymaktır ne kadar yasal olsada bana göre yanlıştır ve normal değildir

Size göre gereklilik başka bir şeyi ifade edebilir. O arkadaşa göre de bunu ifade ediyor. Yargılayamazsınız. O zaman ben de sizi yargılıyorum ne demek çocuğun gelişimi durmuştur aldırırım. Kaderde öyle doğması varsa doğacak. Çocuğa yazık değil mi az gelişti diye aldırmaya kalkıyorsunuz?

çocuğun gelişimi durması demek sen doğurmak istesende artık yaşamicak demek farkındamısınız engellilik durumundan bahsetmedim benim için engelli bile olsa aldırma sebebi değil bak şimdi sen burdanda vurmaya çalışırsın benim için dedim ona göre yorumlayın

o halde size göre kürtaj hamileliğe kendini hazır hissedene kadar tıpkı korunma yöntemi gibi kullanılıp ne zaman tedbirsizliğinizden hamile kalsanız kullanılabilecek bir yöntem öylemi

Yok gayet de ayrı ayrı belirtmişsiniz ikisini.

çocuk karnında artık hayatta değildir kürtaj olursun
çocuğun gelişimi durmuştur hem çocuk için umut yoktur hemde senin hayatını riske sokar kürtaj olursun

niye senin hayatını riske sokuyor diye kürtaj oluyorsun doğumda ölen anneler var ama çocuk kurtuluyor, çocuk suçu yok ki.. anne olmasın gerekirse, demiştin 1 ebeveyn olsa yeter diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…