• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

cevap verdim görmediniz sanırım tamam karar verdim adamı arayacağım zaten olayı annemin evindeyken öğrenmiştim git dedim eşime kovdum gitmedi hayır dedi merak edenler için yazdım

bavulunu hazırlayıp kapının önune koyacasın annenı babanıda alıp evinde oturacaksın yapacağın tek şey bu

anaaaaaaaaaaaaaaaaa nutkum tutuldu olamaz yaaaa ay resmen sok oldum ay bu insanlar delirdimi :18::18::18::18::18::18::18:

Delirdiler mi bilemem ama bu işten zevk aldıkları ortada... Ya birde ben açıkcası inanamıyorum böyle durumlarda... Buranın eski üyesi olup sıkıntısını paylaşması normal geliyor ama hiç bu sayfayı bilmezken yaşadığı sıkıntıya derman ararken görüp üye olan üyeler hakikaten takdire şayan benim gözümde... O kadar derdin sıkıntının kötü düşüncenin arasında bir siteyi keşfedip medet umabiliyorlar... Benim şahsen öyle bir durumda aklıma en son gelecek(bu siteden daha önce hiç haberdar olmadan) internetten medet ummak olur...

Son düzenleme:
Delirdiler mi bilemem ama bu işten zevk aldıkları ortada... Ya birde ben açıkcası inanamıyorum böyle durumlarda... Buranın eski üyesi olup sıkıntısını paylaşması normal geliyor ama hiç bu sayfayı bilmezken yaşadığı sıkıntıya derman ararken görüp üye olan üyeler hakikaten takdire şayan benim gözümde... O kadar derdin sıkıntının kötü düşüncenin arasında bir siteyi keşfedip medet umabiliyorlar... Benim şahsen öyle bir durumda aklıma en son gelecek(bu siteden daha önce hiç haberdar olmadan) internetten medet ummak olur...

arkadaşım ben zaten başka bi nickle siteye üyeyim fakat orada biraz deşifre olduğum için başka nickle bu konuyu açtım düzgün bi şekilde sorsanız zaten söylerim

cevap verdim görmediniz sanırım tamam karar verdim adamı arayacağım zaten olayı annemin evindeyken öğrenmiştim git dedim eşime kovdum gitmedi hayır dedi merak edenler için yazdım
Bu yoruma istinaden yazdıklarımı tekrarlama gereği duyuyorum!

Bu söylenenlere katılmakla birlikte, bir an önce aklınızı başınıza toplayıp karar vermeniz lazım.
O kadını muhattap almanız hata, zaten elinizde deliller var.
Boşanmaksa boşanmak, eşinizi ondan uzaklaştırmaksa o.. Her ne yapmak istiyorsanız onu oturdun kafanızda.
Burada kimse size boşan ya da boşanma diyemez (hakları yok).
Hayat sizin hayatınız, söz konusu olan da bu! Ona göre iyi düşün...
İşin ucunda senin evladının geleceği yatıyor... Unutma.

Sen kadını ve kocanı rezil edeceksin de eline ne geçecek?
Onlar zaten yapacaklarını yapmış (bende inanmıyorum elinin eline değmediğine) söylenecek yalanları söylemişler.
Hesaplarını Allah'a versinler, günahlarının cezalarını çekerler inşallah...

Fakat ben olsam şunu düşünürüm: yarın çocuğum dünyaya gelecek, ondan sonra bunlar ortalığa saçılır çocuğumun kulağına giderse, nasıl etkilenir bundan??
Sadece bu gün ne yapacağınızı değil, yarın ne olabileceğini de hesaba katın!
Bu yenilir yutulur hafif bir mesela değil, ortada bir ensest, ahlaka mantığa sığmaz bir ilişkiden bahsediliyor!

arkadaşım ben zaten başka bi nickle siteye üyeyim fakat orada biraz deşifre olduğum için başka nickle bu konuyu açtım düzgün bi şekilde sorsanız zaten söylerim

Bende bunu anlamıyorum, deşifre olsanız ne olacak?
:50:
:50: :50:

Yani böylelerine ne denilebilir ki...
Fake değil abdest almaya gittim demiş konu sahibi ama... :44:
Bu kadarda soğuk kanlılıkla karşılanıcak bir konu değil halbu ki..
Demekki her insan farklı tepki veriyor... %1'lik bir orana giriyor ama, demek bize denk geldi...
Kim bilir... :19:

Böyle bir şey yaşamamış olmasını umut ediyorum... Gerçi konu sahibi çokta soğuk kanlı görünüyor beni bir nebze umutlandırıyor bu durum ama bilemiyorum genede...

Böyle bir şey yaşamamış olmasını umut ediyorum... Gerçi konu sahibi çokta soğuk kanlı görünüyor beni bir nebze umutlandırıyor bu durum ama bilemiyorum genede...

Mutlaka tabii ki, kimse böyle şeyler yaşamasın.
Hele ki bu mubarek günlerde, Allah kimseye yaşatmasın.
:26:

Bizim bazı noktalara dikkat çekmemize gerek kalmadan neden açıklamıyorsunuz... Bizimde düzgünce sormamıza gerek kalmazdı...

utandıkları için değil utanmayı bilen böyle bir ahlaksızlığı aklından geçirmez rezil insanlar bunlar korkularından can tatlı tabiii

ayyy sinir oldum yaa adama bak bide kurana el basıyo yemin ediyo ben olsam söylerim kadıdnın eşine gebertirse gebetsin ikisinide hiççç acımammm :19::19::19::19: ama arada olan sadece günahsız 4 tane çocuğa olur anne mezarde baba hapishanede offf yedi senedir birlikteymişler ne rezillik ya belkide eşnizdednde çocuğu vardır kadının allah islah etsin bunları:47::47::47:

yanlış anlama ama eğer inançlarına bağlıysan hamile olduğunda oruç tutamazsın karnındaki çocuğa eziyet ettiğini bilirsin
doktora gittiysen doktorunda oruç tutucan diye seni tefe koyar

hem hamile hem oruçlu bide çocuğumu düşünüyorum diyosun kusura bakmayın ama yazarken 2 dk düşünüp öyle yazın doğru olduğu anlaşşılsın

canim eger orucu doktor yasaklamazsa ve sen kendini iyi hissedebilirsen tutarsin orucu bende tutuyorum ve allaha sukur hicbi problemde olmadi daha

Bende bunu anlamıyorum, deşifre olsanız ne olacak?
:50:
:50: :50:

Nicklerden sokakta birbirimizi görünce tanıcaz sanki birbirimizi...

Birde merak ettim bu kadar dertlenmişiniz çaresiz kalmışınız yeni üyelik alınca neden 6 gün bekleme gereği duydunuz konu açıp fikir sormak için...

eee sonuc , ne olcak simdi :31:

heee bide 7 senede eli eline degmemis mis :60::60::60: ama dogruda olabilir elin degmesi gerekmiyorki, baska yerler degsin yeter :34::ssz:

nezaman oldu bu olay :26: 1 hafta ? 2 hafta ? harekete gecmek icin nekadar daha bekliceksin?

bosanmak isteyen bosanir, yok esine söylesemmi diye düsünmez. sen hele bi basla bak o adamda zaten duyar:25:

benim anlamadığım yahuu hem sitedesiniz hem konunuzdasınız eee cvp yazmak bu kadar
zor olmasa gerek hiç bir sorulan soruya cvp vermiyosunuz bile madem akıl istiyosunuz
alın size bir sürü şey yazıldı eesiz neden cvp yazmıyosunuzz

kızlar konuya nerden başlamalıyım bilmiyorum;
biz eşimle birbirimizi severek ve aşık olarak evlendik yada ben öyle biliyormuşum ;(
yaklaşık 1,5 yıllık evliyiz ve 4aylık hamileyim.
çok istediğimiz halde 1sene sonra oldu.
ve çok kolay da kavuşmadık birbirimize.. yani sıkıntılar atlatarak evlendik..
neyse sadete geleyim
bundan 2hafta önce eşimin telinde mesaj yakaladım ve ne yapacağımı bilemedim anneme misafirliğe gelmiştik
eşimin telini elime aldım birde ne göreyim bi bayana mesajlar atmış ama telinde erkek ismiyle kayıtlı hemen kalem kağıt aldım elime teli yazdım ama numara tanıdık geliyordu
o sırada eşim lavabodan çıktı ama hiç birşey yok gibi davranıyor
telini eline aldı oyun oynuyor neyse bende tel numarasını telimden çevirdim dedim ya tanıdık geldi birde ne göreyim eşimin akrabalarından birinin eşi :'(((
neye uğradığımı şaşırdım
gözlerim karardı çok fena oldum eşime sordum dedim ki telinde bayan birinin teli var mı benim bildiklerim hariç yani eş dost annesi felan hariç.
tabi ki yok dedi
sonra erkek isminde olup da bayan var mı dedim yine yok dedi :'(
sonra bana yemin et et o zaman yoksa sana başka türlü göstericem dedim yemin etti o sırada elinde oyun oynuyor sanıyordum ya numarayı siliyormuş telden
neyse yemin etti sonra ben telimle o numarayı çevirdim ve bak bakalım kimmiş dedim çok kötü oldu rengi kızardı bozardı ne yapacağını bilmez bi hale girdi bu arada biz odamdayız içerde annem ve babam var
bu sefer inkar etti tekrar bende telini elime ladım ve gösterdim çok şaşırdı çünkü teli bozulduğundan benim telimi kullanıyordu ve telde kimsenin bilmediği bi özellik vardı numarayı rehberden silmiş zaten attığı mesajlarıda silmişti ama ben mesajların iletim raporlarından hepsini okumuştum telin bilinmedil bi özelliği işte raporun içinde mesaj da var ama belli bi yere kadar
eve geldikten sonra ben kadını eşim wc deyken aramıştım eşimin telinden açmaıştı daha sonra eşim mesaj atmış 2-3 kez evdeyim arama - arayamam evdeyim gibi..
o mesajlarda duruyordu tabi ki gösterdim hatta bunun öncesinde kurana el bile bastırdım ve ne yazıık ki yalan yere el bastı :'(
ki karşı tarafta bizde bi o kadar dinimize bağlı insanlarız biri söylese inanmazdım böyle birşey olduğuna
ve eşimi konuşturmaya başladığımda başımdan kaynar sular kökülmüşe döndüm 7senedir görüşüyorlarmış yani hep varmış biz sevgiliykende =(

içim daralıyor böyle hikayeler duyunca, bizmi çok safız karşımıza çıkanlarmı çok uyanık anlamadım, işte hayallerin yıkıldığı an. heran herşey gelebiliyor başımıza , yinede şaşırıyorum, allah sanada bebeğinede yardım etsin. inşallah fazla hasar almadan atlatırsın.

Boşanmayacağınız ortada ve bunun için sizi kınamıyorum.Ancak ileride farklı bir iftira vsye uğramamnız için.Eşinizin d eoldugu bir ortamda kaynana e kayınpederinizi akrşınıza alıp olan bitenden haberdar edin.Muhtemel bir cinayet felkaet yaşanmaması için sessiz kalacaklardrı ama en azından o kadından ömür boyu kurtulmuş olursunuz.Aile bir bahaneyle ilişkisini keser.

Boşanmayacağınız ortada ve bunun için sizi kınamıyorum.Ancak ileride farklı bir iftira vsye uğramamnız için.Eşinizin d eoldugu bir ortamda kaynana e kayınpederinizi akrşınıza alıp olan bitenden haberdar edin.Muhtemel bir cinayet felkaet yaşanmaması için sessiz kalacaklardrı ama en azından o kadından ömür boyu kurtulmuş olursunuz.Aile bir bahaneyle ilişkisini keser.

ya kadın bi de sana misafirliğe gelmek istiyo müsait zamanında. :53: sen ne yapacaksın ağırlayacak mısın hatunu bi de ? ölü toprağı mı serpildi hepinizin üstüne ki bu ne rahatlık yav.

madem böyel rahat bi sülalesiniz kadının kocasının da haberi vardır belki ne bu ya ? Cem Yılmaz boşuna sormuyo ' hani marjinal bizdik ? ' diye. :S

yani konuya ben de inanmadım ki inşallah doğru da değildir ama sen böyle bir konu açarak aldatılan kadınlarla da kafa bulmuş oluyosun biliyosun değil mi ?

off çok kötü ben bile burda içim daraldı. seni düşünemiyorum bile hamile hamile zaten hiç beklemediklerimizden yaşıyoruz böyle şeyleri herşeye yaşanıyor bu zamanda ne ,seni ,ne karnındaki bebeği haketmiyo.r hiçbir şekilde sakın afettme onları rezil et <zaten 7 yıldır reziller yüce rabbimde görmüyormu, ALLAHIN sevilen kuluymuşsunki, yakaladın. onları yoksa bir 7 sene daha geçerdi böyle seni, sevseydi ,sana kıyamazdı. hemde ,evli bir kadınla, büyük ihtimalle ailen arkanda olacak sana tafsiyem arkana bile bakmadan ayrıl o pislikten

Son düzenleme:
son zamanlarda buna benzer açılan konular yüzünden artık babamdan,abilerimden ve eşimden şüphe eder oldum,acaba onlarda aldatıyormudur diye.yapan da o kadar profosyonel yapıyor ki ruhumuz duymuyor demekki.

konu sahibi senin adına gerçekten çok üzüldüm,kimse sana bavulunu topla baba evine git boşan yada boşanma diyemez,geçmişte yaşadıklarına,sevgine ve bundan sonraki güvene dayanarak en güzel kararı sen vereceksin.ama dikkatimi çeken birşey var,genelde erkekler eşlerini hamilelik döneminde daha çok aldatma eğilimi gösteriyor sanırım,gerçi sizinki 7 yıldır sürüyormuş...

diğer bir konuda;evlenmeden önce bakire olmayan kadınlara kötü gözle bakılırken,bakire olarak evlenmiş ancak kocasını başka erkekle aldatan kadınlara ne demeli,hangisi daha ayıp,daha günah acaba!

Son düzenleme:
Back
X