• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

yani söylememeliyim ? farklı bakış açısı olduğundan dikkatimi çekti

Elbetteki söylemeyin. Bırakın ne hali varsa görsün. Şimdi siz eşinizle uğraşın. Ona haddini bildirin.
Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum ama sizi 7 yıldır kandırmasının hesabını sorun.
Kendi haliniz için karar vermeye çalışın. Bundan sonra ne olacak inceden düşünün.
Değmez o insanla vakit harcamaya, muhattap olmaya. Size ''naber canım'' diyebilecek kadar yüzgöz oluyorsunuz konuşunca.
Eşine söyleyince ne olacak, ne geçecek elinize ?

Bence çok gereksiz.

zor bir surec..oncelikle kayinvalide ve kayinpederinize durumu anlatin..ne yapmaniz gerektigi konusunda yol gostermelerini isteyin..kendinizi birazda olsa toplayinca kendi ailenizede durumu mutlaka anlatin..kadinin kocasina siz degil,baskalari soylesin...gercekten boyle bir durumda insan ne yapacagini sasirir..Allah yardimciniz olsun..ayrica bence tek basiniza onlarla bulusmayin,gorusmeyin Allah korusun kendilerini gizlemek icin,oldurulmemek icin sizin basiniza kotu durumlar getirebilirler.aldatan insanlardan hersey beklenir...

yaa arkadasım benım anlamdıgım yazdıklarımızada cvp vermıyor kıı

yasadıklarım gerçek bile demıyorr köseden bızı seyredıyorrr

bak bak nasıl topladım mılletı başımaaa diye guluyordur belkıde ....

ben artık cıddı cıddı ınanmıyorum konunuzaa saçma sapan açılmıs bır konuu..tepki almak merak uyandırmak amacıyla acılmıs bır konuu

çünkü bu konuyaa dağ olsa dayanmaz ama sız bırakın söyle bır sızlanmayııı "TEPKİ"dahii vermiyorsunuzz

bunca ınsnaı kandırmayın ALLAH aşkınaa helekı bu mübarek gundee .....

.......

eğer gerçeksede cık ortaya yazdıklarıma cvp verr bır zahmett ınandır bizi ...

ben zaten yazacğımı yazdım ne diye kendimi ispatlamaya çalışayım mübarek günde oruçlu ve hami,leyim kimseyi boşa zaman harcatarak yada üzerek bişey elde edemem abdest almaya gitmiştim o yüzden yazamadım

insanlar neden yalan söylesinlerki bize yapmazlar dimi bunu burdaki insanlara üzmezler dimi bizi yok yere:50::50::50::50::50::50::50:

valla oruç oruç sinirim tavan yaptıı
ayol bari daha mantıklı bir şeyler uydurun hangi kadın eşinin kendisini aldattığı kadınla bu kadar muhabbete
girer allah aşkına yaa (ama pardon eşinizle bayanın arasında bir şey yoktu elleri bile değmemiş birbirlerine)
ellerine ne geçer böyle konu açarak anlamamki:27::37:

ben zaten yazacğımı yazdım ne diye kendimi ispatlamaya çalışayım mübarek günde oruçlu ve hami,leyim kimseyi boşa zaman harcatarak yada üzerek bişey elde edemem abdest almaya gitmiştim o yüzden yazamadım

tamam tamam siz haklısınızz
peki ne yapmayı düşünüyosunuz

sabır taşı bile çatlar yanınızda eşim beni aldatacak ben kadını bulup arayacağım kadın müsait değilim yarın konuşalım diyecek bende tamam deyip yarın tekrar arayacağım ... komik bende fake olduğunu düşünüyorum hangi kadın bu kadar sabırlı olabilir , birde kadın tanıdıksa ?

sabır taşı bile çatlar yanınızda eşim beni aldatacak ben kadını bulup arayacağım kadın müsait değilim yarın konuşalım diyecek bende tamam deyip yarın tekrar arayacağım ... komik bende fake olduğunu düşünüyorum hangi kadın bu kadar sabırlı olabilir , birde kadın tanıdıksa ?

birde ''alttan alttan'' şu mübarek günde Dini kullanmazlar mı.. ya sabır..

insanlar neden yalan söylesinlerki bize yapmazlar dimi bunu burdaki insanlara üzmezler dimi bizi yok yere:50::50::50::50::50::50::50:

vallahi gülümm ben oruçlu oruçlu kahroldum burdaa zaten elim kolum tutmuyor gözümün ünü kararıyorr..bırde bu konuyu okuyunca hepten tansiyonum düştüü..eger gercek degılsee ALLAH'A havale edıyroum konu sahıbınıı

hepimiz burda çırpınıyoruzz ama o bıze el bile uzatmıyor cvp dahı vermıyorr

yanlış anlama ama eğer inançlarına bağlıysan hamile olduğunda oruç tutamazsın karnındaki çocuğa eziyet ettiğini bilirsin
doktora gittiysen doktorunda oruç tutucan diye seni tefe koyar

hem hamile hem oruçlu bide çocuğumu düşünüyorum diyosun kusura bakmayın ama yazarken 2 dk düşünüp öyle yazın doğru olduğu anlaşşılsın

Elbetteki söylemeyin. Bırakın ne hali varsa görsün. Şimdi siz eşinizle uğraşın. Ona haddini bildirin.
Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum ama sizi 7 yıldır kandırmasının hesabını sorun.
Kendi haliniz için karar vermeye çalışın. Bundan sonra ne olacak inceden düşünün.
Değmez o insanla vakit harcamaya, muhattap olmaya. Size ''naber canım'' diyebilecek kadar yüzgöz oluyorsunuz konuşunca.
Eşine söyleyince ne olacak, ne geçecek elinize ?

Bence çok gereksiz.
bastan sona kadar okumamistim,madem esinizi affettiniz bence daha fazla irdelemeyin ama esinizi kontrol altinda tutun..bu saatten sonra bencede cok gereksiz..

Ne kadar zamandır burayı takip ediyorsunuz bilemiyorum... Burada üzülüp vah vah dediğimiz konunun yalandan ibaret olduğuna o kadar çok tanık oluyoruz ki son zamanlarda... En son film senaryosunu hatırlıyorum ben... Gerçek gibi açılıp insanı üzüntüye boğup en son üzülmeyin affedin bu sadece film senaryosu tutup tutmayacağını anlamak için konu açtım diyen bir üye vardı..:50::50::50::50:

vallahi gülümm ben oruçlu oruçlu kahroldum burdaa zaten elim kolum tutmuyor gözümün ünü kararıyorr..bırde bu konuyu okuyunca hepten tansiyonum düştüü..eger gercek degılsee ALLAH'A havale edıyroum konu sahıbınıı

cok enteresan gerçekten yalnız eline ne geçiyoki yani amac ne ben hakakten anlayamıyorum :44:

Ne kadar zamandır burayı takip ediyorsunuz bilemiyorum... Burada üzülüp vah vah dediğimiz konunun yalandan ibaret olduğuna o kadar çok tanık oluyoruz ki son zamanlarda... En son film senaryosunu hatırlıyorum ben... Gerçek gibi açılıp insanı üzüntüye boğup en son üzülmeyin affedin bu sadece film senaryosu tutup tutmayacağını anlamak için konu açtım diyen bir üye vardı..:50::50::50::50:

Yani böylelerine ne denilebilir ki...
Fake değil abdest almaya gittim demiş konu sahibi ama... :44:
Bu kadarda soğuk kanlılıkla karşılanıcak bir konu değil halbu ki..
Demekki her insan farklı tepki veriyor... %1'lik bir orana giriyor ama, demek bize denk geldi...
Kim bilir... :19:

konu sahibi akşama kadar cevap yazmazsa moderatör lütfen konuyu kapatsın hatta silsin mübarek günde kimsenin kimseyi sinirlendirmeye hakkı yok

anaaaaaaaaaaaaaaaaa nutkum tutuldu olamaz yaaaa ay resmen sok oldum ay bu insanlar delirdimi :18::18::18::18::18::18::18:

cevap verdim görmediniz sanırım tamam karar verdim adamı arayacağım zaten olayı annemin evindeyken öğrenmiştim git dedim eşime kovdum gitmedi hayır dedi merak edenler için yazdım

ay delirdim sinirden resmen hala nasil sabredipte o kadinin esini aramiyosun
oldururmus yapmadan once dusunuceklerdi
bende arkadaslara katiliyorum o cocuklardan birinin yada bikacinin esinin olmadigini nerden biliyosun
bence herkese duyur rezil olsunlar
gerci zaten rezillerde

Back
X