- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi hayatbosss
-
konu sahıbı arkadaşım bizi delirtmeyemi çalışıyorsunn o nca ınsan yorum yaptıı ama sen hala soguk kanlı bır sekıldee napsamm napsam dıye dusunuyorsun..töbe yarabbım yaaa harbıden sınır oldum kusura bakmayın ama tepkimi göstermek ıstıyorum
aslında dogru söylemek ıstedıgım bırsey varr yazmak ıstememıstım hamılesınız (?) diyee
ben hıcc ama hıcc ınanmadım vee hıcbırsey hısstemedım ..üzülmedimm içim sızlamadıı bana bunu hıssettıtremedınızz
sankı kafanızdan uydurdunuz ve amaçç konum sayfalarca konusulsunn...diyeee
..........
mübarek gundee sınırlerım bozuldu yaaa az cok hıslerıme guvenırım bu kadar rahat olamnız bana mantıklı gelmıyorrr...bu işte bırsey varr ama bulamıyorumm...
Konu sahibi bence yapman gereken en mantıklı şey ; hem kendi anne babanı hemde eşiniz olan o iğrenç herifin anne babasını akşam davet edip bu rezaleti ortaya çıkarmak
aklını kullan ya aynı rezilliği sen yapmış olsan çoktan ipini pazara çıkartmıştı senin o adam bozuntusu! ne için susuyosun ne için gizleyeceksin bu rezaleti!
ispatlamak içinde eşinin fatura dökümünü çıkarttıracaksın olacak bitecek!
konu sahıbı arkadaşım bizi delirtmeyemi çalışıyorsunn o nca ınsan yorum yaptıı ama sen hala soguk kanlı bır sekıldee napsamm napsam dıye dusunuyorsun..töbe yarabbım yaaa harbıden sınır oldum kusura bakmayın ama tepkimi göstermek ıstıyorum
aslında dogru söylemek ıstedıgım bırsey varr yazmak ıstememıstım hamılesınız (?) diyee
ben hıcc ama hıcc ınanmadım vee hıcbırsey hısstemedım ..üzülmedimm içim sızlamadıı bana bunu hıssettıtremedınızz
sankı kafanızdan uydurdunuz ve amaçç konum sayfalarca konusulsunn...diyeee
..........
mübarek gundee sınırlerım bozuldu yaaa az cok hıslerıme guvenırım bu kadar rahat olamnız bana mantıklı gelmıyorrr...bu işte bırsey varr ama bulamıyorumm...
kadın da sürekli yeni eve çıktığımız için bize gelmek istiyordu fakat ya biz evde olmuyorduk yada müzait bu olaydan sonra da zaten mutlaka seninle görüşmeliyim konuşmalıyıoz diyip durdu bende daha çaldırıp durma beni dedim
merak ettim tüm bu olayları hazmedip aynı evde oturup beraber kontrole gidebiliyorsunuz pes diyorum
sadece cinsel anlamda birlikte aldatmak olmuyor hiçbirşey yapmamışlarsa bile duygusal anlamda seni aldatmış, yalan yere yeminler, kur'anı kerime el basmalar, utanmadan konuşmaya çalışmalar buna rağmen aynı evdesiniz kimseye bişi demiyosunuz sebep hamileyim tüm yapılanlardan sonra kimse size sahip çıkmaz mı zannediyorsunuz yoksa çocuğunuzu babasız büyütmek mi istemiyorsunuz anlamadım
eğer sahip çıkmaz diye düşünüyorsanız bu aldatma karşısında eşinizin donuna kadar alabilirsiniz ki elinizde kanıtda var
eğer babasız büyütmek istemiyorsanız o adamdan değil baba koca bile olmaz
eğer siz sevipde bırakamıyorsanız ileride sürekli bu konu gündeme gelip kavga edip çocuğunuzu berbat bi ortamda büyütürsünüz yazık olur çocuğunuza
aklınıza başınıza toplayıp ilk ailenize sonra eşinizin ailesine söyleyin onlar kadının kocasına uygun bi şkilde anlatır zaten sizin muhatap olmanız hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?