Hamileyim,ikinci üyeliğim,esim is yerinden bir kızla konusuyor diyen uye

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Başlığını bulamadım.on yıllık evliyim yazmıştın.baska bir sitede adamın biri yardım edin diye başlık açmış simdi gezinirken gordum.on yıllık evliyim iki cocugum var ama is yerine yeni gelen benden on yas kucuk birine asık oldum,dısarı yürüyüşe cıkıp onu dusunuyorum,kızın haberi yok vs vs..okumak istersen linkini verebilirim.esin degildir tabi de aynı durumda olan bir adamın psikolojisi neticede..

O başlığı görmedim ama belki de aynı kişilerdir.
Üye kimdi hatırlıyor musunuz ?

Bir uye vardı.hamileyim, on yıllık evliyim ama esim is yerinden bir kızla mesajlasıyor. Cok degisti diyen.başlığı bulamadım.ama o uye lutfen link veriyorum oku..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne?
Çevirmenlik hayatımda ilk kez bir şeyi ceviremedim arkadas.

Canim burda " hamileyim , ikinci uyeligim esim is yerinde kizla konusuyor " diye konu açılmıştı.

Derya'da baska bir sitede bir adamin " 10 yillik evliyim 2 cocugum var is yerindeki kiza ilgim var ama onun haberi yok." Diye bir konu yakalamış.

Şimdi burdaki konuyu acan bayani hatirlamiyor o yuzden sormuş acaba burdaysa bi bakabilir mi diye .

Benide cevirmen yaparsın artik :)

Ikinci uyeligim falan demis batirmis..
Tabii yaparim hemen yarin gel ise basla, helal olsun vallahi

Benim yerime hayrina yorum yapsana " Allah senin belani versin de karin ve cocuklarin senin gibi bir serefsizden kurtulsun" diye..
Daha neler derdim de. Bi de aşık olmak suc mu demis Allahin cezasi pislik. Umarim senin karin da birine deliler gibi aşık olur da kicina tekmeyi senden once basar. Ve umarim o kiz da kicina bir tekme basar ve yaptigin b.kun icinde bogulursun....

Bir uye vardı.hamileyim, on yıllık evliyim ama esim is yerinden bir kızla mesajlasıyor. Cok degisti diyen.başlığı bulamadım.ama o uye lutfen link veriyorum oku..
http://forum.memurlar.net/konu/2185398/
O değil de, aldatan erkek psikolojisini hep merak etmiştim. Bu ne iğrenç, ne acımasız, ne çukur bir durum. Eminim o kızla bir ilişkiye girip yakalansa karısına beni kandırdı, pişmanım gibi standart laflar edecek. Kadın da muhtemelen suçu diğer kadında bulup kocasını allayıp pullayacak. Halbuki adamın karısından bahsediş şekline bak. Aldatılan kadınlar için çok ama çok kötü ve küçük düşürücü bir durum.
Allahım sen hiç kimseyi böyle pisliklerle aynı yatağa girme, aynı evi paylaşma zulmüne uğratma.

derya kız dedektif gibisin maşallah:))
bende hatırladım o konuyu konu sahibesinin eşimi acaba? kız 20 yaşında demişti eşimde 40 yaşında demişti gerçektende 20 yaş fark var arada..

Ben uye degılım o siteye ya gezerken gordum.ama hakaret etmeyin yine de suc dava falan acar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…