Hamileyim aldırmak istiyorum

o erkeğinde çocuğu ve kadın nasıl ben aldırmak istiyorum diyosa oda ben istemiyorum diyebilir ve kadın dinlemeyip sadece kendi bildiğini yaptığı için araları bozulabilir o halde kadının hayır aldırmak istiyorum diye diretmeside erkeğe karşi psikolojik şiddet olmazmı kim bilir eşinin bu düşüncesini bilmiyoken çocuğuyla ne hayaller kurmuştur hamileliği öğrenince

İşte bunu diyoruz herkesi kendiniz gibi düşünmeyin...
Eşinin tepkisinden çekindiğini yazmış zaten daha ne desin ki
Dünyanın en elit ailesinde bile bir kadın, partnerine çocuk aldıracağım derken çekinir yani.aklınızdan ne senaryolar yazmışsınız.

Travmaların son kullanım tarihi 29 yaş mı?

olmaz çünkü ebeveynlik iki kişinin de rızasıyla yapılır. Tersi durumda adam istemiyorsa hamile kalarak onu da babalığa zorlayamazsın. O halde iki ebeveynden birinin istemediği bir çocuğu sırf biri istiyor diye dünyaya getirmek o çocuğa da psikolojik şiddettir. Çocuğun hayalleri ne olacak peki anne/baba tarafından istenmediğini/ keşke olmasaydın hissinin yaşandığını görünce? Çocuk için vicdanınız yok sanırım, madem doğmuş çeksin diyorsunuz..

H Helinsma Nasıl dikkate alırsın bilmiyorum ama. Buradaki bağnaz kesimin yorumlarını az çok görüyorsun. Senin vicdan muhasebeni kimse yapamaz. Hazır değilsen ve korkuyorsan-olan olmuş artık sonuca bakıyorum-. Aldır o çocuğu ve gelecekte mutsuz olmasını engelle. Eşine bunu düzgün bir şekilde anlat ne gerekiyorsa. Ama eğer psikolojik olarak böyle düşünüyorum düzelebilir dersen, bir terapiste ve kadın doğum uzmanına görünmeni tavsiye ederim naçizane. Umarım hakkında hayırlısı olur♥

farkındaysanız yasal süreçten bahsetmedim buraya konu açmış bende fikrimi söyledim iyikide çocukken çocuk yapmışım ben fikrimi söylerim vicdan yapıp yapmamak o kişiye kalmış

farkındaysanız yasal süreçten bahsetmedim buraya konu açmış bende fikrimi söyledim iyikide çocukken çocuk yapmışım ben fikrimi söylerim vicdan yapıp yapmamak o kişiye kalmış
19 yaşında tecavüze uğrayıp zorla evlendirilip hamile kalsaydınız bebeğin yaşam hakkı hakkında ne düşünürdünüz peki?

İşte bunu diyoruz herkesi kendiniz gibi düşünmeyin...
Eşinin tepkisinden çekindiğini yazmış zaten daha ne desin ki
eşinin korunmak konusunda değil çocuğu aldırmak konusunda tepkisinden korkuyo belki bebeği aldırdım gibisinden benden soğurmu falan diye

Önceki yorumlarınızı da okudum. Bunlara istinaden söylüyorum. Günahı da vicdanı da konu sahibine ve eşine kalmış. Sizden sadece tavsiye istiyor. Vicdan muhasebemi yapın demiyor. Bu konuda fikriniz yoksa zikriniz de olmasın bi zahmet. Ayıp çünkü bu darlamalarınız.

19 yaşında tecavüze uğrayıp zorla evlendirilip hamile kalsaydınız bebeğin yaşam hakkı hakkında ne düşünürdünüz peki?
Kendilerine geldiğinde aslan kesilen kitle olduğunu umuyorum. Çarpıtılabilir bu söylediğiniz tarafından.

eşinin korunmak konusunda değil çocuğu aldırmak konusunda tepkisinden korkuyo belki bebeği aldırdım gibisinden benden soğurmu falan diye
iki kişilik bir korunma aktivitesinde (iki kişi de sorumlu istenmeyen gebelikten) bir eşin eğer istemezsem benden soğur diye endişe etmesi ve karşı tarafında bu endişeyi gidermemesi de baskıdır. Zorla anne/baba olmazsam evliliğim biter diye düşünmek sağlıklı bir evliliğin göstergesi olamaz.

Yooo tam tersi bir sürü kocasıula birlikte olmak isteyen ama kocası isteksiz kadın konusu gırla
Asıl sizin dediğiniz 40 yılda 1.hayırdı siz afganistandan bağlanıuoraunuz heralde.bir tane oyle konu hatirlamiyorum ben bu forumda.tam tersi kadinlar hep erkeklerin peşinden koşuyor ilişki yaşamak için
.

Niye bu kadar senaryo yazdiniz kadın adam gibi bilgi vermemiş ki.

Ben 2 sene vajinismus hastalığını çektim. Doktor cinsel hayatınız normale girmeden asla çocuk istemeyin mutlaka korunun demişti. İlişkiye giremezsek dahi korunuyorduk. Mutlaka bir psikiyatriste gidin. Doğumdan sonra vajinismus hastalığınız daha da ağır olabilir.

o bebeklerin yaşam hakkı yok bu anne istemiyor diye? belki babası (tecavüzcü) istiyor?
Ben sizin söylediklerinize katılıyorum zaten yanlış anlaşılma olmasın. Ben yazdığınız kişi için çarpıtır kendine gelince demek istedim.

"Vajinismus en fazla Uzakdoğu ve Orta Doğu ülkeleri ile Türkiye’de görülmektedir. Türkiye’de görülme sıklığı %50 iken batı ülkelerinde bu oran %10 düzeyindedir (CETAD, 2007)."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…