- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.259
- 548
Eğer konuşmak istersen telini yaz arayayım belki konuşup biraz rahatlarsın. Ya o kadar da Ortadasın ki belli bu kararı alırsan da çok üzüleceksin. Emin olmadan hareket etme lütfen.Şuan o kadar çok ağlıyorum ki çok yalnızım 1 saat sonra randevum var kürtaj için. Eşim var ama hiç beni anlamıyor ağladığımı gördükçe üf püf diyor zaman yok bebek büyüdü korkuyorum üzülüyorum günah diyorum aklımdan neler geçiyor zaten vajinismusum bide kürtaj nasıl olucam o bi taraftan. İstemiyorum ama neden istemiyorum belli değil yaşım küçük değil bir çoğuna göre geç bile ama aldırmak için gidiyorum niye yapıyorum bilmiyorum
1 günüm kaldı oda bugün destek alacak zamanım kalmadı günlerce geçecek diye bekledim bebek resimleri baktım kıyafetler baktım düşündüm olumlu düşünmeye çalıştım kabus gibi her şeyNeden psikolojik yardım almıyorsunuz bende bunu anlamıyorum istemiyorum neden istemiyorum belli değil diyosunuz sebepsiz yere mi yapacaksınız birde bunu. Daha sonra anne olursanız çok pişman olacaksınız doğan evlanıza bakıp bakıp daha çok ağlayacaksınız iyi düşünün.
Bak canım bebek resmi kıyafetiyle olacak şey değil bu hamile kalmayı cok isteyip daha sonra aslında annelik bana gore degilmis diyen bir cok insan var aynı sekilde hic istemeyip doguran ve harika annelik yapan insanlar var. Düşündüğünde gecerli bi sebep bulamadığını söylüyosun. Hamile kalma ihtimali düşük diyip Korunmamıssiniız sizin hatanızın bedelini bi bebek canıyla ödememeli1 günüm kaldı oda bugün destek alacak zamanım kalmadı günlerce geçecek diye bekledim bebek resimleri baktım kıyafetler baktım düşündüm olumlu düşünmeye çalıştım kabus gibi her şey
Şuan bu kararsızlık bu sıkışmışlık hissi seni boğuyor. Eminim şu yasal süre denen süre geçsin böyle kötü hissetmeyeceksin.1 günüm kaldı oda bugün destek alacak zamanım kalmadı günlerce geçecek diye bekledim bebek resimleri baktım kıyafetler baktım düşündüm olumlu düşünmeye çalıştım kabus gibi her şey
Eğer konuşmak istersen telini yaz arayayım belki konuşup biraz rahatlarsın. Ya o kadar da Ortadasın ki belli bu kararı alırsan da çok üzüleceksin. Emin olmadan hareket etme lütfen.
Evet süre çok az kaldı diye iyice sıkıştım ya şimdi yapmazda çok pişman olursam diyeŞuan bu kararsızlık bu sıkışmışlık hissi seni boğuyor. Eminim şu yasal süre denen süre geçsin böyle kötü hissetmeyeceksin.
Eşin nasıl biri baba olabilcek hakkını verecek bi insan miEvet süre çok az kaldı diye iyice sıkıştım ya şimdi yapmazda çok pişman olursam diye
Onunla ilgili tereddütlerim yok olur sever de ama biraz onun içinde erken oldu 27 yaşında oda. Havalara uçmadı ama olursa çok seveceğinden eminimEşin nasıl biri baba olabilcek hakkını verecek bi insan mi
Aldırırsan daha çok pişman olacaksın gibi hissediyorum yazdıklarından. Bu herkes için geçerli değil. Kimi karar verir kimseye danışma bile doğru karar verdiğinden emin olur ve onun için gerçekten doğru karardır. Ama ağlaya ağlaya kürtaja gidilmez.Evet süre çok az kaldı diye iyice sıkıştım ya şimdi yapmazda çok pişman olursam diye
Neden mutsuzsunuz peki eşinizle aranız mı kötü? Çocuk istememe sebepleriniz nedirMerhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
Ya bu nasıl bi öneri 10 tane kürtaj olan tanıdığınız habire bebek aldırcağına korunsaymış sanki dogru bir sey gibi tutup yazıyosunuz.10 tane kürtaj yapan tanıdığım var sende kürtaj ol tekrar hazır hissettiğinde anne ol .Bence sen eşinden emin değilsin büyük ihtimal
Siz biraz daha düşünün 9, haftalık diyosunuz açıp bakın internetten artık epey büyümüs 11 haftada cinsiyet söylüyo doktorlarOnunla ilgili tereddütlerim yok olur sever de ama biraz onun içinde erken oldu 27 yaşında oda. Havalara uçmadı ama olursa çok seveceğinden eminim
Dünyada ilk kürtaj olan kadın değil sonuçta onu demek istedim kendini aşırı suçlu hissetmesin kötü psikolojiyle bebeğe nasıl bakacak .Ya bu nasıl bi öneri 10 tane kürtaj olan tanıdığınız habire bebek aldırcağına korunsaymış sanki dogru bir sey gibi tutup yazıyosunuz.
10 tane kürtaj yapan tanıdığım var sende kürtaj ol tekrar hazır hissettiğinde anne ol .Bence sen eşinden emin değilsin büyük ihtimal
Bazı kadınlar çok doğurgan oluyor demsk ki olmuş Ajda Pekkan da bir sürü kürtaj olmuş cahil mi o kadın bazıları böyle korunsa da oluyorKürtajı doğum kontrol niyetine kullanacak cahillikte,canilikte birini bu konuya örnek vermenize ne demeli bilemedim, şaka gibi.
O konuda cahil evet. Ajda Pekkan olunca kusursuz mu oluyor? Bir çoğunun özel hayati rezil durumda zaten o camianın. Doğurgan olan da çift korunma kullanir, defalarca kürtaj olanin aklı başında değildir,kim olduğu önemli değil.Bazı kadınlar çok doğurgan oluyor demsk ki olmuş Ajda Pekkan da bir sürü kürtaj olmuş cahil mi o kadın bazıları böyle korunsa da oluyor
Hayır kendini gayette suçlu hissetsin. Bu bebek irade dışında olan bir bebek degil evli bi kadının birlikteliğinden olan bir bebek. İstemiyosa bir çok korunma yöntemi var birini uygulayabilirdi yada ertesi gün hapı alabilirdi. En kötü ögrendiği an bi karar verebilirdi bebek karnında büyümüs artık. Suçlu hissetsinki bir daha aynı durumla karşılaşmasın. Yazık günah ya ne kadar basit sanıyosunuz devlet yasal hakkı 24 hafta yapsa olsun hakkın diyecek insanlar var.Dünyada ilk kürtaj olan kadın değil sonuçta onu demek istedim kendini aşırı suçlu hissetmesin kötü psikolojiyle bebeğe nasıl bakacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?