• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

bu konunun sonu benim kocisim masum
yenge ayartmaya çalışmış ama benim kociş beni çok sevdiğinden sadece
onu ikna etmiş' e dönecek

evett yine yeniden yineliyorumm

bana katılanlar varmıı bu konunun kapatılmasını istiyorumm

bayan eşini affetmiş zaten bizdende acillllllll yardım talebinde bulundu fakat yardım edecek bir yön yok ...

sonradan da ne yapabiliriz sizin için diyoruzzz

sadece paylaşmak istedimm ...diye cvp veriyorrr

e madem sadece paylaşmak istedinn ne diyeee merak uyandırıcı bır başlıkla konu actın vee taaaaaa bunca sayfa sürükledin olayı ben orayı anlamadım...

tamam arkadaşlarr ben ciddi ciddi soruyorum hepinizee...

bu kadın kafaya alıyor bizi

affetmiş zaten bizede laf söylemek düşmezzz

YÖNETİCİLERRR ARTIK YETER YAA KAPATIN ŞU KONUYU HARBİDEN BAYDI VE SIKTI ARTIK !!
Bu konuda editörlere ihtiyaç olduğunu düşünmek istemiyorum.

Cevap vermeme yetimizi mi kaybettik bizler?

Konunun uzamasını istiyoruz ki yanıtlıyoruz

ve devam ettiriyoruz. İstemezsek yazmayız çünkü. Böyle bir kabiliyet var bizlerde.

Birilerinin mi bizi durdurması lazım? Bizler niye kendimizi durduramıyoruz?

Ey Editör! Hakim olamıyorum kendime, lütfen konuyu kapat artık!

Yasakçı zihniyet alışkanlığı ürünü bunlar.

[ı][sıze=3]
bu konuda editörlere ihtiyaç olduğunu düşünmek istemiyorum.

Cevap vermeme yetimizi mi kaybettik bizler?

Konunun uzamasını istiyoruz ki yanıtlıyoruz

ve devam ettiriyoruz. Istemezsek yazmayız çünkü. Böyle bir kabiliyet var bizlerde.

Birilerinin mi bizi durdurması lazım? Bizler niye kendimizi durduramıyoruz?

Ey editör! Hakim olamıyorum kendime, lütfen konuyu kapat artık!

Yasakçı zihniyet alışkanlığı ürünü bunlar.

pekala diyeceğim hiçbir söz kalmadııı ....herkes istediğini yapmakta özgürdürr......
[/sıze]
[/ı]​

pekala diyeceğim hiçbir söz kalmadııı ....herkes istediğini yapmakta özgürdürr......

Alıntı yaptım ama şahsına muhalefet anlamında yazmadım bilmiyorum,cum.

Genel forum fikrimi beyan ettim yazdıkların aracılığı ile.

Yanlış mıyım ama? Sen söyle,

[ı][sıze=3]
alıntı yaptım ama şahsına muhalefet anlamında yazmadım bilmiyorum,cum.

Genel forum fikrimi beyan ettim yazdıkların aracılığı ile.

Yanlış mıyım ama? Sen söyle,

haklısın birtanemm ben sadece uyarmak istedim ama haddıme degıl bunuda bılıyorum zaten bırdahada bu konuya bakmıcam ve yorum yapmıcam herkes istedıgını okumakta ve cvp yazmakta özgürdürr..
Benım uyarmamla kımsenın aklı basına gelmez herkes dogruyu yablısı bılıyorr..bana düşmezz ben kapttım kendı çapımda konuyu..herkese iyi formlarr
[/sıze]
[/ı]​

kusura bakmayın ama yazdıklarınız cümle kuruş tarzınız tepkileriniz garip. ayrıca kocanız burdan forumda yazdıklarınızı takip ediyor diye başka bir niklemi girdim demişsiniz ben anlamadım ondan neyi saklamak istiyorsunuz ondan boşanmayacağınız gerçeğini mi yoksa ikinci kadını ele vermeye cesaretiniz olmadığını mı? çok karmaşık bir durum ortaya koyuyorsunuz. kocanız sizi aldatmış nokta yazılanlardan çıkan en net gerçek bu. hamilesiniz kafanız karışık ve daha şimdiden kocanızın masumiyetini yani bu olayın cinselliğe gitmediğini ve bu sebeple de ayrılmanın doğru olmayacağını içten içe düşünüyorsunuz sanırım. bence siz konuyu kapatın kocanıza sarılın affettim deyip çocuğunuzu kocanızla büyütün. zaten yapmak istediğiniz bu. burada yazılanlar kalbinizden ve aklınızdan geçenlerle kesinlikle uyuşmayacak cevaplar. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin. bebeğinizi sağ sağlim kucaklamanızı nasip etsin. iyi geceler

İlk sayfada yazdıklarını ne çabuk unuttun ?

"ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözü tutmadın''

Bu senin kocanın o kadına yazdıgı mesaj. Kocan bir başka kadına aşık hem de uzun süredir böyle.

Ayrıca kocan sana sakın kocasına anlatma ikimizi de öldürür demiş. Demekki o kadınla yattı kalktı ki bu kadar korkuyor. Yoksa niye öldürür desin hemen.

Bu senin kocanın o kadına yazdıgı mesaj. Kocan bir başka kadına aşık hem de uzun süredir böyle.

Ayrıca kocan sana sakın kocasına anlatma ikimizi de öldürür demiş. Demekki o kadınla yattı kalktı ki bu kadar korkuyor. Yoksa niye öldürür desin hemen ???

neyse devam edeyim kızlar uzun oldu kusura bakmayın aMA baya bi kısa şekilde yazıyorum aslında.
daha sonra eşim herşeyi anlattı aralarında birşey geçmediğini eli bile eline değmediğini sadece telde ve msn de görüştüklerini başlarda böyle olmadığını sonradan bu şekil olduklarını
bu arada mesajın diğeri de şu şekildeydi
'' ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözle''
mesaj raporda bu kadar çıkıyor ama devamı eşimin söylediğine göre ''tutmadın''
imiş zaten bende öyle tahmin etmiştim
başka bi mesaj da
''sesimi duy diye''
ne sözü dedim söz yok öylesine yazdım çok pişmanım neden yaptım bilmiyorum diyor
kadını eşini arayacaktım 2mizi de öldürür dedi ve kadın da 4. çocuğuna hamile ...
böyle insanlara ne denir ne yapılır bilmiyorum
sonra eşime kadını arattırdım
kadın açtı bi kırıtmalar bi şeyler
evdeyim dedim neden çaldırıyorsun dedi
hıı felan diyor
sonra adımı söyleyerek eşim öğrendi biliyor musun dedi
yine hıı öyle mii diyor
inanmıyor musun diyor eşim
ı ıh diyor
sonra ben aldım teli elime selam verdim tel pat kapandı

Allah bilir o kadıında senin eşinden hamiledir. Allah ıslah etsin..seninde yardımcın olsun..baska ne denilebilinir kii

Sen yakalayana kadar eşin ve yenge işi pişirmiş sen yakaladıktan sonra pişman olmuşlar. Koca bi yalan! Ben şu yakalamadan sonra pişman olanları çok komik buluyorum. Yakalamasaydın devam edeceklerdi, em inanmıyorum ki bu olay burada bitsin. Sular durulunca 7 yıl nasıl seni bir güzel uyutmuşlarsa yine uyutacaklar. Affederek bazı şeylere bile bile lades diyorsun anlıyorum. Ama burada sana gerçeği gösterenlerle lütfen dalga geçme. Çok acil yardım vs. deyip, insanlar sayfalarca yazıp, arkadan ben sadece paylaştım demek onların emeğine saygısızlıktır. Bir sonraki konunla "başka bir nickle" görüşmek üzere...

Bu adamla nasıl ne kadar ne zaman mutlu olabilirsin ki ? İnsan bunu nasıl sineye çekip huzurlu olabilir ki. Hamileliğin ise o bebek yine senin bebeğin yine sizin bebeğiniz.. Boşan derim ben. tabii yuva yıkmak kolaymı diceksin ama en mantıklı bu bence. Bebek içinde gerekli olanı yapmak zorunda zaten bi baba olarak. Boşan demezdimde sana 7 yıl birlikte olmaları.. Bu yenilir yutulur cinsten değil .

bu konu doğruysa eğer ''insan da biraz gurur olur,kendisine saygısı olur!'' demekten başka bir şey bulamıyorum.. o adamla yaşamayı bırak karşına alıp konuşmaya bile midesi bulanır insanın..pes!

Son düzenleme:
çoook çok tutarsızlıklar var.:51:
tamamen aşk mesajlarını yakalıyorsun ama sorduğunca çok masumca şeyler konuştuklarına ikna oluyorsun.:34:
yaş mevzusuna gelince,14 yaşında başlamışlar 7 yıl sürmüş,şu an eşim 21 yaşında diyorsun.19 yaşındaki çocukla evleniyorsun da nasıl zor kavuşmuş oluyorsunuz,sizin aşkınız ne zaman başldı ki,siz zor kavuştunuz,üstelik yatılı okul da okurken:44:
annene gelince hangi anne kızını aldatmış bir damadı,boşver allaha havale et diyerek evinde yatırır,yedirir,içirir:50:

Sacma sacma iliskiler. Konu sahibi yakalamasaydi bu böyle devam ederdi. Bir 7 sene daha gideri vardi bu kuzen-yenge iliskisinin.Cocuk yapmakta evlilik yapmakta ise yaramamis.

Esim ögrenirse kocam beni öldürür demis. Ee aklin neredeydi..Birde konu sahibinin esi kuzenin esiyle birlikte olmus... Hala bir sey pesindeler... Hayati cok monoton mus ki böyle iliskiler icine sürüklenmis..

Evlilik kurumuna büyük bir saygim var.. Ama bu artik evlilik degil, evlilikten cikmis. Böyle bir evlilik hem konu sahibinin hem de kuzeni acisindan bitmeli. Konu sahibi arkadasimiz genc yasta evlenmis anladigim kadariyla..Isini ve meslegini eline almamis.Suan hamile bir de üstüne üstelik.. Hep diyorum yine söylüyorum.. Evlenmeden önce isiniz gücünüz bir mesleginiz olsun. Olsun ki bu tarz iliskileri kabul etmek ve sindirmek zorunda kalmayin...

bilmiyorum bence senin konun kadar uzatılmadı arkadaş konunun kapatılmasını isterse kapatılır. çok istemiyorsan bakmazsınız bile

Bilmiyorum'un konusu bu kadar saçmalıklarla, yalan dolanlarla, dalga geçmeklerle uzatılmadı. Kadının anlattığı her şeyin inandırıcılığı vardı. Kıyaslamanız bile çok saçma.

Ayrıca kocan sana sakın kocasına anlatma ikimizi de öldürür demiş. Demekki o kadınla yattı kalktı ki bu kadar korkuyor. Yoksa niye öldürür desin hemen.

adamı tanıdığı için öyle dedi sonradan da tamam ara haber ver dedi yeter ki beni bıurakma diyor

çoook çok tutarsızlıklar var.:51:
tamamen aşk mesajlarını yakalıyorsun ama sorduğunca çok masumca şeyler konuştuklarına ikna oluyorsun.:34:
yaş mevzusuna gelince,14 yaşında başlamışlar 7 yıl sürmüş,şu an eşim 21 yaşında diyorsun.19 yaşındaki çocukla evleniyorsun da nasıl zor kavuşmuş oluyorsunuz,sizin aşkınız ne zaman başldı ki,siz zor kavuştunuz,üstelik yatılı okul da okurken:44:
annene gelince hangi anne kızını aldatmış bir damadı,boşver allaha havale et diyerek evinde yatırır,yedirir,içirir:50:

biz eşim 17-18 yaşlarında iken tanışmıştık.
hafta sonları evine gidiyordu zaten her hafta olmasa da.
annem yuva yıkmak çok zor der herkese bu tavsiye de bulunur bi çok arkadaşına da böyle demiştir
ama bir daha en ufak bi hareketini yakalrsan bırakırsın der bana da öyle dedi farklı bişey demedi

Back
X