• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

konu sahıbı arkadaşım bizi delirtmeyemi çalışıyorsunn o nca ınsan yorum yaptıı ama sen hala soguk kanlı bır sekıldee napsamm napsam dıye dusunuyorsun..töbe yarabbım yaaa harbıden sınır oldum kusura bakmayın ama tepkimi göstermek ıstıyorum

aslında dogru söylemek ıstedıgım bırsey varr yazmak ıstememıstım hamılesınız (?) diyee

ben hıcc ama hıcc ınanmadım vee hıcbırsey hısstemedım ..üzülmedimm içim sızlamadıı bana bunu hıssettıtremedınızz
sankı kafanızdan uydurdunuz ve amaçç konum sayfalarca konusulsunn...diyeee

..........

mübarek gundee sınırlerım bozuldu yaaa az cok hıslerıme guvenırım bu kadar rahat olamnız bana mantıklı gelmıyorrr...bu işte bırsey varr ama bulamıyorumm...

al bendende o kadar dikkatli okuyanlar fark eder zaten bir terslik olduğunun bugün öğrendiğinden bahsetmiyor arkadaş önceden öğrenmiş ve zaman geçmiş, peki sen bu süreçte ne yaptın?
sustun oturdun mu?
e peki şimdi niye açtın konuyu buraya zaten birşey yapmamışsın bu süreçte

tüm msjları okudum ve anladım ki siz eşinizi afffetmişsiniz boşanmayı düşünmüyormuşsunuz ama kadını nasıl uzak tutarım nasıl öç alırım die bakınıyorsunuz..yardım istediğiniz konuda bu..
ben böle bi konularda çok şaşırıyorum.. sizdede tiniyet yokmuş eşinizi boşayacak. bunu içinize sindirebileceksiniz yani bravo..
bence kocasına söylemeyin çünkü eşinizle aranızdaki mesele kadını falan geç o kadın olmasa başkasıyla yapacak yani kocanız karaktersiz............

Hamile bir kadın nasıl bir adamla fingirdeşir yahuuuu.Anne olmanın,bebek beklemenin hiç mi değeri kalamdı artık.Ve bir de inançlıyız imanlı bir aile diyorsunuz.Bu kadının namaz kılsa neolur örtülü olsa neolur.Demek ki o örtünün altında tüm rezilliği.4 çocuk annesi aman Allahım;aklımı kaçırıcam.Bu adamı affetme arkadaşım,iflah olmaz çünkü.Rezillik diz boyu.Bak burda anne olmak için kendini parçalayan göz yaşı döken bir bebek umuduyla perişan olan bir sürü kadın var.Onlar ne derler bu duruma bilemeyeceğim ama!!!Buda bir sınav olsa gerek.Çok acıdım o kadının çocuklarına. Annelik ne demek yaa.Karnında can varken,nasıl yapılır bu kadının yaptığı.Üstelik sen de hamileyken.

bunu öğreneli epey olmuş,bu kadar zamanda eşinle aranız nasıl:34:

Konu sahibi bence yapman gereken en mantıklı şey ; hem kendi anne babanı hemde eşiniz olan o iğrenç herifin anne babasını akşam davet edip bu rezaleti ortaya çıkarmak
aklını kullan ya aynı rezilliği sen yapmış olsan çoktan ipini pazara çıkartmıştı senin o adam bozuntusu! ne için susuyosun ne için gizleyeceksin bu rezaleti!
ispatlamak içinde eşinin fatura dökümünü çıkarttıracaksın olacak bitecek!

süper..
Kalpli Kurabiye'nin dediklerine harfiyyen katılıyorum. O zaman sen güçlü konumda olursun. Onları ezmiş olursun. Asla seni mağdur etmelerine izin verme.

konu sahıbı arkadaşım bizi delirtmeyemi çalışıyorsunn o nca ınsan yorum yaptıı ama sen hala soguk kanlı bır sekıldee napsamm napsam dıye dusunuyorsun..töbe yarabbım yaaa harbıden sınır oldum kusura bakmayın ama tepkimi göstermek ıstıyorum

aslında dogru söylemek ıstedıgım bırsey varr yazmak ıstememıstım hamılesınız (?) diyee

ben hıcc ama hıcc ınanmadım vee hıcbırsey hısstemedım ..üzülmedimm içim sızlamadıı bana bunu hıssettıtremedınızz
sankı kafanızdan uydurdunuz ve amaçç konum sayfalarca konusulsunn...diyeee

..........

mübarek gundee sınırlerım bozuldu yaaa az cok hıslerıme guvenırım bu kadar rahat olamnız bana mantıklı gelmıyorrr...bu işte bırsey varr ama bulamıyorumm...

aynen buraya nice aldatıldım dıye konu açıldı ama şu sanal ortamda bile onların acısı kederi hissediliyordu bu konuda öyle birşey yok bende hiç bir şey hissetmedim...
hamile olduğuna da zerre inanmadım.

merak ettim tüm bu olayları hazmedip aynı evde oturup beraber kontrole gidebiliyorsunuz pes diyorum

sadece cinsel anlamda birlikte aldatmak olmuyor hiçbirşey yapmamışlarsa bile duygusal anlamda seni aldatmış, yalan yere yeminler, kur'anı kerime el basmalar, utanmadan konuşmaya çalışmalar buna rağmen aynı evdesiniz kimseye bişi demiyosunuz sebep hamileyim tüm yapılanlardan sonra kimse size sahip çıkmaz mı zannediyorsunuz yoksa çocuğunuzu babasız büyütmek mi istemiyorsunuz anlamadım

eğer sahip çıkmaz diye düşünüyorsanız bu aldatma karşısında eşinizin donuna kadar alabilirsiniz ki elinizde kanıtda var
eğer babasız büyütmek istemiyorsanız o adamdan değil baba koca bile olmaz
eğer siz sevipde bırakamıyorsanız ileride sürekli bu konu gündeme gelip kavga edip çocuğunuzu berbat bi ortamda büyütürsünüz yazık olur çocuğunuza

aklınıza başınıza toplayıp ilk ailenize sonra eşinizin ailesine söyleyin onlar kadının kocasına uygun bi şkilde anlatır zaten sizin muhatap olmanız hata

Konu sahibi arkadaş bu soğukkanlılığını hayretler içinde okudum :53::53:

Ben olsam şimdiye kadar boşanma davasını açmıştım kadının kocasına da herşeyi anlatır hiç onlara bişey yapmasından korkmazdım.Onlar seni kaç senedir uyutmuşlar madem birbirlerini seviyorlardı eşin seninle evlenmeseydi.

Ayrıca kadınla neden muhattap oluyosun onu hiç anlamadım.:50:

bu olaylar başına geldiğinde insan o can acısıyla pılını pırtısını toplayıp can havliyle evini terk ediyo...bu böyle bir psikoloji.ha affadeceksende birkaçgün o adamın yüzünü görmeden olayı sakin kafayla düşünüp taşınıp öyle affediyosun.ki bu durumda af zor be güzelim.ha başa dönersek sen olayı ortaya döküp bütün kirli çamaşırlar çıkınca sadece kocanla ve kadınla konuştun sakin sakin...şimdi napıcanı soruyosun nasıl durdun o evde o duvarlar seni hiç boğmadımı...nasıl bir soğukkanlılıktır bu anlıyamadım gitti.bütün aldatılma konularını oku bak kadınların yüzde doksan beşi olay patlayınca toplanıp gidip boşanıcam diyo...ha değecek bişey varsa bir süre uzaklaştıktan sonra evine dönüyo.yada bpşanıyo.bide seninki katmerli aldatma yani akrabayla yaa:ssz:direk bırakıp gidecektin en azından kendi ailene duyuracaktın bilsinler damatlarının ne dut olduğunu...evli kadınla ilişkiye giren adam kocayı duyunca hangi deliğe saklanacağını zamanında hesaplasaydı:86:

yaa arkadasım benım anlamdıgım yazdıklarımızada cvp vermıyor kıı

yasadıklarım gerçek bile demıyorr köseden bızı seyredıyorrr

bak bak nasıl topladım mılletı başımaaa diye guluyordur belkıde ....

ben artık cıddı cıddı ınanmıyorum konunuzaa saçma sapan açılmıs bır konuu..tepki almak merak uyandırmak amacıyla acılmıs bır konuu

çünkü bu konuyaa dağ olsa dayanmaz ama sız bırakın söyle bır sızlanmayııı "TEPKİ"dahii vermiyorsunuzz

bunca ınsnaı kandırmayın ALLAH aşkınaa helekı bu mübarek gundee .....

.......

eğer gerçeksede cık ortaya yazdıklarıma cvp verr bır zahmett ınandır bizi ...

kadın da sürekli yeni eve çıktığımız için bize gelmek istiyordu fakat ya biz evde olmuyorduk yada müzait bu olaydan sonra da zaten mutlaka seninle görüşmeliyim konuşmalıyıoz diyip durdu bende daha çaldırıp durma beni dedim

yok yok siz gerçek olamazsınız
yahuu arkadaşımm bu ne rahatlık ben senin yaşadığını yaşicam
bir de bu kadar rahat ve sakin olucam öylemii yok hiç bir kadın
sizin verdiğiniz tepkiyi vermez kadınla ne muhattap oluyosunuznasıl konuşursunuz hala
ben anlamadım ayrıca hiç bir soruyada cvp yazmıyosunuz size ne yapmayı düşündüğünüzü
kaç üye sordu siz hala kadınla olan muhabbetinizden bahsediyorsunuz valla kimse
kusura bakmasınama konu bana da hiç inandırıcı gelmedi:37::37::37:

saçma sapan bir tartışma yüzünden evimi terketmiştim. 3 ay evime adım atmadım ve kimseyi dinlemedim. eşim beni ikna edene kadar. Ya ben çook gururluyum ya bazıları çok rahat. anlayamıyorum insanları gerçekten...:53::53::53:

konu sahibi kadını kocamdan nasıl ayırırım nasıl uzak tutarım bunları nasıl koparırım ne yapmayılım diye taktik istiyor buradan bakınca görünen o valla.

konu sahibi bunlar ayrılmazlar görüşmeye de her halükarda devam ederler 7 seneden bahsediyoruz sana rağmen kadının kocasına rağmen devam bi ilişki senin ikiş blöfünle gözdağı vermenle bitmez bunu bence önce bi kabullenmelisin

konuyu takip eden ziyaretçi sayısı bana sözlükçüleri düşündürüyor. bir konunun popülerliği sadece üyeler ararsında olsa şüphelenmem de kaç konuyu bu kadar çok ziyaretçi takip eder? yeni üye, dikkat çekecek bir senaryo. inanmadım açıkçası.

kesınlıkle kocasına haber ver çeksınler cezalarını eger solemessen onları mükafatlandırmıs olursun ve bence burda artk yapılıcak tek sey ayrılman ne malum o kadının cocugunun senın esınden olmadıgı gercekten mıdem bulandı ne ınsanlar var yaa

bilinen gerceklerin gizli tutulması, örtbas edilerek yokmuş gibi gösterilmesi imkansızdır... eninde sonunda ortaya cikacaktir.bence kandirildiginizi ogrendiniz ve daha fazla baskalarinin da kandirilmasina izin vermeyin.

merak ettim tüm bu olayları hazmedip aynı evde oturup beraber kontrole gidebiliyorsunuz pes diyorum

sadece cinsel anlamda birlikte aldatmak olmuyor hiçbirşey yapmamışlarsa bile duygusal anlamda seni aldatmış, yalan yere yeminler, kur'anı kerime el basmalar, utanmadan konuşmaya çalışmalar buna rağmen aynı evdesiniz kimseye bişi demiyosunuz sebep hamileyim tüm yapılanlardan sonra kimse size sahip çıkmaz mı zannediyorsunuz yoksa çocuğunuzu babasız büyütmek mi istemiyorsunuz anlamadım

eğer sahip çıkmaz diye düşünüyorsanız bu aldatma karşısında eşinizin donuna kadar alabilirsiniz ki elinizde kanıtda var
eğer babasız büyütmek istemiyorsanız o adamdan değil baba koca bile olmaz
eğer siz sevipde bırakamıyorsanız ileride sürekli bu konu gündeme gelip kavga edip çocuğunuzu berbat bi ortamda büyütürsünüz yazık olur çocuğunuza

aklınıza başınıza toplayıp ilk ailenize sonra eşinizin ailesine söyleyin onlar kadının kocasına uygun bi şkilde anlatır zaten sizin muhatap olmanız hata

donuna kadar alırsın demişsiniz ya acaba donu varmı ayağında bu dürzünün:52::52::52:konuya inancımı yitirdim de kusura bakmayın yaaa:1:üstelik hamile ve oruçluymuş bayan ayrıca da günlerdirde korkuyomuş bebeğe bişey oldu diye karnı içine çökmüş ya ama yinede oruçluymuş şu haliyle:50:

Hala neyi düşündüğünüzü ,neden yardım beklediğinizi anlamadım :44:7 senedir kocanız, gözünüzün içine baka baka sizi aldatıyor :45: Böylesi bir adamı affedecek misiniz :/ yok bir de dinine bağlıymış çart çurt demişsiniz ! evet anlattığınız kadarıyla dinine çok bağlıymış ,gördük !

Son düzenleme:
Back
X