• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

7 Yildir birliktelerse ben aralarinda bir sey olmadigina inanmiyorum

ve ilk aklima gelen
sakin o 4. cocuk esinden olmasin?

belki de esin hep bitirmek istedi kadin birakmadi
cunku telde esim ogrendi diyince kadin inanmaz havalarindaymis sesini duyunca kapatmis

ama bu bahane olamaz tabi

o adamdan ne sana es ne de cocuguna baba olur

yaziklar olsun ne oluyor bu insan gorunumlu varliklara? :(

herzaman yorumunu mantıklı buluyorum zaten yine öyle buldum bende git kocasına anlat diyemem acıkcasııı katılıyorum sana

kocasına anlatsa nolacakki
ikisi bir olup yalanlıycaklar millet te kime inanacak tabi ki adamla kadına
biz toplum olrak işimize gelene innamaya alışığız
bence de çocuğunu nasıl bi ortamda büyütmek istiyosun ona karar vermen lazım

Yedi sene, koskoca yedi sene..

Ben anlayamıyorum, neden hala o kadını arıyorsunuz ? Devamlı olarak ertesi gün yine konuştuk diyorsunuz.

Kadının kocasınada söyle diyenleri anlayamıyorum. Şuan önemli olan kendi eşi.
Evliliğiniz hakkında ne yapacaksınız önce bunu düşünün.
Kendinizi, sizi kandıran eşinizi düşünün, arayıp durmak hiç işe yaramaz, eşine söylemekte hiç işe yaramaz.
Kendinizi ve bebeğinizi en az zararla kurtarmaya bakın.

herzaman yorumunu mantıklı buluyorum zaten yine öyle buldum bende git kocasına anlat diyemem acıkcasııı katılıyorum sana

Bu söylenenlere katılmakla birlikte, bir an önce aklınızı başınıza toplayıp karar vermeniz lazım.
O kadını muhattap almanız hata, zaten elinizde deliller var.
Boşanmaksa boşanmak, eşinizi ondan uzaklaştırmaksa o.. Her ne yapmak istiyorsanız onu oturdun kafanızda.
Burada kimse size boşan ya da boşanma diyemez (hakları yok).
Hayat sizin hayatınız, söz konusu olan da bu! Ona göre iyi düşün...
İşin ucunda senin evladının geleceği yatıyor... Unutma.

7 yıl boyunca cinsellik olmadan görüştüklerini hiç sanmıyorum son 3 çocuktan biri eşinizden bile olabilir. eşiniz şu an kaç yaşında bilmiyorum ama daha yeni evli olduğunuza göre eşinizde gençtir ve demekki 7 yıl önce ilk deneyimini bu kadınla yaşamış ve kopamamış halada arada sırada o manada görüşüyolardır.

hadi siz evlenmeden önce ara sıra görüşmüştür o iş için kadın kuyruk sallayıp çağırmışsa bekar adamda koşa koşa gider.. ama evlendikten sonra neden devam ettirmişler, bu konuda eşinizde büyük suç var. ağlamalarına sızlanmalarına inanmayın kesinlikle ayrılın, o kadınıda akrabalarına rezil edin, onlar düşünmemişte siz mi düşüneceksiniz boşverin.

Varya o çocuklarda kim bilir belki eşindendir oldumu olur
Gerçi halen bu konuya inanmıyorum ama yinede söyliyim dedim

bu sefer inkar etti tekrar bende telini elime ladım ve gösterdim çok şaşırdı çünkü teli bozulduğundan benim telimi kullanıyordu ve telde kimsenin bilmediği bi özellik vardı numarayı rehberden silmiş zaten attığı mesajlarıda silmişti ama ben mesajların iletim raporlarından hepsini okumuştum telin bilinmedil bi özelliği işte raporun içinde mesaj da var ama belli bi yere kadar

Bu satırları okurken bu konuyu biliyorum diye düşündüm.Ama baktım tarih bugün.Bir arkadşın daha bu tarz bir konusu vardı.Tıpa tıp aynı satırlar..Şaşrdım doğrusu

kadın da sürekli yeni eve çıktığımız için bize gelmek istiyordu fakat ya biz evde olmuyorduk yada müzait bu olaydan sonra da zaten mutlaka seninle görüşmeliyim konuşmalıyıoz diyip durdu bende daha çaldırıp durma beni dedim

HEP kadın kadın deyip duruyorsunuz, artık birazda eşinizden söz edin, boşverin elin kadınını sizin canınız olanın size yaptıklarını, kocanıza diyeceklerinizi düşünün.,
O kadını düşünüp neden üzüyorsunuz kendinizi, neden dert ediyorsunuz o kadını kendinize ?

Esas noktayı kaçırmayın.

Son düzenleme:
HEP kadın kadın deyip duruyorsunuz, artık birazda eşinizden söz edin, boşverin elin kadınını sizin canınız olanın size yaptıklarını, kocanıza diyeceklerinizi düşünün.,
O kadını düşünüp neden üzüyorsunuz kendinizi, neden dert ediyorsunuz o kadını kendinize ?

Esas noktayı kaçırmayın.

Sen kadını ve kocanı rezil edeceksin de eline ne geçecek?
Onlar zaten yapacaklarını yapmış (bende inanmıyorum elinin eline değmediğine) söylenecek yalanları söylemişler.
Hesaplarını Allah'a versinler, günahlarının cezalarını çekerler inşallah...

Fakat ben olsam şunu düşünürüm: yarın çocuğum dünyaya gelecek, ondan sonra bunlar ortalığa saçılır çocuğumun kulağına giderse, nasıl etkilenir bundan??
Sadece bu gün ne yapacağınızı değil, yarın ne olabileceğini de hesaba katın!
Bu yenilir yutulur hafif bir mesela değil, ortada bir ensest, ahlaka mantığa sığmaz bir ilişkiden bahsediliyor!

kocası bilmemeli mi ?
yani bu konu kafama çok takılıyor da çok takılan var elbette ama bu konu daha fazla takılıyor

yok canım ya bilmesin kocası yazık o kadına hayatının içine şey yaptı ama yazık olur bilmesin neme lazım onlar yemiş haltları sen suçlu olursun.
ne takılıyor başka kafana madem söyle bizde yardımcı olmaya çalışalım ama ben hala merak ediyorum sen bir tepki vermedin mi eşinle hala aynı evin içinde acabalarlamı kendi kendi boğuşuyorsun?

yani söylememeliyim ? farklı bakış açısı olduğundan dikkatimi çekti

e zaten söylemeyecektin. yani onları korkutmak amaçlı söylerim dedin ikisine. ama bence kadın da kocan da söylemeyeceğini biliyolar.

sen hergün kadınla ne konuşuyosun ben de bunu merak ediyorum en çok havadan sudan mı nedir yani ? hani şu an yaptıkların hiç mantıklı değil ki zaten kadın sana canım cicim falan deyip bi de kafa buluyor seninle o derece sakin ve sen de sakinsin çok ilginç bir durum gerçekten.

kocası bilmemeli mi ?
yani bu konu kafama çok takılıyor da çok takılan var elbette ama bu konu daha fazla takılıyor

ben korkuyorum kan cıkar ortada diyeee sonra adam yerine koyarlarda onları millet hapise girer bebeler babasız kalır bilmemnee nebilim yani iki ucu b... degnek :50::50::50:

Yok arkadaş kadını erkeği , büyüğü küçüğü, dinlisi dinsizi, seveni sevmeyeni insanlık resmen iğrenç bir hale doğru gidiyor midem bulandı cidden. Bu yazdıklarınızın gerçekte olmamasını diliyorum yine de umarım biz sadece kandırılıyoruzdur. :26:

benim anladığım tek şey var karısını aldatan koca ve evli adamla birlikte olan kadın kadar evde kocasının ağzının içine bakan kadında anne vasfına erişse bile artık yozlaşmıştır..yozlaşmaya da devam ediyordur

sibel üresine çok kızmıştım artık hak verıyorum...

kim tek eşli yaşıyor ki ve kim bu durumu kabul etmeyıp direkt adamı boşuyor ki modern zaman çok eşliliğide işte tam olarak budur.

yıne bir konu sahibi amanın kadın kocamı ayarttı diye kocasını aklamaya çalışma peşinde yanarım yanarımda böyle yozlaşmışlığın içine doğacak olan sabiye yanarım!!!!

konu sahıbı arkadaşım bizi delirtmeyemi çalışıyorsunn o nca ınsan yorum yaptıı ama sen hala soguk kanlı bır sekıldee napsamm napsam dıye dusunuyorsun..töbe yarabbım yaaa harbıden sınır oldum kusura bakmayın ama tepkimi göstermek ıstıyorum

aslında dogru söylemek ıstedıgım bırsey varr yazmak ıstememıstım hamılesınız (?) diyee

ben hıcc ama hıcc ınanmadım vee hıcbırsey hısstemedım ..üzülmedimm içim sızlamadıı bana bunu hıssettıtremedınızz
sankı kafanızdan uydurdunuz ve amaçç konum sayfalarca konusulsunn...diyeee

..........

mübarek gundee sınırlerım bozuldu yaaa az cok hıslerıme guvenırım bu kadar rahat olamnız bana mantıklı gelmıyorrr...bu işte bırsey varr ama bulamıyorumm...

Son düzenleme:
eğer gerçekse bu yaşadıkların kocanı evden at herkese de duyur öncelikle kaynanlara annenlere babanlara bakalım neler olacak yapacağın tek şey bu eğer söylemezsen ilerde böyle birşeyle emin ol tekrar karşılaşacaksın

bence sen kımseyı boşama akraba kadınla kocanı paylaşma planları yap salı sende mi şekerim o zaman cuma bana gelsin geçen hafta nasıldınız iyi geçti mi gününüz diye muhabbeti de kurarsınız zaten hergün konuşuyormuşsunuz!

Konu sahibi bence yapman gereken en mantıklı şey ; hem kendi anne babanı hemde eşiniz olan o iğrenç herifin anne babasını akşam davet edip bu rezaleti ortaya çıkarmak
aklını kullan ya aynı rezilliği sen yapmış olsan çoktan ipini pazara çıkartmıştı senin o adam bozuntusu! ne için susuyosun ne için gizleyeceksin bu rezaleti!
ispatlamak içinde eşinin fatura dökümünü çıkarttıracaksın olacak bitecek!

Back
X