- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi hayatbosss
-
yani söylememeliyim ? farklı bakış açısı olduğundan dikkatimi çekti
yaa arkadasım benım anlamdıgım yazdıklarımızada cvp vermıyor kıı
yasadıklarım gerçek bile demıyorr köseden bızı seyredıyorrr
bak bak nasıl topladım mılletı başımaaa diye guluyordur belkıde ....
ben artık cıddı cıddı ınanmıyorum konunuzaa saçma sapan açılmıs bır konuu..tepki almak merak uyandırmak amacıyla acılmıs bır konuu
çünkü bu konuyaa dağ olsa dayanmaz ama sız bırakın söyle bır sızlanmayııı "TEPKİ"dahii vermiyorsunuzz
bunca ınsnaı kandırmayın ALLAH aşkınaa helekı bu mübarek gundee .....
.......
eğer gerçeksede cık ortaya yazdıklarıma cvp verr bır zahmett ınandır bizi ...
ben zaten yazacğımı yazdım ne diye kendimi ispatlamaya çalışayım mübarek günde oruçlu ve hami,leyim kimseyi boşa zaman harcatarak yada üzerek bişey elde edemem abdest almaya gitmiştim o yüzden yazamadım
sabır taşı bile çatlar yanınızda eşim beni aldatacak ben kadını bulup arayacağım kadın müsait değilim yarın konuşalım diyecek bende tamam deyip yarın tekrar arayacağım ... komik bende fake olduğunu düşünüyorum hangi kadın bu kadar sabırlı olabilir , birde kadın tanıdıksa ?
insanlar neden yalan söylesinlerki bize yapmazlar dimi bunu burdaki insanlara üzmezler dimi bizi yok yere
ben zaten yazacğımı yazdım ne diye kendimi ispatlamaya çalışayım mübarek günde oruçlu ve hami,leyim kimseyi boşa zaman harcatarak yada üzerek bişey elde edemem abdest almaya gitmiştim o yüzden yazamadım
bastan sona kadar okumamistim,madem esinizi affettiniz bence daha fazla irdelemeyin ama esinizi kontrol altinda tutun..bu saatten sonra bencede cok gereksiz..Elbetteki söylemeyin. Bırakın ne hali varsa görsün. Şimdi siz eşinizle uğraşın. Ona haddini bildirin.
Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum ama sizi 7 yıldır kandırmasının hesabını sorun.
Kendi haliniz için karar vermeye çalışın. Bundan sonra ne olacak inceden düşünün.
Değmez o insanla vakit harcamaya, muhattap olmaya. Size ''naber canım'' diyebilecek kadar yüzgöz oluyorsunuz konuşunca.
Eşine söyleyince ne olacak, ne geçecek elinize ?
Bence çok gereksiz.
insanlar neden yalan söylesinlerki bize yapmazlar dimi bunu burdaki insanlara üzmezler dimi bizi yok yere
vallahi gülümm ben oruçlu oruçlu kahroldum burdaa zaten elim kolum tutmuyor gözümün ünü kararıyorr..bırde bu konuyu okuyunca hepten tansiyonum düştüü..eger gercek degılsee ALLAH'A havale edıyroum konu sahıbınıı
hepimiz burda çırpınıyoruzz ama o bıze el bile uzatmıyor cvp dahı vermıyorr
Ne kadar zamandır burayı takip ediyorsunuz bilemiyorum... Burada üzülüp vah vah dediğimiz konunun yalandan ibaret olduğuna o kadar çok tanık oluyoruz ki son zamanlarda... En son film senaryosunu hatırlıyorum ben... Gerçek gibi açılıp insanı üzüntüye boğup en son üzülmeyin affedin bu sadece film senaryosu tutup tutmayacağını anlamak için konu açtım diyen bir üye vardı..
Ne kadar zamandır burayı takip ediyorsunuz bilemiyorum... Burada üzülüp vah vah dediğimiz konunun yalandan ibaret olduğuna o kadar çok tanık oluyoruz ki son zamanlarda... En son film senaryosunu hatırlıyorum ben... Gerçek gibi açılıp insanı üzüntüye boğup en son üzülmeyin affedin bu sadece film senaryosu tutup tutmayacağını anlamak için konu açtım diyen bir üye vardı..
vallahi gülümm ben oruçlu oruçlu kahroldum burdaa zaten elim kolum tutmuyor gözümün ünü kararıyorr..bırde bu konuyu okuyunca hepten tansiyonum düştüü..eger gercek degılsee ALLAH'A havale edıyroum konu sahıbınıı
hepimiz burda çırpınıyoruzz ama o bıze el bile uzatmıyor cvp dahı vermıyorr
anaaaaaaaaaaaaaaaaa nutkum tutuldu olamaz yaaaa ay resmen sok oldum ay bu insanlar delirdimi :18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?